2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kimse sağlıklı olsun demiyo önce cinsiyet soruyo.Dün kaynanam sağlı nasıl diye hiç sormadı.Hemen gitmiş herkese duyurmuş zaten bize gerek kalmadı

Dogum günümü kutlayan herkeze TSK ederim

Nasıl insan bunlar ya sağlıklı olsunda yeter erkek yada kız ne farkeder takmayın kizlar kafanıza bosver gitsin

Dogum günümü kutlayan herkeze TSK ederim

Nasıl insan bunlar ya sağlıklı olsunda yeter erkek yada kız ne farkeder takmayın kizlar kafanıza bosver gitsin

taşınma işimiz çıktığı için ewde duramıyorum ...ew bakıyoruz o yüzden girmeye pek waktim olmuyor ...
hepiniz iyisinizdir inş...cinsiyetler artık herkesin belli olmuş nerdeyse hepimizin gözü aydın olsun sağlıkla doğsun yawrularımız...
bu arada birinci sayfamızdaki listemizi göremiyorum kızlar kaçırdığım bişi mi war neden kaldırıldı ??? :97:

kızlar bende okadar sıkıldım kı bu cınsıyet muhabbetınden.

önune gelen profosör gıbı abuk subuk testler yapıo bana. yok kafama tuz attı bırı agzımı ellemişim sonra kesın kızmıs, yok ıkı mındere oturttular bıcaga oturdum kesın erkekmıs, yok ellerını uzat dedıler kesın erkek dedıler. Doktor bıle kesın bısey demıyo bunların testtlerı kesınmış, kesın tutuyomuş. ultrasona gırmeme gerek yokmus.... ölcem ya bıktım aptal suptan testlerden artık.

Kimse sağlıklı olsun demiyo önce cinsiyet soruyo.Dün kaynanam sağlı nasıl diye hiç sormadı.Hemen gitmiş herkese duyurmuş zaten bize gerek kalmadı

valla bana genelde bebeğin sağlığını soruyolar cinsiyetle pek ilgilenen yok ikinci bebeğini kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun diyolar

kızlarrrrr!!!!!aranızda dörtlü test yaptıran var mı?benim kombine risk trizomi 21 1080:1 çıktı riskim sizce nasıl ?:97::97::97::97::97::97::97:

Canım bende listemizi göremeyince şok oldum. editöre durumu bildirdim. henüz bi dönüş olmadı. yönetime bilgi verilecekti. yine KKda değişiklikler olmuş, sanırım o ara gitti listeler. çünkü şubat annelerinin listesine baktım oda yok(
İnşallah sağ salim gelir listemiz.. yoksa onca emek boşa gidecek

valla cnm benim ilk kız olucak inşallah çokta kız olsun istiyoduk zaten ama bugün sevdiğim bi insan 3 tane hayırlı kız evladı doğurup hayırlı bir evlat olarak yetiştirebilirsen cennetin kapıları açık dedi çooooooook hoşuma gitti,kız erkek ayrımı yapan insanlar çok cahil boşver onları

kızlarrrrr!!!!!aranızda dörtlü test yaptıran var mı?benim kombine risk trizomi 21 1080:1 çıktı riskim sizce nasıl ?:97::97::97::97::97::97::97:

cnm valla ben drlarlar görüştüm hastanede çalıştığım için şanslıyım bide kadın doğumda çalışıyorum.drum yaptırmayalım dörtlü dedi ikili temiz çıktı eğer ultrasonda bi farklılık çıkarsa dedi drum ozaman bakarız ama bence bi sorun çıkmıcak oyüzden yaptırmayalım dedi.

Mutlu kız hosgeldin tatlım ne demek sohbete katilabilirmiyim tabikide
Bebeğin kaç haftalık

Canım ne iyi yapmışsın erken gelmissin iyi olmuş dinlenirsin biraz

evt öyle bir hadisi şerif var hatta ben babama ve anneme cennet kapısı açık size ne güzel işte 3 kızınız var diye takılırım bide iyiki oğlunuz yok derim. hiç öyle bir özlem yok yani ima bile etmezler daha öncede bahsetmiştim biz 3 kızız dedem de çok severdi bizi babaannemde babamda tek erkek ama olsun halimizden gayet memnunuz yani ama böyle ayrım yapan heleki bu çağda örümcek kafalı işte ne desen boş insanlar ilk çocuğun erkek olmasını marifet sanıyolar heralde anlamak mümkün değil o yüzden boşvermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…