2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende salı günü gittim doktor kontrolüne
3 lü tarama testi yaptırdık ama sonuçları çıkmadı daha
inşallah iyi çıkar sonuçlarımız hayırlısı ile
cinsiyetide belli oldu %90 kız %10 erkek ihtimali dedi
pembeleri almaya başlayın dedi doktor

o zaman sana kendi ismimi söyliyim çok fazla olmadığı için söylüyorum şimdilerde bilniyo eskiden kimse bilmiyodu fazla babam bana ne güzel isim koymuş kimse de yok diyodum

SELEN : ses haber müjde demek türkçe bir isim kuranda geçmiyo... (öneri sadece)

doğum günün kutlu olsun cnm cok sevındım, benımde doğum gunum haftaya 13 ekımde bende heyecanla beklıyorum ne yapıcak dıye.
insan herzamankınden daha fazla bısey beklıyo ne de olsa hamıleyız :)

valla bizimde 27 ekim evlilik yıuldönümümüz bende bekliyorum artık bakalım dediğin gibi hamile olunca daha bi hevesli oluyosun sanki hormonlardan galiba

ne zor bu isim konusu valla insan şaşırıp kalıyor hele birde ikiz olunca bütün isimler tamamen yok olmuş oluyor kafanızdan bende öyle valla düşünemiyorum bile niş. güzel isimler buluruzzz

inş. kız ismi bulmak özellikle çok zor ben ciniyet öğrenmeden önce biraz araştırdım bulamamıştım erkek ismi hazırdı zaten YUSUF SELİM koymayı düşünüyoruz dedelerinin ismi ama isimler ve anlamları çok hoşumuza gittiği için seneler önce düşünmüştük acaba koymasak mı dediğimde eşim vazgeçmiyo büyük ihtimal böyle kalıcak kız olursa YAREN SELİN diye düşünüyodum ama babamız selini pek beğenmiyo zor valla isim konusu bizim ailde herkesin ismi S ile başlıyo o konuda biraz takıntım var açıkçası damatlar hariç herkes S ...

benimle eşimin ismi uyumsuz çaresiz başka olcak önerilere açığım hatta pollyanna bebişlerimizin isimleri diye başlık mı açsa

ahhh canım beniiimmm, listemiz sorunsuz bi şekilde geri gelseydi, isimleri de eklerdik güzel listemize.

ne olur aynı şekilde geri gelsin listemiz(14:

valla bizimde 27 ekim evlilik yıuldönümümüz bende bekliyorum artık bakalım dediğin gibi hamile olunca daha bi hevesli oluyosun sanki hormonlardan galiba

walla cnm bana öyle gelıo ki bu dogum gunumde kımse bana hedıye almıcak herkes bebişime alıcak.
Ama zaten o bu sene bana en guzel ve en buyuk hedıye :)

tatlım ALTIN düşüşte bu ara.. eşine bi çıtlat istersen.. :)) dün çeyrek altın 165 civarındaydı

walla cnm bana öyle gelıo ki bu dogum gunumde kımse bana hedıye almıcak herkes bebişime alıcak.
Ama zaten o bu sene bana en guzel ve en buyuk hedıye :)

bencede öle olur bizde yiğenim doğduğunda yengemin doğumgününde bebek arabası almıştık yengeme hediye

bencede öle olur bizde yiğenim doğduğunda yengemin doğumgününde bebek arabası almıştık yengeme hediye

ya randevum 17 ekımde dogum gunumde 13 ekımde acaba suprız yapıp ondan habersız doktora gıdıp cınsıyetınımı ogrensem ????

yoksa beraber 17 ekımde gıttıgımızde mı ogrensem, bı turlu karar veremıyorum yaaaaaa napsam sence ????

bende isterdim ikiz olmasını babaannemin ikiz çocukları olmuş çünkü babaanne tarafında her ailede var nerdeyse belki olur dedik ama kısmet Allah yokluğunu aratmasın .

bizimde öyle ama kısmat tabiki
2,5 seneden sonra rabbim tattdırdı hamilelik duygusunu şükürler olsun
sonsuz şükür ediyorum rabbime

çok sevindim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
cinsiyetleri bellimi
amin canımm bir kızım birde oğlum olacak inş..
hakkatten çok zor yahuu geçenlerde anneme dedim sizler 40 yıl öncesinde bizim isimleri modern şekilde bulmuşsnuz ne güzel bizler napcaz diyee gülüyor zor diyo isim işi Allah kolaylık versin valla...
tatlım ALTIN düşüşte bu ara.. eşine bi çıtlat istersen.. :)) dün çeyrek altın 165 civarındaydı

çok iyi fikir valla bencede ...........

altın 70 lirayken sordum fiyatını almadım şimdide para harcamaya korkuyo insan masraf olmasın diye bide hiç öyle bişey isteme çıtlatma beceremiyorum istesem alır ama ne gelirse bahtıma diyorum sevgililer gününde gitmiş uyduruk bi siyah kazak almış hemde kısa ben kapalıyım etek giymem napıyım kısa kazağı bide demezmi hiç bu renk yoktu diye kara kara şeyler giymem ben ama güzelmiş etek giyersem giyerim dedim ne diyim kıyamam ki kocişim bu konularda yetenek 0

çok sevindim gerçekten canım rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Benim eşimde önceden ne istediğimi bi şekilde öğrenir bir ay kala falan,sonra da gidip alır

Benim eşimde önceden ne istediğimi bi şekilde öğrenir bir ay kala falan,sonra da gidip alır

aynen benımkıde oyledır ama ne hıkmetse sesı solugu hıc cıkmıyo 1 hafta kaldı. ınsallah buyuk bı suprız hazırlıyodur da onun sessızlıgıdır yoksa bu psikolojıyle kafasını kırarım valla

benim eşimde önceden ne istediğimi bi şekilde öğrenir bir ay kala falan,sonra da gidip alır

evt benimki de bi kerede sen düşün dimi yani doğum günümde kaç kere sordu ne alıyım diye bende aklıma bişey gelmiyo bana niye soruyosun dedim o zaman bi kıtmetii kalmıyoki zaten ihtiyacım olanı giderim alırım yada alışverişe çıkarır aldırırım gerçi işi çıkmış hediye bakamamıştı son güne bırakırsa öyle olur Ah bu erkekler çok garipler ama çocuksu halleri yokmu insan kızamıyo bile

Benim eşim de hiç hediye beğenemez:)) sen neyi beğeniyosan git al kendine der.. en güzel yaptığı şey özel günleri hiç unutmaması ve mutlaka çiçekle gelmesi. artık bende bana çiçek alma dedim. çünkü solduklarında atmaya kıyamıyorum.

benim eşiminde en iyi yanı bizimle ilgili hiçbişeyi unutmaz ama kardeşinin doğum gününü bile ben hatırlatırım benim zatn tarih konusunda acayip bi hafızam var kimsenin doğum gününü özel günleri flan hiç unutmam herkes şaşırıyo benim bu huyuma

slanaras benim de evlilik yıldönümüm 18 ekim2.yılımızı gtamamlıycaz inşallah...
polyannacım aynen bende solduklarında çiçeklere dayanamıyorum...genelde masa üzerindeki kasemde teşhir ediyorum kurumuş gülleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…