- 23 Nisan 2011
- 2.704
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.001
İlaç içmekten bıktım. sabah aç karnına kan ilacımı içemedim. miğdem alt üst oldu. ama vitaminimi içtim.
Bu hafta çatlak için krem alacağım. sizden fikir bekliyorum kullanan varmı? yada kullanmam şuan için doğrumu 19. haftaya girdik.
internette araştırdım bu aralar krem kullanmaya başlayın diyor. önereceğiniz yada bildiğiniz marka varmı? doktoruma soramıyorum çünkü randevuma 20 gün var? sizlere danışmak istedim benim doktor annelerim.
ben tavsiyeler üzerine lierac kullanmaya başladım cnm. faydası olur mu bilmiorum. annem çok çatlamış hamileliklerinde. ben de riskli gruptayım.
İlaç içmekten bıktım. sabah aç karnına kan ilacımı içemedim. miğdem alt üst oldu. ama vitaminimi içtim.
Bu hafta çatlak için krem alacağım. sizden fikir bekliyorum kullanan varmı? yada kullanmam şuan için doğrumu 19. haftaya girdik.
internette araştırdım bu aralar krem kullanmaya başlayın diyor. önereceğiniz yada bildiğiniz marka varmı? doktoruma soramıyorum çünkü randevuma 20 gün var? sizlere danışmak istedim benim doktor annelerim.
ben de lierac kullnamaya başladım ..umarım faydasını görürüz..eczanedeki kız ilaveten zeytinyağını tavsiye etti bana,ikisini beraber kullandım diyor ve hiç çatlağı yokmuş..dün banyoda zeytinyağı kullandım çok güzel nemlendiriyor hakkaten...tabi biraz da bünye meselesi..
sağol canımm
nasıl yaaa risk vardıı testteee önemli bişey değildir inşallah
benim için de öyleee zatennn sağlıklı olmasından başka bişey istemiyorumm
sonuçlar hemen çıkıyor muuu
sen şimdi kaç haftalık ldunn
2li taramam normal üçlü taramam riskli çıktı cnm ambiyosentez yaptırdım sonucu bekliyorumm..genetik dr konuştum 2lide birşey yok detaylı ultrasonda herşey normal dedi bişiy çıkmayacak dedi bizi çok rahatlattı...içim çok rahat allahın izniyle birşey olmayacak kuzuma...ben şimdi 18+2 haftalığımm..
canım çok çok geçmiş olsun. neyseki sonuc iyi cıkmıs. amniyosentezde canın yanıyor mu
cnm sonucu bekliyorum daha çıkmadı 3 4 haftada çıkar dediler...gözlerimi kapattım ve dua okudum.. canım hiç yanmadı, ama içim bir garip oldu bakamadım ekrana oğluşuma dua ettim sadece...sonrasında biraz başım döndü stres yaptığın için etkilendin dedi dr.. acısız ama stresli allah kimseye yaşatmasın..biliyorum bişey çıkmayacakk canım oğluma sağlıkla kavuşucam inşallah...
cnm sonucu bekliyorum daha çıkmadı 3 4 haftada çıkar dediler...gözlerimi kapattım ve dua okudum.. canım hiç yanmadı, ama içim bir garip oldu bakamadım ekrana oğluşuma dua ettim sadece...sonrasında biraz başım döndü stres yaptığın için etkilendin dedi dr.. acısız ama stresli allah kimseye yaşatmasın..biliyorum bişey çıkmayacakk canım oğluma sağlıkla kavuşucam inşallah...
Atalay çok geçmiş olsun. Gönlünü ferah tutmaya çalış ki bebeğin en az etkilensin. İnş sonuçta güzel çıkacak sende rahatlayacaksın...
Bende çarşamba gidiyorum kontrole çok şükür. Cinsiyetini de öğreniriz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?