2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar çok çok güzel bisey oldu:))

Esim askeriyle kocaman bir demet Gül göndermiş icinede çok güzel birnit eklemiş coksevindim ya duygusala bağladım gene bende hemen aradım asıl süprizim aksama dedi :))
Ben bu adamı çok ama coook seviyorum

ne güzel çok sevindim senin adına
bu arada bugün doğum günün galiba iyiki doğdun rabbim daha nice yaşlara eriştirsin inşallah sevdiklerinle beraber

ohh ohhh maşallahhhh doğum günü kutlamaları şimdiden başlamış ne güzelll akşamı zor edersin sen şimdi canım..........

mutlu kız hoşgeldin aramıza sağlıklı sıhhatli bebişini kucagına almayı nasip etsin rabiim....

doğum günün kutlu olsun cnm cok sevındım, benımde doğum gunum haftaya 13 ekımde bende heyecanla beklıyorum ne yapıcak dıye.
insan herzamankınden daha fazla bısey beklıyo ne de olsa hamıleyız :)

maşallah cnm Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etssin

isim konusunda bende bişi bulamadım ya benimde kızım olucak minik kuzuma nasıl bi isim koysam karar veremedim

ayyyy okonu çok zor cinsiyet kesinleşince koymak lazım alışsın diye kzı ismi kız ismi bulalım

canım senin ismin neydi kendine yada babasına uygun isimler düşündün mü hiç

benimle eşimin ismi uyumsuz çaresiz başka olcak önerilere açığım hatta pollyanna bebişlerimizin isimleri diye başlık mı açsa

ne zor bu isim konusu valla insan şaşırıp kalıyor hele birde ikiz olunca bütün isimler tamamen yok olmuş oluyor kafanızdan bende öyle valla düşünemiyorum bile niş. güzel isimler buluruzzz

ne zor bu isim konusu valla insan şaşırıp kalıyor hele birde ikiz olunca bütün isimler tamamen yok olmuş oluyor kafanızdan bende öyle valla düşünemiyorum bile niş. güzel isimler buluruzzz

ayy ne güzel ikizlerinmi olacak
bende çok istemiştim ikizlerimin olmasını

ne güzel akşama ne yapıcak acaba merak ettim şimdi . benim kocamın hiç ince düşünceleri yoktur maalesef hediye alır sağolsun ama karıma bi çiçek alıyım demez neyse ki kocacım çok iyidir çok seviyorum onuda bunları hoş görüyorum 18 ekim evlilik yıldönümü bakalım biizmki ne yapıcak çok bi beklentim yok açıkçası ne alacağını bile bilemez bana sorar aslında beğendiğim yüzüğü alsa çok güzel olurdu ama altın çıktı pahalıdır şimdi akılda edemez zaten :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…