- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.941
çok fena nezleoldum burnum tıkalı nefes alamıyorum..bebeğe zararı varmıdır acaba..offffffffffffffff
geçmiş olsun canım bir dr.una sor istersen benimde 1 haftadır boğazım çok kötüydü ama düzeliyorheralde grip olcam diye çok korkuyorum bende hapşırıp duruyorum[/QU
sende dilkkat et cnmm çevremde herkes hasta..geçiş dönemi havalar soğuk güneşvar aldanıyor insan..dr aramamadım sürekli bişiyler soruyorum utanıyorum artıkk...tuzlu su falan çekiyorum burnuma ama oda işe yaramıyor
perşembeyi iple çekiyorumm
3 lü test için gideceğim
bebeğeğimin cinsiyetini de öğrenirim belkii
sağol canımmumarım herşey yolunda gider...cinsiyeti bence ne olursa olsun sağlıklı olsunnn
bizim 3lü taramada risk vardı mahfoldukkk..
selam kızlar, size benim için tutan hurafelerden bahsedeyim, erkek bekliyorum veeee
1. karnım dik, öne doğru sivri
2. sağ göğsüm sol göğsümden oldukça büyük (en büyük belirti bence bu)
3. göbeğimin üzerinde sarkaç dik çiziyor
4. yüzüm güzelleşti, normalde birkaç sivilce çıkartırken hiç çıkmıyor hatta
5. gözlerimin içi daha parlak
6. tatlıya dayanamıyorum
sizde neler tuttuuu???
çok fena nezleoldum burnum tıkalı nefes alamıyorum..bebeğe zararı varmıdır acaba..offffffffffffffff
perşembeyi iple çekiyorumm
3 lü test için gideceğim
bebeğeğimin cinsiyetini de öğrenirim belkii
Kızlar benim de oğluşum olcakmış:)
tebrik ederim sizide :)
kızlar benimde prensesimm geliyorrrr :)
günaydın herkese. bizde dün doktora gittik cinsiyetini öğrendik bir prensesimiz geliyor.
günaydın kızlar maşallah prensesler prensleri bastırmaya başladı belki geçmiştir.hepinizin gözüaydın olsun.allahım prens ve prenseslerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.ciciler almaya başlarsanız ciciler topiğimize resim eklemeyi ihmal etmeyin.bir de alışveriş için 7.ayı beklemeyi düşünen arkadşlar erken doğum yapma ihtimalimizi unutmayın hazırlıksız yakalanabiliriz.allah meleklerimizi bizlere bağışlasın
Ayyyyyyyyyy herkesin cinsiyeti belli olmuşşş tebrik ederim kızlar,prensesler prensler sağlıkla gelsinler.Benim noktacığım da sağlıkla gelsin bakalım bizimki prens mi prenses mi olacak cumartesiyi iple çekiyorummmm:)Günaydınlar herkese:)
Kızlar benim de oğluşum olcakmış:)
tebrik ederim sizide :)
günaydın herkese. bizde dün doktora gittik cinsiyetini öğrendik bir prensesimiz geliyor.
gözünüz aydın cnm...Kızlar benim de oğluşum olcakmış:)
senide tebrik ederim cnm...tebrik ederim sizide :)
kızlar erkekleri bastırıyor mu ne ...günaydın herkese. bizde dün doktora gittik cinsiyetini öğrendik bir prensesimiz geliyor.
bencede çok haklısın cnm ...şuan için belli değil tabi ama ilerisinde düşünmek lazım tedbirli olmak lazım...günaydın kızlar maşallah prensesler prensleri bastırmaya başladı belki geçmiştir.hepinizin gözüaydın olsun.allahım prens ve prenseslerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.ciciler almaya başlarsanız ciciler topiğimize resim eklemeyi ihmal etmeyin.bir de alışveriş için 7.ayı beklemeyi düşünen arkadşlar erken doğum yapma ihtimalimizi unutmayın hazırlıksız yakalanabiliriz.allah meleklerimizi bizlere bağışlasın
Ayyyyyyyyyy herkesin cinsiyeti belli olmuşşş tebrik ederim kızlar,prensesler prensler sağlıkla gelsinler.Benim noktacığım da sağlıkla gelsin bakalım bizimki prens mi prenses mi olacak cumartesiyi iple çekiyorummmm:)Günaydınlar herkese:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?