- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.161
günaydın arkadaşlar ya ne olmuş böyle moralim bozuldu umarım kötü şeyler duymayız dikkat edin kendinize bebeğe berkerdem nerde oturuyordun
canım ben bursada oturuyorum
BERKERDEM canım ne olur kötü düşünme, bol bol dua et..
EŞİN YANINDAYSA ONA SÖYLE SENİN GÖBEĞİNE İŞARET PARMAĞINI KOYSUN VE 99 KERE ALLAH'IN "YA MÜBDİ" İSMİNİ SÖYLESİN. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Arkadaşlar yardımcı olmuşlar doktor konusunda ne olur ihmal etme canım.
ben dün başka bi forumda Turnusol Kağıdı diye bişey okumuştum. sıvının ne olduğu gösteriyormuş.amnion sıvısı mı, yoksa başka bişeymi gibi. medikallerde satılıyormuş galiba. ALTEST yazarsan googleden çıkar.
LİMONLU KEK canım sana da geçmiş olsun.. İnşallah güzel haberlerle gelirsin. belirtmemişsinde Acillik ne oldu tatlım yaa
Bu arada hepinize günaydın... bu haberleri duyunca tüylerim diken diken oldu. hemen cevap yazayım derken Günaydın yazmayı unuttum.
bende öğlen 2 gibi 3lü test sonucumu almaya gidicem. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. önce diğer arkdaşlar sonra da ben inşallah.
sabah sabah bu haberleri almak hakkatten insanın dengesini bozuyor.... canım inş. sende güzel haberlerle gelirsinde birazcık yüzümüz gülerrr
selam kızlar korktuğum başıma geldi bugün yine hastanedeydim sabah kalktımda çok az bişey suyum geldi dr usg baktı amniyon sıvı miktarı normal gözüküyo dedi akıntı olabilir dedi ilk hamilelimdede aynı olmuştu 10 sonra doğum yapmıştım bu seferde su kesesinde kaçak başlarsa yine bebeğimi kaybedebilirim moralim çok bozuk umudu kestim artık beklemekten başka çare yok dr su gitmeye başlarsa çaresi yok dedi ağlamaktan gözlerim şişti
kızlar kontrol den geldim kızımı gördüm yüzüstü yatmış meleğim elleriyle gözlerini kapatmış sanki ağlar gibiydi:))ama ayaklarını indirip kaldırıyordu maşallah:))dr ayaklarına zoom yaptı 5 parmağı bile oluşmuş ayrık ayrık açığ kapıyordu parmaklarını ayyy nasıl büyümüş yaa en son gittiğimden beri ekrana sığmaz olmuş kızım.bu arada kız olduğuda kesinleşti benim biraz yüzüm değişmiş sanırım doktorum ne var aslı hanım bunu geçen geldiğinde biçmedikki biçilen yerden pipi çıksın dedi onada baya güldük eşimlee:))sağlıklı olsunlarda inşallah başka birşey istemem.bu arada uzun oldu biliyorum ama 3lü testimizde yapıldı dr sorun yok gibi rahat olun dedi kan sonuçlarımıda haftaya alacakmışım benden gelişmeler bu kadar:))
kızlarrrrrr acile gidiyoruz.... sabah güzel haberlerle gelirim inş... ağlamaktan gözlerim şişti lütfen dau edin bebeğim benimle olsun lütfennnnnnn
içim yanacak yoksa çok üzgünüm.
selam kızlar korktuğum başıma geldi bugün yine hastanedeydim sabah kalktımda çok az bişey suyum geldi dr usg baktı amniyon sıvı miktarı normal gözüküyo dedi akıntı olabilir dedi ilk hamilelimdede aynı olmuştu 10 sonra doğum yapmıştım bu seferde su kesesinde kaçak başlarsa yine bebeğimi kaybedebilirim moralim çok bozuk umudu kestim artık beklemekten başka çare yok dr su gitmeye başlarsa çaresi yok dedi ağlamaktan gözlerim şişti
kızlar şuanki konuyla alakası yok ama foto yükleyemiyorum biriniz yardımcı olabilirmi
1.sayfadaki listeyi mi dedin?orada varım hemde 2 kere yazmışsın.Birinde muhtemel doğum tarihim yazıyor.Polyanna ben nisan anneside olabilirim.Çünkü sat a göre ultrasonda bebeğim daha küçük çıkıyor.Doğru canım, demir içeren gıdalar veya ilaçlar c vitamini ile daha hzlı ve daha iyi emiliyormuş.
hatta en güzeli bu kış portakal suyuna pekmez katıp içmek.
ben kızıma da yapıyordum minikken. şimdi biz çay içersek onada çay diye sulandırılmış pekmez içiriyorum:)
Canım listede güncel değilsin. bilgilerini alabilirimiyim.
bu cevap yazdığımız panel varya, yukarı Font ayarı yaptığımız yerde ataç işaretli yer var oradan yapılıyor canım. Dosya ekle, Dosyaları seç, Upload Files bu sırayı takip edersen en son da zaten işaretleyip İçeriğe Ekle diyosun tamamdır.
Op. Dr. Murat ERDEMR - Kadn Hastalklar ve Doum - Doktor Sitesi
canım bu linke tıkla çıkar bu arada ara bi sor ama siteden adam cağırınca ilk görüşme ücretsiz olmadı ara sor fiyatı da öğrenirsin ben ücretli gitmedim o adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?