2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım test sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim hımm anladım canım benım teşekkür ederim

pollyanna sonucun temız cıkmasına sevındım. direk sonucu doktora mı gosterdın yoksa bebişini gördün mü?

berkerdem ve limonlu kek cok gecmis olsun insallah iyi haberlerinizi paylasırsınız hep...

bende 2li test yaptırdım cok cok iyi cıktı dr. istersen 4lü tarama testi yapalım dedi ama gerek varmı bilmiyorum. ikili testi çok iyi cıkıpta 4 lü yaptıran varmı? cuma günü yaptırmam lazmmıs (16+1)

benim doktorum 2 li güzel çıkmış 3 ve 4 e gerek yok dedi ayrıntılı usg ye bakarız dedi

canım gözün aydınn inş. sorunsuz bir hamilelik geçiririz artık hepimiz 2 haftadır dökülüyoruz resmen Allahım nazarlardan korusun topiğimiziii

canım bendede oldu kanımda koyulaşma olmuş ondan olmuş doktorum günde 1 bebek aspirini verdi geçti ağrım. 1 ay kullandım
sendde doktoruna söyle ahlil yapsın çıkıyo orda sebebi

arkadaşlar VENÜSTEN'den haberi olan varmı giriyorda benmi farketmedim acaba uzun zamandır yok gibi geldi bana

canım benim mide bulantın için birşey diyemem ama baş ağrısı için çiğ patatesi halka halka doğra nası rahat koyabilirsen alnına koy bir tülbentle sabitle başında ve yat yarım saat içinde ağrını alır en azından dene canım inşallah seninde işine yarar :)) eğer işe yararsa yaz bakalım benimde arkadas dedi eğer hamilelikte ağrırsa diye benim şimdilik kadar siddetli olmadı ama merak ediyorum arkadasım kesin cok iyi geliyor dedi

Benim de çok başım ağrıyo o yüzden ne duyduysam denedim ama bende patates işe yaramadı.Belki bir saat bekledim işe yarasın diye :2:Benim çok şiddetli ağrıyo belki ondan işe yaramamıştır.

arkadaşlar meraba
bu hafta 17. haftamdayım 4lü tarama için gittim doktora
doktorum doluymuş başka doktordan randevu aldım bende aynı hastaneden
2li tarama testim riske yakın çıkmıştı bu sebepten yakın takip edelim demişti doktorum çokta üzülmüştüm bende
anlatmıştım burda hatta size
doktorum önce ikili testime baktı ve bu test temiz dedi bişey yok dedi nasıl olur sdoktorum riskli gruba yakınnsın demişti dedim o zaman testteki şablonu gösterdi bak risk tablosu 3 grup var yeşil sarı ve pembe dedi
pembe yüksek risk sarı orta risk yeşilde düşük dedi
seninki düşükte dedi
gerçekten öyleydi ve öbür doktora epey söylendi niye böyle panik yaptırıyorlar dedi
bu testler riski belirler asıl önemlisi ultrasonda görünendir anormallik varsa ensede falan o zaman testte doğruluyor ise amniyosentez önerilir
öyle zırt pırt amniyosentez yaptır denmez ancak ciddi şüpe uyandıran durumlarda istenir dedi
öyle rahatladımki anlataamam kızlarr
ne çektim 1 aydır inanın allahla ben bilirim
bu gece rahat uyku uyuyacağım
ultrasondada baktı gelişimi çok iyi dedi günü gününe gidiyo maşallah topaç gibi acukta büyük bir bebek
ensesi filan herşeyi normal
4 lü test içinde ister yaptır ister yaptırma 2li testin yüksek değil ultrasonda normal ense ölçüsü normal dedi
bende yaptırmayacağım kızlar çok üzüldüm 2li testte zaten
ayrıca yüzde yüz sağlıklı hiçbişey yokta diyemezler zaten allah bilir onu değilmi
düşük derler hasta olur yüksek derler sağlıklı olur onu allah bilir allah hepimize sağlıklı bebeişler nasip etsin
2 hafta sonra yine gideceğim kontrole
veee en öbemlisi 2li taarama kan testi aç karnına yapılır dedi
beni tok karnına yapmışlardı zaten :97:
çok üzülmüştüm üzerimden yük kalktı resmen
oğlan olduğu kesinleşti artık
yatmış yüzüstü dikmiş poposunu ellerini oynatıyodu
görmeyeli büyümüş topaç gibi

canım gözün aydın bu doktorlarıda anlamak mümkün değil vallahi insan kime güvenecegini bilemiyor Allahım hepimize sorunsuz hamileleik geçirmeyi nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza aldığımız günleri göstersin inş...

maşallah bebeğine büyümüş test sonuçlarında güzel çıkmış benim doktorumda 3 ve 4e gerek yok kafa karıştırmayalım dedi gerçekten insan stres yapıyo . bizim daha çok var görmemize bebişi ama artık hareketleri düzenli hissediyorum saat olarak değil ama hergün eskiden 3-4 günde birdi dün akşam yolda bi sağdan br soldan tekmeler yumruklar falan yedim şimdide hareket halinde .

canım test sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim hımm anladım canım benım teşekkür ederim

pollyanna sonucun temız cıkmasına sevındım. direk sonucu doktora mı gosterdın yoksa bebişini gördün mü?

canım gözün aydınn inş. sorunsuz bir hamilelik geçiririz artık hepimiz 2 haftadır dökülüyoruz resmen Allahım nazarlardan korusun topiğimiziii

Gözün aydın pollyanna inşallah bende cuma günü iyi sonuçlar alırım 3'lü testen

hepinize çok çok çok teşekkür ederim arkadaşlar...Rabbim hepimize güzel haberler vermek nasip etsin. YASMİNKA bebişimi 10 gün önce görmüştüm bu kez sadece sonuç gösterdim.

UHDEcim venüsten çok yoğun çalışıyor galiba o yüzden olabilir. Ama sen söyleyince bende merak ettim.
aslında merak ettiğim daha çok kişi var...

sağol canımm
1 aydır ne çektim bilsen
depresyona girdim resmen
ultrasondada anormallik yok gelişimi iyi ense kalınlığı herşeyi normal dedi
kızdı hatta öbür doktora
riskin olur ense kalınlığıda fazla çıkar o zaman derim risklisin amniyosentez yapalım derim ama bu durumda bile down sendromu var diyemem dedi
bu durumda olupta sağlıklı bebeği olanda çok oluyo dedi
senin riskin düşük ense normal 4 lü test sana kalmış dedi bende yaptırmayacağım
detaylı ultrasonda olacak zaten riskli bişey çıkarsa doktor der ona göre gerekeni yaparız
size tavsiyem bu tarama testlerine inanıpta üzmeyin sıkmayın kendinizi
1 ay üzüntü çektim boşu boşuna üstelikte testimi yanlış değerlendirmiş diğer doktor
artık bıraktım o doktoru zaten

sevgili hugocuk çok geçmiş olsun
malesef bu testler sadece risk belirlemesine rağmen bazı doktorlar sadece bu teste göre gebelik sonlandırıyor
izmirde çok saygın bir doktorun muayenehanesinde bir bayan vardı uşaktan gelmiş
amniyosentez yaptırmıştı kadın ağlıyarak anlattı ilk bebeğimde böyleydi sonlandırıldı dedi
ben tabi sordum amniyosentez bakıldımı diye
kadın hayır ikili testte göre sonlandırıldı dedi bana daha önce sonlandırılan gebeliğindeki testi gösterdi
ikili testte risk 1/220 idi ve düşünebiliyormusunuz sadece bu orana göre gebelik sonlandırılıyor
maleseff öyle kötö doktorlar varki Rabbim hepimizi böyle doktorlardan korusun

kızlar dr beni 20. haftada kontrole cagırdı ama o gun ayrıntılı ultrasonu soylemedı bende sormayı unuttum (

acaba kendısı mı yapıcak nasıl oluyo biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…