- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.661
Eki Görüntüle 260207
kızlar babybay diye bir alman markasının ürünü bu, türkiye'de yok yada ben bulamadım bir ithalatçı, halama söyledim gerçekten güzel birşeyse alıp gönderecek bana, hem yatak odamızda hemde ön korkuluğunu takarak evin istediğim yerinde kullanabileceğim hoş bir ürün sanırsam, incelemek isteyenler için sitenin linki aşağıda,
Beistellbetten babybay - das geniale Beistellbett, Stillbett, Babybett
ÇÇÇOOOOOKKKKK mutluyum kızlarrr...:)) şimdi doktordan geldik.Bebeğim tam 180gr olmuş:))) sıpa nasıl tatlı uyuyordu...dr cinsiyeti için 15 dak. ugraştı..Nasıl inat nasıl inat zar zor gösterdi...Prensesssssssss gelio kızlar:))) çok büyümüş,çok tatlı olmuşş:)))
selam kızlar, bir süredir yoktum. teyzem ameliyat olmuştu bursaya onu ziyarete gittim apar topar. bu sabah döndüm. çok özlemişim sizleri.çok yoruldum gerçekten, yarın akşam da babanneme gidiyorum manisaya, pazar dönücem.
yeni prensesler geliyormuş aramıza, benm prensesime arkadaşlar geliyoooorrrrrhayırlı olsun cinsiyet öğrenen arkadaşlarımıza. geçmişi tam okuyamadım, inşallah okurum bi ara
bu arada bebişimize oda takımı beğendik, sade ve düz beyaz olsun istiyoruz. Belisten Doğa büyüyebilen beyaz bebek odası takımını beğendik. çekmece ve dolap kuplarını pembe yaptırmayı düşünüyoruz. sanırım önümüzdeki hafta sipariş vericez. aslında biraz daha baksakmı diyordum ama eşim de çok beğenince artık kesinleşti gibi bişey, daha fazla bakmamıza gerek yok diyor zaten vakti de yok. bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin teyzene inş. önemli bişey yoktur.
Herkes alışverişlere başladı ne güzel ben daha beklemedeyim az önce ablamla konuştun 7 aydan sonra alırsın diyor çok bişey alma diyor tecrübe nede olsa . bende annemin memleketten dönmesini bekliyorum kendimi tecrübeli ellere emanet edicem her zamanki gib. Erken doğarsa ablam alıcakmış herşeyi
canım sıkma canını sağlıklı olsunlarda var sen geç öğren önemli olan gelişimlerii üzme kendini....
haklısın canım en önemlisi o. hep ona dua ediyorum sağlıklı olmasına. bir de kalbinde sorun var mı 6 parmak ya da yarık dudak falan var mı diye 2. düzey ultrason istedi ikili testte bile çok korkup sıkılmıştım cinsiyet olayına da canım sıkıldı her şeyi kafaya takan bir yapım var zaten dün dr.dan beri kendimi çok mutsuz hissediyorum saçma ama napıyım
canım sıkma canını sağlıklı olsunlarda var sen geç öğren önemli olan gelişimlerii üzme kendini....
haklısın canım en önemlisi o. hep ona dua ediyorum sağlıklı olmasına. bir de kalbinde sorun var mı 6 parmak ya da yarık dudak falan var mı diye 2. düzey ultrason istedi ikili testte bile çok korkup sıkılmıştım cinsiyet olayına da canım sıkıldı her şeyi kafaya takan bir yapım var zaten dün dr.dan beri kendimi çok mutsuz hissediyorum saçma ama napıyım
yok canım o kadar üzme kendini bende yaşıyorum olumsuzluklar ama herşey yoluna girer diye düşünüp umutsuzluğa kapılmıyorum Allah büyük sıkma canını sen..
ben de bişey alamadım henüz. sadece oda takımına baktık çünkü kayınvalidemler alıcak, onlarda sadece buay alabiliriz dediler kredi çekicekler çünkü bundan sonra sıkışık olucaklar. bizde hemen baktık işte. beğendiğimiz mobilyalar da 1 ay sonra gelirmiş zaten. 6. ayda gelmiş olucak. ondan sonra da diğer eşyalarını tamamlarım yavaş yavaş die düşünüyorum
Hayırlısı olsun beklemek can sıkıcı olcak ama sağlıklı olsun yeterki biraz nazlanıp merakta bırakıcak anneyi . Bizde yarın gidicez bakalım gösterirse öğrenicez ama ben farketmeden kendimi kıza şartlamışım galiba 2 gündür erkek kıyafetlerine falan bakıyorum doktor erkek derse şaşırıp kalmıyayımdiye. dediğin gibi ne olursa olsun başımızın tacı . Yeterki sağlıklı olsunlar hayırlısıyla gelsinler dünyaya
bunu bende gördüm internette satılan bi yer olsa hiç düşünmem alırım . Bebeğimle yanyana yatmak istiyorum çünkü. Birde uyku yastıkları var bebişler için yan yataken kullanım için çok iyi onlardan alıyım diyorum onunla yanımda yatırabilirim.
güzel bir ürün olduğunu düşünüyorm, daha önce bu tarzda bir ortopedik kemer kullanan varmı kızlar? tecrubeleriniz neler?
Curad Universal Maternity Belt support Brace pregnancy | eBay
birde şey merak ettim 11. hafta civari erkek olbilr deyip şimdi kız olduğunu öğrenen varmı
güzel bir ürün olduğunu düşünüyorm, daha önce bu tarzda bir ortopedik kemer kullanan varmı kızlar? tecrubeleriniz neler?
Curad Universal Maternity Belt support Brace pregnancy | eBay
Merhaba kızlar bu saate kadar dr daydım ya 4lü testim kötü çıktı dr önce amniyosentez yada önce ayrıntılı 22.haftadaki ultrasonu çekelim sonra kötü çıkarsa amniyosentez yapalım dedi nasıl anlar yaşadım tarif edemem ama Rabbime çok şükür ultrosonda çok iyi çıktı
Merhaba kızlar bu saate kadar dr daydım ya 4lü testim kötü çıktı dr önce amniyosentez yada önce ayrıntılı 22.haftadaki ultrasonu çekelim sonra kötü çıkarsa amniyosentez yapalım dedi nasıl anlar yaşadım tarif edemem ama Rabbime çok şükür ultrosonda çok iyi çıktı
canım aşağıdaki linkte İstanbul'daki bir satış noktası var, eğer istanbul dışında oturuyorsan internet siparişide mevcut galiba az önce buldum siteyi biraz daha kurcalayayım dedim
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin teyzene inş. önemli bişey yoktur.
Herkes alışverişlere başladı ne güzel ben daha beklemedeyim az önce ablamla konuştun 7 aydan sonra alırsın diyor çok bişey alma diyor tecrübe nede olsa . bende annemin memleketten dönmesini bekliyorum kendimi tecrübeli ellere emanet edicem her zamanki gib. Erken doğarsa ablam alıcakmış herşeyi
canım aşağıdaki linkte İstanbul'daki bir satış noktası var, eğer istanbul dışında oturuyorsan internet siparişide mevcut galiba az önce buldum siteyi biraz daha kurcalayayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?