- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.821
kızlar benm bebiş ultrasona göre 1 hafta önde görünüo yani şuan 20. haftaya giriyorum yarın:44:
Ben de daha bişey almadım telaş yapıyorum yazdıklarınızı okuyunca. ayrıca benim kayınvalidem de bebeğin ihtiyaçlarını kızın annesi karşılar dedi. adet öyleymiş, ne maksatla söyledi bilmiyorum ben ondan hiçbişey beklemiyorum beklediğimi zannetti önlem aldı heralde.
Ben de daha bişey almadım telaş yapıyorum yazdıklarınızı okuyunca. ayrıca benim kayınvalidem de bebeğin ihtiyaçlarını kızın annesi karşılar dedi. adet öyleymiş, ne maksatla söyledi bilmiyorum ben ondan hiçbişey beklemiyorum beklediğimi zannetti önlem aldı heralde.
Bence de insan sevdiğinden alır adet diye almaz. işte sevgi anlayışı farklı demek ki. bir de ilk torunu olacak. neyse ben hiç takmıyorum almasın durumumuz yerinde çok şükür kimseye muhtaç değiliz.
çok geçmiş olsun. benim de 7. haftada kanamam olmuştu. doktor dinlen demişti. son kontrolde (13.haftalıkken gittiğim) kendisi dedi ki kanaman da bu yüzden olmuştu ama emin değildim, plasentan aşağıda. yukarı çıkma ihtimali varmış. inşallah ikimizin de çıkar. çok bi açıklama yapmadı bana ama tek yasakladığı şey ilişki oldu. kanama olur gereksiz korkarsın dedi. bir de sonuna kadar böyle devam ederse sezaryen ile alacakmış.
aynen bende kaynana eksik kalsın zaten en başında benim hevesimi nasıl kırdılar oyüzden hala bişe alasım gelmiyoaman aman eksik kalsın sonra ben sunu yapmıştım kendi arkadan eşim yüzüme söler bak annem şunu yaptı...ya evlendik balayına gittik iyi güzel tamam baya pahalı biyere gitmiştik ama ben yalvarmadım eşim buldu istedi oraya gittik.sonra ne desin aramızda gerginlikler olunca ben sizi şuraya gönderdim göndermeyebilirdim..aaaa deliye bak sanki ben yalvardım.aman yani onun hiçbişeyi lazım değil..çok sever sinsice kendini acındırmayı ben yapıyom ben ediyom.yazdıkça sinirlerim tepeme geldi yine
canım takmıyacaksın kimse kendi insanın gibi olmuyo bak ben hastalandım bebeğimi kaybetme tehlikesi geçirdim hastanede yattım alt katta oturan görümcemgelip bakmadı bile sadece hastanedeyken tlfon etti kuru kuru geçmiş olsun dedi okadar hala olacak bide ALLAH kimsenin eline düşürmesin bana anam babam bacım yeter çok şükür
bizimkilerde iyiler çok şükür düşün kistim var diye bize gelmişlerdi akşam geçmiş olsunaama yinede kendi canın kanın gibi olmuyo
allah herkesin gönlüne göre versin canım.benimde amasyada oturan eltim meğer benden 3 hafta sonra hamile kalmış ama söylememişler kimseye yani oda şimdi 3.5 aylık hamile oda bişey değil benim bebeğimin kız olduğunu duyunca söylediler nasıl denk geldiyse oarasıda muallakta.sebebide kayınvalidemin 2 kız torunu daha var büyük eltimden benimkiyle 3 kız oluyor neyse demiştiki kim erkek doğurursa 5 bilezik benden insanlar 3ün 5in hesabını yapıyor işte kız olduğunu duydular içleri rahatladı erkek umuduyla yaşıyorlar şimdi..oyüzden dedim ben hiç içimi bozmadım rabbim gönlüme göre verdi kızımı ama kimse kendi anası kardeşi gibi olmuyor işte
kızlar kız olmuş erkek olmuş sağlıklı olsun da ne farkeder. ikisi de evlat. ama eski insanlarda oluyor bi de bazı kadinlarin doğasında var erkek seviyor. siz hic bunlara takılıp da canınızı sikmayin. çocuğunu seven torununu sever yapar. canınızi sikmayin
sağlıklı bir şekilde bebislerimiz dogsun da hazırlığını da yaparız cicislerini de alırız zevkle. herkes çocuğu için en iyisini ister tabi elimuzden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız.
evet onlar bi şekilde olur bi şekilde zaten hemen büyüyolar giyecekleri 2--3 ay yeterki sağlıklı olsun huzurlu bi yuvada büyüsünler .evet bazılar erkek torun istiyo bazılarıda erkek çocuklarından olan torunları seviyo ... eski kafa işte
erkek merakı nedir bu ailelerdeki bilmem kayınvalidem bizimkinin erkek olduğunu duyunca ben çok çok çok memnun oldum dedi ben kız istiyodum. ama boşver seven kızı da sever biz 3 kız kardeşiz üstelik babam tek erkek ama dedem bizi bi başka severdi inş.bütün kızların böyle dede ve nineleri olur çünkü annemin babasından sevgi görmediğim için bilirim o eksikliği de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?