2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabah sabah bu haberleri almak hakkatten insanın dengesini bozuyor.... canım inş. sende güzel haberlerle gelirsinde birazcık yüzümüz gülerrr

Canım geçmiş olsun,moralini bozma hiçbişey olmaz inş.stres yapmamaya çalış.Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş.

Günaydın arkadaşlar. Sevgili berkerdem ve limonlu_kek hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Çok üzüldüm. Allahın izniyle bebekleriniz sizinle olacak inşallah.
Bizi merakta bırakmayın. İnşallah sağlıklı haberlerler verirsiniz...

günaydın hanımlar

kızlarrrrrr acile gidiyoruz.... sabah güzel haberlerle gelirim inş... ağlamaktan gözlerim şişti lütfen dau edin bebeğim benimle olsun lütfennnnnnn

içim yanacak yoksa çok üzgünüm.

ay cnm benim inşş iyi haberlerle gelirsin

berkerdem geçmiş olsun cnm inşş düzelirsin

günaydın arkdaşlar
berkerdem cnm tıp fakültelerinde bildiğim kadarıyla ücret almıyorlar ve en ince ayrıntısına kadar araştırıyolar eğer gerekli görürlerse doğuma kadar bile hastanede yatırıyolar bence sevk alabilirsen tıpa mutlaka görün derim limonlu kek sanada acil şifalar hayırlı haberler cnm

Dün gece etkisinde kalmışım kötü kötü rüyalar gördüm.Limonlu keki de şimdi okudum offff moralim bozuldu iyice çok etkileniyorum ben
Berkerdemcim limonlukekçim acil şifalar ikinize de çok dua ettim bizim dualarımız daha kolay kabul olurmuş inşallah sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

canım çok geçmiş olsun üzmemeye çalış kendini Allahtan hayırlısını iste başka çare yok. İnş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Moralini yüksek tutmaya çalış Allah yardımcın olsun.

kızlar şuanki konuyla alakası yok ama foto yükleyemiyorum biriniz yardımcı olabilirmi

bu cevap yazdığımız panel varya, yukarı Font ayarı yaptığımız yerde ataç işaretli yer var oradan yapılıyor canım. Dosya ekle, Dosyaları seç, Upload Files bu sırayı takip edersen en son da zaten işaretleyip İçeriğe Ekle diyosun tamamdır.

berkerdem ve limonlu kek rabbim sizlere yardımcı olsun inşaallah hayırlı haberlerle dönersiniz rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlar inşaallah

1.sayfadaki listeyi mi dedin?orada varım hemde 2 kere yazmışsın.Birinde muhtemel doğum tarihim yazıyor.Polyanna ben nisan anneside olabilirim.Çünkü sat a göre ultrasonda bebeğim daha küçük çıkıyor.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

nihayet taşındık ve yerleştik.geçmişi okumaya başldım. Allahıma şükürler olsun bebişlerim gayet iyi. Allahım inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

tşk ederim cnm zorda olsa yükleyebildim yardımınla

günaydın güzel anneler...
berkerdem ve limonlu kek inşallah güzel habrler verirsinz bugün bize.
cilekw hayırlı olsun yeni evin. bebişlerinede maşallahhh

kızlar bnm sol kasığımda bugün fazlaca hissettiğim sancılar var iğne batırıyolar sanki normalmi bu. işyerndeym sürekli sandalydeyim kalkıp yürüyorum ayaklarımı uzatıyorum ondan olabilirmi acaba.

canım bugün aradım dr murat bey benim şansıma haftaya pazartesiye kadar yokmuş kongreye gitmiş artık pazartesi gidicem şuan iyiyim bugün su gelmedi ama heran gelebilir diye tetikteyim fazla düşünmemeye çalışıyorum bebişim gitmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…