2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar,
Benim kalçamda çok şiddetli bir ağrı var, doktorum magnezyum eksikliğinden demişti ve magnorm diye bir ilaç vermişti. Ancak son iki günden beri ilacıda içmeme rağmen sanki kalça kemiğim yerinden çıkmış gibi ne oturup kalkabiliyorum ne de yürüyebiliyorum. Çok fena bi durumdayım bu durumda olan veya bu konu hakkında bilgisi olan var mııııı?

canım geçmiş olsun.kalçamda ben de zaman zaman ağrı yaşıyorum ama senin ki kadar şiddetli olmadı henüz.bebek büyüdükçe kendine yer açtığı için bu tip ağrılar olur deniyor ama ne derece doğru bilmiyorum ilk bebeğim olduğu için.tecrübeli anneler sana daha çok yardımcı olabilirler sanırım.doktoruna git istersen yada ara sor olmazsa.

mutlu pazarlar herkese. bir haftadır giremiyodum nete. dedem kaza geçirdi. bir haftaya yakın hastanede yattı. onunla ilgilenmekten fırsat bulamadım. yaşlı olduğu için hala toparlanamadı. yüz kemikleri hep kırık. duanızda dedemin şifası için yer ayırırmısınız? inşallah fırsat buldukça gelmeye çalışacağım. geçmişi okuyamadım. sizi çok özledim. görüşmek üzere.

Benim kalçamda değlde sola yattığımda saol, sağa yattığımda kalçamın sağ tarafı ağrıyor,önceden saatlerce bir tarafta yatardım bu ağrılar olmazdı.Senin ilacın acaba yeterli mi gelmedi dr.a bir danış,geçmiş olsun.

Evet cnm yaşlıların iyileşmesi biraz daha zaman alıyor.Anneannemden biliyorum.
Allah dedene Acil şifalar versin,ağrılarını dindirsin.

Doktoruda o kadar zırt pırt aradım ki, artık utanıyorum aramak istemiyorum yaw.
Cumartesi randevum var o zamana kadar katlanıcam galiba bu ağrılara..

bende de oluyor sol tarafta özellikle ama senin anlattığın kadar şiddetli değil fakat bazen çok batıyor gibi zor yürüyorum bende

geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin

merhaba arkadaşlar

dünden beri yatıyorum grip olmuşum ne yapmam gerekir geçenlerde arkladaslar yazmıstı ama sayfayı bulamadım tekrar yazarsanız sevınırım inanın kafamı yastıktan zor kaldırıyorum ilaçta içemiyoruz (

geçmiş olsun cnm Allah acil şifa versin dedeciğne...

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin dedene, kısa zamanda iyileşir inşallah.

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

canım bende tanıdım seni iyisin çok şükür sevindim:)bende depresyon ilacı kullanmaya başlamıştım haziranda aaşşıırı yan etkiler yaptı çook kötü oldum
bikaçgün sonrada hamile olduğumu anladım ve kullanmadım bidaha o ilacı neyse inşallah bidaha gerek duymayızz...

ilk hamileliğimde baş ağrısı şikayetim hiç olmamıştı daha doğrusu hiç baş ağrısı çekmemiştim(öss dönemi hariç)
ama bu sefer dayanamıyorum hem baş dönmesi hem baş ağrısı şikayetlerim devam ediyor üstüne de : düşük tansiyonlu olan benim tansiyonum 14-15 oluyor başım çatlıyo bilemiyorum yani

ben hiç kaşınmamıştım sabah akşam badem yağı bebek yağı bitanede lanolin içeren bi krem vardı hiç ama hiç aksatmadım sürmeyi ama göbeğimi
görseniz kaçarsınız diyeyim siz anlayın ne kadar fena olduğunu...
yani demem o ki ne yaparsanız yapınn genetikte vücut tipinizde yada yazgınız da böyle bişe varsa önüne geçemiyorsunuz maaleseff

günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum.evet LİMONLUKEK 1000'e doğru yaklaştık iyice.bugün doktora gidicez kızlar kontrolümüz var bakalım ne durumdayız.

günaydın kızlarrr bir haftaya daha başladık bütün hafta sonu bekledim bekledim hala ne bi tekme yedim ne bişey ne zaman hissedicem ben yaa :50:

canım çok çok geçmiş olsunn Allahım acil şifalar versin inş... dualarımız sizinle inş. bir an evvel eski sağlığına kavuşurrr

ahh ahh canım çok geçmiş olsun inanki ben halen geçiremedim bol bol su iç meyve yeee ve bir çorba tarifi vermiş bana arkadaşlar onu yazayım bana iyi geldi belki sanada iyi gelirrr

1 avuç aşurelik buğday
1 avuç kırmızı mercimek
1 orta boy patates
1 orta boy havuç
bunların hepsini haşla blendırdan geçir sonrada bol bol sıcak sıcak iç canım ben faydasını görmüştüm inş. sanada iyi gelirrr çok geçmiş olsun yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…