2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok anacım yaaa bende ki şanstan mıdır nedir:))) kızımda 5.ayda kıza benzetip 6.ayda kesin kız demişti:)) bunda da kıza benziyor. 3-4 hafta sonra kesinleşir dedi:) Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun onu diliyorum Yaradan'dan.
canım tebrik ederim ....bıcı bıcı kızlar geliyo ...

evet canım nasipse öyle olucak

arkadaşlar 16 haftalık oğlum iki gün önce kalbiin durması nedeniyle suni sancı ile dünyaya geldi. mart annesi olamayacağım beni listeden silebilirsiniz.

başın sağolsun canım,Allah sabırlar versin sana ve eşinee,,,rabbim kimselere yaşatmasın çok zor bi durum........
inşlh en kısa zamanda yeniden anne olursun

günaydın kızlar
herkese merhaba nasılsınız bizler çok şükür iyiyiz bi yaramazlık yok
uzun zamandır yazamıyordum 2li testimiz çok şükür iyi çıktı cinsiyetimizde daha belli değil erkek gb sanki hayırlısı olsun sağlıklıca gelsin aramıza çoğumuzun cinsiyetleride belli olmuş nasıl güzel yaaa sağlıklıca alırsınız işallah kucaklarınıza

Amin canım benim sağlıkla gelsinler de.Amann ne geçmez zamanmış her kontrol için gün sayar olduk:)

merhabalar, ben yeni üye oldum siteye adım nurcan 16 hafta 2 günlük hamileyim...:78::78:

Son düzenleme:
arkadaşlar 16 haftalık oğlum iki gün önce kalbiin durması nedeniyle suni sancı ile dünyaya geldi. mart annesi olamayacağım beni listeden silebilirsiniz.

( of ben böyle haberleri duyunca çok fena oluyorum.Çok üzüldüm nazendecim,genelde sağlıklı olmayan gebelikler kendiliğinden son buluyor der doktorlar.Allahım yardımcın olsun çok çok geçmiş olsun.En kısa zamanda yeni kuzuna kavuşursun.Dikkat et kendine.

nazende canım başın sağolsun çok zor ve üzücü bir durum geçen sene benimde başıma gelmişti kalbi durmuştu çok üzüldüm işallah gene istediğin bir zaman olur ve sağlıklıca kucağına alırsın tekrar başınsağolsun

hoşbulduk, umarım herkesin kuzusu sağlıkla gelir inşaallahh...
ben biraz acemiyim mesaj, doğum çizelgesi falan daha tam öğrenemedim 2 gündür doğum çizelgesi yapmaya çalıştım umarım olmuştur.

arkadaşlar bende bebeğim 14 haftalıkken doktorumuz kız dedi ama daha tam belli değil dedi ilerki süreçte bakarız yine cinsiyetine dedi. gayet rahat geçiyor hamileliğim bu arada bu ilk hamileliğim, çalışıyorum muhasebeciyim şuanda size işyerimden yazıyorum... herkese sağlık sıhhatli günler inşallah...

hoşgeldiniz Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun bebişinize sizi

teşekkürler canım, umarım herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine... bende sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi
şu 2 gündür küçük küçük kıpırdamalarını hissediyorum bebeğimin çoooooookkkkkk mutluyummmmm
allah bebek isteyipte olamayanlara nasip etsin umarım inşaallah...

polyannacımmmm tebrikler canımmm,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
teşekkürler canım.. AMİİİİİNNNNNN. hepimiz için inşallah

canım aramıza hoşgeldin.. doğuma kadar ve sonrasında bebişlerimizi beraber büyütmek dileğiyle hoş sohbetler olsun inşallah.

tahmini doğum tarihin 6 mart gibi galiba. birde yaşını söylersen ilk sayfamızdaki listemize senide ekleyeyim.
doktor bana da kıza benziyor dedi ama ben listeye kaydettim, istersen seninkini de kaydedeyim olurmu
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

amin canım aminnnnn

Ben 24 yaşımdayım adım nurcan rişvan, 1,5 yıllık evliyim. bebeğim kız olucak sanırım. eğer kız olursa adı aze olacak
tabi elbette kaydedebilirsin canım...

Son düzenleme:

yaaa neden öyle olmuş nasıl yani suni sancıyla?doğurdun mu oğlunu?kürtajla almıyorlarmıymış artık?canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm hiç iyi olmadı ama yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…