- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.181
canım bugün aradım dr murat bey benim şansıma haftaya pazartesiye kadar yokmuş kongreye gitmiş artık pazartesi gidicem şuan iyiyim bugün su gelmedi ama heran gelebilir diye tetikteyim fazla düşünmemeye çalışıyorum bebişim gitmesin inşallah
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
nihayet taşındık ve yerleştik.geçmişi okumaya başldım. Allahıma şükürler olsun bebişlerim gayet iyi. Allahım inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.[/QUOTE
HADİ HAYIRLI OLSUN YENİ EVİN ALLAH AĞIZ TADIYLA OTURMAYI NASİP ETSİN.
Geçmiş olsun cnm.Hepimiz her an herşeyle karşılaşabiliriz.Sonuç olarak iyi veya kötü Allah ın istediği olacak.Olan şeyi biz kötü olarak görsekte mutlaka bir hayır vardır böyle düşünürsen biraz daha rahat hissedebilirsin.Umarım herşey yolunda gider.selam kızlar korktuğum başıma geldi bugün yine hastanedeydim sabah kalktımda çok az bişey suyum geldi dr usg baktı amniyon sıvı miktarı normal gözüküyo dedi akıntı olabilir dedi ilk hamilelimdede aynı olmuştu 10 sonra doğum yapmıştım bu seferde su kesesinde kaçak başlarsa yine bebeğimi kaybedebilirim moralim çok bozuk umudu kestim artık beklemekten başka çare yok dr su gitmeye başlarsa çaresi yok dedi ağlamaktan gözlerim şişti
Mavisa canım güle güle kullan ne güzel supriz olmuş sanada benim de 7 şinde dogum gunüm bakalım esim ne yapicak :))
Bende 7 Ekim doğumluyum.Şimdiden hayırlı yaşlar,miniklerinizle7 ekim doğumlumusun? bendeeekızımda terazi burcu olsun isterdim balık olcak...
kızlar çok kötüyüm ben ya başım beynim çatlıyo bu son zamanlar baş ağrıları beni öldürcek yatıyorum kalkıyorum geçmiyo delircem.midemde bulanıyo doğru düzgün bişe yiyemedim..nası geçer bu berbat baş ağrısı yardım edin..
kızlar çok kötüyüm ben ya başım beynim çatlıyo bu son zamanlar baş ağrıları beni öldürcek yatıyorum kalkıyorum geçmiyo delircem.midemde bulanıyo doğru düzgün bişe yiyemedim..nası geçer bu berbat baş ağrısı yardım edin..
ılık bir duş ve ayaklarının havaya dikip yatmakla canım. bndede çok oluyor bu aralar baş ağrısı ben öle yapıyorum iyi geliyor. bide sıcak su torbasına ılık su koy boynuna başına tut oda rahatlatıyor sanki.
arkadaşlar bişey sorcam yaaaa
şimdi ben kaç aylık oluyorum kafam karışıyo bu ay konusunda bılenınız var mııı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?