- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.961
Kızlar,
Benim kalçamda çok şiddetli bir ağrı var, doktorum magnezyum eksikliğinden demişti ve magnorm diye bir ilaç vermişti. Ancak son iki günden beri ilacıda içmeme rağmen sanki kalça kemiğim yerinden çıkmış gibi ne oturup kalkabiliyorum ne de yürüyebiliyorum. Çok fena bi durumdayım bu durumda olan veya bu konu hakkında bilgisi olan var mııııı?
Benim kalçamda değlde sola yattığımda saol, sağa yattığımda kalçamın sağ tarafı ağrıyor,önceden saatlerce bir tarafta yatardım bu ağrılar olmazdı.Senin ilacın acaba yeterli mi gelmedi dr.a bir danış,geçmiş olsun.Kızlar,
Benim kalçamda çok şiddetli bir ağrı var, doktorum magnezyum eksikliğinden demişti ve magnorm diye bir ilaç vermişti. Ancak son iki günden beri ilacıda içmeme rağmen sanki kalça kemiğim yerinden çıkmış gibi ne oturup kalkabiliyorum ne de yürüyebiliyorum. Çok fena bi durumdayım bu durumda olan veya bu konu hakkında bilgisi olan var mııııı?
Evet cnm yaşlıların iyileşmesi biraz daha zaman alıyor.Anneannemden biliyorum.mutlu pazarlar herkese. bir haftadır giremiyodum nete. dedem kaza geçirdi. bir haftaya yakın hastanede yattı. onunla ilgilenmekten fırsat bulamadım. yaşlı olduğu için hala toparlanamadı. yüz kemikleri hep kırık. duanızda dedemin şifası için yer ayırırmısınız? inşallah fırsat buldukça gelmeye çalışacağım. geçmişi okuyamadım. sizi çok özledim. görüşmek üzere.
Benim kalçamda değlde sola yattığımda saol, sağa yattığımda kalçamın sağ tarafı ağrıyor,önceden saatlerce bir tarafta yatardım bu ağrılar olmazdı.Senin ilacın acaba yeterli mi gelmedi dr.a bir danış,geçmiş olsun.
Kızlar,
mutlu pazarlar herkese. bir haftadır giremiyodum nete. dedem kaza geçirdi. bir haftaya yakın hastanede yattı. onunla ilgilenmekten fırsat bulamadım. yaşlı olduğu için hala toparlanamadı. yüz kemikleri hep kırık. duanızda dedemin şifası için yer ayırırmısınız? inşallah fırsat buldukça gelmeye çalışacağım. geçmişi okuyamadım. sizi çok özledim. görüşmek üzere.
mutlu pazarlar herkese. bir haftadır giremiyodum nete. dedem kaza geçirdi. bir haftaya yakın hastanede yattı. onunla ilgilenmekten fırsat bulamadım. yaşlı olduğu için hala toparlanamadı. yüz kemikleri hep kırık. duanızda dedemin şifası için yer ayırırmısınız? inşallah fırsat buldukça gelmeye çalışacağım. geçmişi okuyamadım. sizi çok özledim. görüşmek üzere.
Kızlar benim de oğluşum olcakmış:)
tebrik ederim sizide :)
kızlar benimde prensesimm geliyorrrr :)
günaydın herkese. bizde dün doktora gittik cinsiyetini öğrendik bir prensesimiz geliyor.
Birkaç haftadan aradan sonra teekrar giriyorum.Bilmiyorum hatırlayan var mı antidepresan kullanırken hamile kalmıştım ve şu zamana kadar çok zor günler geçirdim.Son birkaç gündür kendimi iyi hissediyorum.Allah ın izniyle 11+5 oldum.Bu cuma ikili testim var.
Benden ileri hamile olanlara bir iki sorum olacak.Baş ağrısı ve başdönmeleri devam eden var mı ya da ne zaman bitti?Gece uykularınız nasıl?
BBayağı kişinin cinsiyeti belli olmuş,hepinizinki hayırlı uğurlu olsun.
Hiç duymadım,ama mutlaka bişey kullan çünkü kaşınmaya başlayınca çatlıyomuş.Kaşımamamya çalışın diyolar.Ben de oldu hemen krem sürdüm geçti şimdi.Ben sabah akşam hatta yetmiyo iş yernde de bepanten sürüyorum.Çatlak olmasın diye
canım çok çok geçmiş olsunn Allahım acil şifalar versin inş... dualarımız sizinle inş. bir an evvel eski sağlığına kavuşurrrmutlu pazarlar herkese. bir haftadır giremiyodum nete. dedem kaza geçirdi. bir haftaya yakın hastanede yattı. onunla ilgilenmekten fırsat bulamadım. yaşlı olduğu için hala toparlanamadı. yüz kemikleri hep kırık. duanızda dedemin şifası için yer ayırırmısınız? inşallah fırsat buldukça gelmeye çalışacağım. geçmişi okuyamadım. sizi çok özledim. görüşmek üzere.
merhaba arkadaşlar
dünden beri yatıyorum grip olmuşum ne yapmam gerekir geçenlerde arkladaslar yazmıstı ama sayfayı bulamadım tekrar yazarsanız sevınırım inanın kafamı yastıktan zor kaldırıyorum ilaçta içemiyoruz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?