2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım,kendini iyi hissediyorsan bişi olmamıştır bence,rabbim bebişlerimizi korusun,,,,,ama vaktin varsa işten, sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyebiliyorsun,,,

geçmiş olsun canım dikkat et kendinee Allah korusun birşey olmamış bebişineee

günaydın meleklerin güzl anneleri....

buri bnmde 2li sonucum çok şükür ii çıktı ve doktorum gerek yok 4lü teste dedi. boşuna geriliyosun hem bişi olsa bu tette kesn çıkar dedi. en güvenilir 2li testmiş.
o yüzden ben yaptırmıcam

kader günaydınn...
bugünlerde bende kasılıyorum iğneler batıyo karnıma sanki. şuanda bile var tuaf bişi çok canımı acıtmıyor ama. yattığımda bende çok hissediyorum dönemiyorum yatakta.
bide kalçamın üstüne kramp giriyo bnm kıvrandırıyo beni. endişelenmemek gerekirmiş ama yinede kokrkuyo insan.

sana da geçmiş olsun canım...bende de özellikle regl zamanlarında öyle oluyor..o dönemden sonra da karnımın büyüdüğünü gözlemliyorum

canım iyi olmanıza çok sevindimöyle alıştım ki hepinize az biraz üzücü şey yaşasak hepimiz etkileniyoruz...umarım sağlıklıca alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

sana da geçmiş olsun canım...bende de özellikle regl zamanlarında öyle oluyor..o dönemden sonra da karnımın büyüdüğünü gözlemliyorum

çok sağolun kızlar,,,dr bu dönemlerde çok normal dedi ama,,ben gece çok korktum,karnımız iyice büyüyene kadar olacak bunlar,,,rabbim yardımcımız olsun...

naydın kızlarr ben hala bi kıpırtı hissedemiorum yaaa neden acabaa sadece karnımın altında bi ağırlık var okadar

canım kıpırtı hisetmesende endişe edici bir durum değil. en erken 16. haftada başlıyo atmalar bazen 20. haftaya kadar hissedilmeyebiliyormuş
ama bu bebeğinin hareketsiz olduğu anlamına gelmiyo sadece sen hissedemiyosun
zaten kan pıhtısı gibi çok hafif oluyo atmalar bazılarında gaz sancısı gibi olabiliyormuş bende dün netten araştırırken okumuştum
sen rahat ol ilerde çoook hissedecek uykudan uyanacaksınnn

canım tecrübeli anneler kadar bilemem...ama benzer pıtpıtları ben de hissediyordum doktoruma hissediyorum dediğimde karın bölgesinde damarlar gösterdi bana...o damarlar hamilelikte kalınlaşıyormuş...o pıtpıtlar damarlardan dedi bana..sen de daha hareket hissetmeye başlamamış olabilirsin canım endişelenme inşallah

evet canm çok erken kalkıyorum 6:30 da falan benim oğlanı okula göndermek için o sırada ilk günaydını ben göndereyim dedim

sevgili anne adayları bebişlerin cinsiyetleri hızla belli oluyor
çin takvimine göre tutan varmı peki........merak ediyorum

resmen irkildimm hayırlı cumalar kıslarr bebişler artık bizi duyuyo yaa bişiler dinleyen dinletenler varmııı yada sürekli konuşannn

çok sevindim gelmiş geçmiş olur inş. çok yorma kendini dinlenmene bak.

sevgili anne adayları bebişlerin cinsiyetleri hızla belli oluyor
çin takvimine göre tutan varmı peki........merak ediyorum

ben doğrumu baktım yanlışmı bilmiorum çünkü yaparken gıkık olmuştummmm:) ama erkek çıkmıştıı çin testi ve diğer yapılan testlerdede aynen ölde erkek çıktıı

ben 2li ve 4 lü test yaptırdım cok şükür hiçbirşey çıkmadı cnm.

herkeze hayırlı cumalar ....cnm benimde senin haftanda sadece bebeğin olduğu tarafta kasığımda ağrı oldu ara sırada karın bölgemde dr aradım bir şey olmaz dedi erken doğum yada düşük olsa yerinde duramazsın dedi rahim genişliyordur dedi....tabi o dedi ama benim içime sinermi sinmez hemen başka dr kontrole gittim 5 gün sonra felen meğer bebiş artık sırt üstü değil sırtı yukarda uyuyordu eller çenesinin altında pozisyon değiştirmiş ve artık olması gerek pozisyonda dedi dr....sorun olcağını sanmıyorum o yüzden...

günaydın

içinde şüphe kalmasın bir dr git istersen cnm

naydın kızlarr ben hala bi kıpırtı hissedemiorum yaaa neden acabaa sadece karnımın altında bi ağırlık var okadar

cnm seninde ilk bebeğinmi genelde ilk hamilelikte farkedilmiyomuş hatta benim kıpırtıları arkadaşım hisseti elini koydu karnıma aa atıyor dedi hadi cnm o gaz dedim oda yok işte böyle kıpırdıyor ilk zmnlarda dedi yani bebeğimi ben hisettmeden ark anladı

günaydınlar güzel anneler bende dün geceyi acilde geçirdim ishal vardı doktorumu aradım ishal düşük tehlikesi yaratır hemen acile git dedi aklım çıktı bebeğimi görene kadar allahtan bir sorun çıkmadı hatta bebeğim nerdeyse bir hafta önden gidiyor çok mutlu oldum çünkü hiç kilo almadım bebekte gelişmiyor zannettim ama onun maşallahı vardı. Saat 3 te doktora gidicem tahlilleri göstericem bide cinsiyet öğrenebilirsek çok iyi olur

evt benimkide genelde o pozisyonlarda hareketleniyo sıkı bi pantolon giysem yada otururken sıkışsa o zaman hissediyorum ama dün elim koymuştum yatarken 1 tekme yedim elime eşim dalga geçiyo benimle çek elini demiş bana velet

geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…