- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.561
hazırlıkta yapamıoruz yani 6.7. Aydan önce zaten başlamam die düşünüyordum ama yine de bir iki parça alırdık netleşseydi
canım doğum güün kutlu olsunnn nice yıllara
diğer doğum günü olan arkadaşlar sizlerinde doğum günleri kutlu olsunnnnn
allah allah hakkatten bu erkek merakı ne acaba insanlar bir tuhaf valla Allah esirgeye yıllarca bebek arasaydınız olmasaydı o zaman ne yapacaklardı 00acaba yinede cinsiyet ayrımı yapabileceklermiydi merak ediyorum Allahım böyle insanları ıslah etsin inş. siyecek söz bulamıyorum inanki canım...
canım bende 7 aya girmeden bişi almak istemiyorum biliyosun bitane kaybım var oyüzden sabırla bekliyorum günlerin geçmesini
Bunlar gene yapardı heralde.İki yıl zor beklediler.Olmuyo sandılar.Oysa biz istemedik.Çok şükür Rabbim istediğimiz zaman verdi.Eşim tek erkek,o yüzden erkek olması lazımmış.
Moralim bozuk,bu erkek merakı neymiş.Dün cinsiyetini öğrenince eşim annesine şaka yaptı kızımız oluyo dedi(bu arada ben de dinliyorum)neler söyledi.Iyyy kız olamaz,hayır erkek olcak daha neler neler saydı sonra tabi erkek olduğu öğrendi.Hepsini duydum dedim duy nolcak dedi bi de üstüne.Bunca lafın üstüne dr yanlış görmüşüm kızmış dese bir ay sonra nolur acaba.Eşim de hatta söyledi yanılmış olabilir diye hala inatla illa erkek olcak diyo.Çok sinir oldum görmek istemiyorum uzun bi süre ama malesef çok yakın oturuyo
walla herkes aynı şeyi söylüyo bende baston tıbınden alıcam herhalde. slnaras dediğin gibi yatar pozisyonunda olanlardan gordum dun aksam onlardan bakıcam.
doğumda oyle bı aya gelıyokı mart soguk nısan ılkbahar cok arada bıyerde dogum yapıcaz. inşallah bu seneki gibi yaz haziranda gelmezde, bebişlerimiz soğuk görmez doğar doğmaz.
merhaba anneler
öncelikle sizlere çok teşekkür ederim.beni çok merak etmissiniz.ben kısca durumu anlatayım. benim hastaneye gitmeden önceki
bir kaç gün öncesinden başlayan kassık ağrıları ve karın ağrısı vardı.. arada sırada oluyordu çok sık değildi. son gün biraz iş yapmıştım öyle kapı pencere silme değil yüzeysel bir temizlik vs işte
eşim o gece de nöbette idi yani gece yalnızdım herşey çok iyi idi bir anda karnıma 10 dk ara ile inanılmaz ağrılar girdi elim ayağım boşaldı
hemen lavobayya gttim mide bulanısıı ve kusma arkasından çok yoğun geldi kanama falan yoktu çok şükür.geçer diye bekledim geçmedi ne yazıkki eşimi aradım hemen geldi hastanaye gttik..
hastanede çok acil bir gebe varmış drlar çok yoğundu.. bu arada benim hemşire kalp atışını dinlemeye çalıştı ne yazıkki duyamadı..sonra başka hemşire geldi o uğraştı gene duyulmadı..içimden avazım çıktığı kadar bağırmak geldi...
hemşirelerin gözlerine bakıyorum ama bana bakmıyolarla bile..onlar da korktular.dondum kaldım ne yapacaktım bebeğimin cinsiyetini bile öğrenemeden uçup gitmişti..eşimi o ara almadılar yanıma gene yalnızdım
dediklerini de tam anlayamıyorum yurtdışında yaşıyorum yaa hep ingilizce..sonra usg ye aldılar ben gene konuşmamıyorum esas dondum elim ayağım buz kesildi.. derken usg de bebeğimin kalp seslerini duyduk hatta uyuyordu kerata
sonra bir uyanışı var görmelisiniz büyük insan gbi gerildi.. ellrini yüzüne sürdürdü..usg mi yapan teknisyen ve doktorum çok ilgili idiler herşeyi kontrol ettiler hiiç bir anormallik yok.. bebeğin sıvısı iyi kanama yok bebek haftasından daha büyük maşAllah dediler.. ağrı sebeplerini de muhtemelen hamilelik dışında bir ağrı olduğunu ama gene de dkkat etmem gerktiğini dinlenmemi söylediler..
kızlar hamilelikte özellikle ayaklardan üşütme karın ağrısı yapabilirmiş.tabi bir de korkularımz daha da arttırıyor...dr um uzun uzun bebğimizi ve beni inceledi..her şeyin normal olduğunu söyledi..ilaç bile gerek yok kendini yorma yeter dedi. bu da her gebe için geçerli olan bir şey dedi. sana özel değil dedi yani :)) ilk başta kalp atışının duyulmama sebebi de alet bozukmuş meğer.gacur gucur ediyordu zaten...
kızlar bir haberim daha var TOSUN PAŞAMgeliyor benim de.. daha önce üzüntüden ağladığım hastane odasında şimdi sevinçten ağladım..aslında cinsiyet önemli değil ama içimden geçen sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir erkek evlattı. rabbim gönlüme göre verdi
sizlere tekrardan çooook teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden nekadar çok merak etmisiniz beni nekadar çok üzülmüsünüz. inanın sizi bu kadar merakta bıraktığım için özür dilerim..
Moralim bozuk,bu erkek merakı neymiş.Dün cinsiyetini öğrenince eşim annesine şaka yaptı kızımız oluyo dedi(bu arada ben de dinliyorum)neler söyledi.Iyyy kız olamaz,hayır erkek olcak daha neler neler saydı sonra tabi erkek olduğu öğrendi.Hepsini duydum dedim duy nolcak dedi bi de üstüne.Bunca lafın üstüne dr yanlış görmüşüm kızmış dese bir ay sonra nolur acaba.Eşim de hatta söyledi yanılmış olabilir diye hala inatla illa erkek olcak diyo.Çok sinir oldum görmek istemiyorum uzun bi süre ama malesef çok yakın oturuyo
günaydın... bende hiç hissedemiyorum... ben nerde olduğunu da bilemiyorum ya... ama karnımın sağ tarafında arada bi kaşıntı gibi bişey oluo acaba o mu yoksa deil mi bilemiyorum...
hayırlı olsun canım ne güzel kız evlat geliyormuş..sağlıklı gelsin inşallahgünaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize bizde dr geliyoruz ve sonunda bizde öğrendikkk bizimkiside prenses maşallahhiç bi sıkıntısı yok hanfendinin taklalar atıp duruyo demire ve balık hapı bide magnezyum başladı. bizden bu kadar
Kizlar günaydın nasilsiniz hayirli cumalar
Hasta olanlara şifalar diliyorum
Limonlu kek prensin hayirli olsun tatlım
Ceylincim prensesin de hayirli olsun bitanem
Kizlar bugün benim dogum gunün aksamı bekliyorum sabırsızlıkla bakalım esın ne yapacak
bende karnımın sol tarafında içten kaşıntı hissediyorum birde demin 2 defa tık tık etti aynı yer, sanırım oynadı
Benimde bi kızım olduğu için herkes buna erkek gözüyle bakıyordu. daha kaynanamlara söylemedik gerçi ama, kendi annemler bile doktorun kıza benziyor demesine henüz alışamadılar!!! yenge hanıma diyorum doktor kıza benzetti diye bana inşallah erkektir diyo!!! ya desene sağlıklı olsunda önemli değil diye. biz kızımın doğum gününde söylemiştik ailelere, dünde yeğenimin doğum günüydü, bu kez de cinsiyeti öğrendimmi diye merak etmiş. Allah Allah yaaa!!! söyledikya işte KIZA BENZİYOR!!!
komşulara hiç söylemedim bile. hepsi bir olmuş gibi BUDA ERKEK OLSUN demeleri yokmu çıldırıyorum. Sanki bizim elimizde olan bişey
Benimde bi kızım olduğu için herkes buna erkek gözüyle bakıyordu. daha kaynanamlara söylemedik gerçi ama, kendi annemler bile doktorun kıza benziyor demesine henüz alışamadılar!!! yenge hanıma diyorum doktor kıza benzetti diye bana inşallah erkektir diyo!!! ya desene sağlıklı olsunda önemli değil diye. biz kızımın doğum gününde söylemiştik ailelere, dünde yeğenimin doğum günüydü, bu kez de cinsiyeti öğrendimmi diye merak etmiş. Allah Allah yaaa!!! söyledikya işte KIZA BENZİYOR!!!
komşulara hiç söylemedim bile. hepsi bir olmuş gibi BUDA ERKEK OLSUN demeleri yokmu çıldırıyorum. Sanki bizim elimizde olan bişey
bende karnımın sol tarafında içten kaşıntı hissediyorum birde demin 2 defa tık tık etti aynı yer, sanırım oynadı
günaydın cnm bu tip rüyaları anlatma ve kalktığın zaman bir miktar para ayırıp onu fakire ver ok. aklında bulunsun cnm banada kayınvalidem söyledi.....
hep kadınlara yuklenıyolar dımı. sende yengeyede kaynanada cinsiyetı belırleyen erkektır de. hep bızmı stres yasıcaz herseyı sıneye cekcez. bırazda kocalar ceksın ozaman. yeterınce stresımız var zaten bebeklerımızın saglıklı olması ıcın yapmadıgımızı bırakmıyoruz dıkkat edıyoruz kendımızden cok onları dusunuyoruz.
çok haklısın elimizde olan bir durum değil...ama hala cahil insanımız çok...bazen ben de söylüyorum soranlara yakınımda olan insanlar değil ama işte etraftan birileri..kız diyorum cinsiyetimiz, olsun diyorlar sağlıklı olsun da...ama ordaki olsun kelimesi kusur gibi söyleniyor ya şaşıp kalıyorum..ben çok memnunum mutluyum bu durumdan,ailem de..dün dayısı arayıp kız yeğenim olcak ne güzel diye seviniyor... Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar versin mühimi o..belli bir cinsiyeti var diye ayrıca şükretmek gerekirken nelere takılınıyor..
ben kız çocuklarını daha çok seviyorum açıkçası ama bebişim erkek diye onu sevmicek değilim gerçi benim annemle kardeşimde erkek diyince belki değişir dediler onlarında gönlünde kız vardı heralde ailemizin ilk erkeğine ettikleri muameleye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?