- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.721
Ayyyy inanamıyorum erken değil mi daha. Bir arkadaşla konuştum bugün başlamadım krem sürmeye ben daha dedim o da çatlayacağı varsa çatlar dedi. İki çocuğu var çatlağı yok. Gerilince karnı rahatlasın diye sürmüş ilerleyen zamanlarda.
Bir arkadaşım var, sekiz senelik evli, ve hamilelikteki çatlak, kilo sorunlarını duyunca keşke benimde bebeğim olsaydı da isterse yüz kilo olsaydım, yada vucudum çatlak olsaydı demişti, bana da haklıymış gibi gelmişti, çocuğum olsunda kilo, çatlak önemli değil diye düşünmüştüm, ama öyle olmuyor işte, insan ne kilo almak nede çatlamak istiyor
İnşaAllah hepimizde hem çocuklarımızı kucağımıza alırız, hemde çatlamadan,aşırı kilo almadan bu dönemleri atlatırız
Bir arkadaşım var, sekiz senelik evli, ve hamilelikteki çatlak, kilo sorunlarını duyunca keşke benimde bebeğim olsaydı da isterse yüz kilo olsaydım, yada vucudum çatlak olsaydı demişti, bana da haklıymış gibi gelmişti, çocuğum olsunda kilo, çatlak önemli değil diye düşünmüştüm, ama öyle olmuyor işte, insan ne kilo almak nede çatlamak istiyor
İnşaAllah hepimizde hem çocuklarımızı kucağımıza alırız, hemde çatlamadan,aşırı kilo almadan bu dönemleri atlatırız
Normalde ayda 1 çağırıyolar ama belki bebeğin haftasından olabilir sen kaç haftalıksın
iyi akşamlar kızlar şimdi dr geldim bebişim iyi maşallahdr hemen usg baktı kanamanın nedeni bebeğin eşi yani plesenta biraz aşağıdaymış 1 hafta önce gittiğimizde bişey yoktu eşi tam oluşmamıştı şimdide oyüzden kan birikmiştir ondan kanama olmuştur dedi rahim ağzına baktı oda kapalıymış yani şükür iyi dr yatmamı tavsiye etti buarada bebiş fıkır fıkır dönüyodu hiç yerinde durmuyodu bacaklarını kapatmış cinsiyetini sorduk kıza benzetti ben erken olduğu içinmi dedim dr hayır göstermiyo dedi inşallah bukadar tahlikeyle atlatırız rabbim ilk bebeğimin acısını bidaha yaşatmasın bebişim sağlıkla zamanında doğsun
Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına inşallah bundan sonra da hep böyle iyi haberler alırız.Maşallah bebeğine annesi.
iyi akşamlar kızlar şimdi dr geldim bebişim iyi maşallahdr hemen usg baktı kanamanın nedeni bebeğin eşi yani plesenta biraz aşağıdaymış 1 hafta önce gittiğimizde bişey yoktu eşi tam oluşmamıştı şimdide oyüzden kan birikmiştir ondan kanama olmuştur dedi rahim ağzına baktı oda kapalıymış yani şükür iyi dr yatmamı tavsiye etti buarada bebiş fıkır fıkır dönüyodu hiç yerinde durmuyodu bacaklarını kapatmış cinsiyetini sorduk kıza benzetti ben erken olduğu içinmi dedim dr hayır göstermiyo dedi inşallah bukadar tahlikeyle atlatırız rabbim ilk bebeğimin acısını bidaha yaşatmasın bebişim sağlıkla zamanında doğsun
Geçmiş olsun berkerdemcim bu son olsun bi daha yaşama inşallah kanama felan.bebeğin eşi deyince annem aklıma geldi.annem ablama hemileyken hamama gitmiş orda ayağının altına sabun girmiş ve kaymış ve bebeğin eşi orda düşmüş.ona rağmen Annem sağlıklı bir çoçuk dünyaya getirmiş maşallah.bunu için rahatlasın diye anlattım.hiç korkma Yüce Allahın izniyle bir şeycik olmaz.sağlıcakla kalın bebeğinle sen.
berkerdem gözün aydın cnm ne güzel bir sorun yokmuş işte korkma bol bol dinlen ve bol bol dua et ihmal etme sakın allahın izniyle doğar bu seferki sağlıklıcana..
benimki de şimdi hareketlendi oturur haldeyken göbeğim sıkışıyor rahatsız oluyor herhalde o yüzden iteklemeye başlıyor sanırsam:))çok komik bu veletler yaww
Arkadaşlar 16.haftamdayı çatlak kremi olarak ne kullanmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?