2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm rabbim yar ve yardımcın olsun kendini ne olur üzme dünyaya geleceğin önüne kimse geçemez sana arabada çarpsa o doğacaksa yiyecek ekmeği varsa rabbim nasip eder ....

sen yaradana sığın ve sabr duası var bol bol oku ve eğer yapabilirsen bir cocuğu sevindir...........tekrardan Allahım seni ve bebeğini korusun...

ayy canım deme bendede bir kaç gün ufak bir uçuk çıktı
umarım çok tehlikeli değildir

sevgili berkerdem arkadaşım Rabbim yardımcınız olsun
dualarımız seninle

kızlarrrrrr acile gidiyoruz.... sabah güzel haberlerle gelirim inş... ağlamaktan gözlerim şişti lütfen dau edin bebeğim benimle olsun lütfennnnnnn

içim yanacak yoksa çok üzgünüm.

berkerdemcim insallah amniyon sivisi degildir, bunu anlayabilmen icin sanirim eczanelerde test satiliyo, adi da ALLTEST ti tam hatirlayamiyorum.
o test amniyo sivisi mi yoksa idrar mi yada akintimi oldugunu ortaya cikariyo, turnasol kagidi diyolardi sanirim ped gibi altina yerlestiriyosun, renklerine gore amniyo mu yoksa baska bi sivi oldugunu soyluyo, cok hatirlayamiyorum gecen sene benden de sivi gelince acile gitmistik ama amniyon olmadigi anlasilmisti belki de degildir bebegin suyu, yani insallah degildir canim, kendine iyi bak ayaga kalkmaman lazim diye biliyorum, gecmis olsun, Allah bebegini sana bagislasin canim...

berkerdem'cim ben gecen sene ogluma hamileyken ortaligi ayaga kaldirmistim resmen acile gidip, panik bi halde, esim pinpiriklisin iste deyip azarlamisti ciktigimizda beni, diyecegim o ki ben de umudumu yitirmistim cunku surekli su gibi akinti geliyordu bu epey belki 1 ay falan surdu, sonra netten arastirdim. bu donemlerde sivi gibi akintisi gelen o kadar cok kisi varmis ki ve benim oglum 39.haftadan sonra dogdu, yani ben de hep bebegin suyu geliyo diye dusunmustum degilmis.

o yuzden bunun tespit edilmesi gerekiyo, eger degilse bosu bosuna uzuyor olabilirsin kendini ve insallah keseden degildir gelen sivi, dualarim seninle canim okuyunca uzuldum coookk yaaa insallah saglicakla alirsin bebisini zamani geldiginde kuzucugunu.....

günaydın arkadaşlar.dünki yazılanları şimdi okuyabildim.berkerdem ve limonlu kek dualarımız sizinle.inşallah güzel haberlerinizi alırız.allah hepimizin yavrularını korusun,vakitlice kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlarrrrrr acile gidiyoruz.... sabah güzel haberlerle gelirim inş... ağlamaktan gözlerim şişti lütfen dau edin bebeğim benimle olsun lütfennnnnnn

son durum nedir canım, ne oldu ? umarım iyi haberlerle dönersin... merakta bırakma bizi...

ayy canım deme bendede bir kaç gün ufak bir uçuk çıktı
umarım çok tehlikeli değildir

ayy benim de dudağımın kenarında dün uçuk çıktı birden.krem sürüp duruyorum inşallah çabuk söner gider canım ikimizin de.çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle ve bebeğinle.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah allahın izniyle bir şeycik olmaz.

BERKERDEMcim aynı şekilde sana da dua ediyoruz.hepimizin başına gelme ihtimali olan durumlar.allahım ikinizi de müjdeli haberlerle getirsin.bol bol dua edin siz de ve inancınızı asla yitirmeyin.allah istemedikçe bebişlerimize hiç bir şey olmayacaktır.

bu arada hepinize GÜNAYDIN arkadaşlar.allahım hepimizi hayırlı haberlerle kuşatsın.burda bir aile olduk hep beraber,her şeyi burda birlikte aşacağız allahın izniyle.içimizi ferah tutalım desteklerimizi dualarımızı esirgemeyelim.bu kadar hamişin duaları zor durumda olan sıkıntıya düşmüş olan arkadaşlarımıza şifa getirsin yüce allahtan.hepinize hayırlı günler

günaydın kızlarrr...

berkemde, limonlu kek dualarımız sizlerle inş. güzel haberlerle gelirsiniz hakkımızda ne hayırlıysa o olsun her zaman böyle dua etmişimdir inş. sizler içinde hakkınızda hayırlı olan olsun inş...

uçuktan bahsetmişsiniz kızlar bendede çıkmıştı bir kaç kere inş. etkilemiyodur bebişlerimizi Allah korusun inş..

BERKERDEM canım ne olur kötü düşünme, bol bol dua et..
EŞİN YANINDAYSA ONA SÖYLE SENİN GÖBEĞİNE İŞARET PARMAĞINI KOYSUN VE 99 KERE ALLAH'IN "YA MÜBDİ" İSMİNİ SÖYLESİN. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Arkadaşlar yardımcı olmuşlar doktor konusunda ne olur ihmal etme canım.
ben dün başka bi forumda Turnusol Kağıdı diye bişey okumuştum. sıvının ne olduğu gösteriyormuş.amnion sıvısı mı, yoksa başka bişeymi gibi. medikallerde satılıyormuş galiba. ALTEST yazarsan googleden çıkar.

LİMONLU KEK canım sana da geçmiş olsun.. İnşallah güzel haberlerle gelirsin. belirtmemişsinde Acillik ne oldu tatlım yaa

Bu arada hepinize günaydın... bu haberleri duyunca tüylerim diken diken oldu. hemen cevap yazayım derken Günaydın yazmayı unuttum.
bende öğlen 2 gibi 3lü test sonucumu almaya gidicem. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. önce diğer arkdaşlar sonra da ben inşallah.

Son düzenleme:
günnaydın kızlarr neler olduu berkerdem ve limonlu kek çok üzüldüm inşallah iyi haberleri almışsnızdır . bende grip oldum oofff off eşimden geçti bu hafta biraz zorluyo bizi sanırım ama inşallah bununla kalırr

günaydın arkadaşlar ya ne olmuş böyle moralim bozuldu umarım kötü şeyler duymayız dikkat edin kendinize bebeğe berkerdem nerde oturuyordun

günaydın herkese..berkerdem--limonlu_kek inşallah bebeklerinize ve size hiç birşey olmayacak ALLAH'ın izniyle içinizi ferah tutun..dualarımız inanın sizinle..habersiz bırakmayın bizleride lütfen!!!!!

canım sana ne oldu çok merak ettim şimdi senin yazdığını görünce yine ağlamaya başladım hep dua ediyorum inşallah bebişlerimiz bizi bırakmaz güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…