2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çoook geçmiş olsun. kötüyü getirme aklına sağlıkla sıhatle alıcaz inşallah bebeklrimizi kucağımıza

nasılsınız hanımlar...???
dün kontrolümüz wardı 3lü testimizde yapıldı sonuçlarımızda bikaç güne çıkacak hayırlısıyla ...
yine kuzucum tam açmadı bacaklarını ama dr artık kesin bi yorum yaptı KIZIMIZZZ... geliyor...
kızlarda bahsedilen bi iki çizgi warmış onu gördüm dedi inş bidaha değişmez biz alıştık kızımıza...
hatta babamızı tutamadık ve ciciler aldık kuzumuza...çok keyif vericiydi...elimizden gelse bütün alışwerişi bi kerede yapcaz öyle kapılıyor insan...

çok şükür iyi haberler aldım sizlerden RABBİM meleklerimizi sağlıkla bizlere bağışlasın kızlar...

bu arada artık bebeğimi bende daha fazla hissetmeye başladım ...maşallah kuzulara ...

böyle dönüyorlar içimizde

hepinizi tek tek öpüyoruz bi kaç gün yazamayabilirim annemlere gidicem taşınma durumumuz war ew bakcaz ...fazla soğuklara kalmadan hallederiz inş...:80:

günaydın annecikler çok şükür bugünde bebeğimle uyandım çok alıştım hep kucama alıcam günleri hayal ediyorum nezaman geçecek bu aylar yaaw:84::84::84::84::84:

Günaydın arkadaşlar...

Ranacım kesinleşmiş KIZINIZ. maşallah. onlar için alışveriş yapmak gerçekten çok heyecanlı. bende yarın nasip olursa LCWya bakıcam biraz. haftaya yeğenimin doğum günü hem ona, hem kızlarıma bişiler almak istiyorum.

Bugün Ankara çok fena( pencereden dışarı kafamı uzatmak bile istemiyorum. hava bulanık, iç karartıcı, soğuk... Pazar'a kadar düzelirmi ki :)) yılın son pikniğini yapalım diye düşünmüştük ama böle olursa yattı

Hepinize mutlu bi gün diliyorum.

Bugün Pınar erken davranmış:) Günaydın pınar.

günaydın annecikler çok şükür bugünde bebeğimle uyandım çok alıştım hep kucama alıcam günleri hayal ediyorum nezaman geçecek bu aylar yaaw:84::84::84::84::84:

canım benim sen hep pozitif ol, aklına kötü şeyler getirme, Allah'ın izniyle o günlerde gelecek.. O muhteşem heyecanları burdan paylaşacağız yine.

Ve "ALLAH" c.c. der ki ; Kimi benden çok seversen onu senden alırım...
Ve ekler ; Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım ..!
HAYIRLI CUMALAR

Yaradılanı YARADANDAN ötürü sevmek.

Hepinize hayırlı Cumalar arkadaşlar.

günaydın kızlar nasılsınızz bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz ben biraz daha iyiyim inş. her geçen gün biraz daha iyi olacagımm

canım çok çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın bu korkuyor benim bebişimin birinin eşide aşağı inmiş bende onun için tedirginim inş. bişey olmayacak canım iyi düşünelim herşey güzel olsun inş..

canım gerçekten uzun bir zaman evlat hasretiyle yanan biri için kilo çatlak şu bu hiç önemli olmuyor inanki benim içinde öyle kilo almışım çatlamışım dış görünüşüm değişmiş hiç önemli değil kii ben daha önceden kendine bakan zayıf ne giyse yakışan kısaca manken gibi diye tabir edilen biriydim ama bu bebek işi gerçekten çok farklı her zaman dua ediyorum Allahım en kısa zamanda yavrusu olmayan herkese nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın inş..

evet bu hadisi bende biliyorum Allahım esirgesin inş.. Kimseyi evladıyla sınamasın inş..

herkese günaydın.. haftanın son iş günü. her hafta oyle böyle geçiyor bebislerimize kavusmays yaklaşıyoruz

bana çok moral verdiniz çok teşekkürr ederim mart melekleriiii

çok geçmiş olsun. benim de 7. haftada kanamam olmuştu. doktor dinlen demişti. son kontrolde (13.haftalıkken gittiğim) kendisi dedi ki kanaman da bu yüzden olmuştu ama emin değildim, plasentan aşağıda. yukarı çıkma ihtimali varmış. inşallah ikimizin de çıkar. çok bi açıklama yapmadı bana ama tek yasakladığı şey ilişki oldu. kanama olur gereksiz korkarsın dedi. bir de sonuna kadar böyle devam ederse sezaryen ile alacakmış.

naydın kızlarr ben hala bi kıpırtı hissedemiorum yaaa neden acabaa sadece karnımın altında bi ağırlık var okadar

Merhaba arkadaslar
benım 2 lı testım ıyı cıkmıs doktor artık 3 lu test yapılmadıgını artık 4 lu olarak yapıldıgını ılettı
muhtemelen bu testınde olumlu cıkıcak dedı ama hanı olurda oncekı teste bır yanlıslık yapılma ıhtımalıne karsın ben onerıyorum dedı
sız ne dusunuyorsunuz yaptırmalımıyım yada yaptırmayan varmı

naydın kızlarr ben hala bi kıpırtı hissedemiorum yaaa neden acabaa sadece karnımın altında bi ağırlık var okadar

canım meraklanma bende aman aman bir hareket hissetmiyorum inanki çok nadir oda bebişlerimmi yoksa başka birşeymi ayırt edemiyorum inanki bildiğim kadarıyla bu aylardan sonra daha net hissedecekmişiz inş... biran evvel hissederiz...

günaydın kızlar...polyannacım hadis için teşekkürler sana da hayırlı cumalar

...ne güzel rüyalar bunlar öyle...ben soğuk bir anne adayıyım sanırım hiç birşey görmüyorum,açıkcası fazla bişey de hissetmiyorum henüz

ay kızlar dün başıma gelenolayı anlatayım...iş yerimden dün kuzenimle çıktık,yol çalışması vardı girişler çok kötü durumda,yaklaşık 80 cm yukarıda yoldan..rampa vardı ayağım değmesiyle kaymam bir oldu..kayarak düştüm...1dk falan kalkamadım korktum biraz..kuzenimin eli ayağına dolaştı yazık,üzerimi falan çırptı elim kanıyor onu siliyor..hayli korktuk da şükür bişey olmadı...yine de kontrole gitmek gerekir mi bilmiyorum ama ağrı falan hissetmedim..
dün fatmagülde mukaddes düştü diyorum ona bişey olmadıysa bana hiçbirşey olmaz
:)

Son düzenleme:
günaydın kızlarr,,,,

cumanız mübarek olsun...

kızlar gece çok fena oldum,göbeğimin çevresi iğne batar gibi battı ,hiç uyutmadı,kasıldım kaldım hareket edemedim,,,:2:dr sormuştum içersi genişlediğinden oluyor dedi,sizlerdede oluyor mu böyle?:26::26:bende devamlı oluyor ama bu geceki çok uzun sürdü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…