- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.621
selam arkadaşlarev taşınma derken epey uzak kaldımm
internetim yeni bağlandı ancak girebildim şimdi
2 li tarama testimde down sendromu riski düşük çıkmadı orta çıktı
2li tarama testimde önce ultrasonda profesör baktı ense kalınlığını filan ölçtü normal çıktı ama kan testinde risk orta seviyede
amniyosentez önermedi doktor yüksek değil risk diye ama yakında takip edeceğiz dedi
şimdi 16. haftamdayımm haftaya 17 olacak 4lü tarama testi varr
yinede endişeleniyoruz kötü bişey çıkacak diye çokta üzülmüştüüm
ense kalınlığının normal çıkması içimizi rahatlatıyoo yinede
cinsiyeti erkek
oldukçada hareketli
doktorda dedi işin var bununla hiç durmuyo dediii
atmalar başladı
uykusuda garip öğleye kadar kıpırtı yok öğleden sonra başlıyoo gece filan saat 1 oluyo hala tekme atıyoo
alışık olmadığımdan uyuyamıyorum bende garip geliyoo
ama nasıl olduysa bugün erkenci kıpırtılarını hissediyorum şimdi
İnşallah dörtlü testte de bişey çıkmaz Allahın izniyle. Bebeğini devamlı hisssedebilmen çok güzel ben zaman zaman hissediyorum maalesef canı isterse işte bizim oğlan babaya çekmiş heralde uykucu
mart anneleri günaydınnn:)
kızlar benim arada sancılarım oluyor kasıklarımda sizlerde de olan var mı?
Ben tatlı şeyler yiyince hemen başım ağrıyor,normaldan daha fazla su içiyorum ağzım kuruyo susuzluktan o kadar su içmeme rağmen,hamilelik şekeri falan olabilir mi?Hafta dr kontrolüm var ama endişelendim.Erken ama bu haftalar da çıkıyomuş bazılarında.Siz bu konuda bişey biliyor musunuz?
canım haftaya doktoruna danış ama tavsiyeemm tatlı olarak meyvede düşmendiir
ben şerbetli tatlılları filan ağzıma süremiyoruum hiç sevmiyoruum ama çikolata istiyo canımm onuda sütlü değil bitter yiyorumki kan şekerimde ani yükselme olmasın diyeee
canım haftaya doktoruna danış ama tavsiyeemm tatlı olarak meyvede düşmendiir
ben şerbetli tatlılları filan ağzıma süremiyoruum hiç sevmiyoruum ama çikolata istiyo canımm onuda sütlü değil bitter yiyorumki kan şekerimde ani yükselme olmasın diyeee
Şebetli tatlı,çikolata hiç yiyemiyorum.Normalde çok severim ama yemiyorum.Birçok meyveyi de yiyemiyorum özellikle üzüm ya da az yemeye çalışıyorum.Çünkü hemen etkiliyo yediklerim.Tatlı yemesemde olur canım hiç istemiyo ama sırf tatlıyla bitse birçok şeyde şeker var özellikle meyveler dediğin gibi.Dikkat etmeye çalışıyorum haftaya dr sorucam.
Bende Defne'nin yanına Sedef 'i önerecektim daha doğrusu sen kızım olucak dediğin zaman aklıma gelmişti ama olmazmış
çıtır bi anne maşallah. bende 12 hafta sonuna kadar almadım sonrasında 2 kilo birden geldihoşbulduk canım kaydedebilirsin
30 yaşıdnayım ikinci gebeliğim doğum tarihim ultrasona göre 27 mart
cinsiyeti kesin olmasada şuan kız gibi görünüyor
56 kiloyla hamile kaldım halada 56 yım
geçmiş olsun canım.sinüzit hakkında pek bi bilgim yokçok feci durumdayımmm sinüzitim azdıı günlerdir baş ağrısı çekiyorummm
sadece parol içiyorum oda tamamen geçirmiyor varmı benimle aynı durumda olan bitki falan ne yapabilirim çok kötüyümmm
tekrar hoşgeldin canım.. uzuun yorucu bi zamanı geride bıraktın. iyice yerleşmişsindir artık.selam arkadaşlarev taşınma derken epey uzak kaldımm
internetim yeni bağlandı ancak girebildim şimdi
2 li tarama testimde down sendromu riski düşük çıkmadı orta çıktı
2li tarama testimde önce ultrasonda profesör baktı ense kalınlığını filan ölçtü normal çıktı ama kan testinde risk orta seviyede
amniyosentez önermedi doktor yüksek değil risk diye ama yakında takip edeceğiz dedi
şimdi 16. haftamdayımm haftaya 17 olacak 4lü tarama testi varr
yinede endişeleniyoruz kötü bişey çıkacak diye çokta üzülmüştüüm
ense kalınlığının normal çıkması içimizi rahatlatıyoo yinede
cinsiyeti erkek
oldukçada hareketli
doktorda dedi işin var bununla hiç durmuyo dediii
atmalar başladı
uykusuda garip öğleye kadar kıpırtı yok öğleden sonra başlıyoo gece filan saat 1 oluyo hala tekme atıyoo
alışık olmadığımdan uyuyamıyorum bende garip geliyoo
ama nasıl olduysa bugün erkenci kıpırtılarını hissediyorum şimdi
tatlım seni şüphelendirmek istemem ama bu söylediğin açık bi belirti.Ben tatlı şeyler yiyince hemen başım ağrıyor,normaldan daha fazla su içiyorum ağzım kuruyo susuzluktan o kadar su içmeme rağmen,hamilelik şekeri falan olabilir mi?Hafta dr kontrolüm var ama endişelendim.Erken ama bu haftalar da çıkıyomuş bazılarında.Siz bu konuda bişey biliyor musunuz?
benimde arada oluyo kasıklarımda ve belimde ama çok şiddetli değil,rahim büyüdüğü için oluyor olabilir
bende şerbetli tatlıları nadir yiyorum ama yediğimdede boğazım kuruyor ve sürekli su içme isteğim oluyor
ben meyvede çok düştüüm
mryve yedikçe yerim o derece
bişey olacağını sanmam ama haftauya danışırsın doktoruna için rahat eder
günaydıınnnnnnn
kızlar balık yağı içmeye ne zaman başladınız veya başladınız mı?
günaydıınnnnnnn
Balık yağı da mı içiliyor hamileyken ben bilmiyordum.
Ben de meyveyi çok severim ama bu aralar porsiyon azalttım biraz.Şu ana kadar 2lt suyu içtim bile ve akşama daha çok var.Bakalım umarım bişey çıkmaz.
Senin için de sonuçlar güzel çıkar inş.içini ferah tut.
günaydıınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?