2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

böyle oluncada en büyük sorun kıyafet oluyor bide çalışıyosan daha büyk bir dert. gecen hafta giydiklerimi bu hafta giyemiyorum ve çok geriliyorum sabahları ne giycem diye.
bnde alışveriş için biraz daha zaman geçsin istiyorum kışında giyebileceğim şeyler almak istiyorum. şuanda baktım biçok yere genelde yazlık sezon sonu şeyler gördüm.
kime hissediyorum ben desem daha erken dedi bnde tuaflıkmı var diodum yellow sende hissediyomusun sevndm valla çok heycanlanıyorum ben hissetiğimde kalp ritmim artıyo birden.

kıyafet sorunu bendede var hiçbir kıyfaetim olmuyor bende bir pantolon üstümede birkaç birşey aldım şimdi azlık vardı ondan dolayı 1 tane pantolon aldım çalışan bayan olmadığımdan sorun olmuyor ama biryere gitmek istediğimde zorlanıyorum ekimin ortasında kışlık sezon gelicekmiş o zaman yine alışveriş yapacağım

arada hissettiğim oluyor geceleri elimi karnıma koyup yatıyorum bazen öylede hissediyorum çok heyecanlıı

evet bende öyleyim.. onu hissetmek çok güzel yaaa inanılmaz. ben 2-3 gündür fln hissetmeye başladım bebeğimi.

geçmiş olsun b,l,yorum o korkularıı
ben,mde 2li tarama down sendromu riski düşük çıkmadı
yüksekte değil
gerçi cut off değerinin altında diyo test ama doktor içimde endişe bıraktıı
haftaya 4lü testim olacakk
tarama testlerini araştırdım epeycee rahatladım şunu anladımki eğer ultrasonlarda normal çıkıyo ise hiç endişelenmemek lazıımm
bu testlerde yüksek risk çıkıpta normal sağlıklı doğum yapan çok
tam tersi düşük çıkıpta down sendromlu bebeği olanda çokk
sadece bebeğin gelişimini düzenli takip etmek açısındann önemliii bu testlerr
zaten riski yüzde olarak veriyo var demiyoo ama işte bu olasılıklarr bizi üzüyo ve en güzel günlerimiz endişe içinde geçiyoo
profesör bana dediki herkesin bir riski var kimi down sendromu kimi başka bişey öneml, olan risk değerii ve takibii
eskiden bu testlermi varmış

ayrıca bu testler farklı laboratuvarlarda farklı ölçümler verebiliyoo
bi doktorun ense ölçümüyle diğerininki tutmuyo birbirini
bence bu tarama testleri ülkemizde yeni yaygınlaştığı için doktorlar çok önemsiyo ama farklı yerlerde farklı doktorların ölçümleri farklı çıkyoo laboratuvardan laboratuvara farklı çıkıuyo sonuçlarr
ense kalınlığı ölçümünde milimlik değer çok önemliyken her doktorunn ölçümü farklı çıkıyoo
hangisine inanacağızz

gerçekten de öyleymiş cnm. ne olacağı tabiki belli olmaz. dediğin gibi her değeri normal olup da sorunlu bebek dünyaya getirenler de var.. ama insanın içine şüphe düşünce .... biz neyseki ertesi günü apar topar başka bir yere gittik yoksa 3 hafta daha beklememiz gerekicekti. eşim benden çok daha etkilendi, hayatında ilk kez bana bile bağırdı sinirine hakim olamayıp. bütün gece uyumadık. o akşam yemeği de dışarıda yiyelim kafamz dağolsn dedik, evden çıkarken anahtar evde kalmış, aklımız yerinde deil ya işte, bi de çilingir çağırdık üstüne..bi yandan da telefonlarımız çalıyor herkes soruyor ne oldu bebek özürlümü olucakmış fln die. eşim iice delirdi. hatrlamak bile istemediğimiz 2 gün geçirdik

Kızlar merhaba nasılsınız ben bu sabah kötü bir sürprizle uyandım giyinirken belimin iki yanında gögsüme kadar çıkan kırmızı bir uzun çatlak
krem beb yağı su içmek falan boşmuş :18: :18:

inanmıyorum ne biçim soru soruyo bu insanlar moral vereceklerine üstüne tuz biber ekmişler neyseki geçti gitti çok şükür

inanmıyorum ne biçim soru soruyo bu insanlar moral vereceklerine üstüne tuz biber ekmişler neyseki geçti gitti çok şükür

eşim saolsun bütün arkadaşlarına ve aile bireylerine söylemiş.. annesi ve babasına söylememiş, onlar da başkalarından duyup telaşlanmışlar. bütün gece bizi arayıp bulamayınca sabahın 7.30nda kapıya dayandılar nie haberimiz yok, en geç biz duyuyoruz die. bi de onlardan fırça yedik sanki sırası kapris yapmanın. eşime çok kızdım daha bişey netleşmeden herkesi ayaklandırdı. hala kızgınım ona bu konuda

bende deli gibi kaşınıyordum hatta size de söylemiştim vücuda bağlı bence ama cnmda sıkılmadı değil acaba mustela mı kullansaydım dedim bugün

internette bi doktor biraz genetik bu çatlaklar ama kremler azaltıyo demişti bide kayınvalidem kaşıyınca çatlak oluyo dedi ama çokta güzel kaşınıyo

Canım inşallah iyi haberlerle gelirsin bugün, hep aklımdasın.
Özer Bey yardımcı olmadıysa hastanedeki bir doktora da takibini yaptır bence. Akıl vermek gibi olmasın sen bilirsin ama hastanedeki birinin hastanede daha çok yardımı olur. İçinin rahat etmesi açısından yine Özer Bey'in muayenehanesine gidebilirsin. Ben onu da düşünmüyor değilim.
Öyle ya da böyle inşallah hakkında hayırlısı olur, bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın.

Ayyyy inanamıyorum erken değil mi daha. Bir arkadaşla konuştum bugün başlamadım krem sürmeye ben daha dedim o da çatlayacağı varsa çatlar dedi. İki çocuğu var çatlağı yok. Gerilince karnı rahatlasın diye sürmüş ilerleyen zamanlarda.

Bir arkadaşım var, sekiz senelik evli, ve hamilelikteki çatlak, kilo sorunlarını duyunca keşke benimde bebeğim olsaydı da isterse yüz kilo olsaydım, yada vucudum çatlak olsaydı demişti, bana da haklıymış gibi gelmişti, çocuğum olsunda kilo, çatlak önemli değil diye düşünmüştüm, ama öyle olmuyor işte, insan ne kilo almak nede çatlamak istiyor

İnşaAllah hepimizde hem çocuklarımızı kucağımıza alırız, hemde çatlamadan,aşırı kilo almadan bu dönemleri atlatırız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…