2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada sütlü çörek ben yazdım mı hatırlamıyorum tekrar geçmiş olsun gözün aydın çok şükür rahatlamışsındır ne güzell..prensesin de hayırlı olsun artık kesin öğrenmişsin zaten ayrıntılıda herşeyleri net olarak görünüyor biz de oğlumuzu 19 ekim de göreceğiz inşallah ben de çok tedirgin oluyorum allahım inşallah herşeyi sapasağlamdır diye dua ediyorum..bütün bebeklerimiz sağlıklı sağlıklı tosun gibi doğsun inşallahhhhh...

İyi akşamlar kızlar biraz öce doktordan geldik.Sanırım bende prenses annesi oluyorum.Doktor kız galiba dedi.Daha sonraki haftalar kesinleşir.Bide ikili test için kan verdik.Bebişimizin ense ölçümü ve diğer kontrolleri gayet normal çıktı.Haftamızda uyumluydu.Bebişimi görünce çok mutlu oldum.Öyle mışıl mışıl yatıyodu.Doktor biraz sarstı oda biraz hareket etti.Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.

ben sadece ana kucağı alacağım çünkü kızımdaki pierre cardin di ama hiç memnun kalmadık onu bir daha kullanmayı düşünmüyoruz yolculuklarda çok lazım oluyor biz arabayla çok gezdiğimiz için gerekli birşey o yüzden bu sefer araştırıp da alacağız..şimdi baktım da evde 3 lü yenidoğan takımı var waikikinin tulum olarak erkeğe uygun size tavsiyem waikiki hem uygun hem de kaliteli ürün yapıyor artık bebekler için özellikle büyükler için olan gene o kadar kalite değil ama bebek ürünlerine özen gösterdikleri belli zaten fiyatları da azıcık düşük diğer markalardan orda böyle 3lü 5li tulumlar bodyler fln var mutlaka alın derim..çok da şekerler..çünkü en çok tulum kullanılıyor..

amiiin cnm gözün aydınn

merhaba kızlar,
Bugün bir arkadaşım doğurmuştu onun yanına gittim hastaneye. maaşalah çok taatlı. allah bizede nasip etsin kucağımıza almayı.
Ben hiç düzenli yemek yiyemiyorum ne sebze ne meyve. salçalı yemekten tiksindim sanırım. sürekli hamur işi. Korkuyorum yaaa. vitamin içiyom yeterli olur mu siszce;?

merhabalar
biz dün doktora gittik kesin erkek dedi.kız olmasını çok istedim ama hayırlısı böyleymiş demek ki.sağlıklı sıhatli olsunda.ben hala kilo almamışım.çikolata yiyip gittim yerinde hiç durmuyordu.bir ay sonra kontrole çağırdı.20-22 haftalar arası yapılan 2.düzey ultrason hakkında konuştuk.ilk oğlumun böbreğinde kist vardı.böbreği alan cerrah 2.düzey ultrasonu yapanın iyi gözlemlemediğini ve fark etmediğini söyledi.bu nedenle şu andaki kadın doğumcuma bana önerebileceği biri olup olmadığını sordum oda prof.dr.atıl yüksel'i tavsiye etti ama randevuların 3 ay önceden alındığını,hastaneye gelen perinatoloji uzmanınında çok iyi olduğunu,hiç sorun yaşamadıklarını yinede istersem araştırmamı söyledi.bende ne yapacağıma karar veremedim. bu arada okullar açıldı oğlum 3.sınıfa başladı.onun koşuşturmaları yordu biraz.herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın.hoşçakalın.

ayrıca doğumumuz önceki sezaryen olduğu için 38.haftada olacakmış.şubat sonu doğuma alırız dedi.

iyi akşamlar kızlar bende dr yeni geldim bebeğim çok sağlıklıymış maşşallah 90 gr olmuş boyunu sormadım dr ikili teste gerek görmüyorum dedi üçlü test yaparız dedi bide yeni kanun gelmiş dr lar ya hastanede yada özelde çalışması gerekiyomuş bizimkide hastaneden ayrılmış neolcak bilmiyorum buarada cinsiyetini öğrenemedik göstermedi kuşum

tebrik ederim canım cok sevindim hep böyle güzel haberler olsun :))

bu arada kızlar ay takibi ile alakalı haftalara göre ayları gördüm ben merak ediyordum benim gibi varsa diye kopyaladım

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

ben 14. haftadayım ve doktorum bana 4. ayın ıcındesın dedı bu haftalara gore nasıl oluyo kafam karıstı sımdı :26:

maşallhhh canım Allah nazardan esirgesin bir dahaki gidişine öğrenirsin cinsiyetini dert etme canımmm
ohh ohhh maşallahh prenses daha geliyorrr hayırlı olsun canımmm
ayrıca doğumumuz önceki sezaryen olduğu için 38.haftada olacakmış.şubat sonu doğuma alırız dedi.

hayırlısı olsun canım seninde iki gelinini olacak onlarıda kızın gibi görürsün artıkk.... sanırım hepimiz şubat sonu gibi doğum yapacagız benimde öyle dr. sezeryan oldugu ve ikiz oldugu için şubat sonu alırız demişti hakkımızda hayırlısı olsun inş...

HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...

dün yoktum ve okumam gereken tam 21 sayfa var

dün hadi bi gideyim belki cinsiyeti öğreniriz dedik. ve gittiiiikkk... kızımda gittiği doktora gittim ve bu kez yine KIZA BENZİYOR dedi. galiba benim küçük bi prensesim daha geliyor:))) Doktor amcası emin değilim dedi ama, kim bu doktora igtse söyledikleri tutuyo diyo:) Bakalım hayırlısı.. Rabbim sağ sali sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. 3-4 tane mavili bişey giyse de bişey olmaz:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…