2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese:)

Ben cumartesi bebişimi gördüğüm için kendimi çok iyi hissediyorum, ne kadar sabahları kusmaktan bulantıdan bir hal olsam da onu görmek büyük moral oluyor, darısı görmeyenlerin başına:)

günaydın kızlarrr..nasılsınız bakalım bugün?benim 1 de doktorda rendevum var çok heycanlanıyorum kızımı göreceğim için dün bütün gece uyuyamadım doğru düzgün :))umarım herşey yolundadır 3lü testide bugün yaptıracaz bakalım dua edin bize kızlar herşey yolunda olsun

bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın olsunnnn.....

test sonuçları iyi çıkan arkadaşlarrr inş. doğuma kadar sorunsuz hamileleikler geçiririz hepimizzzzz

bebeişlerini gören anneler ne mutlu sizleree bende çok özledim bebeişlerimi ama hafta sonu Allah izin verirse bende görecemmm

ALVGKHN canım tebrik ederim. hayırlı olsun.

LENDİTACIM canım kötü günler geçirmişsin ama bak çok şükür daha iyiymişsin. İnşallah hep böyle devam edersin. doğuma kadar doğumdan sonra, her zaman ama her zaman mutlu huzurlu bi anne olursun inşallah.
ense kalınlığı güzel çıkmış maşallah. o pozitiflerde bebeğinde var olan organlar canım. şükür onlarda iyi. İnşallah kanda iyi çıkarda iyice rahatlarsın.

tatlım uzun süredir giremedim. bana da doktor %80 kız dedi. istanbulda oturuyorum. 28 yaşındayım.
hayırlı olsun kızın canım tebrik ederim.

Ranacım şükür atlatmışsın. darısı bizlere.

Pileocum canım çok çalışıyosun yaaa.. yeğenimizi yorma. sen galiba ocak şubata kadar çalışıcaksın dimi.
öpüyorum canım Allaha emanet olun.

çok fena nezleoldum burnum tıkalı nefes alamıyorum..bebeğe zararı varmıdır acaba..offffffffffffffff
geçmiş olsun canım. yüksek ateş yoksa bebeğine Allahın izniyle bişey olmaz. Bol C vitamini takviyesi yap. burun kenarına çok ama çok az viks sürebilirsin.

Biri benden mi bahsetti:?? :))) kilo almadım almadım şimdi hızla alıyorum((

Merhaba kızlar nasılsınız?
Polyannacım bizim cinsiyetimizde belli oldu paşamız gelecek hayırlısıyla,listede bi boş orası kalmış
Geçmişe bi göz atayım...
hayırlı olsun Anatoliacım tebrik ederim.

Kızlar benim de oğluşum olcakmış:)
tebrikler canım.. oh maşallah öğrenmeyen çok az kaldı galiba.

günaydın herkese. bizde dün doktora gittik cinsiyetini öğrendik bir prensesimiz geliyor.
tebrik ederim canım. kızlar erkekleri yakaladı sanırım. maşallah hepinize.

Nurun canım çoook geçmiş olsun dedene. Rabbim acısını dindirsin, Şafi ismi hürmetine Şifa versin.

canım sanada çok geçmiş olsun.

BAL_ZENCEFİL, ve BOL MİKTARDA C VİTAMİNİ (TURUNÇGİLLERDEN) ALIN ARKADAŞLAR. BİRDE KENDİNİZİ SICAK TUTUN. SICAK SICAK PAPATYA, IHLAMUR İÇİN. İNŞALLAH ÇABUK ATLATIRSINIZ.

Son düzenleme:
BU ARADA hepinize günaydın arkadaşlar..

bugün kontrole gidecekler hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah.

bende yarın 3lü test sonucumu almaya gidicem.

Günaydın arkadaşlar...
cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın...
Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Kontrole gidecek arkadaşlarda hayırlı haberlerle dönerler umarım...

1000. ci sayfamız şimdiden hayırlı olsun...

Son düzenleme:
Herkese günaydın iyi haftalar umarım iyisinizdir.
Hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun artık havalar serinlemeye başladı dikkat edelim kendimize.
Dedesi kaza geçiren arkadaşa da çok geçmiş olsun Allah şifa versin inş. en kısa zamanda toparlar. Birde kemikler için paça çorbası içiyorlar sizde deneyebilirsiniz bizde dedeme içirmiştik ordan biliyorum.

kızlarr günaydınnn:) cinsiyet öğrenenelerin gözleri aydınnn:)). Havalar serinlemeye başladıı ben bugünden itibaren pekmez içmeye başlıcam çıkarttım şişemii haydii sizde başlayınn hem kan hem kalsiyummmmm yarasın tosunlarımızaaaa

bende de akdeniz anemisi var( artık pekmeze başlasam iyi olur... bi kaşık kızıma, bi kaşık bana:)))

Sğl cnm yaa çok ileri derecede kansızlık çıktı doktor hem iğne verdi hem şurup ikisini bir arada kullanıcam. Ayrıca kendimde yemeklerle pekmezle filan çözücem inşallah

İleri derecede çıkdı kansızlık iğne şurup filan verdi doktor çözücez inşallah bu problemide üzüm pekmezi arıyayım şimdi

günaydın kızlar..

cinsiyetini ögrenen anneleri tebrik ediyorum. rahatsız arkadaslara acil şifalar diliyorum. kansızlığı olan anneler pekmezlere başlayın doğal olanından tercih edin. aslında kan hapı alıyoruz vucudun extra kan a ihtiyacı oluyor hepimiz alsak faydalı. kırmızı et, yumurta, balık, ceviz, pekmez, ve kış mevsımınde kış sebzeleri de iyi olacak.
kilo almamaya dikkat ediyorum aslında bebek ihtiyacını anneden alıyormus yinede bebişim için herşeyden almak istiyorum
cok tuhaf bir duyguymus yasayınca anlıyor insan. ilk gebeligi olanlar benımle aynı duyguda mı bılemıyorum ama bir canlının bu denli sorumlulugunu almak cok degişik bir his.herşeyi sana baglı degil mi..

Arkadaşlar birşey öğrendim sizinle paylaşmak istedim.Demir ilaçları mide bulantısı yapıyor yagece yatarken yarım ya da bir bardak portakal suyuyla içilirse mide bulantısı yapmıyormuş.Ayrıca demir c vitamini ile birlikte alındığında emilimi daha iyi oluyormuş.Bana da eczacı söyledi böyle yaparsan miden bulanmaz diye,ona da bir profesör söylemiş,inş öyledir.

Doğru canım, demir içeren gıdalar veya ilaçlar c vitamini ile daha hzlı ve daha iyi emiliyormuş.
hatta en güzeli bu kış portakal suyuna pekmez katıp içmek.
ben kızıma da yapıyordum minikken. şimdi biz çay içersek onada çay diye sulandırılmış pekmez içiriyorum:)

Canım listede güncel değilsin. bilgilerini alabilirimiyim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar
hastalara geçmiş olsun cinsiyet öğrenen arkadaşlarada tebrikler ,bizde cuma akşam acildeydik sağolsun kendi dr umuz hiç ilgilenmediği için hanfendi extradan gelene randevusuz kabul etmiyomuş randevularda gelecek haftaya kadar dolu acayip sinirlendim neyse muayenemizde bişey çıkmadı idrar kan tahlilleri verik onlarda temiz çıktı hatta dr cuk naz yapıyosan söyle yardımcı olayım bile dedi:) yani turp giniymişiz ama acaip sancım vardı kasıklarımda bıu arada cinsiyetini yine öğrenemedik , neyse eve geldik annemler baimler falan hep bizde rahatsızımya ,lavaboya gittim sancı geçti meğer gazmış ama ben böyle bi gaz sancısıyla ilk kez karşılaştım tabi söyleyemedimde ben yanlış anlamışım diye cmrt pazar full yattım bi hizmet sormayın:) bu arada benimde kalçamda ağrı var çalıştığım için dr oturma pozisyonundan diyo ya ara sıra işyerinde kalkıp dolaşmak gerekiyomuş ama öyle kısa değil 5-10 dk yada sabah akşam 30 dk yürüyüş bide çok ağrın olursa minoset yada parol rahatlıkla kullanabilirsin dedi bizden bu kadar nice 1000 lere inşallah

Günaydınlar hepinizee

cinsiyet öğrenen arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. inşallah sağıkla kucağınıza alırsınız.. 100li sayfalara geçmişiz artık. umarım u sohbetlerimiz bebişlerimiz doğduktan sonra da devam eder

İlaç içmekten bıktım. sabah aç karnına kan ilacımı içemedim. miğdem alt üst oldu. ama vitaminimi içtim.
Bu hafta çatlak için krem alacağım. sizden fikir bekliyorum kullanan varmı? yada kullanmam şuan için doğrumu 19. haftaya girdik.
internette araştırdım bu aralar krem kullanmaya başlayın diyor. önereceğiniz yada bildiğiniz marka varmı? doktoruma soramıyorum çünkü randevuma 20 gün var? sizlere danışmak istedim benim doktor annelerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…