2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ikili testim temiz çıkmıştı. oğlumun vücudunda herhangi birşey yokmuş. sağlıklı görünüyordu dedi doktor. patolojiye gönderdiler.
nasip değilmiş. ömrü bu kadar biçilmiş bebeğimin

nasıl anladın cnm bir belirti var mıydı yoksa normal kontrole gittiğinde mi öğrendin?ben de 8 haftalıkken kaybettim ama 12.haftada farkettik kontrole gittiğimizde..allahım bundan sonraki bebişlerine sağlık versinn ilk bebeğin miydi cnm?"

merhaba kızlar

üçlü dörtlü test yaptırdık diye yazmışsınız ben sadee ikili test yaptıdırm ikili kötü çıkarsa üçlü yada dörtlüye gerek var demi,şlerdi yanlışmı hatırlıyorum bilgi verirmisiniz

nazende başın sağolsun. Allahım bi daha yaşatmasın aynı acıyı. bende 9 haftalıkken kaybetmiştim ilk bebğimi( fazla bekletmeden yeniden sağlıkla gelsin bebişin....

polyannacım hadi gözün aydın. 2. prensesin geliyo. cinsiyeti öğrenen diğer arkadaşlarıda tebrik ederim.
ben bugün raporluyum dün sabah kanamam oldu. hemen dra gittik. çok şükür oğlum iyi. ama kanamanın sebebini bulamadı dr. regl peryodundan olmuş olabilir bi kaç gün yat dinlen dedi.evdeyim 3 gün. ama pc başında fazla duramıyorum. eşimde ayağa kaldırtmıyo hiç. ooffff çok korkuyorum. Allahım kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin....

Hepinize Günaydııınnnn

nazende 87 canım çok çok üzüldüm Allah'ım sana ve eşine sabırlar versin..

pollycim tebrik ederim bir prenses daha geliyor sana.. iki kız kardeş olmak çok güzel bizde 2 kız kardeşiz ve iyiki böyleyiz :)

Son düzenleme:
nazende başın sağolsun inş. kendini hazır hissettiğin zamanda Allah yine bir bebek nasip eder. Allah sabır versin.

Pollyanna senin de gözün aydın .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bende bugün doktora gittim doktor teyzemiz ekranda ilk cinsiyeti gördü Maşallah açmış her yerini bizimde edepsiz bir OĞLUMUZ olucak inş. (ben gitmeden çok tembihledim çocuğu herşeyini göster bizi merakta bırakma diye söz dinliyo ) Doktor kesin değilse söylemem demişti kesin erkek herşey çok net dedi. 2 li test iyi çıktığı için 3 lü ve 4 lü teste gerek yok herp aynı şeylere bakılıyo zaten kafa karıştırmaya gerek yok dedi. Kan ilacı verdi elevit vermicem dedi. Her gidişimde endişe içindeyim Herşey iyiydi çok şükür . Darısı diğer annelerin başına ....

tebrik ederim canım gözünaydın, şehzaden geliyormuş senin de benm 2li testim temiz çıkmştı ama yine de dr 3lüyü yaptı. acaba 4lüye gerek varmı ki yaa zaten kansızım, vere vere kan kalmıycak bende.:18:

teşekkür ederim PİLEOcum. ve sanada çok geçmiş olsun. İnşallah çarçabuk geçer.

:)) sağolun canlarım çok teşekkür ederim.
SLNARAS canım senide tebrik ederim.

çatlak kremi kullanmaya başladınızmı kızlar? hangi markaları kullanıyorsunuz?? haftasonu alıcam artık ben de ama hangisini alsam bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

canım senin cinsiyet belli olmadı mı daha..
ayrıca doğru hatırlıyosun canım.. ben ikiliyi kaçırdım, yarın randevu alıp 3lüyü yaptırıcam inşallah

slnaras :..tebrikerl cnm şehzadeye altınlar saçsana

kızlar sağlık ocağından arayıp duruyolar şimdi gitsem ne yapacaklar ben henüz kayırtolmadımda muaynemi ediyolar usg varmı varsa gideyim...

canım senin cinsiyet belli olmadı mı daha..
ayrıca doğru hatırlıyosun canım.. ben ikiliyi kaçırdım, yarın randevu alıp 3lüyü yaptırıcam inşallah

yok cnm daha tam kesin değil geçen ay kız gibi demişti dr cumartesi tekrar gideeğim kesin belli olur inş da bende alışveriş yapmaya başlayabilirim

inşş üçlü sonucunda iyi çıkarcnm

slnaras :..tebrikerl cnm şehzadeye altınlar saçsana

kızlar sağlık ocağından arayıp duruyolar şimdi gitsem ne yapacaklar ben henüz kayırtolmadımda muaynemi ediyolar usg varmı varsa gideyim...

sen kayıt yaptırmadıysan hamile olduğunu nerden biliyorlar anlamadım. cnm ben gittim kayıt yaptıdrım birkaç soru soruyorlar ilk aşı gününü belirliyorlar tansiyon kilo ölçümü yapıyorlar usg yok muayne falan yok bnm gittiğim sağlık oağı bu şekilde yaptı

cnm ben aslen istanbulluyum ama bursaya geldim evlendiğim için bayramda ailemin yanına gittim ziyarete ablam seni illa bir dr götürücem cok iyi bir dr dedi bende gittim orasıda benim eskiden kaydımın olduğu atakent poliklınığimiş kayıtlara zırt diye giriyolar tabi benim hiç bir yerde gebe kaydım yok orada ki kayıtları tırım tırım aramışlar muhtarlıklara gitmişler derken cep telden güzel sesli bir hemşire aradı sonra 2 haftada bir aramaya başladı kaydınızı gidin yaptırın diye işte böle....

çatlak kremi kullanmaya başladınızmı kızlar? hangi markaları kullanıyorsunuz?? haftasonu alıcam artık ben de ama hangisini alsam bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

ben dün başladım ama krem değil ablamın gebelikte kullandığı yağlardan bi karışım vardı yazıyorum sizede .

Susam - Kayısı - Badem - Kakao - Jojoba yağı

Teşekkür ederim canım . Doktor akraba olduğu için belki yormak istememiştir. 2 li test iyi çıkmış diğerlerini yaptırıp kafa karıştırmaya gerek yok dedi zaten bunlar kesin şeyler değil ihtimaller dedi.

anladım cnm valla dr tan daha iyi ilgileniyorlar ep telini bile vermişti benim hemşiremi ebemi bnce git kaydını yaptır ve aşı tarihini öğren 20 haftadan sonramı neydi ilk aşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…