2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür canım sevindim. inş. gelir o günler çabucak...

cnm üstteki tarih yazılan yere tahmini doğum tarihni yazcaksın ...
alttaki yerde son adet tarihini yazcaksın ...
bi dene yapamazsan ben yine yardımcı olurum sana ...

Rana dediğini yaptım şimdi de 18+2 gösteriyor.Şöyle anlatayım.
Benim sat 24 haziran.Buna göre şu an 14 haftalık oluyorum.
Ama adet aralıklarım normalden biraz uzun olduğu için ultrasonda çıkana göre şu an 12+1 haftalık hamileyim.
Son adet tarihime göre de 18+2 yanlış.Yani 14 olması lazım.Çıkamadım içinden.

cnm bak şimdi senin sat göre tahmini doğum tarihin 30 mart çıkıyor ...
eğer bebeğin usg göre 12 haftalıksa ve sen buna göre çizelge yapacaksan sat 8temmuz oluyor...

hangisini yapcaksan o tarih yazman gereken yere
14+1 yapcaksan 30 mart 2012 yazcaksın
12+1 yapcaksan 13 nisan 2012 yazcaksın
bugünün tarihini değiştirme saatide 3 am yap tamam mı bak olcak şimdi...

günaydın UHDEcim tşk ederim sütü de denerim yeter ki geçsin ama sanırım kan hapından oluyor sabah yine onu içtikten bir süre sonra başladı kahvaltıyı zor yaptım

canim kahvaltıdan Sonra al kan hapini. mide bosken daha kötü. tabi kahvaltıda süt cay icmeyeceksen. bende reflu var gebelikten önce yediklerime dikkat ediyordum gebelikte zaten reflu olunuyor diye.

çok saolun teyzeleri ...darısı bütün meleklerin başına...

cnm kız çocukları babacı eşimi ne zaman anlatsam konuşsam eşim eve gelince ne zaman onunla konuşsa hemen pıt pıt atıyo bizimki babasına aşık olcak
eşim bayılıyo telefon çalışnca bile pıt pıt atarsa hemen anlıyorum kesin babası arıyo diyorum tahmin ediyor

Oldu ranacım çok teşekkür ederim

Ben o zaman nisan annesi olucam.Buraya bayağı alışmıştım.
Arada gelip hatırınızı sorarım.

kızlar nasılsınız? işteyim fırsat bulunca yazıyorum hemen:) dün akşam iş çıkışı dra gittik. 3 lü testimizn sonucu için. çok şükür temiz çıkmış.. bebişime hala bişey almadım. biraz daha bekleyecem sanırım. önceden bi kaybımız olduğu için eşim izin vermiyo bişe almama. napalım biraz daha sabredecez ama içim gidiyoo.. bu arada ilaç olarak sadece elevit ve kan şurubu kullanıyorum. dr başka bişe vermedi. göğüslerim aşırı derecede kaşınıyodu. bu hafta babenin çatlak kremine başladım. kaşıntım dindi. balık daha tüketmye başlamadım.yarın itibariyle başlayıp sonrasındada haftada bir yemeye çalışacam inşallah. bu arada hurefelerden konuşmuşsunuz. ben erkek çocuk bekliyorum ama inanır mısınız tatlıyı hiç aramıyorum. varsa yoksa ekşi olsun bana....normalde ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler. kayınvalidem diyoki kızım emin misin erkek olduğundan evet anne pipisini gördüm diyorum. ben oğlanlarda heep tatlı yerdim diyo:)) bizden şimdilik bu kadar.
bu arada berkerdem iyi olduğuna sevindim. yazamasamda takip ediyodum hep. benimde kanamam durdu çok şükür. Allahım bi daha yaşatmasın o korkunç anı. kanamamın olduğu gün aklıma geldikçe kötü oluyorum( hepinizi öptüm kızlar. iyi haftasonları....

ayy yerim ben kuzuyu yaaa...maşallah babacı kuzuna...
bizimki daha o kadar değil cnm bu sıra çok tuhaf bişiler oluyor ben gaz mı diye düşünüyorum ama değil sanırım bebeğim ...:44:
Oldu ranacım çok teşekkür ederim

Ben o zaman nisan annesi olucam.Buraya bayağı alışmıştım.
Arada gelip hatırınızı sorarım.
ewet olmuş cnm güle güle kullan...
ewet sen nisan annesi olcaksın sanırım ...ama ileriki zamanlarda bebeğin gününü tamamlar belki yine mart annesi olursun ...

gözünüz aydın cnm ...bu hurafeler pek doğru değil cnm bende inanmıyorum ...

benim kızımda seninki gibi canım babası ne zaman sevse karnımı hemen tepki veriyor vuruyor:))hatta geçen eşimde hissetti eliyle inannamadım ben seninle bütün gün konuşuyorumda baban 2 kelam ediyor hemen mi kızım diyorum ama babayı gerçekten seviyor kızlar

maşallah prenseslerimize yerim ben onu ay bütün gün konuşuyorumda ne zzaman eşim arasa akşam babası sevse hemen pıt pıt
eşimde iyiki kzım var diyo:)))))))

maşallah prenseslerimize yerim ben onu ay bütün gün konuşuyorumda ne zzaman eşim arasa akşam babası sevse hemen pıt pıt
eşimde iyiki kzım var diyo:)))))))

kesinlikle benim eşimde öyle demedi hep ama erkek istediğini biliyordum ama şimdi böyle yaptıkça kızımda kızım başka birşey demiyor:))aman rabbim ayırmasın birbirimizden inşallah(hepimizi)

selam kızlar, size benim için tutan hurafelerden bahsedeyim, erkek bekliyorum veeee

1. karnım dik, öne doğru sivri
2. sağ göğsüm sol göğsümden oldukça büyük (en büyük belirti bence bu)
3. göbeğimin üzerinde sarkaç dik çiziyor
4. yüzüm güzelleşti, normalde birkaç sivilce çıkartırken hiç çıkmıyor hatta
5. gözlerimin içi daha parlak
6. tatlıya dayanamıyorum

sizde neler tuttuuu???

canim kahvaltıdan Sonra al kan hapini. mide bosken daha kötü. tabi kahvaltıda süt cay icmeyeceksen. bende reflu var gebelikten önce yediklerime dikkat ediyordum gebelikte zaten reflu olunuyor diye.

aç karnına diye yazılmış kutunun üstüne ben de o yüzden aç karnına içiyordum sabah kalkınca.çay içmiyorum sütü de ara öğünlere denk getiriyorum canım.tşk ederim cevabın için bir de öyle yapayım

valla benimde sağ göğsüm solumdan büyük,karnımda dik,yüzümde güzelleşti..ama kızım olcak:))

selam hatunlarr nasılsınızz
bende bir iştahtır gidiyorr ilk defaaa canım bişey çektiii
odA acı biber turşusuuu yedikce de iştahım açılıyorr
son günlerde kilo da aldıımmm göbeğim belirginleştiii artıkkk
bi yandan seviniyorum kilo alıyorum diye de üzülüyorumm
şu acıdan vazgeçsemm yeridirrr çocuğu yakacam içerdeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…