2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bunu bende gördüm internette satılan bi yer olsa hiç düşünmem alırım . Bebeğimle yanyana yatmak istiyorum çünkü. Birde uyku yastıkları var bebişler için yan yataken kullanım için çok iyi onlardan alıyım diyorum onunla yanımda yatırabilirim.

Eklentiler

• $lBDO-3605_1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 25

Hayırlı uğurlu olsun prensesin. Darısı tüm öğrenmeyenlerin başına

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin teyzene inş. önemli bişey yoktur.

Herkes alışverişlere başladı ne güzel ben daha beklemedeyim az önce ablamla konuştun 7 aydan sonra alırsın diyor çok bişey alma diyor tecrübe nede olsa . bende annemin memleketten dönmesini bekliyorum kendimi tecrübeli ellere emanet edicem her zamanki gib. Erken doğarsa ablam alıcakmış herşeyi

ben de bişey alamadım henüz. sadece oda takımına baktık çünkü kayınvalidemler alıcak, onlarda sadece buay alabiliriz dediler kredi çekicekler çünkü bundan sonra sıkışık olucaklar. bizde hemen baktık işte. beğendiğimiz mobilyalar da 1 ay sonra gelirmiş zaten. 6. ayda gelmiş olucak. ondan sonra da diğer eşyalarını tamamlarım yavaş yavaş die düşünüyorum

sindire sindire alışveriş yapmak istiyorum bende . Normalde çok tez canlıyım bütün alınacaklara baktım şimdiden internette ama herkes acele etme bekle diyor aslında haklılar hepsi alınır yavaş yavaş inş. açıkta kalıcak değiller nasılsa.

Merhaba kızlar bu saate kadar dr daydım ya 4lü testim kötü çıktı dr önce amniyosentez yada önce ayrıntılı 22.haftadaki ultrasonu çekelim sonra kötü çıkarsa amniyosentez yapalım dedi nasıl anlar yaşadım tarif edemem ama Rabbime çok şükür ultrosonda çok iyi çıktı

evet canım şartlanmak hoş olmuyor. insan şaşırıyor her şeyden önce. bana öyle oldu işte ilk dr. kesin erkek dedi ama çok erkendi 12. haftada şimdi kendi dr.um kıza benziyor dedi. ya anlamıyorsanız söylemeyin. kafam iyice karman çorman oldu...

canım aşağıdaki linkte İstanbul'daki bir satış noktası var, eğer istanbul dışında oturuyorsan internet siparişide mevcut galiba az önce buldum siteyi biraz daha kurcalayayım dedim

yok canım o kadar üzme kendini bende yaşıyorum olumsuzluklar ama herşey yoluna girer diye düşünüp umutsuzluğa kapılmıyorum Allah büyük sıkma canını sen..[/QUOTE]

sağol canım sizinle paylaşınca biraz daha ii hissediyorum kendimi. Allah sağlık sıhhat versin de bebeklerimize. bunları unuturuz kucağımıza alınca...

güzel bir ürün olduğunu düşünüyorm, daha önce bu tarzda bir ortopedik kemer kullanan varmı kızlar? tecrubeleriniz neler?

Curad Universal Maternity Belt support Brace pregnancy | eBay

Canım bunu bir arkadaşım sordu doktoruna, bebişleri rahat ettirip doğumu erteler demiş doktoru.

Şükürler olsun iyi çıkmış canım, bu testler de insanı korkutuyor demek ki böyle

Canım geçmiş olsun biran okurken çok korktum ama iyiymiş prenses çok sevindim. allah nazarlardan kem gözlerden saklasın bebişlerimizi

canım çok geçmiş olsun nasıl insanı korkutuyor bu testler çok şükür ki kısa sürmüş endişen yaptırmasak mı testleri ya hem stres hem de boşuna can sıkıntısı...

Ben de 7 aya kadar beklemeyi düşünüyorum.insan kendini zor tutuyor ama beklemekte fayda var bencede....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…