- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.021
canım bende tanıdım seni iyisin çok şükür sevindim:)bende depresyon ilacı kullanmaya başlamıştım haziranda aaşşıırı yan etkiler yaptı çook kötü oldum
bikaçgün sonrada hamile olduğumu anladım ve kullanmadım bidaha o ilacı neyse inşallah bidaha gerek duymayızz...
ilk hamileliğimde baş ağrısı şikayetim hiç olmamıştı daha doğrusu hiç baş ağrısı çekmemiştim(öss dönemi hariç)
ama bu sefer dayanamıyorum hem baş dönmesi hem baş ağrısı şikayetlerim devam ediyor üstüne de : düşük tansiyonlu olan benim tansiyonum 14-15 oluyor başım çatlıyo bilemiyorum yani
Zeytin yağını ben de duydum ama giysilere bulaşmıyor mu?
günaydınn mart anneleri ve bebekleri...
berbat bi haftasonu geçirdik. cuma günü gaz sancıları yüzünden hastanede soluğu aldım serum taktılar. geçti şkür. bide öğrendimki şiddetli gaz sancıları düşük ve erkeen doğuma nedne olurmuş. yedklerimede dikkat ediyorum nedne böyleyim anlamadım. yavruşum çok iyiydi maşallah elleriyle oynuyodu
cumartesi günü herşey çok güzel derken yakın arkadaşım bebeğini kaybettihala etksindeyim birlkte kahvaltı yaptık akşam için plan yaptık. oda hamileydi 11 haftalıktı bebeği kontrole gitti bebeğin kalp atışlarını duyamadılar ve bebek 7 haftalık görünüyodu. hastane hastane dolaştık sonuc hep aynı kürtaj olmak zorunda kaldı o geceyide hastanede geçirdik. allah kmseye yaşatmasın çok zor. kafamı hala toparlamış değilim. çok etkiledi beni bu olay.
rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versn.
günaydınn mart anneleri ve bebekleri...
berbat bi haftasonu geçirdik. cuma günü gaz sancıları yüzünden hastanede soluğu aldım serum taktılar. geçti şkür. bide öğrendimki şiddetli gaz sancıları düşük ve erkeen doğuma nedne olurmuş. yedklerimede dikkat ediyorum nedne böyleyim anlamadım. yavruşum çok iyiydi maşallah elleriyle oynuyodu
cumartesi günü herşey çok güzel derken yakın arkadaşım bebeğini kaybettihala etksindeyim birlkte kahvaltı yaptık akşam için plan yaptık. oda hamileydi 11 haftalıktı bebeği kontrole gitti bebeğin kalp atışlarını duyamadılar ve bebek 7 haftalık görünüyodu. hastane hastane dolaştık sonuc hep aynı kürtaj olmak zorunda kaldı o geceyide hastanede geçirdik. allah kmseye yaşatmasın çok zor. kafamı hala toparlamış değilim. çok etkiledi beni bu olay.
rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versn.
ayy cnm başınız saolsun ...dicek bi söz bulamıyorum ...çok zor bi durum RABBİM SABIR WERSİNNN....
cümlemizin yawrusuna sağlık wersin hayırlısıyla kucaklarımıza alalım ...
Sanada arkadaşınada geçmiş olsun cnm rabbim arkadaşını tekrar yeni bir bebekle sevindirsin
kızlar bişi soracagım
sigarayla aranız nasıl
benim mide bulantım ve kokulara hassasiyetim olmadığından sigaradan kahretsin ki tiskinmedim
ama en fazla günde 2 tane içiyorum
kızlar bişi soracagım
sigarayla aranız nasıl
benim mide bulantım ve kokulara hassasiyetim olmadığından sigaradan kahretsin ki tiskinmedim
ama en fazla günde 2 tane içiyorum
sağolun arkadaşlar. aklıma geldikce hala gözlermden yaşlar akıyo. yatsam saatlerce kalkmasam hiç.
işin kötüsü birlkte gün sayıyoduk falan şimdi onun karşısına nasıl çıkcam bni gödükce aklına glcek. bu daha çok üzüyo beni. allah sabır versin. inş en kısa zamanda yeniden bebek sahibi olur.
bende hamilelikten önce günde 1 paket içen biriydim.yapamıyodum yani bırakamıyodum helede sinirli olduğumda içicem yani başka yolu yok..birazda agrasif bi insanım yani düşün içmemek okadar imkansızdı benim için..öğrendim zaman hemen bıraktım.inan okadar zorlandımki terör estiriyodum allaha dua ettim beolur beni tiksindir 2-3 hafta delirdim sonra herşeyden tiksinmeye başladığım zaman yakamı kurtardım.şimdi unuttum bile sadece içen biri gördüğümde bende bi zamanlar içiyodum diyorum.ne arıyorum zaten asla elime almam.yapamam ya insan bebeğini o ultrasyonda gördükten sonra asla yapamam...lütfen böle bazı doktorlarında dediği gibi günde bikaç tane iç bişe olmaz..böle bişe yok kesinlikle ve kesinlikle biryerlere bi zararı var..heleki 4. aydan itibaren direk bebeğe geçiyo...çok zor biliyorum içen bilir ama benki bıraktıysam herkes bırakır...biraz nefsine hakim olmaya çalış...o kriz dönemi geçince inan daha aramıyosun..o günahsız melek yavrularımız için....allah bıraktırtsın sana ve tüm içen hamilelere...
Merhaba anneler... Güzel bir haftasonu geçirdik,ben prensesimin hareketlerini hissettim,çok güzel bir duyguydu kızlar,tez vakitte sizde hissedersiniz inş.:))
Bebişleriinin cinsiyetini öğrenen anneler tebrik ediyorum,hemen alışverişşş başlasınnnnnnnn:))
Haftasonunu sıkıntılı geçiren annelere geçmiş olsun,sıkıntıları çekicez ki bebeğimiz olduğunu anlayalım di mi ama....
Sigara içmeeye devam eden anne adayları,lütfen buna bir dur deyin... 1,2,3..... sayı fark etmez kıymayın bebklerinize...Bende hamile kalmadan 1 paket içiyordum kızlar,öğrendiğim gün bıraktım ve elime sürmüyorum...İleride bir sorun çıkarsa kendinizi nasıl hissedersiniz bunu getirin aklınıza..
Amma uzun yazdım,hadi size MUTLU günler annecikler:)))
evet doğru söylüyorsunuz
2 tane içeceğime hiç içmem, zamanla o istek de geçecek biliyorum
bu günden itibaren o iki sigarayı da içmeyeceğim
evet doğru söylüyorsunuz
2 tane içeceğime hiç içmem, zamanla o istek de geçecek biliyorum
bu günden itibaren o iki sigarayı da içmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?