- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.741
HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...
dün yoktum ve okumam gereken tam 21 sayfa var
dün hadi bi gideyim belki cinsiyeti öğreniriz dedik. ve gittiiiikkk... kızımda gittiği doktora gittim ve bu kez yine KIZA BENZİYOR dedi. galiba benim küçük bi prensesim daha geliyor:))) Doktor amcası emin değilim dedi ama, kim bu doktora igtse söyledikleri tutuyo diyo:) Bakalım hayırlısı.. Rabbim sağ sali sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. 3-4 tane mavili bişey giyse de bişey olmaz:)))))
iyi akşamlar kızlar bende dr yeni geldim bebeğim çok sağlıklıymış maşşallah90 gr olmuş boyunu sormadım dr ikili teste gerek görmüyorum dedi üçlü test yaparız dedi bide yeni kanun gelmiş dr lar ya hastanede yada özelde çalışması gerekiyomuş bizimkide hastaneden ayrılmış neolcak bilmiyorum buarada cinsiyetini öğrenemedik göstermedi kuşum
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ???
dün hadi bi gideyim belki cinsiyeti öğreniriz dedik. ve gittiiiikkk... kızımda gittiği doktora gittim ve bu kez yine KIZA BENZİYOR dedi. galiba benim küçük bi prensesim daha geliyor:))) Doktor amcası emin değilim dedi ama, kim bu doktora igtse söyledikleri tutuyo diyo:) Bakalım hayırlısı.. Rabbim sağ sali sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. 3-4 tane mavili bişey giyse de bişey olmaz:)))))
herkese günaydııın.
Günaydın güzel anneler
canım şimdiden gözün aydın diyorum pembe rengin dünyasına ikinci kez giriyosun ne mutlu sanaaa
olsun cnm önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması ben hep öyle diyorum ..ben de dün ilk defa alışverişe çıkmıştım kipa da çok güzel yenidoğan tulumu ve hırkası gördüm hırka polardan tulum pamuklu ikisi de yumuşacık eşim hadi hadi al bari dedi ben de hemen sepete attım ama inşallah bizim cinsiyet de değişmez aman olmazsa başkasına hediye ederiz artık cnm yapacak bir şey yok ..aldıklarımı ciciler bölümüne ekleyeceğim ...
[/B]
Günaydınnn kızlar
poliyyciğimm tebrik ederim 2 tane fıstık gibi kızın olacak maşallah
yaşlılığında etrafında pervane olurlar artık
merhabalar
biz dün doktora gittik kesin erkek dedi.kız olmasını çok istedim ama hayırlısı böyleymiş demek ki.sağlıklı sıhatli olsunda.ben hala kilo almamışım.çikolata yiyip gittim yerinde hiç durmuyordu.bir ay sonra kontrole çağırdı.20-22 haftalar arası yapılan 2.düzey ultrason hakkında konuştuk.ilk oğlumun böbreğinde kist vardı.böbreği alan cerrah 2.düzey ultrasonu yapanın iyi gözlemlemediğini ve fark etmediğini söyledi.bu nedenle şu andaki kadın doğumcuma bana önerebileceği biri olup olmadığını sordum oda prof.dr.atıl yüksel'i tavsiye etti ama randevuların 3 ay önceden alındığını,hastaneye gelen perinatoloji uzmanınında çok iyi olduğunu,hiç sorun yaşamadıklarını yinede istersem araştırmamı söyledi.bende ne yapacağıma karar veremedim. bu arada okullar açıldı oğlum 3.sınıfa başladı.onun koşuşturmaları yordu biraz.herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın.hoşçakalın.
polycim sanada hayırlı olsun tatlım ne güzel büyüğünede ömür boyu yaren olacak inşallah.kızlar hakikaten hepimiz martta doğum yapıcaz dedik ama yavaş yavaş şubat sonuna kaymaya başladı büyük ihtimal bende şubat sonunda olucak Allahın izniyle
çok teşekkür ederim canım.Herkese günaydınnn,
polliycim hayırlı olsun,Allah gönlüne göre vermiş ne mutlu sana..
arkadaşlar 16 haftalık oğlum iki gün önce kalbiin durması nedeniyle suni sancı ile dünyaya geldi. mart annesi olamayacağım beni listeden silebilirsiniz.
çok teşekkür ederim canım.
nazendecim başın sağolsunböyle bi durumda ne denirki (
sebebi neymiş, bişey söyledilermiçok üzüldüm canım. Rabbim başka acı yaşatmasın. en hayırlı en yakın zamanda tekrar hayırlısıyla göbeğin dolsun inşallah
arkadaşlar 16 haftalık oğlum iki gün önce kalbiin durması nedeniyle suni sancı ile dünyaya geldi. mart annesi olamayacağım beni listeden silebilirsiniz.
ikili testim temiz çıkmıştı. oğlumun vücudunda herhangi birşey yokmuş. sağlıklı görünüyordu dedi doktor. patolojiye gönderdiler.
nasip değilmiş. ömrü bu kadar biçilmiş bebeğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?