- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.621
maşallah cnm Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etssin
ayyyy okonu çok zor cinsiyet kesinleşince koymak lazım alışsın diye kzı ismi kız ismi bulalım
benimle eşimin ismi uyumsuz çaresiz başka olcak önerilere açığım hatta pollyanna bebişlerimizin isimleri diye başlık mı açsa
doğum günün kutlu olsun cnm cok sevındım, benımde doğum gunum haftaya 13 ekımde bende heyecanla beklıyorum ne yapıcak dıye.
insan herzamankınden daha fazla bısey beklıyo ne de olsa hamıleyız :)
ne zor bu isim konusu valla insan şaşırıp kalıyor hele birde ikiz olunca bütün isimler tamamen yok olmuş oluyor kafanızdan bende öyle valla düşünemiyorum bile niş. güzel isimler buluruzzz
benimle eşimin ismi uyumsuz çaresiz başka olcak önerilere açığım hatta pollyanna bebişlerimizin isimleri diye başlık mı açsa
valla bizimde 27 ekim evlilik yıuldönümümüz bende bekliyorum artık bakalım dediğin gibi hamile olunca daha bi hevesli oluyosun sanki hormonlardan galiba
ne güzel akşama ne yapıcak acaba merak ettim şimdi . benim kocamın hiç ince düşünceleri yoktur maalesef hediye alır sağolsun ama karıma bi çiçek alıyım demez neyse ki kocacım çok iyidir çok seviyorum onuda bunları hoş görüyorum 18 ekim evlilik yıldönümü bakalım biizmki ne yapıcak çok bi beklentim yok açıkçası ne alacağını bile bilemez bana sorar aslında beğendiğim yüzüğü alsa çok güzel olurdu ama altın çıktı pahalıdır şimdi akılda edemez zaten :2::2::2:
walla cnm bana öyle gelıo ki bu dogum gunumde kımse bana hedıye almıcak herkes bebişime alıcak.
Ama zaten o bu sene bana en guzel ve en buyuk hedıye :)
ayy ne güzel ikizlerinmi olacak
bende çok istemiştim ikizlerimin olmasını
bencede öle olur bizde yiğenim doğduğunda yengemin doğumgününde bebek arabası almıştık yengeme hediye
bende isterdim ikiz olmasını babaannemin ikiz çocukları olmuş çünkü babaanne tarafında her ailede var nerdeyse belki olur dedik ama kısmet Allah yokluğunu aratmasın .
amin canımm bir kızım birde oğlum olacak inş..çok sevindim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
cinsiyetleri bellimi
hakkatten çok zor yahuu geçenlerde anneme dedim sizler 40 yıl öncesinde bizim isimleri modern şekilde bulmuşsnuz ne güzel bizler napcaz diyee gülüyor zor diyo isim işi Allah kolaylık versin valla...inş. kız ismi bulmak özellikle çok zor ben ciniyet öğrenmeden önce biraz araştırdım bulamamıştım erkek ismi hazırdı zaten YUSUF SELİM koymayı düşünüyoruz dedelerinin ismi ama isimler ve anlamları çok hoşumuza gittiği için seneler önce düşünmüştük acaba koymasak mı dediğimde eşim vazgeçmiyo büyük ihtimal böyle kalıcak kız olursa YAREN SELİN diye düşünüyodum ama babamız selini pek beğenmiyo zor valla isim konusu bizim ailde herkesin ismi S ile başlıyo o konuda biraz takıntım var açıkçası damatlar hariç herkes S ...
tatlım ALTIN düşüşte bu ara.. eşine bi çıtlat istersen.. :)) dün çeyrek altın 165 civarındaydı
tatlım ALTIN düşüşte bu ara.. eşine bi çıtlat istersen.. :)) dün çeyrek altın 165 civarındaydı
amin canımm bir kızım birde oğlum olacak inş..
hakkatten çok zor yahuu geçenlerde anneme dedim sizler 40 yıl öncesinde bizim isimleri modern şekilde bulmuşsnuz ne güzel bizler napcaz diyee gülüyor zor diyo isim işi Allah kolaylık versin valla...
çok iyi fikir valla bencede ...........
altın 70 lirayken sordum fiyatını almadım şimdide para harcamaya korkuyo insan masraf olmasın diyebide hiç öyle bişey isteme çıtlatma beceremiyorum istesem alır ama ne gelirse bahtıma diyorum sevgililer gününde gitmiş uyduruk bi siyah kazak almış hemde kısa ben kapalıyım etek giymem napıyım kısa kazağı bide demezmi hiç bu renk yoktu diye kara kara şeyler giymem ben ama güzelmiş etek giyersem giyerim dedim ne diyim kıyamam ki kocişim bu konularda yetenek 0
Benim eşimde önceden ne istediğimi bi şekilde öğrenir bir ay kala falan,sonra da gidip alır
benim eşimde önceden ne istediğimi bi şekilde öğrenir bir ay kala falan,sonra da gidip alır
aynen benımkıde oyledır ama ne hıkmetse sesı solugu hıc cıkmıyo 1 hafta kaldı. ınsallah buyuk bı suprız hazırlıyodur da onun sessızlıgıdır yoksa bu psikolojıyle kafasını kırarım valla
Benim eşim de hiç hediye beğenemez:)) sen neyi beğeniyosan git al kendine der.. en güzel yaptığı şey özel günleri hiç unutmaması ve mutlaka çiçekle gelmesi. artık bende bana çiçek alma dedim. çünkü solduklarında atmaya kıyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?