- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.541
günaydınn kızlarr ben hala bebişimi hissedemiorum yaaa çok asabım bozuluo nerde olduğunu hissediorum ama beni hiç tekmelemio
Akşam dr a gittik yine açmadı bacaklarını kuzum yine büyük ihtimal kız dedi dr umuz 1 ay sonra gidicez bi daha yani 6. Ayda net öğreneceğiz kuzumun cinsiyetinii geç diil mi ya :))
canım benim kuzumuda iki kere kıza benzettiler bacaklarını topluyo ve kesinlikle inatla açmıyo kız bebekler göstermiyomuş namuslu olayı yani:90::90::90:
günaydın güzel mart annelerii
limonlu kek cnm valla ben de okurken önce bi korktum sonra sevindim aman dikkat et kendine bir daha iş fln yapma gece gece:))
melekygmr hoşgeldin aramıza bebeğine de geçmiş olsun allahım o beynindekini toz etsin yok etsin inşallah cnm ben de ilk kez duydum oyüzden bir yorum yapamayacağım cnm ama başka doktorlara da sorardım ben olsaydım
anneyimben doğum günün kutlu olsun benim de 13 ekim doğum günüm yani bir hafta sonra benim eşim geçen sene unutmuştu valla bu sene ne yapar bilemiyorum inşallah gene unutmaz yoksa ben de onu unuturum artık
ay bu gece ne rüyalar gördüm ne rüyalar ya ayrıntılı usgye gitmişim doktor başta senin bebek ölmüş diyor sonra hareket ettiğini görüyoruz ama bu sefer de senin bebeğin çok kilolu diyor ben ee ne olmuş öyleyse diyorum o da demek ki problemli özürlü olacak bu kadar kiloluysa diyor sonra da uyandım ay çok kötü hissettim yaaa umarım iyidir oğlum sinir oldum o rüyaya
bir de kızlar benim ayak başparmağımda tırnak batıyor bu soruna bir çözümü olan var mıdır acaba???5
merhaba güzel anneler,
Dün aksam eşimle beraber bebek arabalarına baktık arastırdık. çok pahalıydıııı..... en basidi 400 den baslıyo 1000e kadar cıkıo.
yuksek fıyatlı olanlar su buyuk ve hantal gorunumlu olanlar. kucuk olanlar daha ucuz.
Aranızda bebek arabası alan varmı daha oncekı bebegıne yada şimdi. buyuklerden alsam sankı 1 yasına kadar ıyı ama sonrası ıcın kullanıssız gıbı gelıyo.
yoksa o kucuk olanlar yeterlı olur mu? tecrubesı deneyımı olan varsa fıkır verebılırmı lutfen..
merhaba anneler
öncelikle sizlere çok teşekkür ederim.beni çok merak etmissiniz.ben kısca durumu anlatayım. benim hastaneye gitmeden önceki
bir kaç gün öncesinden başlayan kassık ağrıları ve karın ağrısı vardı.. arada sırada oluyordu çok sık değildi. son gün biraz iş yapmıştım öyle kapı pencere silme değil yüzeysel bir temizlik vs işte
eşim o gece de nöbette idi yani gece yalnızdım herşey çok iyi idi bir anda karnıma 10 dk ara ile inanılmaz ağrılar girdi elim ayağım boşaldı
hemen lavobayya gttim mide bulanısıı ve kusma arkasından çok yoğun geldi kanama falan yoktu çok şükür.geçer diye bekledim geçmedi ne yazıkki eşimi aradım hemen geldi hastanaye gttik..
hastanede çok acil bir gebe varmış drlar çok yoğundu.. bu arada benim hemşire kalp atışını dinlemeye çalıştı ne yazıkki duyamadı..sonra başka hemşire geldi o uğraştı gene duyulmadı..içimden avazım çıktığı kadar bağırmak geldi...
hemşirelerin gözlerine bakıyorum ama bana bakmıyolarla bile..onlar da korktular.dondum kaldım ne yapacaktım bebeğimin cinsiyetini bile öğrenemeden uçup gitmişti..eşimi o ara almadılar yanıma gene yalnızdım
dediklerini de tam anlayamıyorum yurtdışında yaşıyorum yaa hep ingilizce..sonra usg ye aldılar ben gene konuşmamıyorum esas dondum elim ayağım buz kesildi.. derken usg de bebeğimin kalp seslerini duyduk hatta uyuyordu kerata
sonra bir uyanışı var görmelisiniz büyük insan gbi gerildi.. ellrini yüzüne sürdürdü..usg mi yapan teknisyen ve doktorum çok ilgili idiler herşeyi kontrol ettiler hiiç bir anormallik yok.. bebeğin sıvısı iyi kanama yok bebek haftasından daha büyük maşAllah dediler.. ağrı sebeplerini de muhtemelen hamilelik dışında bir ağrı olduğunu ama gene de dkkat etmem gerktiğini dinlenmemi söylediler..
kızlar hamilelikte özellikle ayaklardan üşütme karın ağrısı yapabilirmiş.tabi bir de korkularımz daha da arttırıyor...dr um uzun uzun bebğimizi ve beni inceledi..her şeyin normal olduğunu söyledi..ilaç bile gerek yok kendini yorma yeter dedi. bu da her gebe için geçerli olan bir şey dedi. sana özel değil dedi yani :)) ilk başta kalp atışının duyulmama sebebi de alet bozukmuş meğer.gacur gucur ediyordu zaten...
kızlar bir haberim daha var TOSUN PAŞAMgeliyor benim de.. daha önce üzüntüden ağladığım hastane odasında şimdi sevinçten ağladım..aslında cinsiyet önemli değil ama içimden geçen sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir erkek evlattı. rabbim gönlüme göre verdi
sizlere tekrardan çooook teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden nekadar çok merak etmisiniz beni nekadar çok üzülmüsünüz. inanın sizi bu kadar merakta bıraktığım için özür dilerim..
kızlar fikri olan yok mu???
kızlar fikri olan yok mu???
bende sabahtan beri bakıyorum bebek arabalarına ama bende karar vermeedim yiğenime chıcconun almıştık ama ben 3lü olanlar var onlardan almak istiyorum . craft maxıcosi yada bebe comfortun iimiş bizim kızlardan kullananlar :44:öle söledi
valla ben oğlumda büyük birşey almıştım bebekken çok rahat ediyorlar ama sonradan bir yerlere giderken falanda sorun oluyor taşımak.ben olsam daha orta birşey alırdım.hem baston tipine benzeyen katlanınca küçük olan hemde rahat bir araba.
bende rahat etsın dıye buyuklerınden dusunuyodum ama arkadasım kafamı karıstırdı. onlarda once buyuk aldılar ama sonra tasımak cok sorun oldugu ıcın bıtanede baston tıpınden aldılar. 2 tane arabası olmus oldu bebegın bosu bosuna. bastonlar cok kullanıslı gıbı ama yenı dogan bebek için rahat olurmu acaba onlarında gorunusunde sankı 1-2 yasta daha kullnıslı gorunuyo. cok kararsızım yaaaaaa. az parada deıl al gıtsın demek ıcın
bebekken büyüklr gerçekten kullanışlı ama bende bi tane baston tipi alıcam büyük oğlumda kullanırım şimdilik.bazen nette baston tii olanlar 99 a falan bulunuyor.sürekli takip etmek lazım.ben ankarada oğlumun büyük arabasını 250 ye almıştım.bende rahat etsın dıye buyuklerınden dusunuyodum ama arkadasım kafamı karıstırdı. onlarda once buyuk aldılar ama sonra tasımak cok sorun oldugu ıcın bıtanede baston tıpınden aldılar. 2 tane arabası olmus oldu bebegın bosu bosuna. bastonlar cok kullanıslı gıbı ama yenı dogan bebek için rahat olurmu acaba onlarında gorunusunde sankı 1-2 yasta daha kullnıslı gorunuyo. cok kararsızım yaaaaaa. az parada deıl al gıtsın demek ıcın
sanırım baston tiplerin yeni doğanlar için yatay pozisyonda olanları var onları bi araştır istersen
bebekken büyüklr gerçekten kullanışlı ama bende bi tane baston tipi alıcam büyük oğlumda kullanırım şimdilik.bazen nette baston tii olanlar 99 a falan bulunuyor.sürekli takip etmek lazım.ben ankarada oğlumun büyük arabasını 250 ye almıştım.
Arkadaşlar ben bugün doktora giderken sanırım üşüttüm. Grip oldum burun akıntım fena. Hapşırık iyice arttı. Kilot sürekli değişiyor. İdrar kaçırmam zaten vardı.
Eğer idrar kaçıranlar varsa doktor buna normal dedi. Rahim büyüdüğü için baskıdan tutamıyormuşuz. Anne sağolsun Ihlamur yapıyor inşallah iyi gelir.
Kizlar günaydın nasilsiniz hayirli cumalar
Hasta olanlara şifalar diliyorum
Limonlu kek prensin hayirli olsun tatlım
Ceylincim prensesin de hayirli olsun bitanem
Kizlar bugün benim dogum gunün aksamı bekliyorum sabırsızlıkla bakalım esın ne yapacak
Moralim bozuk,bu erkek merakı neymiş.Dün cinsiyetini öğrenince eşim annesine şaka yaptı kızımız oluyo dedi(bu arada ben de dinliyorum)neler söyledi.Iyyy kız olamaz,hayır erkek olcak daha neler neler saydı sonra tabi erkek olduğu öğrendi.Hepsini duydum dedim duy nolcak dedi bi de üstüne.Bunca lafın üstüne dr yanlış görmüşüm kızmış dese bir ay sonra nolur acaba.Eşim de hatta söyledi yanılmış olabilir diye hala inatla illa erkek olcak diyo.Çok sinir oldum görmek istemiyorum uzun bi süre ama malesef çok yakın oturuyo
Moralim bozuk,bu erkek merakı neymiş.Dün cinsiyetini öğrenince eşim annesine şaka yaptı kızımız oluyo dedi(bu arada ben de dinliyorum)neler söyledi.Iyyy kız olamaz,hayır erkek olcak daha neler neler saydı sonra tabi erkek olduğu öğrendi.Hepsini duydum dedim duy nolcak dedi bi de üstüne.Bunca lafın üstüne dr yanlış görmüşüm kızmış dese bir ay sonra nolur acaba.Eşim de hatta söyledi yanılmış olabilir diye hala inatla illa erkek olcak diyo.Çok sinir oldum görmek istemiyorum uzun bi süre ama malesef çok yakın oturuyo
canım doğum güün kutlu olsunnn nice yıllaraKizlar günaydın nasilsiniz hayirli cumalar
Hasta olanlara şifalar diliyorum
Limonlu kek prensin hayirli olsun tatlım
Ceylincim prensesin de hayirli olsun bitanem
Kizlar bugün benim dogum gunün aksamı bekliyorum sabırsızlıkla bakalım esın ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?