- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.741
iyi akşamlar kızlar şimdi dr geldim bebişim iyi maşallahdr hemen usg baktı kanamanın nedeni bebeğin eşi yani plesenta biraz aşağıdaymış 1 hafta önce gittiğimizde bişey yoktu eşi tam oluşmamıştı şimdide oyüzden kan birikmiştir ondan kanama olmuştur dedi rahim ağzına baktı oda kapalıymış yani şükür iyi dr yatmamı tavsiye etti buarada bebiş fıkır fıkır dönüyodu hiç yerinde durmuyodu bacaklarını kapatmış cinsiyetini sorduk kıza benzetti ben erken olduğu içinmi dedim dr hayır göstermiyo dedi inşallah bukadar tahlikeyle atlatırız rabbim ilk bebeğimin acısını bidaha yaşatmasın bebişim sağlıkla zamanında doğsun
günaydın annecikler çok şükür bugünde bebeğimle uyandım çok alıştım hep kucama alıcam günleri hayal ediyorum nezaman geçecek bu aylar yaaw:84::84::84::84::84:
canım çok çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın bu korkuyor benim bebişimin birinin eşide aşağı inmiş bende onun için tedirginim inş. bişey olmayacak canım iyi düşünelim herşey güzel olsun inş..sağol canım bidaha korku yaşamak istemiyorum hep dua ediyorum dr şaşırdı kanamam olunca ilk hamilelimdede bu haftalarda eşi aşağıdaydı 2 hafta içinde yukarı çıkmıştı inşallah bu seferde yukarı çıkar hep tetikteyim
Bir arkadaşım var, sekiz senelik evli, ve hamilelikteki çatlak, kilo sorunlarını duyunca keşke benimde bebeğim olsaydı da isterse yüz kilo olsaydım, yada vucudum çatlak olsaydı demişti, bana da haklıymış gibi gelmişti, çocuğum olsunda kilo, çatlak önemli değil diye düşünmüştüm, ama öyle olmuyor işte, insan ne kilo almak nede çatlamak istiyor
İnşaAllah hepimizde hem çocuklarımızı kucağımıza alırız, hemde çatlamadan,aşırı kilo almadan bu dönemleri atlatırız
Ve "ALLAH" c.c. der ki ; Kimi benden çok seversen onu senden alırım...
Ve ekler ; Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım ..!
HAYIRLI CUMALAR
Yaradılanı YARADANDAN ötürü sevmek.
Hepinize hayırlı Cumalar arkadaşlar.
bana çok moral verdiniz çok teşekkürr ederim mart melekleriiii
Kuzumu emzirdim rüyamda öle güzeldiki sabahtan beri kokusu burnumda teni tenimde sanki allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
günaydın, bende rüyamda aras ıra bebeiğimi emzirirken görüyorum inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi...
günaydın kızlarr ben hala bi kıpırtı hissedemiorum yaaa neden acabaa sadece karnımın altında bi ağırlık var okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?