2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim bende okuldayım simdi arkadasıma sordum onun basına geldi demiştim o su zannetmiş ama idrarıymış baskı yaptığı için kaçmış farkında değilmiş belki senin de öyledir sonuçta doktor sana suyu normal görünüyor demiş ya belki idrar kaçağıdır. inşallah güzelim herşey güzel olucak bak herkesin aklı sende dualarla sana tutunacak yavrun doktor a gelince inşallah pazartesiye kadar zaten cok ama cok geçmiş olur kimseciklere gerek kalmaz

Herkese Tünaydın

Şu an tosyadayım, burada internetimiz olmadığı için giremeyeceğim sanıyordum ama komşumuzun interneti kablosuz internetmiş, onun sayesinde artık nete girebileceğim Önceden leptop,notebookta olmadığından komşuma sormamıştık, netin kablosuz olup olmadığını....bu yüzden hiç nete hiç giremiyordum, ama canım kardeşim bana doğum günümde hediye olarak notebook aldı, kardeşimin aldığı notebook ve komşumuzun kablosuz ağı ile artık bende daha rahat buraya girebileceğim, Rabbim kardeşimdende komşumuzdan da razı olsun

Bu arada ben geçmişi okuyayaım, maşaAllah sayfamız 1000leri geçmiş

Kizlar tunaydin nasilsiniz sayfaya girdim çok üzüldüm ne olmuş öyle

Betler canım gecmis olsun bisey olmaz yüce Rabb'inin izni ile akıntı falandir bendende geliyo birden ama hiç kötü şey aklıma getirmedim ağrım olmayınca dualrimiz seninle tatlım

Limonlu kek canım nasıl olduninsallh kötü bisey yoktur da hayirli haberlerle gelirsin buraya

Mavisa canım güle güle kullan ne güzel supriz olmuş sanada benim de 7 şinde dogum gunüm bakalım esim ne yapicak :))

Geçmiş olsun cnm.Hepimiz her an herşeyle karşılaşabiliriz.Sonuç olarak iyi veya kötü Allah ın istediği olacak.Olan şeyi biz kötü olarak görsekte mutlaka bir hayır vardır böyle düşünürsen biraz daha rahat hissedebilirsin.Umarım herşey yolunda gider.

günaydın şeker anneleerrr öğlen oldu gerçi ama...:))

limonlu kek geçmiş olsun cnm ne oldu acaba bişey yazmamışsın da umarım herşey yolundadır..

berkerdem cnm sana da geçmiş olsun bu arada ben kendi doktorumu da tavsiye etmek istiyorum doruk yıldırım da gizem yıldırım adı muayene ücreti 35yada 40tı yanlış hatırlamıyorsam ama ssklıysan cnm.bu konularda çok tecrübeli bir doktor fiyatı da çok değil istersen bir uğra insanı çok rahatlatan bir bayan sen hangi hastaneye gidiyordun bilmiyorum ama doruk da gayet güzel ve uygun cnm ..umarım artık sorun yaşamazsın..

kızlar çok kötüyüm ben ya başım beynim çatlıyo bu son zamanlar baş ağrıları beni öldürcek yatıyorum kalkıyorum geçmiyo delircem.midemde bulanıyo doğru düzgün bişe yiyemedim..nası geçer bu berbat baş ağrısı yardım edin..

ılık bir duş ve ayaklarının havaya dikip yatmakla canım. bndede çok oluyor bu aralar baş ağrısı ben öle yapıyorum iyi geliyor. bide sıcak su torbasına ılık su koy boynuna başına tut oda rahatlatıyor sanki.

Aynı şeyi dün yaşadım ben ilk kez,karanlık bir odada uyudum bir de aç kalmak da yapıyor maalesef.Zorla da olsa birşeyler yemeye çalış peynir ekmek gibi.

Benim de başım çok ağrıyor ama işteyim 5'e kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum:2::2:

çokkk çok geçmiş olsun arkadaşlar umarım herşey yolunda gider.........
benimde başım deli gibi ağrıyor gözlerimin üstü ensem feci offfff

herkese merhaba

rahatsızlanan arkadaslar sımdıden geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum.
havalar çok dengesiz sabaha karsı serın oglen iyi oluyor cok mevsımlık giyinmek gerekiyor.
bugün içimden hiç çalışmak gelmiyor. çalışan bi ark. ın yorumuna katılıyorum. baş agrısı iş yerinde yaşanırsa
cidden cok cekılmez oluyor. uyku bastırdıgında, birinin aksiliğini çektiginde, baş agırısında.. ama gebelikte
kan dolasımı bas agrısına sebep verebıldıgından ayakları uzatmak fln mantıklı gelıyor banada.

ooooof off benimde gip iice azdı çaktırmadan yatıp uyumak isiiyorummm noldu kızlar bize böle nazarlara mı geldikkk

kızlar bende hastayım hala dun dr ilaç verdi kullanmaya basladım ınanın sersem gıbıyım burnum tukalı zor nefes alıyorum hava degısımı bız hamıslerı zorluyooo ((

arkadaşlar bişey sorcam yaaaa

şimdi ben kaç aylık oluyorum kafam karışıyo bu ay konusunda bılenınız var mııı????

Ben geldim.. çok şükür test sonucumuz iyi çıktı. sorun yok. 3 hafta sonra ayrıntılı Usgye çağırdı doktor.

Hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.

arkadaşlar bişey sorcam yaaaa

şimdi ben kaç aylık oluyorum kafam karışıyo bu ay konusunda bılenınız var mııı????

Canım 3 gün sonra 4 ayını dolduruyosun. yani şuan soranlara 4 aylık diyebilrsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…