- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.901
canım hatırlıyorum tabiki. şuan iyi olmana çok sevinim. peki kullanmaya devam ediyomusun ilacı. Doktorla sürekli görüşme halinde misin?
İnşallah 2li testinin sonucuda güzel çıkarda kendini daha daha iyi hissedersin.
başdönmesi değilde, baş ağrım oluyor arada. Migrenim olduğu için alıştım artık. Ama şükürler olsun ilk gebeliğimdeki gibi dayanılmıycak ağrılar değil.
herkese günaydın
mutlu bir hafta sonu diliyorum.
günaydın güzel anneler dün kontrolümüz gayet iyi geçti bebeğim süperdi ve bende %95 prensessssssssssssssssss annesi oluyorum ama risk derecesinde sayılcak kadar kansız çıktım iğneler şuruplar verildi bunu halletmem lazım ailem akdeniz anemesi var tavsiyelerinizi bekliyorum kansızlık içinn
Bu arada ishalin neden düşük tehlikesi yaratttığını öğrendim arkadaşlar rahim kesemizle bağırsaklar aynı yerdeymiş bağırsakların ani hareketlenmesi ve dengesiz kasılmaları keseyide sıkıştırıyormuş bu yüzden düşük ve bebek ölümü oluyormuş doktordan aldığım bilgiler..
günaydın güzel anneler dün kontrolümüz gayet iyi geçti bebeğim süperdi ve bende %95 prensessssssssssssssssss annesi oluyorum ama risk derecesinde sayılcak kadar kansız çıktım iğneler şuruplar verildi bunu halletmem lazım ailem akdeniz anemesi var tavsiyelerinizi bekliyorum kansızlık içinn
Bu arada ishalin neden düşük tehlikesi yaratttığını öğrendim arkadaşlar rahim kesemizle bağırsaklar aynı yerdeymiş bağırsakların ani hareketlenmesi ve dengesiz kasılmaları keseyide sıkıştırıyormuş bu yüzden düşük ve bebek ölümü oluyormuş doktordan aldığım bilgiler..
arkadaşlar herkese günaydınlar
canım sevindim bebişinin iyi oluşuna. cinsiyetini öğrendin, şimdi inş. hayırlısı ile kucağına da alırsın
ama senin bu kansızlık ne olacak üzüldüm valla. bence hazır pazarlarda bolken sende bolbol kara üzüm ye
gözün aydın sende öğrenmişsin cinsiyeti. benimde halam ve oğlu akdeniz anemisi taşıyıcılar Allah yardımcın olsun havalar soyumaya başladı sen 2 kat fazla üşürsün bizden dikkat et kendine. Ben sana dut pekmezi öneririm kansızlık için şimdi siyah üzümde var ama pekmezi mutlaka dene sabahları 1 kaşık yesen yeter .[/QUOTE
sğl cnm herkes pekmez öneriyorum araştırcam şimdi iyibir pekmez alıp başlamam lazım acil
sğl cnm darısı öğrenemeyen herkesin başına sorma dünden beri aklım fikrim onda bide ikili testte bi oranım yüksek çıkmış 3 lü test için kan verdim cuma günü çıkıcak cinsiyete sevinemedim bile sürekli çözüm arıyorumm.
hiiiiç o güzel kafanı yorma hiç birşey çıkmayacak merak etme sen keyyfine bak mutlu ve huzurlu ol
bence çık biraz mağazaları dolaş kız çocukları için inanılmaz güzel ciciler var onlardan alırsın
sğl cnm bebeğim gayet iyi ve prensesimiz geliyor ailemize ama benim kansızlık hastası çıktım.
pınarcım bi çizelge hazırlasanda bizde görsek canım kaç haftalık olduğunu:)
sğl cnm bebeğim gayet iyi ve prensesimiz geliyor ailemize ama benim kansızlık hastası çıktım.
Gebelik çizelgesi yaptım son adet tarihimi girdim ama 40.haftayı gösteriyor yardımcı olur musunuz.
Gebelik çizelgesi yaptım son adet tarihimi girdim ama 40.haftayı gösteriyor yardımcı olur musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?