- 21 Haziran 2011
- 643
- 155
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.201
Ben geldim.. çok şükür test sonucumuz iyi çıktı. sorun yok. 3 hafta sonra ayrıntılı Usgye çağırdı doktor.
Hasta olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.
Canım 3 gün sonra 4 ayını dolduruyosun. yani şuan soranlara 4 aylık diyebilrsin.
Ben geldim.. çok şükür test sonucumuz iyi çıktı. sorun yok. 3 hafta sonra ayrıntılı Usgye çağırdı doktor.
Gözün aydın test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim inş. ayrıntılı usglerimizde bi sorun olmadığını görürüz. bundan sonra artık bebişlerin testleri bitmiş oluyo streslerde azalır inş.
berkerdem ve limonlu kek cok gecmis olsun insallah iyi haberlerinizi paylasırsınız hep...
bende 2li test yaptırdım cok cok iyi cıktı dr. istersen 4lü tarama testi yapalım dedi ama gerek varmı bilmiyorum. ikili testi çok iyi cıkıpta 4 lü yaptıran varmı? cuma günü yaptırmam lazmmıs (16+1)
benim doktorum 2 li güzel çıkmış 3 ve 4 e gerek yok dedi ayrıntılı usg ye bakarız dedi
canım gözün aydınn inş. sorunsuz bir hamilelik geçiririz artık hepimiz 2 haftadır dökülüyoruz resmen Allahım nazarlardan korusun topiğimiziiiBen geldim.. çok şükür test sonucumuz iyi çıktı. sorun yok. 3 hafta sonra ayrıntılı Usgye çağırdı doktor.
Canım 3 gün sonra 4 ayını dolduruyosun. yani şuan soranlara 4 aylık diyebilrsin.
kızlar çok kötüyüm ben ya başım beynim çatlıyo bu son zamanlar baş ağrıları beni öldürcek yatıyorum kalkıyorum geçmiyo delircem.midemde bulanıyo doğru düzgün bişe yiyemedim..nası geçer bu berbat baş ağrısı yardım edin..
cevabın için saol, 2li sonucun neydi peki?
kızlar çok kötüyüm ben ya başım beynim çatlıyo bu son zamanlar baş ağrıları beni öldürcek yatıyorum kalkıyorum geçmiyo delircem.midemde bulanıyo doğru düzgün bişe yiyemedim..nası geçer bu berbat baş ağrısı yardım edin..
Gözün aydın pollyanna inşallah bende cuma günü iyi sonuçlar alırım 3'lü testen
canım benim mide bulantın için birşey diyemem ama baş ağrısı için çiğ patatesi halka halka doğra nası rahat koyabilirsen alnına koy bir tülbentle sabitle başında ve yat yarım saat içinde ağrını alır en azından dene canım inşallah seninde işine yarar :)) eğer işe yararsa yaz bakalım benimde arkadas dedi eğer hamilelikte ağrırsa diye benim şimdilik kadar siddetli olmadı ama merak ediyorum arkadasım kesin cok iyi geliyor dedi
arkadaşlar meraba
bu hafta 17. haftamdayım 4lü tarama için gittim doktora
doktorum doluymuş başka doktordan randevu aldım bende aynı hastaneden
2li tarama testim riske yakın çıkmıştı bu sebepten yakın takip edelim demişti doktorum çokta üzülmüştüm bende
anlatmıştım burda hatta size
doktorum önce ikili testime baktı ve bu test temiz dedi bişey yok dedinasıl olur sdoktorum riskli gruba yakınnsın demişti dedim o zaman testteki şablonu gösterdi bak risk tablosu 3 grup var yeşil sarı ve pembe dedi
pembe yüksek risk sarı orta risk yeşilde düşük dedi
seninki düşükte dedi
gerçekten öyleydi ve öbür doktora epey söylendi niye böyle panik yaptırıyorlar dedi
bu testler riski belirler asıl önemlisi ultrasonda görünendir anormallik varsa ensede falan o zaman testte doğruluyor ise amniyosentez önerilir
öyle zırt pırt amniyosentez yaptır denmez ancak ciddi şüpe uyandıran durumlarda istenir dedi
öyle rahatladımki anlataamam kızlarr
ne çektim 1 aydır inanın allahla ben bilirim
bu gece rahat uyku uyuyacağım
ultrasondada baktı gelişimi çok iyi dedi günü gününe gidiyo maşallah topaç gibi acukta büyük bir bebek
ensesi filan herşeyi normal
4 lü test içinde ister yaptır ister yaptırma 2li testin yüksek değil ultrasonda normal ense ölçüsü normal dedi
bende yaptırmayacağım kızlar çok üzüldüm 2li testte zaten
ayrıca yüzde yüz sağlıklı hiçbişey yokta diyemezler zaten allah bilir onu değilmi
düşük derler hasta olur yüksek derler sağlıklı olur onu allah bilir allah hepimize sağlıklı bebeişler nasip etsin
2 hafta sonra yine gideceğim kontrole
veee en öbemlisi 2li taarama kan testi aç karnına yapılır dedi
beni tok karnına yapmışlardı zaten :97:
çok üzülmüştüm üzerimden yük kalktı resmen
oğlan olduğu kesinleşti artık
yatmış yüzüstü dikmiş poposunu ellerini oynatıyodu
görmeyeli büyümüş topaç gibi
arkadaşlar meraba
bu hafta 17. haftamdayım 4lü tarama için gittim doktora
doktorum doluymuş başka doktordan randevu aldım bende aynı hastaneden
2li tarama testim riske yakın çıkmıştı bu sebepten yakın takip edelim demişti doktorum çokta üzülmüştüm bende
anlatmıştım burda hatta size
doktorum önce ikili testime baktı ve bu test temiz dedi bişey yok dedinasıl olur sdoktorum riskli gruba yakınnsın demişti dedim o zaman testteki şablonu gösterdi bak risk tablosu 3 grup var yeşil sarı ve pembe dedi
pembe yüksek risk sarı orta risk yeşilde düşük dedi
seninki düşükte dedi
gerçekten öyleydi ve öbür doktora epey söylendi niye böyle panik yaptırıyorlar dedi
bu testler riski belirler asıl önemlisi ultrasonda görünendir anormallik varsa ensede falan o zaman testte doğruluyor ise amniyosentez önerilir
öyle zırt pırt amniyosentez yaptır denmez ancak ciddi şüpe uyandıran durumlarda istenir dedi
öyle rahatladımki anlataamam kızlarr
ne çektim 1 aydır inanın allahla ben bilirim
bu gece rahat uyku uyuyacağım
ultrasondada baktı gelişimi çok iyi dedi günü gününe gidiyo maşallah topaç gibi acukta büyük bir bebek
ensesi filan herşeyi normal
4 lü test içinde ister yaptır ister yaptırma 2li testin yüksek değil ultrasonda normal ense ölçüsü normal dedi
bende yaptırmayacağım kızlar çok üzüldüm 2li testte zaten
ayrıca yüzde yüz sağlıklı hiçbişey yokta diyemezler zaten allah bilir onu değilmi
düşük derler hasta olur yüksek derler sağlıklı olur onu allah bilir allah hepimize sağlıklı bebeişler nasip etsin
2 hafta sonra yine gideceğim kontrole
veee en öbemlisi 2li taarama kan testi aç karnına yapılır dedi
beni tok karnına yapmışlardı zaten :97:
çok üzülmüştüm üzerimden yük kalktı resmen
oğlan olduğu kesinleşti artık
yatmış yüzüstü dikmiş poposunu ellerini oynatıyodu
görmeyeli büyümüş topaç gibi
canım test sonucunun güzel çıkmasına çok sevindimhımm anladım canım benım teşekkür ederim
pollyanna sonucun temız cıkmasına sevındım. direk sonucu doktora mı gosterdın yoksa bebişini gördün mü?
canım gözün aydınn inş. sorunsuz bir hamilelik geçiririz artık hepimiz 2 haftadır dökülüyoruz resmen Allahım nazarlardan korusun topiğimiziii
Gözün aydın pollyanna inşallah bende cuma günü iyi sonuçlar alırım 3'lü testen
canım gözün aydın bu doktorlarıda anlamak mümkün değil vallahi insan kime güvenecegini bilemiyor Allahım hepimize sorunsuz hamileleik geçirmeyi nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza aldığımız günleri göstersin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?