2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlar gene yapardı heralde.İki yıl zor beklediler.Olmuyo sandılar.Oysa biz istemedik.Çok şükür Rabbim istediğimiz zaman verdi.Eşim tek erkek,o yüzden erkek olması lazımmış.

Bunlar gene yapardı heralde.İki yıl zor beklediler.Olmuyo sandılar.Oysa biz istemedik.Çok şükür Rabbim istediğimiz zaman verdi.Eşim tek erkek,o yüzden erkek olması lazımmış.

canım sonuçta ilk bebeğiniz Allaha şükür istediğiniz vakit bebeğiniz olabilri belki sonrasında olacak işte cahil insanlar bunu düşünseler zaten sorun kalmayacak Allahım akıl fikir versin hepsine canım sıkma canını sen ...

senin o cahil kaynanan kendi kadınlığını unutuyor herhalde ona ıyyy

ben bebek arabasını mayıstan sonra alıcam o yüzden zaten 5. katta oturuyoruz asansör yok onu taşımak bile mesele havalar ısınınca alırız artık

ahh canım ya gözlerim doldu okurken...zor anlar geçirmişsin,ama şükür sonu çok güzel olmuş...iyi olmanıza sevindim

hayırlı cumalar herkese

asıl ona ıyyy çok sinir oldum kaynanana kafayı yemiş galiba Allahın yarattığına nasıl ıyyy diyebiliyo hayret kızı erkeği farkedermi evlat sonuçta

Allaha havale et hayatım boşver kız yada erkek allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

günaydın... bende hiç hissedemiyorum... ben nerde olduğunu da bilemiyorum ya... ama karnımın sağ tarafında arada bi kaşıntı gibi bişey oluo acaba o mu yoksa deil mi bilemiyorum...

bende karnımın sol tarafında içten kaşıntı hissediyorum birde demin 2 defa tık tık etti aynı yer, sanırım oynadı

hayırlı olsun canım ne güzel kız evlat geliyormuş..sağlıklı gelsin inşallah

Nice senelere canım..inşallah eşin ve yavruşlarınla güzel bir ömür geçirirsin

Benimde bi kızım olduğu için herkes buna erkek gözüyle bakıyordu. daha kaynanamlara söylemedik gerçi ama, kendi annemler bile doktorun kıza benziyor demesine henüz alışamadılar!!! yenge hanıma diyorum doktor kıza benzetti diye bana inşallah erkektir diyo!!! ya desene sağlıklı olsunda önemli değil diye. biz kızımın doğum gününde söylemiştik ailelere, dünde yeğenimin doğum günüydü, bu kez de cinsiyeti öğrendimmi diye merak etmiş. Allah Allah yaaa!!! söyledikya işte KIZA BENZİYOR!!!
komşulara hiç söylemedim bile. hepsi bir olmuş gibi BUDA ERKEK OLSUN demeleri yokmu çıldırıyorum. Sanki bizim elimizde olan bişey

Son düzenleme:

hep kadınlara yuklenıyolar dımı. sende yengeyede kaynanada cinsiyetı belırleyen erkektır de. hep bızmı stres yasıcaz herseyı sıneye cekcez. bırazda kocalar ceksın ozaman. yeterınce stresımız var zaten bebeklerımızın saglıklı olması ıcın yapmadıgımızı bırakmıyoruz dıkkat edıyoruz kendımızden cok onları dusunuyoruz.

çok haklısın elimizde olan bir durum değil...ama hala cahil insanımız çok...bazen ben de söylüyorum soranlara yakınımda olan insanlar değil ama işte etraftan birileri..kız diyorum cinsiyetimiz, olsun diyorlar sağlıklı olsun da...ama ordaki olsun kelimesi kusur gibi söyleniyor ya şaşıp kalıyorum..ben çok memnunum mutluyum bu durumdan,ailem de..dün dayısı arayıp kız yeğenim olcak ne güzel diye seviniyor... Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar versin mühimi o..belli bir cinsiyeti var diye ayrıca şükretmek gerekirken nelere takılınıyor..

bende karnımın sol tarafında içten kaşıntı hissediyorum birde demin 2 defa tık tık etti aynı yer, sanırım oynadı

evt bebeğin yoklamış seni ilk zmanlar böyle tık tık oluyo sonraları dha kuvvetli tekmeler gelir peşimden ilk anne adayları anlarlar çok tuhaf bişey hele hareket ederken içi bi garip oluyo insanın . geçen güçlü bi tekme yedi arabada eşimi beklerken görmüş beni ne kendi kendine gülüyosun dedi ama çok güzeldi

ben kız çocuklarını daha çok seviyorum açıkçası ama bebişim erkek diye onu sevmicek değilim gerçi benim annemle kardeşimde erkek diyince belki değişir dediler onlarında gönlünde kız vardı heralde ailemizin ilk erkeğine ettikleri muameleye bak

günaydın cnm bu tip rüyaları anlatma ve kalktığın zaman bir miktar para ayırıp onu fakire ver ok. aklında bulunsun cnm banada kayınvalidem söyledi.....

cnm bizde de tam tersi derler ama aklım karıştı şimdi

aynı bizim kaynanademek ki bu tipler için oğlunun oğlu olması çok önemli ben de anlamıyorum..

aynen yaa ne bu böyle niye hep bize yükleniyolar ki!!! sanki bizi analar doğurmadı tööbe tööbeeee

LİFE84 bende de aynı o OLSUN kelimesi yokmu çileden çıkıyorum içten içe.

valla yalan söylesem Allah'tan korkarım, bende çok seviyorum kız çocuklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…