- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #8.761
yok anacım yaaa bende ki şanstan mıdır nedir:))) kızımda 5.ayda kıza benzetip 6.ayda kesin kız demişti:)) bunda da kıza benziyor. 3-4 hafta sonra kesinleşir dedi:) Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun onu diliyorum Yaradan'dan.Ayy pollycimm darısı başımaaa bir prenses daha gelorr süper:)Benim eşim de erkek istiyor bakalım hayırlısı .16 haftada bilre %100 diyemedi mi doktor ama ama biz de 16 da kesin öğreniriz diye diye bi hal olduk du bakalım ne olacak:)
Günaydınlar kızlar,2 gecedir mide bulantısından bişicik yiyemiyordum dün gece bir yemişim :))İşin garibi sabah kalktım hala açım ne oluyor bana yaf:))
canım tebrik ederim ....bıcı bıcı kızlar geliyo ...
arkadaşlar 16 haftalık oğlum iki gün önce kalbiin durması nedeniyle suni sancı ile dünyaya geldi. mart annesi olamayacağım beni listeden silebilirsiniz.
yok anacım yaaa bende ki şanstan mıdır nedir:))) kızımda 5.ayda kıza benzetip 6.ayda kesin kız demişti:)) bunda da kıza benziyor. 3-4 hafta sonra kesinleşir dedi:) Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun onu diliyorum Yaradan'dan.
evet canım nasipse öyle olucak
arkadaşlar 16 haftalık oğlum iki gün önce kalbiin durması nedeniyle suni sancı ile dünyaya geldi. mart annesi olamayacağım beni listeden silebilirsiniz.
merhabalar, ben yeni üye oldum siteye adım nurcan 16 hafta 2 günlük hamileyim...:78::78:
merhabalar, ben yeni üye oldum siteye adım nurcan 16 hafta 2 günlük hamileyim...:78::78:
ikili testim temiz çıkmıştı. oğlumun vücudunda herhangi birşey yokmuş. sağlıklı görünüyordu dedi doktor. patolojiye gönderdiler.
nasip değilmiş. ömrü bu kadar biçilmiş bebeğimin
hoşgeldiniz Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun bebişinize sizi
teşekkürler canım.. AMİİİİİNNNNNN. hepimiz için inşallahpolyannacımmmm tebrikler canımmm,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
arkadaşlar bende bebeğim 14 haftalıkken doktorumuz kız dedi ama daha tam belli değil dedi ilerki süreçte bakarız yine cinsiyetine dedi. gayet rahat geçiyor hamileliğim bu arada bu ilk hamileliğim, çalışıyorum muhasebeciyim şuanda size işyerimden yazıyorum... herkese sağlık sıhhatli günlerinşallah...
teşekkürler canım, umarım herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine... bende sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi
şu 2 gündür küçük küçük kıpırdamalarını hissediyorum bebeğimin çoooooookkkkkk mutluyummmmm
allah bebek isteyipte olamayanlara nasip etsin umarım inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?