2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olun canımmm hamilelikde en kötü hastalık grip olmakkk
bol su iççç bebeğin susuz kalmasınnn vitaminlerini ihmal etmeee ek c vitamini felan alll
inşallah çabuk toparlarsın

teşekkür ederimmmmm
nefes alamıyorum en kötüsüde o 14:
bende yeşil zeytin yiyorum sürekli ekşiyi tatlıdan daha çok seviyorum ama oğlum olucak senn bebişinin cinsiyeti ne..benimde iştahım çok açıldı bu haftalarda normalmiş olsun ne yapalım

umarım herşey yolunda gider...cinsiyeti bence ne olursa olsun sağlıklı olsunnn
bizim 3lü taramada risk vardı mahfoldukkk..
sağol canımm
nasıl yaaa risk vardıı testteee önemli bişey değildir inşallah
benim için de öyleee zatennn sağlıklı olmasından başka bişey istemiyorumm
sonuçlar hemen çıkıyor muuu
sen şimdi kaç haftalık ldunn

benim de oğlum olacak kısmetse ama yüzüm çok kötü oldu sivilce deryasına döndüm resmen normalde 1 tane bilem çıkmaz tatlıyı da ekşiyi de sevmiyorum sadece acıya düşkün oldum aşırı derece..göğsümü bilemiyorum fark yok galiba ama karnım dik öne doğru sivrildi sanırsam kalçam çok daraldı hiç genişlemedi..gene de böyle şeylere inanmam saçma geliyor bana.

çok fena nezleoldum burnum tıkalı nefes alamıyorum..bebeğe zararı varmıdır acaba..offffffffffffffff

nezle olmak sorun değil cnm sadece gebelikte enfeksiyonlar ve ateş bebeğe zarar verirmiş ben öyle biliyorum.geçmiş olsun ayaklarını kaynak suda tut sırtına bal sür sonra kıvrılıp uyu sabaha birşey kalmaz allahın izniyle..

perşembeyi iple çekiyorumm
3 lü test için gideceğim
bebeğeğimin cinsiyetini de öğrenirim belkii

kaç haftalık oldun cnm büyük ihtimalle öğrenirsin bu arada ne çok 3lü test yaptıran var yaa ben sadece 2li yaptırdım başka da yaptırmayacağım bişey ayrıntılı olacak bir de şeker testi o kadar sanırımmm

Merhaba kızlar nasılsınız?
Polyannacım bizim cinsiyetimizde belli oldu paşamız gelecek hayırlısıyla,listede bi boş orası kalmış
Geçmişe bi göz atayım...

Hayırlı Akşamlar Güzeel anneler;

Ben iki gündür memeleketim Beypazarındaydım, keyifli vakit geçirdim, Canım dedem bizim iiçin çok şey hazırlamış, özellikle kendi yaptığı turşulara bayıldım, acayip turşuya düşkünüm bu aralar,

Arkadaşlar testlerden bahsetmişler, ben sadece ikili testi yaptırdım, oda temiz çıktı çok şükür, üçlü ve dörtlüyü düşünmüyorum,

Bu arada yarın Tosyaya dönüyorum, ve uzun bir süre giremeyebilirim, Kendinize iyi bakın, Beni dualarınızda unutmayın, Rabbim hepimize hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı ansip etsin, Rabbime emanetsiniz...

günaydın kızlar maşallah prensesler prensleri bastırmaya başladı belki geçmiştir.hepinizin gözüaydın olsun.allahım prens ve prenseslerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.ciciler almaya başlarsanız ciciler topiğimize resim eklemeyi ihmal etmeyin.bir de alışveriş için 7.ayı beklemeyi düşünen arkadşlar erken doğum yapma ihtimalimizi unutmayın hazırlıksız yakalanabiliriz.allah meleklerimizi bizlere bağışlasın

Ayyyyyyyyyy herkesin cinsiyeti belli olmuşşş tebrik ederim kızlar,prensesler prensler sağlıkla gelsinler.Benim noktacığım da sağlıkla gelsin bakalım bizimki prens mi prenses mi olacak cumartesiyi iple çekiyorummmm:)Günaydınlar herkese:)

günaydın kızlaarrr
Kızlar benim de oğluşum olcakmış:)

tebrik ederim sizide :)

kızlar benimde prensesimm geliyorrrr :)

günaydın herkese. bizde dün doktora gittik cinsiyetini öğrendik bir prensesimiz geliyor.

hepinizi tebrik ederim kızlar

evet cnm haklısın

inşallah hayırlı haberlerle gider gelirsin cnm..

Kızlar benim de oğluşum olcakmış:)
gözünüz aydın cnm...
tebrik ederim sizide :)

kızlar benimde prensesimm geliyorrrr :)
senide tebrik ederim cnm...
günaydın herkese. bizde dün doktora gittik cinsiyetini öğrendik bir prensesimiz geliyor.
kızlar erkekleri bastırıyor mu ne ...
hayırlı olsun cnm...
bencede çok haklısın cnm ...şuan için belli değil tabi ama ilerisinde düşünmek lazım tedbirli olmak lazım...

inş sende bir an önce öğrenirsin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…