2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım en zor günler geride kaldı pollanya.O kadar baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım ki anlatamam.Gece gündüz kafamı kaldırmadan yattığım günler,psikolojimin çok kötü olduğu günler oldu.Yani hepsi üst üste geldi.Hamileliğin verdiği baş dönmesi mide bulantısı,,birde antidepresanın çekilme etkileri (yine dayanılmaz baş dönmesi ve mide bulantısı) çok ama çok zor geçti.Ben bu arada iki psikiyatriye daha gittim durumumu anlattım.İkiside öncekidr.un verdiği ilacı hamilelikte kullanmasan daha iyi olur dedi.Özellikle ilk 6 ayda.Çok gerek görülürse son 3 ayda kullanılabilir dediler.Kafam allak bullak oldu,çünkü ben ilk 2.5 ayda bu ilacı kullandım.Dünde ikili testimi yaptırdım,ultrason sonucunu aldım kanı önümüzdeki hafta alıcam.Ultrason sonucunu yazdım bir bak istersen.Bazı şeylerde pozitif vardı ben onları kötü algıladım ama bir arkadaş mesela mide +, nb+ falan yazıyor bunlar mide pozitif yani var demekmiş.ense kalınlığı 1.3 mm çıktı o da normalmiş.inş kan sonuçları da iyi çıkar.
Bu arada hamilelikte içtiğim ilacı 15 gündür içmiyorum ve iyiyim.

Son düzenleme:

arkadaşlar herkese günaydınlar

canım sevindim bebişinin iyi oluşuna. cinsiyetini öğrendin, şimdi inş. hayırlısı ile kucağına da alırsın
ama senin bu kansızlık ne olacak üzüldüm valla. bence hazır pazarlarda bolken sende bolbol kara üzüm ye

gözün aydın sende öğrenmişsin cinsiyeti. benimde halam ve oğlu akdeniz anemisi taşıyıcılar Allah yardımcın olsun havalar soyumaya başladı sen 2 kat fazla üşürsün bizden dikkat et kendine. Ben sana dut pekmezi öneririm kansızlık için şimdi siyah üzümde var ama pekmezi mutlaka dene sabahları 1 kaşık yesen yeter .

Son düzenleme:

sğl cnm darısı öğrenemeyen herkesin başına sorma dünden beri aklım fikrim onda bide ikili testte bi oranım yüksek çıkmış 3 lü test için kan verdim cuma günü çıkıcak cinsiyete sevinemedim bile sürekli çözüm arıyorumm.

canım buarada yeşim salkımda ileri derecede anemi hastasıydı dr lar doğum yapma hayatın tehlikeye girer demişler ama şimdi bebişide kendiside sağlıklı sende bol bol kan yapan yiyecekler tüketebilirsin inşallah atlatırsın hamilelin güzel geçer

hiiiiç o güzel kafanı yorma hiç birşey çıkmayacak merak etme sen keyyfine bak mutlu ve huzurlu ol
bence çık biraz mağazaları dolaş kız çocukları için inanılmaz güzel ciciler var onlardan alırsın

Bende düşünmemeye çalışıyorum zaten dışarı çıkmam imkansız dolaşıp kafa dağıtayım ama gerçi daha güzel bişey oldu benim için izmirden ablam ve erkek kardeşim geldi onlarla vakit geçircem saat 12 olsada çıksam diye bekliyorum.

Sğl güzel mart anneleri inanın sizinle böyle konuştukca herşeyi çabuk unutuyorum bu site ve sizler bana çok iyi geldiniz

sğl cnm bebeğim gayet iyi ve prensesimiz geliyor ailemize ama benim kansızlık hastası çıktım.

canım bende de kansızlık sorunu var. demir hapı ve elevit kullanıyorum. onun dışında kırmızı eti bol tüketmek gerekiyor ve ben bunların dışında pekmez içiyorum hergün. ama üzüm pekmezi olması lazım.

pınarcım bi çizelge hazırlasanda bizde görsek canım kaç haftalık olduğunu:)

pollyannaacım daha aranıza yeni katıldığımdan detayları,çizelgenin nasıl hazırlanacağını çok fazla bilmiyorum dün mesajından sonra biraz bakındım da enkısa zamanda yapacağım inş. 15+4 günlük hamişim

günaydın Annecikler bişey sorcam akıntım vardı beyaz kokusuz dr vajinal ovül verdi ama okadar çok kaşındım ki bi daha kullanmadım bunu kullanan var mı kızlar

sğl cnm bebeğim gayet iyi ve prensesimiz geliyor ailemize ama benim kansızlık hastası çıktım.

tebrik ediyorum tatlım. başta mart ayında kız doğmayacak sanmıştım ama şimdi erkekleri geçti sanırım :) ilk bebeğin prenses olması çooook güzel. kansızlığının olmasına da üzüldüm canım ama takma kafana kan yapıcı yiyeceklerden tüketir beslenmene dikkat edersin. sakın kendini strese sokma inş. Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

nasılsınız kızlarrr...????
dün 3lü testimizin sonucunu öğrendik çok şükür temiz çıktı...
bu dönemleri atlattık RABBİMİN izniyle artık güzel bi 5 ay daha geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inş...

Gebelik çizelgesi yaptım son adet tarihimi girdim ama 40.haftayı gösteriyor yardımcı olur musunuz.

cnm üstteki tarih yazılan yere tahmini doğum tarihni yazcaksın ...
alttaki yerde son adet tarihini yazcaksın ...
bi dene yapamazsan ben yine yardımcı olurum sana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…