- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.981
LENDİTACIM canım kötü günler geçirmişsin ama bak çok şükür daha iyiymişsin. İnşallah hep böyle devam edersin. doğuma kadar doğumdan sonra, her zaman ama her zaman mutlu huzurlu bi anne olursun inşallah.Sanırım en zor günler geride kaldı pollanya.O kadar baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım ki anlatamam.Gece gündüz kafamı kaldırmadan yattığım günler,psikolojimin çok kötü olduğu günler oldu.Yani hepsi üst üste geldi.Hamileliğin verdiği baş dönmesi mide bulantısı,,birde antidepresanın çekilme etkileri (yine dayanılmaz baş dönmesi ve mide bulantısı) çok ama çok zor geçti.Ben bu arada iki psikiyatriye daha gittim durumumu anlattım.İkiside öncekidr.un verdiği ilacı hamilelikte kullanmasan daha iyi olur dedi.Özellikle ilk 6 ayda.Çok gerek görülürse son 3 ayda kullanılabilir dediler.Kafam allak bullak oldu,çünkü ben ilk 2.5 ayda bu ilacı kullandım.Dünde ikili testimi yaptırdım,ultrason sonucunu aldım kanı önümüzdeki hafta alıcam.Ultrason sonucunu yazdım bir bak istersen.Bazı şeylerde pozitif vardı ben onları kötü algıladım ama bir arkadaş mesela mide +, nb+ falan yazıyor bunlar mide pozitif yani var demekmiş.ense kalınlığı 1.3 mm çıktı o da normalmiş.inş kan sonuçları da iyi çıkar.
Bu arada hamilelikte içtiğim ilacı 15 gündür içmiyorum ve iyiyim.
hayırlı olsun kızın canım tebrik ederim.tatlım uzun süredir giremedim. bana da doktor %80 kız dedi. istanbulda oturuyorum. 28 yaşındayım.
Ranacım şükür atlatmışsın. darısı bizlere.nasılsınız kızlarrr...????
dün 3lü testimizin sonucunu öğrendik çok şükür temiz çıktı...
bu dönemleri atlattık RABBİMİN izniyle artık güzel bi 5 ay daha geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inş...
Pileocum canım çok çalışıyosun yaaa.. yeğenimizi yorma. sen galiba ocak şubata kadar çalışıcaksın dimi.kızlar nasılsınız? işteyim fırsat bulunca yazıyorum hemen:) dün akşam iş çıkışı dra gittik. 3 lü testimizn sonucu için. çok şükür temiz çıkmış..bebişime hala bişey almadım. biraz daha bekleyecem sanırım. önceden bi kaybımız olduğu için eşim izin vermiyo bişe almama. napalım biraz daha sabredecez ama içim gidiyoo.. bu arada ilaç olarak sadece elevit ve kan şurubu kullanıyorum. dr başka bişe vermedi. göğüslerim aşırı derecede kaşınıyodu. bu hafta babenin çatlak kremine başladım. kaşıntım dindi. balık daha tüketmye başlamadım.yarın itibariyle başlayıp sonrasındada haftada bir yemeye çalışacam inşallah. bu arada hurefelerden konuşmuşsunuz. ben erkek çocuk bekliyorum ama inanır mısınız tatlıyı hiç aramıyorum. varsa yoksa ekşi olsun bana....normalde ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler. kayınvalidem diyoki kızım emin misin erkek olduğundan evet anne pipisini gördüm diyorum. ben oğlanlarda heep tatlı yerdim diyo:)) bizden şimdilik bu kadar.
bu arada berkerdem iyi olduğuna sevindim. yazamasamda takip ediyodum hep. benimde kanamam durdu çok şükür. Allahım bi daha yaşatmasın o korkunç anı. kanamamın olduğu gün aklıma geldikçe kötü oluyorum( hepinizi öptüm kızlar. iyi haftasonları....
geçmiş olsun canım. yüksek ateş yoksa bebeğine Allahın izniyle bişey olmaz. Bol C vitamini takviyesi yap. burun kenarına çok ama çok az viks sürebilirsin.çok fena nezleoldum burnum tıkalı nefes alamıyorum..bebeğe zararı varmıdır acaba..offffffffffffffff
selam hatunlarr nasılsınızz
bende bir iştahtır gidiyorr ilk defaaa canım bişey çektiii
odA acı biber turşusuuu yedikce de iştahım açılıyorr
son günlerde kilo da aldıımmm göbeğim belirginleştiii artıkkk
bi yandan seviniyorum kilo alıyorum diye de üzülüyorumm
şu acıdan vazgeçsemm yeridirrr çocuğu yakacam içerdeee:)
hayırlı olsun Anatoliacım tebrik ederim.Merhaba kızlar nasılsınız?
Polyannacım bizim cinsiyetimizde belli oldu paşamız gelecek hayırlısıyla,listede bi boş orası kalmış
Geçmişe bi göz atayım...
tebrikler canım.. oh maşallah öğrenmeyen çok az kaldı galiba.Kızlar benim de oğluşum olcakmış:)
tebrik ederim canım. kızlar erkekleri yakaladı sanırım. maşallah hepinize.günaydın herkese. bizde dün doktora gittik cinsiyetini öğrendik bir prensesimiz geliyor.
Nurun canım çoook geçmiş olsun dedene. Rabbim acısını dindirsin, Şafi ismi hürmetine Şifa versin.mutlu pazarlar herkese. bir haftadır giremiyodum nete. dedem kaza geçirdi. bir haftaya yakın hastanede yattı. onunla ilgilenmekten fırsat bulamadım. yaşlı olduğu için hala toparlanamadı. yüz kemikleri hep kırık. duanızda dedemin şifası için yer ayırırmısınız? inşallah fırsat buldukça gelmeye çalışacağım. geçmişi okuyamadım. sizi çok özledim. görüşmek üzere.
merhaba arkadaşlar
dünden beri yatıyorum grip olmuşum ne yapmam gerekir geçenlerde arkladaslar yazmıstı ama sayfayı bulamadım tekrar yazarsanız sevınırım inanın kafamı yastıktan zor kaldırıyorum ilaçta içemiyoruz(
tebrik ediyorum tatlım. başta mart ayında kız doğmayacak sanmıştım ama şimdi erkekleri geçti sanırım :) ilk bebeğin prenses olması çooook güzel. kansızlığının olmasına da üzüldüm canım ama takma kafana kan yapıcı yiyeceklerden tüketir beslenmene dikkat edersin. sakın kendini strese sokma inş. Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
canım bende de kansızlık sorunu var. demir hapı ve elevit kullanıyorum. onun dışında kırmızı eti bol tüketmek gerekiyor ve ben bunların dışında pekmez içiyorum hergün. ama üzüm pekmezi olması lazım.
Arkadaşlar birşey öğrendim sizinle paylaşmak istedim.Demir ilaçları mide bulantısı yapıyor yagece yatarken yarım ya da bir bardak portakal suyuyla içilirse mide bulantısı yapmıyormuş.Ayrıca demir c vitamini ile birlikte alındığında emilimi daha iyi oluyormuş.Bana da eczacı söyledi böyle yaparsan miden bulanmaz diye,ona da bir profesör söylemiş,inş öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?