- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.881
kızlar iyi akşamlar mide yanmasından ölücem,yemek borum yanmaktan tahriş olacak.yediklerime dikkat ediyorum öğün sayım zaten 3 den fazla.dr rennie şurup vermişti içiyorum ama bir süre sonra tekrar oluyor yemek yemeye korkuyorum.aynı sorunu yaşayan var mı accaba?
günaydın kızlar, ikili test yaptırdım sonuclar cok cok iyi cıktı, dr.um dörtlü testte yapalım ama sart degil dedi, ben yaptırmayı düşünmüyorum. 2lisi iyi cıkıpta 4lü test yaptırmayı düşünen varmı?
günaydın kıslar ben ve bebeğim çok iyiyiz hep dua ediyorum sağlıklı olsun bana tutunsun diye geçtimiz pazartesi bi hevesle işe başlamıştım 1 saat olmadan hastanelik oldum şimdi ise çalışmak yasak eve tıkıldım bebişim ve eşim beni çok düşünüyolar çalışmamı istemiyolar artık ayların geçmesini beklicem haftaya cumartesi dr gitçez inşallah bebişim gene sağlıklıdır :79::79::79::79::79:
canım benim ilk hamile kaldığım günden beridir var mide yanması bana süt çok iyi geldi yandığı an bir yudum bile süt içsem hemen rahatlatıyodu herkeste aynı etkiyi yaparmı bilmiyorum ama bir dene istersen felaket bir durumdur bilirim canımmm geçmiş olsunn
benim gebelikten öncede oluyodu mide yanmaları çok yağlı yeme , poğaça açma gibi mayalı şeylerde yeme . Galeta - çubuk kreker gibi şeyler denedin mi onlar biraz olsun rahatlatıyo. Geçimiş olsun.
canım çok geçmiş olsun. dr.dan gelince haberdar et bebişin durumunu cinsiyetini :)
günaydın güzel anneler dün kontrolümüz gayet iyi geçti bebeğim süperdi ve bende %95 prensessssssssssssssssss annesi oluyorum ama risk derecesinde sayılcak kadar kansız çıktım iğneler şuruplar verildi bunu halletmem lazım ailem akdeniz anemesi var tavsiyelerinizi bekliyorum kansızlık içinn
Bu arada ishalin neden düşük tehlikesi yaratttığını öğrendim arkadaşlar rahim kesemizle bağırsaklar aynı yerdeymiş bağırsakların ani hareketlenmesi ve dengesiz kasılmaları keseyide sıkıştırıyormuş bu yüzden düşük ve bebek ölümü oluyormuş doktordan aldığım bilgiler..
canım rabbım hayırlsınla kucagınada almayı nasıp eylesın bana da dun dr %95 kız dedi :))) kansızlığa pekmez iyi geliyor diye biliyorum canım
kızlar iyi akşamlar mide yanmasından ölücem,yemek borum yanmaktan tahriş olacak.yediklerime dikkat ediyorum öğün sayım zaten 3 den fazla.dr RENNİE şurup vermişti içiyorum ama bir süre sonra tekrar oluyor yemek yemeye korkuyorum.aynı sorunu yaşayan var mı accaba?
günaydın güzel anneler dün kontrolümüz gayet iyi geçti bebeğim süperdi ve bende %95 prensessssssssssssssssss annesi oluyorum ama risk derecesinde sayılcak kadar kansız çıktım iğneler şuruplar verildi bunu halletmem lazım ailem akdeniz anemesi var tavsiyelerinizi bekliyorum kansızlık içinn
Bu arada ishalin neden düşük tehlikesi yaratttığını öğrendim arkadaşlar rahim kesemizle bağırsaklar aynı yerdeymiş bağırsakların ani hareketlenmesi ve dengesiz kasılmaları keseyide sıkıştırıyormuş bu yüzden düşük ve bebek ölümü oluyormuş doktordan aldığım bilgiler..
Bana gaviscon falan fazla kar etmedi.En iyi süt geldi, onu dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?