2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr

ne kadar da erkencisiniz böylee

ben de 1 saat önce uyandım ancak girdim nete

bu arada hava biraz soğudu bu yüzden çok mutluyummm

rana20, refikaa ve nhy03 tebrik ederim arkadaşlar sizlerde cinsiyetleri öğrenmişsiniz.

Sütlüçörek canım sanada geçmiş olsun. gerçi çok şükür sonu iyi çıkmış. çok sevindim

canım şimdiden gözün aydın diyorum pembe rengin dünyasına ikinci kez giriyosun ne mutlu sanaaa

çok sevindim cnm bebeğine allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallahh.sen devlete mi gidiyordun sen boşver cnm başka doktor bulursun çok iyi doktorlar var...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ???

ben gayet iyiyim cnm sen nasılsın bakalım??

olsun cnm önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması ben hep öyle diyorum ..ben de dün ilk defa alışverişe çıkmıştım kipa da çok güzel yenidoğan tulumu ve hırkası gördüm hırka polardan tulum pamuklu ikisi de yumuşacık eşim hadi hadi al bari dedi ben de hemen sepete attım ama inşallah bizim cinsiyet de değişmez aman olmazsa başkasına hediye ederiz artık cnm yapacak bir şey yok ..aldıklarımı ciciler bölümüne ekleyeceğim ...

herkese günaydııın.

Günaydın güzel anneler

size de günaydın çıtır annelerr

Günaydınnn kızlar

poliyyciğimm tebrik ederim 2 tane fıstık gibi kızın olacak maşallah
yaşlılığında etrafında pervane olurlar artık

canım şimdiden gözün aydın diyorum pembe rengin dünyasına ikinci kez giriyosun ne mutlu sanaaa

Günaydınnn kızlar

poliyyciğimm tebrik ederim 2 tane fıstık gibi kızın olacak maşallah
yaşlılığında etrafında pervane olurlar artık

çok teşekkür ederim arkadaşlar... 2 tane kızı olanlara hep imrenirdim. Rabbim banada böylesini uygun gördü demekki. Şükürler olsun. ama Allah biliyo ya, eşiminde benimde içimize erkek doğuyordu. galiba bi kızımız olduğu için gönlümüz ona kayıyordu. olsun Rabbim ona can sağlığı versin. Kız evlat her zaman hayırlıdır derler. tabi erkeklere de lafım yok.yanlış anlaşılmasın.

cicili bicili şeyler almaya yavaştan başlarım artık.. o minik patiklerden süslü püslü örerim:))) ayyy Rabbim sağlıkla sıhhatle sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. AMİİİNNNN

cnm ben randevu aldım 1,5 ay kadar önce ama bence telefon aç çünkü eğer ve bi öncekinde yaşadığın sıkıntıyı söylersen araya randevu alıyolar hiç olmazsa çapaya çağırıyomuş sen bi dene cnm

polycim sanada hayırlı olsun tatlım ne güzel büyüğünede ömür boyu yaren olacak inşallah.kızlar hakikaten hepimiz martta doğum yapıcaz dedik ama yavaş yavaş şubat sonuna kaymaya başladı büyük ihtimal bende şubat sonunda olucak Allahın izniyle

arkadaşlar 16 haftalık oğlum iki gün önce kalbiin durması nedeniyle suni sancı ile dünyaya geldi. mart annesi olamayacağım beni listeden silebilirsiniz.

sağol canım benim teşekkürler..

hani sezeryan doğumda 10 gün önce alınıyomuş ya, ben öyle istemiyorum ama( 10 gün öncesi hem 29 şubata geliyor,hem mart annesi olmak istiyorum, hemde ben bebeğimi karnımda biraz daha beslemek büyütmek istiyorum.yanlış düşünüyo olabilirm.

Herkese günaydınnn,
polliycim hayırlı olsun,Allah gönlüne göre vermiş ne mutlu sana..
çok teşekkür ederim canım.

arkadaşlar 16 haftalık oğlum iki gün önce kalbiin durması nedeniyle suni sancı ile dünyaya geldi. mart annesi olamayacağım beni listeden silebilirsiniz.

nazendecim başın sağolsun böyle bi durumda ne denirki(
sebebi neymiş, bişey söyledilermi çok üzüldüm canım. Rabbim başka acı yaşatmasın. en hayırlı en yakın zamanda tekrar hayırlısıyla göbeğin dolsun inşallah

Ayy pollycimm darısı başımaaa bir prenses daha gelorr süper:)Benim eşim de erkek istiyor bakalım hayırlısı .16 haftada bilre %100 diyemedi mi doktor ama ama biz de 16 da kesin öğreniriz diye diye bi hal olduk du bakalım ne olacak:)
Günaydınlar kızlar,2 gecedir mide bulantısından bişicik yiyemiyordum dün gece bir yemişim :))İşin garibi sabah kalktım hala açım ne oluyor bana yaf:))

ikili testim temiz çıkmıştı. oğlumun vücudunda herhangi birşey yokmuş. sağlıklı görünüyordu dedi doktor. patolojiye gönderdiler.
nasip değilmiş. ömrü bu kadar biçilmiş bebeğimin

ikili testim temiz çıkmıştı. oğlumun vücudunda herhangi birşey yokmuş. sağlıklı görünüyordu dedi doktor. patolojiye gönderdiler.
nasip değilmiş. ömrü bu kadar biçilmiş bebeğimin

başın sağolsun, herşeyin hayırlısı, bu durumda diyecek birşey bulamıyorum.
kendine iyi bak

canım tebrik ederim ....bıcı bıcı kızlar geliyo ...

cnm başın sağolsun rabbim en kısa zamanda yüzünü tekrar güldürsün inş.

günaydın güzel anneler....

nazende ne denir bilemiyorum bnde allah sabır versn. en kısa zamanda tekrar nasip etsn sana inş.
ayy dayanmadım hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yaa... bu korkularım ne zaman biter arkadaşlar. okudukca daha çok korkuyorum.. allahım bize bağışla yavrularımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…