- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.141
canım dedin siteye girdim ama bulamadım o dr yarın arasam yukardaki nodan olurmu
canım yalçın kimya çok meşhur parası olan gelsin diyomuş çok pahalı bahar hastaneside 1 ay sonraya randevu veriyo artık bıktım dr gezmekten hastane gezmekten rabbimden başka gidicek kapım yok hep dua ediyorum bebişimin cinsiyetinide öğrendim bugün kızım olcakmış ona bile sevinemiyorum
arkadaşlar iyi akşamlar,
bende grip oldum. çok afedersiniz balgamda var. doğal yollarla atlatmaya çalışıyorum bende. ama şu basit bir uçuk tehlikeli sonuçlar yatratabiliyormuş ya.
gribinde bebeklerimiz üzereinde böyle bir etkisi var mı merak ettim. bilgisi olan var mı?
selam kızlar korktuğum başıma geldi bugün yine hastanedeydim sabah kalktımda çok az bişey suyum geldi dr usg baktı amniyon sıvı miktarı normal gözüküyo dedi akıntı olabilir dedi ilk hamilelimdede aynı olmuştu 10 sonra doğum yapmıştım bu seferde su kesesinde kaçak başlarsa yine bebeğimi kaybedebilirim moralim çok bozuk umudu kestim artık beklemekten başka çare yok dr su gitmeye başlarsa çaresi yok dedi ağlamaktan gözlerim şişti
kızlarrrrrr acile gidiyoruz.... sabah güzel haberlerle gelirim inş... ağlamaktan gözlerim şişti lütfen dau edin bebeğim benimle olsun lütfennnnnnn
içim yanacak yoksa çok üzgünüm.
ayy canım deme bendede bir kaç gün ufak bir uçuk çıktı
umarım çok tehlikeli değildir
kızlarrrrrr acile gidiyoruz.... sabah güzel haberlerle gelirim inş... ağlamaktan gözlerim şişti lütfen dau edin bebeğim benimle olsun lütfennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?