2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Annelerimiz hep dua ederler ya Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye çok doğru .

Kesinlikle cnm. Allah'a şükürler olsun ben şanslılardanım. Kayınpederim erkek çocuklarını daha çok sever ama diğerlerindende sevgisini eksik etmez. Zaten kayınpederim dışında kimsede de erkek çocuk sevdası yok. Eltimin de bir tane oğlu var yetiyor bize:) Görümcelerimle çok iyiyiz, ablalarımdan farklı değiller. Benim düşünceme zıt birşey dediklerinde de saygı çerçevesinde düşüncelerimi söylerim.

Zaten bu sefer doğuma onlardan birini çağıracağım...

selam kızlarrr, doktordan geldimmmm veeee bizimki erkekmişşş:):) dr.umuz bir çift erkek patiği hediye ederek bilgi verdi, tabii duygu seli biranda, eşimi ilk defa gözleri dolmuş gördüm:):)
12cm ve 120gr çıktı ağırlığımız:)

liste güncelemesi için:
22 Mart 2012 muhtemel doğum tarihimiz, istanbulda otuyorum

Son düzenleme:

gözün aydın hoşgeldin aramıza

bir şehzade daha geliyorrrr
tebrikler cnm..

Merhabalar,uzun zamandır yazamadım.Annem 1 haftadır bizde gezmekten bilgisayar açmaya vakit olmadı:)
Randevumu aldım haftaya cumartesi 10:40 ta cinsiyetimiz belli olacak umarım.Şimdiden konuşuyorum göster diye:))Mavi ya da pembiş hiçbişimiz yok herşeyler unisex oldu aldığımız.Çok merak ediyorum.
Berkerdem çok geçmiş olsun ii olmana sevindim.
Cinsiyeti belli olan annişler tebrik ederimmm hemen alışverişte almışsınızdır soluğu:)
Hepinizi öptüm en kocamanından.Geçmişi okumaya devam edeyim ben:)

kızlar size bişey sorcam ya ben b.....lık aldım bugün yapmayı düşünmüyorumda yarın yapıcam buzluktamı dursun normal dolap gözünde dursa bişey olurmu?

kızlar size bişey sorcam ya ben b.....lık aldım bugün yapmayı düşünmüyorumda yarın yapıcam buzluktamı dursun normal dolap gözünde dursa bişey olurmu?

Bende geçem almıştım normalde bıraktım bi gün buzluğa koysam tekrar çözülmesini beklicektim çalıştığım için riske etmiyim dedim bişey olmadı zehirlenmediğimize göre

canım çok geçmiş olsun. dr.dan gelince haberdar et bebişin durumunu cinsiyetini :)

Annecikler bişey sorcam akıntım vardı beyaz kokusuz dr vajinal ovül verdi ama okadar çok kaşındım ki bi daha kullanmadım bunu kullanan var mı kızlar

BESTES canım tebrikler sende cinsiyet öğrenenler kervanına katıldın:))

ALVGKHN canım gelmedin henüz galiba. gelince yazarsın değilmi gelişmeleri.

UMUTLUYUM dolapta durabilir canım bişey olmaz.

SUTLUCOREK akşama misafirin var ve sen yine de buraya bakıyosun.. çoook teşekkürler. hadi hazırlıklarını yapmaya başla sen.

bugün mutfağı biraz temizleyim dedim yoruldum daha yemek yok ortada. eşim geç gelicek diye ağırdan alıyorum.. ama aklımda da hiç bişey yok((37:

ay kıyamam sana yorulma dinlen evet misafirim var beni bağımlı yaptınız suç sizin

kızlaar yahu siz napıyonuz daha bu aydan almayın sonra onlara baka baka zaman geçmiyo ben 8. ayımıza kadar almıcam hediyelerle zaten dolup taşıyo valla ben kızımda 8 aylıkken hepsini aldım ayyy geçmedi1.5 ay resmeeen.bence sizde ağır alın

poli dayanamadım ben yemeğe karar verdim saat geçince acıktım...

çok gaz sancım var bugün kızlarr ne yapablirim akıl verin bana

canımmm geçen hafta yaklaşık 5 6 gün sancı çektimm resmenn tıkandıııı:) soda ıhlamur masaj pehh etmedi fayda haa rezenede içtimm ııhhh eşim sıcak su torbaası koydurdu bebişim yanmasın die die tuttum öle uyumuşum geceleri geçti çok şükür ama allah bi daha göztermesinn 5 dk ii 10 dakka kıvrandımm rezmen gaz çıkardığımda eşim alkış yapıoduuu rezilllik hamilelikte diz boyuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…