2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslar ben ve bebeğim çok iyiyiz hep dua ediyorum sağlıklı olsun bana tutunsun diye geçtimiz pazartesi bi hevesle işe başlamıştım 1 saat olmadan hastanelik oldum şimdi ise çalışmak yasak eve tıkıldım bebişim ve eşim beni çok düşünüyolar çalışmamı istemiyolar artık ayların geçmesini beklicem haftaya cumartesi dr gitçez inşallah bebişim gene sağlıklıdır :79::79::79::79::79:

kıslar bişi sorcam benim göbüşüm aşağıda ya ilk hamilelimdede öleydi yukarı çıkmamıştı kızkardeşim hamileken oda öleydi ben yukarda olsun istiyorum aranızda varmı göbüşü aşağıda olan??

günaydın kızlar, ikili test yaptırdım sonuclar cok cok iyi cıktı, dr.um dörtlü testte yapalım ama sart degil dedi, ben yaptırmayı düşünmüyorum. 2lisi iyi cıkıpta 4lü test yaptırmayı düşünen varmı?

benim gebelikten öncede oluyodu mide yanmaları çok yağlı yeme , poğaça açma gibi mayalı şeylerde yeme . Galeta - çubuk kreker gibi şeyler denedin mi onlar biraz olsun rahatlatıyo. Geçimiş olsun.

gözünaydın canım insan bebişi karnındayken daha onu düşünüyo üstüne titriyo bide kucağımıza alsak oğluşum karnımdayken ona neler alcam ev araba ne isterse alcam diyodum evin eşyalarını yıpratsın içine etsin diyodum namaz kılmayı kuran okumayı öğretçem diyodum ama o melek oldu şimdi ikinci bebişim için hiç hayal kuramıyorum iğne bile alamıyorum korkudan sadece sabırla beklicem zamanında gelmesini kuzumun

çok sevindim iyi olmana sürekli takip ediyorum hepinizi çok yazamasamda :) inşallah sağ salim doğum yapıcaz.birde göbeğim aşağıda demişsin kız bebek öyle olurmuş heralde.hep öyle derler ama bilemiorum:)) hayırlısı tabi.

mide yanmasına gaviscon advance surup cok iyi gelio bir cay kasıgı kadarı bile 2dk. icinde kesiyor, ilac hamile kategorisi A, zaten drum vermişti, tavsiye ediyorum.

günaydın UHDEcim tşk ederim sütü de denerim yeter ki geçsin ama sanırım kan hapından oluyor sabah yine onu içtikten bir süre sonra başladı kahvaltıyı zor yaptım

benim gebelikten öncede oluyodu mide yanmaları çok yağlı yeme , poğaça açma gibi mayalı şeylerde yeme . Galeta - çubuk kreker gibi şeyler denedin mi onlar biraz olsun rahatlatıyo. Geçimiş olsun.

tşk ederim canım gece etimek yedim o biraz olsun rahatlattı yoksa uyuyamazdım dikkat etmeye çalışıyorum

günaydın güzel anneler dün kontrolümüz gayet iyi geçti bebeğim süperdi ve bende %95 prensessssssssssssssssss annesi oluyorum ama risk derecesinde sayılcak kadar kansız çıktım iğneler şuruplar verildi bunu halletmem lazım ailem akdeniz anemesi var tavsiyelerinizi bekliyorum kansızlık içinn

Bu arada ishalin neden düşük tehlikesi yaratttığını öğrendim arkadaşlar rahim kesemizle bağırsaklar aynı yerdeymiş bağırsakların ani hareketlenmesi ve dengesiz kasılmaları keseyide sıkıştırıyormuş bu yüzden düşük ve bebek ölümü oluyormuş doktordan aldığım bilgiler..

canım rabbım hayırlsınla kucagınada almayı nasıp eylesın bana da dun dr %95 kız dedi :))) kansızlığa pekmez iyi geliyor diye biliyorum canım

Bana gaviscon falan fazla kar etmedi.En iyi süt geldi, onu dene istersen.

ay ne güssell hayırlı olsun çok geçmiş olsun dikkatli ol canım ilişkiye falanda girme sakın bide en ufak idrar iltihabı olursa dikkate al su kesesi çok narin dr banada kıza benziyo dedi ama hayırlısı bitürlü göstermiyo bacaklarını açmıyo dr bile ultrason bakarken hiç durmuyo dedi 15 haftalık oldu maşallah kıpır kıpır rahmetli oğluşum bu kadar çok dönmüyodu bebişimi içimde hissetmek çok güzel bi mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…