- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.721
İyi akşamlar kızlar biraz öce doktordan geldik.Sanırım bende prenses annesi oluyorum.Doktor kız galiba dedi.Daha sonraki haftalar kesinleşir.Bide ikili test için kan verdik.Bebişimizin ense ölçümü ve diğer kontrolleri gayet normal çıktı.Haftamızda uyumluydu.Bebişimi görünce çok mutlu oldum.Öyle mışıl mışıl yatıyodu.Doktor biraz sarstı oda biraz hareket etti.Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
canım tam 12. haftamda dr. kesin bir biçimde erkek dedi bana. dün de kendi dr.um kıza benziyor. büyük ihtimal kız ama yine de biraz daha bekleyelim dedi...
canım bunun aynısını arkadaşım aldı ama hiç kullanmamışlar boşa aldım kuzum hep yüzüstü yatıyor demişti, tecrübeli kişilerle alışveriş yapmak faydalı olacak sanırım. bende annemle gideceğim alışverişe
Eski bir kız arkadaşımda toyz shopta müdür olarak çalışıyor, oyuncakların hepsini ben getireceğim dedi, joker, mothercarede mağazalarındada indirimleri oluyormuş onunda bana büyük faydası olacak inşallah
anladım bende heveslenmiştim yanında olamasamda yan yattığını bilirim içim rahat eder diye dikkat edicez artık. eski usullere devamBende herşeyi ablama danışıyorum annem memlekette gelsin onun fikirleri benim için çok önemli
bence alınması gereken bir ürün ben oğluma kullandım tam 1,5 yıl içim rahat uyuyordum yan yattığı için kesinlikle dönemiyor
canım bunun aynısını arkadaşım aldı ama hiç kullanmamışlar boşa aldım kuzum hep yüzüstü yatıyor demişti, tecrübeli kişilerle alışveriş yapmak faydalı olacak sanırım. bende annemle gideceğim alışverişe
Eski bir kız arkadaşımda toyz shopta müdür olarak çalışıyor, oyuncakların hepsini ben getireceğim dedi, joker, mothercarede mağazalarındada indirimleri oluyormuş onunda bana büyük faydası olacak inşallah
anladım bende heveslenmiştim yanında olamasamda yan yattığını bilirim içim rahat eder diye dikkat edicez artık. eski usullere devamBende herşeyi ablama danışıyorum annem memlekette gelsin onun fikirleri benim için çok önemli
bence alınması gereken bir ürün ben oğluma kullandım tam 1,5 yıl içim rahat uyuyordum yan yattığı için kesinlikle dönemiyor
iyi akşamlar kızlar bende dr yeni geldim bebeğim çok sağlıklıymış maşşallah90 gr olmuş boyunu sormadım dr ikili teste gerek görmüyorum dedi üçlü test yaparız dedi bide yeni kanun gelmiş dr lar ya hastanede yada özelde çalışması gerekiyomuş bizimkide hastaneden ayrılmış neolcak bilmiyorum buarada cinsiyetini öğrenemedik göstermedi kuşum
hayırlısı olsun inşallah ilk bebek mi?
tebrik ederim canım cok sevindim hep böyle güzel haberler olsun :))
bu arada kızlar ay takibi ile alakalı haftalara göre ayları gördüm ben merak ediyordum benim gibi varsa diye kopyaladım
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
ben 14. haftadayım ve doktorum bana 4. ayın ıcındesın dedı bu haftalara gore nasıl oluyo kafam karıstı sımdı :26:
maşallhhh canım Allah nazardan esirgesin bir dahaki gidişine öğrenirsin cinsiyetini dert etme canımmmiyi akşamlar kızlar bende dr yeni geldim bebeğim çok sağlıklıymış maşşallah90 gr olmuş boyunu sormadım dr ikili teste gerek görmüyorum dedi üçlü test yaparız dedi bide yeni kanun gelmiş dr lar ya hastanede yada özelde çalışması gerekiyomuş bizimkide hastaneden ayrılmış neolcak bilmiyorum buarada cinsiyetini öğrenemedik göstermedi kuşum
ohh ohhh maşallahh prenses daha geliyorrr hayırlı olsun canımmmİyi akşamlar kızlar biraz öce doktordan geldik.Sanırım bende prenses annesi oluyorum.Doktor kız galiba dedi.Daha sonraki haftalar kesinleşir.Bide ikili test için kan verdik.Bebişimizin ense ölçümü ve diğer kontrolleri gayet normal çıktı.Haftamızda uyumluydu.Bebişimi görünce çok mutlu oldum.Öyle mışıl mışıl yatıyodu.Doktor biraz sarstı oda biraz hareket etti.Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
ayrıca doğumumuz önceki sezaryen olduğu için 38.haftada olacakmış.şubat sonu doğuma alırız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?