2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya bendede arada gaz oluyor ama sancılı. kasıklarımda sancı oluyordu. doktor bebek büyüdüğü için baskı yapıyor o baskıda gaza çeviriyor demişti. Öyle rahatlamıştım. Yoksa bebişe bişey olacak diye çok korkmuştum...
kendimize dikkat etmemiz gerekiyor. çorapsız asla dolaşmayın. üşütmekte tetikliyor çünkü. sancı olduğunda evin içinde yürümek çok iyi geliyor. sürekli yatmakta iyi değil. arada kalkıp gezmek lazım... gaz konusunda benim eşimde çok komik. bizde aynı durumdayız...

yaşasın haftasonu

gerçi çok iş var haftasonu ama geç kalkmak bile ne güzel.
şükür rhat dönemdeyiz gerçi sadece günlük yorgunlukları çekiyoruz.bi 3 ay sonra aylar öfler başlar sanırım.

benimde bebeğim için doktor 2 ölçüm söyledi. kafa geriden bacak ilerden geliyor galiba. olabilir dedi. ultrosonda kaç haftalık olduğu yazmıyo bu sefer. sadece 13.5 var o ne anlamdım... ne dğeri bu bieln varsa beni çok mutlu eder.....
yoksa sağlıklı olduğuu gördük ya , onla idare edicez işte..

Bugün ikili testimi yaptırdım,ultrason sonucunu aldım kan sonucunu önümüzdeki hafta alıcam.
ultrason sonucunda yazanlar kafamı karıştırıyor bazı şeylerde pozitif ( + ) yazıyor,siz birşey çıkarabilecek misiniz bundan?Gerçi dr biraz kargacık burgacık yazmış inş doğru aktırırım.
CRL 12+3/594 ya da 12+31594
FKA ( + )
NT 1.3 mm
NB ( + )
mide ( + )
alt ext çift
üst ext çift

Birşey anladınız mı?

canım pozitif yani var oluşmuş demek.FKA kalp atışı var,NB(Nasal Bone) burun kemiği var,mide var.yani kafan karışmasın herheş normal.

selam cici mart anneleriiiii biz geldikkk

bugun dr gitikkk ve çok şükür bebişim iyi veeeeeeee prensesimmmmmm geliyo teyzeleriiiii

cnm nt 1.3demek ense ölçüsü demek gayet normal senin bebişinin ölçüsü crl de bebeğin büyüklüğü yani 12 hafta 3 günlükmüş..zaten bir sorun olsa doktorun söylerdi cnm..merak etme bence.doktorun ne dedi?senin bebiş ne kadarlık?

selam cici mart anneleriiiii biz geldikkk

bugun dr gitikkk ve çok şükür bebişim iyi veeeeeeee prensesimmmmmm geliyo teyzeleriiiii

maaşallah cnm ne güzel bebeğini yani kızını görmüşsün:)ben de çok özledim 19 gün kaldı görmeme ama iyi sanırım çünkü tam şu an minik ayaklarıyla tekmeledi..

merhaba arkadaşlar bende mart annesi olcam inş. benim çok fazla gaz sancım var bu durum cok rahatsız ediyor birde bel ağrım arttı sizdede oluyormu bu şikayetler?? birde bebeğiniz cinsiyetini öğrendinizmi ben cok merak ediyorum 14 haftalıkken öğrenenler varmı??

Son düzenleme:
kızlarr ya ben iki gün öncesine kadar sanki bebek hareketlerini hissediyordum
iki gündür tık yok
bu benim ikinci gebeliğim ve bebeğim şuan ultrasona göre 14+3 günlük
umarım herşey yolundadır :97:

nihalcimm senle son adet tarihimize göre haftamız aynı
beni hatırladınmı pko topiğinden bu arada gebeliğin hayırlı uğurlu olsun

nihalcimm senle son adet tarihimize göre haftamız aynı
beni hatırladınmı pko topiğinden bu arada gebeliğin hayırlı uğurlu olsun

evet canım hatırladım tabi doktor nisanın 7si gibi olur doğum dedi sonra gittikçe geriye aldı mart ayının sonlarına doğru gerçekleşebilir dedi şimdide bu topiğe geldim sağol canım seninde hayırlı uğurlu olsun :)

öncelikle hoşgeldin. sağ salim kavusursun yavruna inş. ben 13+ 1 de gittiğimde dr. erkek demişti. kesin değildi ama... geçen hafta sonu 15+3 de başka bi dr. gittim. o da erkek dedi. yani biz 14. haftanın başında öğrenmiş olduk.

kızlar iyi akşamlar mide yanmasından ölücem,yemek borum yanmaktan tahriş olacak.yediklerime dikkat ediyorum öğün sayım zaten 3 den fazla.dr RENNİE şurup vermişti içiyorum ama bir süre sonra tekrar oluyor yemek yemeye korkuyorum.aynı sorunu yaşayan var mı accaba?

canım kavun yee benim yanmamı o geçirdiii yazı kavunla geçirdim bu yıll başka hiç bişey geçirmedii bi dene istersen az serin olsun amaa bende çok çektim 14 15. haftalarda özellikte öğlen uyuyosam falann uyandığımda ölüoduummm

denicem canım şişiriyor diye yemiyordum kavunu.bir yerde kan haplarının yaptığını okudum içtiğim hapın prospektüsüne baktım yan etkileri arasında mide yanması vardı.ondan olabilir çünkü ilacı yaklaşık 1 haftadır içiyorum ve son 1 haftadır bu şikayetim var ama son birkaç gündür arttı canım yanıyor resmen.kavunu deneyim faydası olursa rahatlarım en azından çok tşk ederim HOLAcım Allah razı olsun.bir allahın kulu cevap yazmadı kıvrana kıvrana perişan oldum.evde etimek vardı ondan yedim biraz rahatladım.

bu arada herkese günaydın

günaydın kızlar güzel bir hafta sonu dilerim hepinize bebişlerinizle birlikteee

canım benim ilk hamile kaldığım günden beridir var mide yanması bana süt çok iyi geldi yandığı an bir yudum bile süt içsem hemen rahatlatıyodu herkeste aynı etkiyi yaparmı bilmiyorum ama bir dene istersen felaket bir durumdur bilirim canımmm geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…