- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.781
ben doğrumu baktım yanlışmı bilmiorum çünkü yaparken gıkık olmuştummmm:) ama erkek çıkmıştıı çin testi ve diğer yapılan testlerdede aynen ölde erkek çıktıı
arkadaşlar ben bebişimin hareketlerini 14.haftada hissediyodum uyurken pıt pıt atıyodu bebişin olduğu yer.şimdi hissetmiyorum artık uzun zamandır uyuyomu habire napıyo..artık daha fazla hissetmem gerekirken niye hissetmiyom:18:
günaydınlar güzel anneler bende dün geceyi acilde geçirdim ishal vardı doktorumu aradım ishal düşük tehlikesi yaratır hemen acile git dedi aklım çıktı bebeğimi görene kadar allahtan bir sorun çıkmadı hatta bebeğim nerdeyse bir hafta önden gidiyor çok mutlu oldum çünkü hiç kilo almadım bebekte gelişmiyor zannettim ama onun maşallahı vardı. Saat 3 te doktora gidicem tahlilleri göstericem bide cinsiyet öğrenebilirsek çok iyi olur
geçmiş olsun canımishalin düşük tehlikesi yarattığını bilmiyordum. ama çok şükür ikinizde iyisiniz.
bu gün inşallah cinsiyetini de öğrenirsin,yavaş yavaş hazırlıklara başlarsın. peki sen ne hissediyorsun kız mı erkek mi
bize haber vermeyi de unutma
sevgili anne adayları bebişlerin cinsiyetleri hızla belli oluyor
çin takvimine göre tutan varmı peki........merak ediyorum
20 haftada duymaya başlamıyolarmıydı.. ben mi yanlış hatırlıyorumki. ben henüz başlamadım bişeye.yani aslında bi kaç gündür müzik dinliyoruz ama evde sırf değişiklik olsun diye. bebişi düşünerek değil yani. ama sakin ortamda durmak istemiyorum. sesli ortam ileride uyku sorunu yaşanmasını en aza indiriyormuş. şöyle bi düşünüyorumda, doğru olabilir gerçekten. çünkü ilk kızımda çalışıyordum ve ortam o kadar sessizdi ki. radyo bile dinlenmezdi. Çok despot bi bayan patronum vardı. çıt çıkarmadan yapardık işleri. şuan kızım 2 yaşını bitirdi hala kesintisiz uyumuyorresmen irkildimmhayırlı cumalar kıslarr bebişler artık bizi duyuyo yaa bişiler dinleyen dinletenler varmııı yada sürekli konuşannn
günaydınlar güzel anneler bende dün geceyi acilde geçirdim ishal vardı doktorumu aradım ishal düşük tehlikesi yaratır hemen acile git dedi aklım çıktı bebeğimi görene kadar allahtan bir sorun çıkmadı hatta bebeğim nerdeyse bir hafta önden gidiyor çok mutlu oldum çünkü hiç kilo almadım bebekte gelişmiyor zannettim ama onun maşallahı vardı. Saat 3 te doktora gidicem tahlilleri göstericem bide cinsiyet öğrenebilirsek çok iyi olur
Bende bilimiyordum doktorum söyleyince korktum zaten hemen hastaneye koştum gidene kadar aklım durdu çok şükür o iyi yaa ben hemen iyi oldum zaten ben ilk başlarda kız diyordum ama şimdi erkek ağır basıyor bakalım
kızlar ben bebişe şu ana kadar aldığım kıyafetleri yazıcam size. daha nelerden ne kadar almam gerekli, tecrübeli annelerden fikirlerini bekliyorum:
2 adet 10lu hastane çıkışı
5 adet uzun kollu badi(0-3 ay)
8 adet kısa kollu badi( 2 tanesi hastane çıkışlarının içinde yani yeni doğan için, 3 tanesi 0-3 aylık, 3 tane de 3-6 aylık)
2 adet kadife tulum(bir tanesi ayaklı, diğeri ayaksız, 0-3 aylık)
3 adet penye tulum(hepsi ayaklı, bir tanesi yenidoğan için diğerleri 0-3 aylık)
1 adet elbise (3-6 aylık, yazlık)
1 takım pijama (0-3 aylık)
4 adet çorap
1 adet polar kapşonlu hırka gibi bişey
Nerdeyse birçok şeyi hazırmış.Güzel günlerde kullansın inş.Ben daha bir çöp almadım.gerçi cinsiyetini de bilmiyoruz onun da etkisi var.Hediye de gelir ilk zamanlar çok kıyafet almayın diyolar,bunlar yeter bence ama tecrübeliler daha iyi bilir.
ben artık büyük bebek alışverişini 7. ayda fln düşünüyorum.. başka tulum almak istemiorum. özellikle o patikli ayaklı tulumlar çabuk küçülüo diolar benm 3 tanesi öyle. daha fazla almam. alt-üst takımlar veya tek altlar vs alınması gerekir herhalde dimi? ilk bebişim olduğu için ve yanımızda bi büyük olmadığı için tek başımıza eşimle ancak bunları aldık. annem ankaradan gelince inşallah 7.ayda geri kalanı alıcaz beraber
kızlar ben bebişe şu ana kadar aldığım kıyafetleri yazıcam size. daha nelerden ne kadar almam gerekli, tecrübeli annelerden fikirlerini bekliyorum:
2 adet 10lu hastane çıkışı
5 adet uzun kollu badi(0-3 ay)
8 adet kısa kollu badi( 2 tanesi hastane çıkışlarının içinde yani yeni doğan için, 3 tanesi 0-3 aylık, 3 tane de 3-6 aylık)
2 adet kadife tulum(bir tanesi ayaklı, diğeri ayaksız, 0-3 aylık)
3 adet penye tulum(hepsi ayaklı, bir tanesi yenidoğan için diğerleri 0-3 aylık)
1 adet elbise (3-6 aylık, yazlık)
1 takım pijama (0-3 aylık)
4 adet çorap
1 adet polar kapşonlu hırka gibi bişey
ESPERANZAA canım 0-3 ay için yeter bunlar başka bişey alma bence. çünkü çok çabuk büyüyorlar ve küçük geliyor.
bol bol almışsın zaten, rahat yeter. bebek görmeye gelenlerde getirir bi sürü şey. fazla fazla yeter.
penye pamuklu bi kumaştan 4-5 tane ağız bezi almanı veya annenlere filan diktirmeni tavsiye ederim. bir-iki tanesi büyük olsun. bebeğin gazını çıkarmak için omzuna filan koyduğunda kusabilir. alt açma dışardanda alabilirsin, ellerinden geliyorsa annenlerde dikebilir. ben bunlar için hiç para harcamadım sağolsun canım annem hepsini yaptı bana. Kaynanamda sağolsun sanki başkasının bebeğini görmeye geliyomuş gibi geldi, bi kundak, bide sağı solu kaymış bi takımla. Doğumuma 2 hafta filan varken aramış beşiği ne yaptınız aldınızmı diyo.. amaaaaannn işte bööle.
ben artık büyük bebek alışverişini 7. ayda fln düşünüyorum.. başka tulum almak istemiorum. özellikle o patikli ayaklı tulumlar çabuk küçülüo diolar benm 3 tanesi öyle. daha fazla almam. alt-üst takımlar veya tek altlar vs alınması gerekir herhalde dimi? ilk bebişim olduğu için ve yanımızda bi büyük olmadığı için tek başımıza eşimle ancak bunları aldık. annem ankaradan gelince inşallah 7.ayda geri kalanı alıcaz beraber
resmen irkildimmhayırlı cumalar kıslarr bebişler artık bizi duyuyo yaa bişiler dinleyen dinletenler varmııı yada sürekli konuşannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?