2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar ev taşınma derken epey uzak kaldımm
internetim yeni bağlandı ancak girebildim şimdi
2 li tarama testimde down sendromu riski düşük çıkmadı orta çıktı
2li tarama testimde önce ultrasonda profesör baktı ense kalınlığını filan ölçtü normal çıktı ama kan testinde risk orta seviyede
amniyosentez önermedi doktor yüksek değil risk diye ama yakında takip edeceğiz dedi
şimdi 16. haftamdayımm haftaya 17 olacak 4lü tarama testi varr
yinede endişeleniyoruz kötü bişey çıkacak diye çokta üzülmüştüüm
ense kalınlığının normal çıkması içimizi rahatlatıyoo yinede
cinsiyeti erkek
oldukçada hareketli
doktorda dedi işin var bununla hiç durmuyo dediii
atmalar başladı
uykusuda garip öğleye kadar kıpırtı yok öğleden sonra başlıyoo gece filan saat 1 oluyo hala tekme atıyoo
alışık olmadığımdan uyuyamıyorum bende garip geliyoo
ama nasıl olduysa bugün erkenci kıpırtılarını hissediyorum şimdi

İnşallah dörtlü testte de bişey çıkmaz Allahın izniyle. Bebeğini devamlı hisssedebilmen çok güzel ben zaman zaman hissediyorum maalesef canı isterse işte bizim oğlan babaya çekmiş heralde uykucu

İnşallah dörtlü testte de bişey çıkmaz Allahın izniyle. Bebeğini devamlı hisssedebilmen çok güzel ben zaman zaman hissediyorum maalesef canı isterse işte bizim oğlan babaya çekmiş heralde uykucu

doğumdann sonra rahat edersiin
benim işim zor sanırıım
bu zamana kadar ultrasondaa bi kere uyurken filan denk gelmediik hiiç hep hareketlii
eller kollar ayaklarr hiç durmuyooo
tekmeledimii arka arkaya vuruyoda vuruyooo
şimdi ufak daha ilerleyenn aylardaaa tekmelerini daha çok hissedeceğiz hele bide gece uyumuyosa işimiz varrr

canım risk yüksek çıkmadııı ama düşükte değillll
bilmiyorruuumm allaha sığınıyoruummm
allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin

Ben tatlı şeyler yiyince hemen başım ağrıyor,normaldan daha fazla su içiyorum ağzım kuruyo susuzluktan o kadar su içmeme rağmen,hamilelik şekeri falan olabilir mi?Hafta dr kontrolüm var ama endişelendim.Erken ama bu haftalar da çıkıyomuş bazılarında.Siz bu konuda bişey biliyor musunuz?

canım haftaya doktoruna danış ama tavsiyeemm tatlı olarak meyvede düşmendiir
ben şerbetli tatlılları filan ağzıma süremiyoruum hiç sevmiyoruum ama çikolata istiyo canımm onuda sütlü değil bitter yiyorumki kan şekerimde ani yükselme olmasın diyeee

Şebetli tatlı,çikolata hiç yiyemiyorum.Normalde çok severim ama yemiyorum.Birçok meyveyi de yiyemiyorum özellikle üzüm ya da az yemeye çalışıyorum.Çünkü hemen etkiliyo yediklerim.Tatlı yemesemde olur canım hiç istemiyo ama sırf tatlıyla bitse birçok şeyde şeker var özellikle meyveler dediğin gibi.Dikkat etmeye çalışıyorum haftaya dr sorucam.

bende şerbetli tatlıları nadir yiyorum ama yediğimdede boğazım kuruyor ve sürekli su içme isteğim oluyor

ben meyvede çok düştüüm
mryve yedikçe yerim o derece
bişey olacağını sanmam ama haftauya danışırsın doktoruna için rahat eder

Bende Defne'nin yanına Sedef 'i önerecektim daha doğrusu sen kızım olucak dediğin zaman aklıma gelmişti ama olmazmış
sağol canım düşündüğün için.. Sedef ismi güzel ama bana sedef hastalığını çağrıştırıyor(
hoşbulduk canım kaydedebilirsin
30 yaşıdnayım ikinci gebeliğim doğum tarihim ultrasona göre 27 mart
cinsiyeti kesin olmasada şuan kız gibi görünüyor
56 kiloyla hamile kaldım halada 56 yım
çıtır bi anne maşallah. bende 12 hafta sonuna kadar almadım sonrasında 2 kilo birden geldi((

çok feci durumdayımmm sinüzitim azdıı günlerdir baş ağrısı çekiyorummm
sadece parol içiyorum oda tamamen geçirmiyor varmı benimle aynı durumda olan bitki falan ne yapabilirim çok kötüyümmm
geçmiş olsun canım.sinüzit hakkında pek bi bilgim yok migren gibimi ağrısı acaba? öyleyse eğer, karanlık sessiz ortamda dinlenmek yatmak iyi geliyor.

tekrar hoşgeldin canım.. uzuun yorucu bi zamanı geride bıraktın. iyice yerleşmişsindir artık.
maşallah cinsiyet de belli olmuş. 4lü testinde de inşallah bişey çıkmaz. bu arada listemizde güncellenmemişsin canım, bilgiler eksik???

tatlım seni şüphelendirmek istemem ama bu söylediğin açık bi belirti.
yemene içmene çok dikkat etmen gerekir. hakkında hayırlısı olsun canım. sen bebeğin zarar görmeyinde, hepsi gelir geçer

P1982 Pınarcım aramıza hoşgeldin.

Son düzenleme:
ben meyvede çok düştüüm
mryve yedikçe yerim o derece
bişey olacağını sanmam ama haftauya danışırsın doktoruna için rahat eder

Ben de meyveyi çok severim ama bu aralar porsiyon azalttım biraz.Şu ana kadar 2lt suyu içtim bile ve akşama daha çok var.Bakalım umarım bişey çıkmaz.
Senin için de sonuçlar güzel çıkar inş.içini ferah tut.

Balık yağı da mı içiliyor hamileyken ben bilmiyordum.

bana drum 3 hafta önce vermişti balık yağını. "içebilirsin" demişti. ben de zorunlu değil heralde die içmemiştim dün aldım ve içmeye başladım. ama dün bekleme salonunda bir hamile bana 3. aydan itibaren içilmesi gerekio bebeğin zeka gelişimi başlıo, önemli fln deyince ben de aldım işte.

suyu bende çok içiyorumm
hem havalar daha sıcak sayılırr birde hamilelik filan oluncaa daha çok su içmek istiyoo insann
bişey olacağını sanmam sadece içinin rahatlaması için doktoruna danışırsıın canımm
iyi dileklerin için çok sağolll
ense kalınlığı normal çıkmıştııı
hep dua ediyorum kötü bişey çıkmasın diyee

kızlar aklıma takılan birşey soracağım size bilgisi olan varsa sevirim.ya ben 2 gündür nar çiçeği çayı içiyorum ekşi ekşi hem miğdeme iyi geldi hemde damak tadıma acaba kızıma bir sakıncası varmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…