- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.861
canımmm geçen hafta yaklaşık 5 6 gün sancı çektimm resmenn tıkandıııı:) soda ıhlamur masaj pehh etmedi fayda haa rezenede içtimm ııhhh eşim sıcak su torbaası koydurdu bebişim yanmasın die die tuttum öle uyumuşum geceleri geçti çok şükür ama allah bi daha göztermesinn 5 dk ii 10 dakka kıvrandımm rezmen gaz çıkardığımda eşim alkış yapıoduuu rezilllik hamilelikte diz boyuuuuu
poli dayanamadım ben yemeğe karar verdim saat geçince acıktım...
Bugün ikili testimi yaptırdım,ultrason sonucunu aldım kan sonucunu önümüzdeki hafta alıcam.
ultrason sonucunda yazanlar kafamı karıştırıyor bazı şeylerde pozitif ( + ) yazıyor,siz birşey çıkarabilecek misiniz bundan?Gerçi dr biraz kargacık burgacık yazmış inş doğru aktırırım.
CRL 12+3/594 ya da 12+31594
FKA ( + )
NT 1.3 mm
NB ( + )
mide ( + )
alt ext çift
üst ext çift
Birşey anladınız mı?
selam cici mart anneleriiiii biz geldikkk
bugun dr gitikkk ve çok şükür bebişim iyi veeeeeeee prensesimmmmmm geliyo teyzeleriiiii
Bugün ikili testimi yaptırdım,ultrason sonucunu aldım kan sonucunu önümüzdeki hafta alıcam.
ultrason sonucunda yazanlar kafamı karıştırıyor bazı şeylerde pozitif ( + ) yazıyor,siz birşey çıkarabilecek misiniz bundan?Gerçi dr biraz kargacık burgacık yazmış inş doğru aktırırım.
CRL 12+3/594 ya da 12+31594
FKA ( + )
NT 1.3 mm
NB ( + )
mide ( + )
alt ext çift
üst ext çift
Birşey anladınız mı?
selam cici mart anneleriiiii biz geldikkk
bugun dr gitikkk ve çok şükür bebişim iyi veeeeeeee prensesimmmmmm geliyo teyzeleriiiii
merhaba arkadaşlar bende mart annesi olcam inş. benim çok fazla gaz sancım var bu durum cok rahatsız ediyorbirde bel ağrım arttı sizdede oluyormu bu şikayetler?? birde bebeğiniz cinsiyetini öğrendinizmi ben cok merak ediyorum 14 haftalıkken öğrenenler varmı??
nihalcimm senle son adet tarihimize göre haftamız aynı
beni hatırladınmı pko topiğinden bu arada gebeliğin hayırlı uğurlu olsun
cnm nt 1.3demek ense ölçüsü demek gayet normal senin bebişinin ölçüsü crl de bebeğin büyüklüğü yani 12 hafta 3 günlükmüş..zaten bir sorun olsa doktorun söylerdi cnm..merak etme bence.doktorun ne dedi?senin bebiş ne kadarlık?
Bebeğim tam 12 haftalık cnm.Testi yapan dr sinir birşeydi doğru düzgün konuşmuyordu,kan sonucunu da aldıktan sonra gebelik muayenesine gelip göster dedi.Ama ben sadece testleri devlet hastanesinde yaptırıyorum doktorum başka benim.kan sonucunuda alıp kendi doktoruma göstericem inş herşey normaldir.
canım pozitif yani var oluşmuş demek.FKA kalp atışı var,NB(Nasal Bone) burun kemiği var,mide var.yani kafan karışmasın herheş normal.
merhaba arkadaşlar bende mart annesi olcam inş. benim çok fazla gaz sancım var bu durum cok rahatsız ediyorbirde bel ağrım arttı sizdede oluyormu bu şikayetler?? birde bebeğiniz cinsiyetini öğrendinizmi ben cok merak ediyorum 14 haftalıkken öğrenenler varmı??
kızlar iyi akşamlar mide yanmasından ölücem,yemek borum yanmaktan tahriş olacak.yediklerime dikkat ediyorum öğün sayım zaten 3 den fazla.dr RENNİE şurup vermişti içiyorum ama bir süre sonra tekrar oluyor yemek yemeye korkuyorum.aynı sorunu yaşayan var mı accaba?
canım kavun yee benim yanmamı o geçirdiii yazı kavunla geçirdim bu yıll başka hiç bişey geçirmedii bi dene istersen az serin olsun amaa bende çok çektim 14 15. haftalarda özellikte öğlen uyuyosam falann uyandığımda ölüoduummm
denicem canım şişiriyor diye yemiyordum kavunu.bir yerde kan haplarının yaptığını okudum içtiğim hapın prospektüsüne baktım yan etkileri arasında mide yanması vardı.ondan olabilir çünkü ilacı yaklaşık 1 haftadır içiyorum ve son 1 haftadır bu şikayetim var ama son birkaç gündür arttı canım yanıyor resmen.kavunu deneyim faydası olursa rahatlarım en azından çok tşk ederim HOLAcım Allah razı olsun.bir allahın kulu cevap yazmadı kıvrana kıvrana perişan oldum.evde etimek vardı ondan yedim biraz rahatladım.
bu arada herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?