- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.601
Mutlu kız hosgeldin tatlım ne demek sohbete katilabilirmiyim tabikide
Bebeğin kaç haftalık
Canım ne iyi yapmışsın erken gelmissin iyi olmuş dinlenirsin biraz
[
gel cnm benim hoşgeldin
Kızlar selam bugün okuldan erken geldim hemen size koştum
Canlarım isim konusunda yorumlarınız için çok teşekkür ederim
isim konusunda bende bişi bulamadım ya benimde kızım olucak minik kuzuma nasıl bi isim koysam karar veremedim
Kızlar selam bugün okuldan erken geldim hemen size koştum
Canlarım isim konusunda yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Kizlar çok çok güzel bisey oldu:))
Esim askeriyle kocaman bir demet Gül göndermiş icinede çok güzel birnit eklemiş coksevindim ya duygusala bağladım gene bende hemen aradım asıl süprizim aksama dedi :))
Ben bu adamı çok ama coook seviyorum
Esim askeriyle kocaman bir demet Gül göndermiş icinede çok güzel birnit eklemiş coksevindim ya duygusala bağladım gene bende hemen aradım asıl süprizim aksama dedi :))
isim konusunda bende bişi bulamadım ya benimde kızım olucak minik kuzuma nasıl bi isim koysam karar veremedim
canım senin ismin neydi kendine yada babasına uygun isimler düşündün mü hiç
mutlu kız hoşgeldin aramıza sağlıklı sıhhatli bebişini kucagına almayı nasip etsin rabiim....
ne zor bu isim konusu valla insan şaşırıp kalıyor hele birde ikiz olunca bütün isimler tamamen yok olmuş oluyor kafanızdan bende öyle valla düşünemiyorum bile niş. güzel isimler buluruzzz
ayy ne güzel ikizlerinmi olacak
bende çok istemiştim ikizlerimin olmasını
evet canım ikizlerim olacak Allahın izniyle
Kizlar hepinize çok çok TSK ederim güzel dilekleriniz için sagolun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?