2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet daha battaniyeler fln alınacak şeyler çok var. şimdilik kıyafet aldık biz, bu saydıklarımın bir kısmı babannemden hediye. ayaklı çok şey almamak lazım ama benim ayaksız sadece tek bir tulumum var. bundan sonra tek alt fln alıcam onlar da ayaksız olmalı herhalde. ağız silme mendilleri hazır mı aldın?

Bende kayınvalidemlere pek bişey aldırmak istemiyorum sonra ben aldım diye konuşur etrafta benim sevmem öyle şeyleri.

canım 3-6 için tuluma gerek yok o zamana kadar yaz geliyo zaten. ama 0-3, 3-6 diye değilde üzerindeki boya göre alman daha iyi. çünkü bebişler ilk ay nerdeyse 5 cm uzayabiliyor. bundan sonra alacaklarınızı bu yönde değerlendirmeniz iyi olur canım.

doktorlar kundak yapmayın diyorlar ama ben ilk çocuğuma yaptım şimdide yapacağım kısmetse hiç bir zararını görmedim çünkü.
kundak yapacaksan eğer ince kumaştan kundaklık almalısın

doğru söylüyorsun cnm. ben şuan yeni doğmuş veya 1-2 aylk bebek ne kadar boyutta olur die canlandıramıyorum gözümde.

doktorlar kundak yapmayın diyorlar ama ben ilk çocuğuma yaptım şimdide yapacağım kısmetse hiç bir zararını görmedim çünkü.
kundak yapacaksan eğer ince kumaştan kundaklık almalısın

hazır kundaklar var, onları mı kastediyorsun yoksa kundaklık alıp kendim mi yapıcam? hangisi daha sağlıklı olur?

Bende kayınvalidemlere pek bişey aldırmak istemiyorum sonra ben aldım diye konuşur etrafta benim sevmem öyle şeyleri.

yaaa bizimkiler yanındaki torununun bezine kadar herşeyini biz aldık demeyi iyi biliyorlar ama nedense bize gelince paraları olmuyo hiç!!!!! önceki senede doğum günü hediyesi olarak baza almışlar ballandıra ballandıra anlatıyolar. kızımda bişey söylemedim ama bu kez hiiiiç susmaya niyetim yok. Kaynımla beraber oturuyorlar kızları da yakın ama iş borç paraya gelince hep bizi buluyorlar!!! offf dertliyim valla. kızımıza oda takımı almak için para biriktiriyorduk onlara verdik. Kurbandan sonrasına kadar kızıma takım alamıycaz!!!

hazır kundaklar var, onları mı kastediyorsun yoksa kundaklık alıp kendim mi yapıcam? hangisi daha sağlıklı olur?
canım hastane çıkışının içinden çıkmış olması lazım penye küçük battaniye. o bile işini görür ilk zamanlar. 1-2 tane de ayrı penye batteniye alırsan, yazın sıcaklarda onunla üstünü örtersin. ben bu yaz bile o penye battniyelerden kullandım kızıma.

ben almadım daha mendillerini canım arkadaşım hazır almış sabunlu suda yıkayıp kullanmış öyle dedii
ben pek ayaklı tulum almıcamm çorap ve patik ayakkabı alırım diyoruum
haa birde femerbahçelii bişeylerr muhakkak alınacakk bizde beşim fenerli oğlanda doğuştan fenerli olsun diyeee

bizim de oda takımımızı kayınvalidemler almak istediklerini söylediler. alırsak bu iki ay içinde alalım sonra kredi çekicez sıkışırız alamayız dediler. ama şuan ses yok. ne yaptınız baktınızmı odalara ne oldu o iş fln die hiç sormadılar, oralı değiller gibi. bilemiorum artık. biz beğendik hemen alıcaklar bu ay die ama onlar sormayınca bişey diyemiyoruz.

aynen bende kaynana eksik kalsın zaten en başında benim hevesimi nasıl kırdılar oyüzden hala bişe alasım gelmiyo aman aman eksik kalsın sonra ben sunu yapmıştım kendi arkadan eşim yüzüme söler bak annem şunu yaptı...ya evlendik balayına gittik iyi güzel tamam baya pahalı biyere gitmiştik ama ben yalvarmadım eşim buldu istedi oraya gittik.sonra ne desin aramızda gerginlikler olunca ben sizi şuraya gönderdim göndermeyebilirdim..aaaa deliye bak sanki ben yalvardım.aman yani onun hiçbişeyi lazım değil..çok sever sinsice kendini acındırmayı ben yapıyom ben ediyom.yazdıkça sinirlerim tepeme geldi yine

canım hazır kundağı hiç görmedim oğlanın zamanında yoktu galiba. hani olur ya ince kumaştan normal battaniyelerin ince olanı elinden geliyorsa kendinde yaparsın yada kenarlarını terzide yaptırırsın.belki anlatamaya bilirim ama en iyisini büyükler bilir.sağlık açısından tabiki pamuklu kumaş tercih etmelisin

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle
hakımda hayırı olanı gönlüme razı eyle

Hayırlı Cumalar
Bu cuma vakti Allah herkesin dualarını kabul etsin bebişlerimizi de hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Bizimkiler çok yakın bana ilk torunun herşeyini aldı heryerde hepsini ben aldım dediği için bana öyle bişey yapmasını istemiyorum.Dediğin gibi borç istemeye gilrler ama yardım etmezler

ne güzel çoğunuz başlamışsınız birşeyler almaya.bende cinsiyetini öğrensem başlayacağım da ooooofffff 2 hafta kaldı tabii oda gösterirse

amin
amin
amin

AMİİİİİİNNNNNNN amin amin.

Arkadaşlar 1000 dememize çok az kalmış.. Maşallah..

İnşallah bundan sonra hep güzel haberler paylaşmak nasip olur hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…