- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.641
günaydıınnnnnnn
kızlar balık yağı içmeye ne zaman başladınız veya başladınız mı?
canımm ben hamile olmadan başlamıştım içmeye
gnc nin fish body oil balık yağını içiyorum
canım alırken özellile balığın gövdesinden elde edilen balık yağını içmek gerekir
ve malesef her marka içeriğini belirtmiyor
gnc ninki çok güvenilir gönül rahatlığıyla içebilirsin
aynen canım benim doktorumda gnc yi aldırdı eşinede ondan almış.yalnız alacak olan arkadaşlar concentrated fish body oil alsınlar bi tane daha var gnc de onun etken maddesi düşük mg da düşük 1000mg benimki.
merhaba canım bana 12. haftada solgar omega 3 verdi hergün 1 tane içiyorum, bunun yanında elevit+kan hapı+ osteocare (kalsiyum+magnezyum+zinc) gün aşırı içiyorum.
kızlar aklıma takılan birşey soracağım size bilgisi olan varsa sevirim.ya ben 2 gündür nar çiçeği çayı içiyorum ekşi ekşi hem miğdeme iyi geldi hemde damak tadıma acaba kızıma bir sakıncası varmıdır?
canım nar ilk aylar düşüğe sebep olurmuş
ama şuan çok abartmadığın sürece birşey olcağını sanmam
yaaaa kızlaaar 15 haftalık oldum benim doktorum hiç birşey vermedi bende vermesi gerekiyo diye düşünüyorum ama o vermeyince birşey demiyorum anlamadım valla
yaaaa kızlaaar 15 haftalık oldum benim doktorum hiç birşey vermedi bende vermesi gerekiyo diye düşünüyorum ama o vermeyince birşey demiyorum anlamadım valla
suyu bende çok içiyorumm
hem havalar daha sıcak sayılırr birde hamilelik filan oluncaa daha çok su içmek istiyoo insann
bişey olacağını sanmam sadece içinin rahatlaması için doktoruna danışırsıın canımm
iyi dileklerin için çok sağolll
ense kalınlığı normal çıkmıştııı
hep dua ediyorum kötü bişey çıkmasın diyee
Balık yağı da mı içiliyor hamileyken ben bilmiyordum.
bende içmiyorum drum banada vermedi canım ben kan ilacı magnezyum folik asit aspirin içiyorum
buarada geçmiş olsun canım bir sorun olmuş sanırım ama sorunun ne olduğunu okuyamadım geçmiş olsun rabbim bebeklerimizi hayırlı sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin canım
Teşekkür ederim canım.Şu an bişey yok ama tatlı şeyler meyve de (çok yersem)dahil hemen başım ağrıyor ve çok fazla su içiyorum.Hamilelik şekeri olabilir mi diye endişelendim.Haftaya dr kontrolüm var sorucam o zaman.Ben de demir şurubu ve multivitamin kullanıyorum.Omega3 için de yediklerime dikkat ediyorum.Balık,ceviz,badem,yeşil sebze yiyerek.
günaydıınnnnnnn
kızlar balık yağı içmeye ne zaman başladınız veya başladınız mı?
benim soruma cevap yokmu kızlarrrrrr:44::44:
bende içmiyorum drum banada vermedi canım ben kan ilacı magnezyum folik asit aspirin içiyorum
buarada geçmiş olsun canım bir sorun olmuş sanırım ama sorunun ne olduğunu okuyamadım geçmiş olsun rabbim bebeklerimizi hayırlı sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin canım
Herşeyin doğalı iyidir genel kuralından yola çıkılarak omega 3'ün de bir çok madde gibi doğal yollardan alınması önerilir ancak doğal yollardan yeterince alamayan kişilerde omega 3 tabletleri önerilebilir. Haftada 2 kere balık yemek, haftada 2 kere ıspanak ve benzeri sebze yemekeleri yemek, günde 1-2 ceviz yemek yeterince omega 3 almak için yeterlidir. Balık tüketiminde dikkat edilmesi gereken bir noktada büyük balıklar (ton balığı, kılıç balığı) yerine küçük ve orta boy balıkların (hamsi, istavrit, çupra, levrek, çinekop) tercih edilmesidir çünkü büyük balıklarda civa fazla bulunur bu da fetus açısından zararlıdır. Konserve ton balıkları haftada ikiden fazla olmamak şartıyla tüketilebilir. Diğer balıklar için de önerilen ideal miktar haftada ikidir, daha fazlası önerilmez çünkü balıklar civa içerebilir ve hamilelerde fazla civa alınması fetus açısından zararlıdır.
Daha önce de okumuştum paylaşmak istedim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?