2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de zaten migren var 2-2.5 ay her hafta migrenim tutu.Şimdi de başım ağrıyor ama bu migren değil.İlaçla da geçmiyor.Başım ağrımasın diye dikkat ediyorum ydiklerime şimdilik.Yoksa bütün gün ağrı çekiyorum...

hımm bilmeyerek iyi bişey yapıyomuşum demekki süt içemiyorum biraz kakao atarak içiyordum

keşke istanbulda olsaydımmm

slm kızlar uzun zamandır giremiyodum kız kardeşimin düğünü vardı çok yoğundum neyse bugün fırsat buldum dün kontrol için doktora gittim cinsiyetini öğrendim 1 kızım vardı şimdide 1 oğlum olacak çoooooook mutluyum allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah ...

Bebek dinleme telsizi almayı düşünen var mı?Ya da daha öce kullananlar hangi markayı kullandınız?Almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisi daha iyidir acaba...

hayırlı oolsun canımmm

Hayırlı olsun,Allah gönlüne göre vermiş.Darısı bize artık

Kızlar bebisimiz için büyüyen besikki bir kız odasimi yapalım Yoksa park yatak ve bir sifonyerle idare edip kendinin secebilecegi yaşta oda takimi mi alsak mi diye arada kaldim. Tecrübeli anneler belki bir fikir verir. Ilk çocuğu olanlar ne dusunuyor.

Benim ilk olacak oda almayı düşünüyorum ama büyüyen beşik konusunda kararsızım.Dolap ve şifonyer alıp park yatak alıyım diye düşünüyorum.Çilekte çok güzel bebek odaları var.Biz ordan beğendik ama 7-8aylık olunca almayı düşünüyoruz.Zaten biz daha cinsiyetini de öğrenmedik.

Herkese selam arkadaşlar, nasılsınız? Ben dün okulumu dondurdum, oradnda kayınvalidemlere gittik, bugün tekrar annemlere geldim, pazar günü Tosyaya dönecem inşaAllah, evimide çoook özledim..

Bu arada berkerdem gelmiş, Rabbim yar ve yardımcısı olsun:)

Yaa hadi hayırlısi öğrenirsiniz yakında. Bizde cilekte cici kız odası begendik tabi bende kararsizim.ama cok harikalar sanki 8-10 yasa kadar kullanirlae gibi geliyor fakat kendisi secse ya da kreş caginda fln ödenir mii .sen dolaplar sifonyer alip büyüdüğünde park yatak tan normal ranza yada yataga geceyim mi diyorsun

biz kendi odamızda gece yatması için park yatak aldık, bir de oda yapmayı düşünüyoruz.ilk bebişimiz olduğu için tamamen özendiğimiz için yoksa gereklimidir hemen bilemem.. ama ben zaten 6-7 aylıktan sonra tamamen odasına geçirmeyi düşünüyorum.

biz kendi odamızda gece yatması için park yatak aldık, bir de oda yapmayı düşünüyoruz.ilk bebişimiz olduğu için tamamen özendiğimiz için yoksa gereklimidir hemen bilemem.. ama ben zaten 6-7 aylıktan sonra tamamen odasına geçirmeyi düşünüyorum.

gözün aydın Allah gönlüne göre vermiş ne güzel bizim oğlanlara arkadaş geliyo....

Evet bende 6-7aylikken odasına geçsin istiyorum. Alışır ve severler aslında oda yapmak mantıklı da ilk aylar pek kullanamayacak önce park yatak Sonra oda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…