- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.761
günaydın kızlar...polyannacım hadis için teşekkürler sana da hayırlı cumalar
...ne güzel rüyalar bunlar öyle...ben soğuk bir anne adayıyım sanırım hiç birşey görmüyorum,açıkcası fazla bişey de hissetmiyorum henüz
ay kızlar dün başıma gelenolayı anlatayım...iş yerimden dün kuzenimle çıktık,yol çalışması vardı girişler çok kötü durumda,yaklaşık 80 cm yukarıda yoldan..rampa vardı ayağım değmesiyle kaymam bir oldu..kayarak düştüm...1dk falan kalkamadım korktum biraz..kuzenimin eli ayağına dolaştı yazık,üzerimi falan çırptı elim kanıyor onu siliyor..hayli korktuk da şükür bişey olmadı...yine de kontrole gitmek gerekir mi bilmiyorum ama ağrı falan hissetmedim..
dün fatmagülde mukaddes düştü diyorum ona bişey olmadıysa bana hiçbirşey olmaz:)
...ne güzel rüyalar bunlar öyle...ben soğuk bir anne adayıyım sanırım hiç birşey görmüyorum,açıkcası fazla bişey de hissetmiyorum henüz
ay kızlar dün başıma gelenolayı anlatayım...iş yerimden dün kuzenimle çıktık,yol çalışması vardı girişler çok kötü durumda,yaklaşık 80 cm yukarıda yoldan..rampa vardı ayağım değmesiyle kaymam bir oldu..kayarak düştüm...1dk falan kalkamadım korktum biraz..kuzenimin eli ayağına dolaştı yazık,üzerimi falan çırptı elim kanıyor onu siliyor..hayli korktuk da şükür bişey olmadı...yine de kontrole gitmek gerekir mi bilmiyorum ama ağrı falan hissetmedim..
dün fatmagülde mukaddes düştü diyorum ona bişey olmadıysa bana hiçbirşey olmaz:)
Merhaba arkadaslar
benım 2 lı testım ıyı cıkmıs doktor artık 3 lu test yapılmadıgını artık 4 lu olarak yapıldıgını ılettı
muhtemelen bu testınde olumlu cıkıcak dedı ama hanı olurda oncekı teste bır yanlıslık yapılma ıhtımalıne karsın ben onerıyorum dedı
sız ne dusunuyorsunuz yaptırmalımıyım yada yaptırmayan varmı
günaydın kızlarr,,,,
cumanız mübarek olsun...
kızlar gece çok fena oldum,göbeğimin çevresi iğne batar gibi battı ,hiç uyutmadı,kasıldım kaldım hareket edemedim,,,:2:dr sormuştum içersi genişlediğinden oluyor dedi,sizlerdede oluyor mu böyle?:26::26:bende devamlı oluyor ama bu geceki çok uzun sürdü...
günaydın kızlarr,,,,
cumanız mübarek olsun...
kızlar gece çok fena oldum,göbeğimin çevresi iğne batar gibi battı ,hiç uyutmadı,kasıldım kaldım hareket edemedim,,,:2:dr sormuştum içersi genişlediğinden oluyor dedi,sizlerdede oluyor mu böyle?:26::26:bende devamlı oluyor ama bu geceki çok uzun sürdü...
iyi akşamlar kızlar şimdi dr geldim bebişim iyi maşallahdr hemen usg baktı kanamanın nedeni bebeğin eşi yani plesenta biraz aşağıdaymış 1 hafta önce gittiğimizde bişey yoktu eşi tam oluşmamıştı şimdide oyüzden kan birikmiştir ondan kanama olmuştur dedi rahim ağzına baktı oda kapalıymış yani şükür iyi dr yatmamı tavsiye etti buarada bebiş fıkır fıkır dönüyodu hiç yerinde durmuyodu bacaklarını kapatmış cinsiyetini sorduk kıza benzetti ben erken olduğu içinmi dedim dr hayır göstermiyo dedi inşallah bukadar tahlikeyle atlatırız rabbim ilk bebeğimin acısını bidaha yaşatmasın bebişim sağlıkla zamanında doğsun
günaydın meleklerin güzl anneleri....
buri bnmde 2li sonucum çok şükür ii çıktı ve doktorum gerek yok 4lü teste dedi. boşuna geriliyosun hem bişi olsa bu tette kesn çıkar dedi. en güvenilir 2li testmiş.
o yüzden ben yaptırmıcam
kader günaydınn...
bugünlerde bende kasılıyorum iğneler batıyo karnıma sanki. şuanda bile var tuaf bişi çok canımı acıtmıyor ama. yattığımda bende çok hissediyorum dönemiyorum yatakta.
bide kalçamın üstüne kramp giriyo bnm kıvrandırıyo beni. endişelenmemek gerekirmiş ama yinede kokrkuyo insan.
sana da geçmiş olsun canım...bende de özellikle regl zamanlarında öyle oluyor..o dönemden sonra da karnımın büyüdüğünü gözlemliyorum
günaydın kızlarr ben hala bi kıpırtı hissedemiorum yaaa neden acabaa sadece karnımın altında bi ağırlık var okadar
arkadaşlar ben bebişimin hareketlerini 14.haftada hissediyodum uyurken pıt pıt atıyodu bebişin olduğu yer.şimdi hissetmiyorum artık uzun zamandır uyuyomu habire napıyo..artık daha fazla hissetmem gerekirken niye hissetmiyom:18:
Günaydın arkadaşlar...
Ranacım kesinleşmiş KIZINIZ.maşallah. onlar için alışveriş yapmak gerçekten çok heyecanlı. bende yarın nasip olursa LCWya bakıcam biraz. haftaya yeğenimin doğum günü hem ona, hem kızlarıma bişiler almak istiyorum.
Bugün Ankara çok fena( pencereden dışarı kafamı uzatmak bile istemiyorum. hava bulanık, iç karartıcı, soğuk... Pazar'a kadar düzelirmi ki :)) yılın son pikniğini yapalım diye düşünmüştük ama böle olursa yattı
Hepinize mutlu bi gün diliyorum.
Bugün Pınar erken davranmış:) Günaydın pınar.
Ve "ALLAH" c.c. der ki ; Kimi benden çok seversen onu senden alırım...
Ve ekler ; Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım ..!
HAYIRLI CUMALAR
Yaradılanı YARADANDAN ötürü sevmek.
Hepinize hayırlı Cumalar arkadaşlar.
iyi akşamlar kızlar şimdi dr geldim bebişim iyi maşallahdr hemen usg baktı kanamanın nedeni bebeğin eşi yani plesenta biraz aşağıdaymış 1 hafta önce gittiğimizde bişey yoktu eşi tam oluşmamıştı şimdide oyüzden kan birikmiştir ondan kanama olmuştur dedi rahim ağzına baktı oda kapalıymış yani şükür iyi dr yatmamı tavsiye etti buarada bebiş fıkır fıkır dönüyodu hiç yerinde durmuyodu bacaklarını kapatmış cinsiyetini sorduk kıza benzetti ben erken olduğu içinmi dedim dr hayır göstermiyo dedi inşallah bukadar tahlikeyle atlatırız rabbim ilk bebeğimin acısını bidaha yaşatmasın bebişim sağlıkla zamanında doğsun
sevgili anne adayları bebişlerin cinsiyetleri hızla belli oluyor
çin takvimine göre tutan varmı peki........merak ediyorum
Merhaba arkadaslar
benım 2 lı testım ıyı cıkmıs doktor artık 3 lu test yapılmadıgını artık 4 lu olarak yapıldıgını ılettı
muhtemelen bu testınde olumlu cıkıcak dedı ama hanı olurda oncekı teste bır yanlıslık yapılma ıhtımalıne karsın ben onerıyorum dedı
sız ne dusunuyorsunuz yaptırmalımıyım yada yaptırmayan varmı
günaydın kızlarr,,,,
cumanız mübarek olsun...
günaydın kızlarr ben hala bi kıpırtı hissedemiorum yaaa neden acabaa sadece karnımın altında bi ağırlık var okadar
berkerdem gözün aydın cnm ne güzel bir sorun yokmuş işte korkma bol bol dinlen ve bol bol dua et ihmal etme sakın allahın izniyle doğar bu seferki sağlıklıcana..
benimki de şimdi hareketlendi oturur haldeyken göbeğim sıkışıyor rahatsız oluyor herhalde o yüzden iteklemeye başlıyor sanırsam:))çok komik bu veletler yaww
günaydınlar güzel anneler bende dün geceyi acilde geçirdim ishal vardı doktorumu aradım ishal düşük tehlikesi yaratır hemen acile git dedi aklım çıktı bebeğimi görene kadar allahtan bir sorun çıkmadı hatta bebeğim nerdeyse bir hafta önden gidiyor çok mutlu oldum çünkü hiç kilo almadım bebekte gelişmiyor zannettim ama onun maşallahı vardı. Saat 3 te doktora gidicem tahlilleri göstericem bide cinsiyet öğrenebilirsek çok iyi olur
geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?