- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.661
canım benimde başım çok ağrıyodu test yapıldı doktor günde bir bebek aspirini verdiii şimdi geçti çok şükür ağrım hemen şeker diye endişelenme ben,imki gibide olabilir korkma ama tatlıdan uzak durmaya çalış için rahat etsin diye
kızlar gebelikten önce diyetisyenimm magnezyum eksikliği için pasta keklere konan kakaolar varya onların bazılarında içilebilir yazıyooo onları sıcak süte ekleyip içmemi istedi uzun süre içtim şimdide aklıma gelirse içiyorumm
kızlar yeni bir şey öğrendim hemen paylaşayım istedim.
Tuzla da chicco nun depo satış yeri varmış. Ayda bir gün,belli saatlerde satışa açılıyormuş ve inanılmaz ucuz oluyormuş. Tam yerini öğrendim ama hangi gün onu bilmiyorum.Arayıp sormak lazım. Bilginize..
kızlar, aşağıdaki siteden balık yağının önemini okuyabilirsiniz:
Gebelikte Balk Ya Hamilelikte Balk Ya Kullanm, Gebelikte Omega 3,Gebelikte Antioksidan lalar Haplar
arkadaşlar ben dr mu sürekli sıkıştıtırp sorular sorabiliyorum magnezyum eksiliği olanlarda özellikle bacaklarda kasılmalar oluyormuş onun için verilior bu ilaç onun hariçinde bebekle ilgisi yok...
ablam bana bacak kasılmaları olduğunda muz önermişti onda da magnezyum var .
slm kızlar uzun zamandır giremiyodum kız kardeşimin düğünü vardı çok yoğundum neyse bugün fırsat buldum dün kontrol için doktora gittim cinsiyetini öğrendim 1 kızım vardışimdide 1 oğlum olacak çoooooook mutluyum allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah ...
Tebrikler cok guzel şans ışte :) hem kız duygusunu yasamissin simdi de erkek. Ne guzel
slm kızlar uzun zamandır giremiyodum kız kardeşimin düğünü vardı çok yoğundum neyse bugün fırsat buldum dün kontrol için doktora gittim cinsiyetini öğrendim 1 kızım vardışimdide 1 oğlum olacak çoooooook mutluyum allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah ...
Kızlar bebisimiz için büyüyen besikki bir kız odasimi yapalım Yoksa park yatak ve bir sifonyerle idare edip kendinin secebilecegi yaşta oda takimi mi alsak mi diye arada kaldim. Tecrübeli anneler belki bir fikir verir. Ilk çocuğu olanlar ne dusunuyor.
Benim ilk olacak oda almayı düşünüyorum ama büyüyen beşik konusunda kararsızım.Dolap ve şifonyer alıp park yatak alıyım diye düşünüyorum.Çilekte çok güzel bebek odaları var.Biz ordan beğendik ama 7-8aylık olunca almayı düşünüyoruz.Zaten biz daha cinsiyetini de öğrenmedik.
Kızlar bebisimiz için büyüyen besikki bir kız odasimi yapalım Yoksa park yatak ve bir sifonyerle idare edip kendinin secebilecegi yaşta oda takimi mi alsak mi diye arada kaldim. Tecrübeli anneler belki bir fikir verir. Ilk çocuğu olanlar ne dusunuyor.
Yaa hadi hayırlısi öğrenirsiniz yakında. Bizde cilekte cici kız odası begendik tabi bende kararsizim.ama cok harikalar sanki 8-10 yasa kadar kullanirlae gibi geliyor fakat kendisi secse ya da kreş caginda fln ödenir mii .sen dolaplar sifonyer alip büyüdüğünde park yatak tan normal ranza yada yataga geceyim mi diyorsun[/QU
Sağol canım.Evet büyüyünce yatak alıyım diyorum.Biz de kız olursa baby dream olanı beğendik.Bence kullanır uzun süre gibi geliyor.İlerde de genç odasını kendi seçer diye düşündük biz.
biz kendi odamızda gece yatması için park yatak aldık, bir de oda yapmayı düşünüyoruz.ilk bebişimiz olduğu için tamamen özendiğimiz için yoksa gereklimidir hemen bilemem.. ama ben zaten 6-7 aylıktan sonra tamamen odasına geçirmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?