- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.841
Aman kızlar kim ne yapmış ne önemi var. Eğer maddi olarak yeterliyseniz herşeyini kendiniz yapın sonra başkalarından ben bunu yaptım ben şunu yaptım laflarını duymaktan iyidir.. Benim de kızımda birçok şeyini Allah razı olsun annem yaptı. Diğer taraftan bişey gelmedi ama çokta önemli değil gelecek şey bizi kurtaracak değil. İki çift güzel söz söylesinler bana o da yeter.
Yan komşumun 5 yaşını doldurmuş oğlu var engelli bir çocuk. Babanne doğumun dışında ne geldi ne bir hediye gönderdi. Sağlıklı olsaydı kim bilir nasıl olurdu. Şimdi bir yaşını doldurmamış bir kızı var onun doğumuna bile gelmedi. Yani insanlar bir garip anlamak çok zor...
selam kızlarrr, doktordan geldimmmm veeee bizimki erkekmişşş:):) dr.umuz bir çift erkek patiği hediye ederek bilgi verdi, tabii duygu seli biranda, eşimi ilk defa gözleri dolmuş gördüm:):)
12cm ve 120gr çıktı ağırlığımız:)
liste güncelemesi için:
22 Mart 2012 muhtemel doğum tarihimiz, istanbulda otuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=168914&d=1301307416
Esperanzaacım bak burdaki elbise 0-3 ay. kızıma 3.ayında giydirdiğimde kısa gelmişti.
selam kızlarrr, doktordan geldimmmm veeee bizimki erkekmişşş:):) dr.umuz bir çift erkek patiği hediye ederek bilgi verdi, tabii duygu seli biranda, eşimi ilk defa gözleri dolmuş gördüm:):)
12cm ve 120gr çıktı ağırlığımız:)
liste güncelemesi için:
22 Mart 2012 muhtemel doğum tarihimiz, istanbulda otuyorum
çok gaz sancım var bugün kızlarr ne yapablirim akıl verin bana
kızlar size bişey sorcam ya ben b.....lık aldım bugün yapmayı düşünmüyorumda yarın yapıcam buzluktamı dursun normal dolap gözünde dursa bişey olurmu?
Bende geçem almıştım normalde bıraktım bi gün buzluğa koysam tekrar çözülmesini beklicektim çalıştığım için riske etmiyim dedim bişey olmadı zehirlenmediğimize göre
günaydınlar güzel anneler bende dün geceyi acilde geçirdim ishal vardı doktorumu aradım ishal düşük tehlikesi yaratır hemen acile git dedi aklım çıktı bebeğimi görene kadar allahtan bir sorun çıkmadı hatta bebeğim nerdeyse bir hafta önden gidiyor çok mutlu oldum çünkü hiç kilo almadım bebekte gelişmiyor zannettim ama onun maşallahı vardı. Saat 3 te doktora gidicem tahlilleri göstericem bide cinsiyet öğrenebilirsek çok iyi olur
BESTES canım tebrikler sende cinsiyet öğrenenler kervanına katıldın:))
ALVGKHN canım gelmedin henüz galiba. gelince yazarsın değilmi gelişmeleri.
UMUTLUYUM dolapta durabilir canım bişey olmaz.
SUTLUCOREK akşama misafirin var ve sen yine de buraya bakıyosun.. çoook teşekkürler.hadi hazırlıklarını yapmaya başla sen.
bugün mutfağı biraz temizleyim dedim yoruldumdaha yemek yok ortada. eşim geç gelicek diye ağırdan alıyorum.. ama aklımda da hiç bişey yok (( 37:
BESTES canım tebrikler sende cinsiyet öğrenenler kervanına katıldın:))
ALVGKHN canım gelmedin henüz galiba. gelince yazarsın değilmi gelişmeleri.
UMUTLUYUM dolapta durabilir canım bişey olmaz.
SUTLUCOREK akşama misafirin var ve sen yine de buraya bakıyosun.. çoook teşekkürler.hadi hazırlıklarını yapmaya başla sen.
bugün mutfağı biraz temizleyim dedim yoruldumdaha yemek yok ortada. eşim geç gelicek diye ağırdan alıyorum.. ama aklımda da hiç bişey yok (( 37:
çok gaz sancım var bugün kızlarr ne yapablirim akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?