- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.921
nasılsınız kızlarrr...????
dün 3lü testimizin sonucunu öğrendik çok şükür temiz çıktı...
bu dönemleri atlattık RABBİMİN izniyle artık güzel bi 5 ay daha geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inş...
nasılsınız kızlarrr...????
dün 3lü testimizin sonucunu öğrendik çok şükür temiz çıktı...
bu dönemleri atlattık RABBİMİN izniyle artık güzel bi 5 ay daha geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inş...
cnm üstteki tarih yazılan yere tahmini doğum tarihni yazcaksın ...
alttaki yerde son adet tarihini yazcaksın ...
bi dene yapamazsan ben yine yardımcı olurum sana ...
Rana dediğini yaptım şimdi de 18+2 gösteriyor.Şöyle anlatayım.
Benim sat 24 haziran.Buna göre şu an 14 haftalık oluyorum.
Ama adet aralıklarım normalden biraz uzun olduğu için ultrasonda çıkana göre şu an 12+1 haftalık hamileyim.
Son adet tarihime göre de 18+2 yanlış.Yani 14 olması lazım.Çıkamadım içinden.
günaydın UHDEcim tşk ederim sütü de denerim yeter ki geçsin ama sanırım kan hapından oluyor sabah yine onu içtikten bir süre sonra başladı kahvaltıyı zor yaptım
çok şükür canım sevindim. inş. gelir o günler çabucak...
cnm maşallah gözün aydınNazar Nazar
çok saolun teyzeleri ...darısı bütün meleklerin başına...
ayy yerim ben kuzuyu yaaa...maşallah babacı kuzuna...cnm kız çocukları babacı eşimi ne zaman anlatsam konuşsam eşim eve gelince ne zaman onunla konuşsa hemen pıt pıt atıyo bizimki babasına aşık olcak
eşim bayılıyo telefon çalışnca bile pıt pıt atarsa hemen anlıyorum kesin babası arıyo diyorum tahmin ediyor
ewet olmuş cnm güle güle kullan...Oldu ranacım çok teşekkür ederim
Ben o zaman nisan annesi olucam.Buraya bayağı alışmıştım.
Arada gelip hatırınızı sorarım.
kızlar nasılsınız? işteyim fırsat bulunca yazıyorum hemen:) dün akşam iş çıkışı dra gittik. 3 lü testimizn sonucu için. çok şükür temiz çıkmış..bebişime hala bişey almadım. biraz daha bekleyecem sanırım. önceden bi kaybımız olduğu için eşim izin vermiyo bişe almama. napalım biraz daha sabredecez ama içim gidiyoo.. bu arada ilaç olarak sadece elevit ve kan şurubu kullanıyorum. dr başka bişe vermedi. göğüslerim aşırı derecede kaşınıyodu. bu hafta babenin çatlak kremine başladım. kaşıntım dindi. balık daha tüketmye başlamadım.yarın itibariyle başlayıp sonrasındada haftada bir yemeye çalışacam inşallah. bu arada hurefelerden konuşmuşsunuz. ben erkek çocuk bekliyorum ama inanır mısınız tatlıyı hiç aramıyorum. varsa yoksa ekşi olsun bana....normalde ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler. kayınvalidem diyoki kızım emin misin erkek olduğundan evet anne pipisini gördüm diyorum. ben oğlanlarda heep tatlı yerdim diyo:)) bizden şimdilik bu kadar.
bu arada berkerdem iyi olduğuna sevindim. yazamasamda takip ediyodum hep. benimde kanamam durdu çok şükür. Allahım bi daha yaşatmasın o korkunç anı. kanamamın olduğu gün aklıma geldikçe kötü oluyorum( hepinizi öptüm kızlar. iyi haftasonları....
cnm kız çocukları babacı eşimi ne zaman anlatsam konuşsam eşim eve gelince ne zaman onunla konuşsa hemen pıt pıt atıyo bizimki babasına aşık olcak
eşim bayılıyo telefon çalışnca bile pıt pıt atarsa hemen anlıyorum kesin babası arıyo diyorum tahmin ediyor
benim kızımda seninki gibi canım babası ne zaman sevse karnımı hemen tepki veriyor vuruyor:))hatta geçen eşimde hissetti eliyle inannamadım ben seninle bütün gün konuşuyorumda baban 2 kelam ediyor hemen mi kızım diyorum ama babayı gerçekten seviyor kızlar
maşallah prenseslerimize yerim ben onu ay bütün gün konuşuyorumda ne zzaman eşim arasa akşam babası sevse hemen pıt pıt
eşimde iyiki kzım var diyo:)))))))
kesinlikle benim eşimde öyle demedi hep ama erkek istediğini biliyordum ama şimdi böyle yaptıkça kızımda kızım başka birşey demiyor:))aman rabbim ayırmasın birbirimizden inşallah(hepimizi)
canim kahvaltıdan Sonra al kan hapini. mide bosken daha kötü. tabi kahvaltıda süt cay icmeyeceksen. bende reflu var gebelikten önce yediklerime dikkat ediyordum gebelikte zaten reflu olunuyor diye.
selam kızlar, size benim için tutan hurafelerden bahsedeyim, erkek bekliyorum veeee
1. karnım dik, öne doğru sivri
2. sağ göğsüm sol göğsümden oldukça büyük (en büyük belirti bence bu)
3. göbeğimin üzerinde sarkaç dik çiziyor
4. yüzüm güzelleşti, normalde birkaç sivilce çıkartırken hiç çıkmıyor hatta
5. gözlerimin içi daha parlak
6. tatlıya dayanamıyorum
sizde neler tuttuuu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?