2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben tavsiyeler üzerine lierac kullanmaya başladım cnm. faydası olur mu bilmiorum. annem çok çatlamış hamileliklerinde. ben de riskli gruptayım.

günaydın kızlar

cinsiyeti belli olan arkadaşları tebrik ederim...öğrenemeyen çok az kaldı onları da öğrenelim bir an önce

nurun geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dedene...

polyannacım güzel haberlerle git gel inşallah...diğer kontrole gidecek arkadaşlar da sizde öyle inşallah...

kalça ağrısından bahsedilmiş..dün benim de çok fena ağrıdı..eşimin doğum günüydü biraz yordum kendimi sanırım..sol kalçamın üstü o kadar ağrıdı ki bacağıma vurdu en sonunda..bu yorgunluktan mıdır yoksa bişey eksikliğinden mi kaynaklanıyor aceba?bilenler aydınlatabilirse sevinirim

herkese güzel bir hafta diliyorum

1000.sayfada olmak çok güzel

ben tavsiyeler üzerine lierac kullanmaya başladım cnm. faydası olur mu bilmiorum. annem çok çatlamış hamileliklerinde. ben de riskli gruptayım.

ben de lierac kullnamaya başladım ..umarım faydasını görürüz..eczanedeki kız ilaveten zeytinyağını tavsiye etti bana,ikisini beraber kullandım diyor ve hiç çatlağı yokmuş..dün banyoda zeytinyağı kullandım çok güzel nemlendiriyor hakkaten...tabi biraz da bünye meselesi..

Artık kullanmaya başlamak gerekiyor.Genelde lierac ya da mustelayı öneriyolar.Ama bitlisel kullanmak istersen kayısı-portakal-fındık-badem yağlarını eşit oranda karıştırıp sabah akşam kullanabilirsin.

Zeytin yağını ben de duydum ama giysilere bulaşmıyor mu?

2li taramam normal üçlü taramam riskli çıktı cnm ambiyosentez yaptırdım sonucu bekliyorumm..genetik dr konuştum 2lide birşey yok detaylı ultrasonda herşey normal dedi bişiy çıkmayacak dedi bizi çok rahatlattı...içim çok rahat allahın izniyle birşey olmayacak kuzuma...ben şimdi 18+2 haftalığımm..

canım çok çok geçmiş olsun. neyseki sonuc iyi cıkmıs. amniyosentezde canın yanıyor mu

GünaydıN kizlar nasilsiniz iki gündür giremedim yogundum umarım herkez iyidir gecmisler okuyamadım

Canım ultrasonun iyi geçmesine sevindim

canım çok çok geçmiş olsun. neyseki sonuc iyi cıkmıs. amniyosentezde canın yanıyor mu

cnm sonucu bekliyorum daha çıkmadı 3 4 haftada çıkar dediler...gözlerimi kapattım ve dua okudum.. canım hiç yanmadı, ama içim bir garip oldu bakamadım ekrana oğluşuma dua ettim sadece...sonrasında biraz başım döndü stres yaptığın için etkilendin dedi dr.. acısız ama stresli allah kimseye yaşatmasın..biliyorum bişey çıkmayacakk canım oğluma sağlıkla kavuşucam inşallah...

canım geçmiş olsun... sen gönlünü ferah tut. Allahın izniyle hiç birşey çıkmayacak. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

ama detaylı da saglıklı demişler. umarım amnıyosentez sonucunda saglıklı cıkar. çok çok geçmiş olsun. bu testlerın tek kötü yanı yaşattıgı stres. yaşanılan her stres bebege de gecıyor. sadece risk ihtimalleri üzerinden yorum yapıyorlar. ama annelik psikolojisiyle hepimiz korkup strese giriyoruz.
içini rahat tut canım. ogluna saglıkla kavusursun.

canım ben bi sprey şişesine kakao +buğday+kayısı ve acıbadem yagı karışımı yaptım onu kullanıyorum her duş sonrası yarın saat ovalıyarak iyice yediriyorum göbegime ve kalçama iki haftadır göbeğim baya çıktı ama çook şükür çatlağım yok daha

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik? benim canım siyah zeytin istiyor çok ilginç normalde hiç sevmem sanırım aşermek dedikleri bu oluyor :) bugun öğleden sonra doktora gitcez ikili testin sonucu çıkacak birde cinsiyetini öğrencez inş. hayırlısı olur..

günaydın mart anneleriii

herkese hayırlı güzel bir hafta diliyorummm

doktora gidecek arkadaşlar da sağlıkla gidip gelsinler inşallahh..

1000inci sayfamız hayırlı uğurlu olsun daha nice nice binlere(amiin)

kızlar ben ilk hamileliğimde lierac kullandım ve sürdüğüm hiç bir yerim çatlamadı..bu sefer alışverişte gözüme vaseline çarptı e ve a vitaminli olan onu alıp süreyim dedim ama pek beğenmedim ayrıca netten de okudum ki içinde a vitamini ve retinol olan cilt kremleri gebelikte sakıncalıymış oyüzden hemen onu bıraktım gene lierac alıcam hatta dün alıcaktım ama kalmamıştı en yakın zamanda alıcam çünkü büyümeye ve kaşınmaya başladım..

Atalay çok geçmiş olsun. Gönlünü ferah tutmaya çalış ki bebeğin en az etkilensin. İnş sonuçta güzel çıkacak sende rahatlayacaksın...

Bende çarşamba gidiyorum kontrole çok şükür. Cinsiyetini de öğreniriz inş.

Allah hepimize bebeğimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş. zor bir bekleyiş sabretmesi çok zor günler hemen geçsede doğsa bebeğim diye umutla bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

cinsiyetini öğrenen arkadaşlar kaç haftalıkken öğrendiniz?

inşallah cnm..öyle düşünüyorum bende..umarım sizinde herşey yolundadır..

atalay2004 CANIIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. inşallah sonuçlarda güzel çıkar. zaten doktorda ayrıntılıda iyi demiş. Bebişin sağlıklıdır Allah'ın izniyle. benim bi arkadaşında testler riskli çıkmıştı ama amniyosentezde herşey çok güzel çıkmış maşallah. Darısı sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…