2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gerilmeye çok ii geliyo benim karnım acımaya başlamıştı öksürsem yırtılır gibi oluyodu annem hemen kakao yağı sür dedi bi karışım sürüyorum şimdilik ablamda çok az olmuş çatlak oda görünmüyo bile kasıklara doğru

Yaaa ne kadar üzüldüm şimdi evet çocuğu olmayan ya da zor olan insanların yanında şımarıklıkmış gibi oluyor. Her zaman şükrediyorum tabi ki ama insanoğlu işte her zaman daha fazlasını mı istiyor ne?????

evt benim de çatlaklardan yana bi korkum yok olursa olur ama canım acıyo bunu engellemem lazım eskiden göbeğim çıktığı zaman şu hale bak hamile gibiyim derdim şimdide hergün göbeğim büyümüşmü diye bakıyorum

iyi akşamlar kızlar şimdi dr geldim bebişim iyi maşallah dr hemen usg baktı kanamanın nedeni bebeğin eşi yani plesenta biraz aşağıdaymış 1 hafta önce gittiğimizde bişey yoktu eşi tam oluşmamıştı şimdide oyüzden kan birikmiştir ondan kanama olmuştur dedi rahim ağzına baktı oda kapalıymış yani şükür iyi dr yatmamı tavsiye etti buarada bebiş fıkır fıkır dönüyodu hiç yerinde durmuyodu bacaklarını kapatmış cinsiyetini sorduk kıza benzetti ben erken olduğu içinmi dedim dr hayır göstermiyo dedi inşallah bukadar tahlikeyle atlatırız rabbim ilk bebeğimin acısını bidaha yaşatmasın bebişim sağlıkla zamanında doğsun

Normalde ayda 1 çağırıyolar ama belki bebeğin haftasından olabilir sen kaç haftalıksın

15 eylülde gittim 12 haftalıktı o zaman 1 kasımda gel diğer sefer dedi ayrıca ikili test için ultrasonla baktı kan tahlilini laboratuvarda yaptır dedi sonucunu çıktı onu da istemedi dr biraz yoğun günde yaklaşık 40 randevulu hastası var acaba o yüzden mi böyle ileri atıyor tarihleri biraz kafam takıldı açıkcası bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim

Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına inşallah bundan sonra da hep böyle iyi haberler alırız. Maşallah bebeğine annesi.

cnm geçmiş olsun güzel haberlerle döndün cok sevindim...bundan sora aklına hiç kötü şeyler getirme güzel düşün herşey güzel olsun....Allahın izniyle atlatıcaz bugünleri rabbim seni ve tüm hamileleri korusun

berkerdem gözün aydın cnm ne güzel bir sorun yokmuş işte korkma bol bol dinlen ve bol bol dua et ihmal etme sakın allahın izniyle doğar bu seferki sağlıklıcana..

benimki de şimdi hareketlendi oturur haldeyken göbeğim sıkışıyor rahatsız oluyor herhalde o yüzden iteklemeye başlıyor sanırsam:))çok komik bu veletler yaww

HSG33 canım tebrikler sende öğrenmişsin cinsiyeti.

BERKERDEM canım çooooook sevindim çoookk..
Rabbime emanet yavrularımız. O korusun hepsini inşallah

Geçmiş olsun berkerdemcim bu son olsun bi daha yaşama inşallah kanama felan.bebeğin eşi deyince annem aklıma geldi.annem ablama hemileyken hamama gitmiş orda ayağının altına sabun girmiş ve kaymış ve bebeğin eşi orda düşmüş.ona rağmen Annem sağlıklı bir çoçuk dünyaya getirmiş maşallah.bunu için rahatlasın diye anlattım.hiç korkma Yüce Allahın izniyle bir şeycik olmaz.sağlıcakla kalın bebeğinle sen.

sağol canım bidaha korku yaşamak istemiyorum hep dua ediyorum dr şaşırdı kanamam olunca ilk hamilelimdede bu haftalarda eşi aşağıdaydı 2 hafta içinde yukarı çıkmıştı inşallah bu seferde yukarı çıkar hep tetikteyim

sağol canım benimkide çok kıpırdıyo bebişin hareketlerini hissetikçe rahat nefes alıyorum rabbim kucağımza almayı nasip etsin meleklerimizi

Arkadaşlar ben çatlak için vaselinin kakao yağı ve e vitaminli bi kremi var uzun zamandır onu kullanıyorum özellikle banyodan sonra sürüyorum.Hemen emiliyorve yağ hissi bırakmıyor.Benim cildim aşırı kuru çok çatlarım diye nerdeyse 6 haftalıkken başladım tavsiye edrim.

arkadaşlar ben bebişimin hareketlerini 14.haftada hissediyodum uyurken pıt pıt atıyodu bebişin olduğu yer.şimdi hissetmiyorum artık uzun zamandır uyuyomu habire napıyo..artık daha fazla hissetmem gerekirken niye hissetmiyom:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…