- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.581
Benimde bi kızım olduğu için herkes buna erkek gözüyle bakıyordu. daha kaynanamlara söylemedik gerçi ama, kendi annemler bile doktorun kıza benziyor demesine henüz alışamadılar!!! yenge hanıma diyorum doktor kıza benzetti diye bana inşallah erkektir diyo!!! ya desene sağlıklı olsunda önemli değil diye. biz kızımın doğum gününde söylemiştik ailelere, dünde yeğenimin doğum günüydü, bu kez de cinsiyeti öğrendimmi diye merak etmiş. Allah Allah yaaa!!! söyledikya işte KIZA BENZİYOR!!!
komşulara hiç söylemedim bile. hepsi bir olmuş gibi BUDA ERKEK OLSUN demeleri yokmu çıldırıyorum. Sanki bizim elimizde olan bişey
cnm bizde de tam tersi derler ama aklım karıştı şimdi
aynı bizim kaynanademek ki bu tipler için oğlunun oğlu olması çok önemli ben de anlamıyorum..[/QUO
Hemde nasıl önemliymiş dün iyice öğrendim...Çok sinir oluyorum ayrım yapanlara.
Kimse sağlıklı olsun demiyo önce cinsiyet soruyo.Dün kaynanam sağlı nasıl diye hiç sormadı.Hemen gitmiş herkese duyurmuş zaten bize gerek kalmadı
valla bana genelde bebeğin sağlığını soruyolar cinsiyetle pek ilgilenen yok ikinci bebeğini kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun diyolar
taşınma işimiz çıktığı için ewde duramıyorum ...ew bakıyoruz o yüzden girmeye pek waktim olmuyor ...
hepiniz iyisinizdir inş...cinsiyetler artık herkesin belli olmuş nerdeyse hepimizin gözü aydın olsun sağlıkla doğsun yawrularımız...
bu arada birinci sayfamızdaki listemizi göremiyorum kızlar kaçırdığım bişi mi war neden kaldırıldı ??? :97:
Benimde bi kızım olduğu için herkes buna erkek gözüyle bakıyordu. daha kaynanamlara söylemedik gerçi ama, kendi annemler bile doktorun kıza benziyor demesine henüz alışamadılar!!! yenge hanıma diyorum doktor kıza benzetti diye bana inşallah erkektir diyo!!! ya desene sağlıklı olsunda önemli değil diye. biz kızımın doğum gününde söylemiştik ailelere, dünde yeğenimin doğum günüydü, bu kez de cinsiyeti öğrendimmi diye merak etmiş. Allah Allah yaaa!!! söyledikya işte KIZA BENZİYOR!!!
komşulara hiç söylemedim bile. hepsi bir olmuş gibi BUDA ERKEK OLSUN demeleri yokmu çıldırıyorum. Sanki bizim elimizde olan bişey
kızlarrrrr!!!!!aranızda dörtlü test yaptıran var mı?benim kombine risk trizomi 21 1080:1 çıktı riskim sizce nasıl ?:97::97::97::97::97::97::97:
Önemli olan sağlığı zaten.cinsiyete takılıp kalmak yanlış.İnş.sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın sen de....
merhabalar bende katılabilirmiyim acaba sohbetinize?
merhabalar bende katılabilirmiyim acaba sohbetinize?
Sende Mart annesi olacaksan tabiki.. aramızda her zaman yer var
valla cnm benim ilk kız olucak inşallah çokta kız olsun istiyoduk zaten ama bugün sevdiğim bi insan 3 tane hayırlı kız evladı doğurup hayırlı bir evlat olarak yetiştirebilirsen cennetin kapıları açık dedi çooooooook hoşuma gitti,kız erkek ayrımı yapan insanlar çok cahil boşver onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?