2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba,
pıtpıtları hissedenler var mı?
ben heyecanla bekliyorum 17 hafta 5 günlük oldu.. daha bişey hissedemedimm..

Ben akşamları bazen hissediyorum ama hala bebişim mi değil mi anlayamadım Ama geçenlerde steteskopla kalp atışlarını dinledik eşimle,çok güzeldi

merhaba, öncelikle geçmiş olsunn..
benimde bazen çok kötü başım agrıyor... doktor ilaç vermişti baş agrısı için kullanmadım ama syle yapıyorum genelde akşam agrım oluyordu bilgisayar ortamında çalışıyorumm beyaz ekran rahatsız ediyor beni bide akşama dogru yorgunluk ve karın acıkması da baş agrısını hızlandırıyor. öyle durumda akşam sıkıca başımı baglıyorum ve uyuyorum...
tekrar geçmişolsunn

Kızlar bıraz once doktorumu aradım. Bogaz agrısı grıp için.
ıhlamurla balı karıştır iç sadece dedi. Zencefil zararlımı dedim. Zararlı deil ama ıhlamur ve bal cok daha etkili dedi. şimdi hemen ıhlamur almaya gıdıorum cok korkuyorum ılerlıcek dıye cunku bende bronşit var. Bronşite cevirirse aylarca kendıme gelemıyorum.

Ben akşamları bazen hissediyorum ama hala bebişim mi değil mi anlayamadım Ama geçenlerde steteskopla kalp atışlarını dinledik eşimle,çok güzeldi

merhaba,
stetoskopla bizde dinledik galiba derinden tıktıktık geliyordu.. ben hala ilk gebelik oldugundan inanamıyorumm .. kızım bi an önce hissettirsin istiyorumm kendini..

oh iyi şükür zaralı olmadığına sevindim.
İnşallah sende çabucak atlatırsın canım.
ıhlamur ve baldan hariç, bol bol mandalina ye

herkes bi yere not alsın o zaman dün eşim beni dışarı çıkarmadı hava soğuk yağmur yağıyor hasta olursan ilaçta alamıyorsun diyee

Kizlar gunaydinn nasilsiniz biz iyiyiz sukur ama bebeğimi hissetmiyoruummm daha (

Hasta olanlara gecmis olsun çok çok

arkadaşlar, hasta grip olan anne adayları varsa çok geçmiş olsunn..
biliyosunuzdur 18 haftalarda kulakları gelişiyormuşş bolbol müzik dinletmek konuşmak guzel oluyormuşş bide biyerde sunu okudum..bitter çikolota yiyen annelerin bebekleri mutlu oluyormuşş gülen bebekler oluyormuş..

bu arada kordon bagı bankacılıgı hakkında bilginiz var mı? bence çok gerekli bişey ama özellikten çıkıp her doğum yapan annenin bebeginden alınmalı.. biliyosunuz çok fazla yeni yeni hastalıklar turüyor.. gelecek de saglıklı nesil için belli hastalıkların üstesinden gelmek için devlet tarafından organize edilmeli..

herkes bi yere not alsın o zaman dün eşim beni dışarı çıkarmadı hava soğuk yağmur yağıyor hasta olursan ilaçta alamıyorsun diyee

kesınlıkle herkes cok dıkkat etsın. Walla ben cok kotu olsamda ılac kullanamam ya ıcım el vermez. Sonucta ılaclar %100 zararsız deıl sadece etkılerı hamıleler ıcın bıraz azaltılmıs.

evet canım çok haklısın ama devletimiz bu konuda çok geride(
herkesinde bütçesi buna elvermiyor.. bi kaç yıl önce araştırdığımda özel laboratuvarlarda saklamanın çok pahalı olduğunu görmüştüm.

keşke hızla yayılsa.

mandalınaya bayılırım ama gecen pazarda denedım cok eksıydı olmamıs daha.
Bıkac hafta sonra tatlanır ınsallah.

Nasıl gelmemıs tadı anneme aldırıorum ben valla cok guzeller bıttı ztn cok sukr yrn pazar var yıne alır bana guzel annem:))) ama marketlerde olanlar tam hıkaye portakal olacaklrms erkenden koparıp mandalına yapmıslar:)) ben 2 haftadr cok lezettlı yıorum hemde bana renklerı ılacla acılmamıs dogal yesıl renklılerı alıoo mınık kusum benım:))) benımde canım yıllardr madalına yemem eve gelr cururler daha mandalına yokken canım cekmeye baslamstı gaıpten mandalına kokuları alıyodum:)) bende grıp oldum ve 2 gn hc tat almadm yınede mandalına sıktım ıctım yedım cok sukr sımdı sadece brnm akıo bazn oksuruorum ama ıyıyım:)))

Kizlar gunaydinn nasilsiniz biz iyiyiz sukur ama bebeğimi hissetmiyoruummm daha (

Hasta olanlara gecmis olsun çok çok

Esmacım bizim ikinciler tembel çıktı anacım:)) ben hergün şükür hissediyorum ama anlık olarak. öle elimi koyayım dinleyeyim yok eşim hala hissedemedi. bende sadece bikaç kez elimi karnıma koyunca hissettim. onun dışında hepsini içten hissediyorum.. elimi koyduğumda naz yapıyo kıpırdamıyo:))

Kızlar c. Tesi günü detalı ultrasonumuz vardı 18 + 6 oldum bugün hafta sonu bebeğim cok güseldi babasına benziyordu resmen parmağını emiyordu yavrum cok sağlıklı maşallah bebeğime

birde 1 ay sonra doktorumuz rahim ağzı uzunluğu muayenesi yapacağını söyledi ama sormadım nasıl bir muayene diye acaba alttanmı muayene olacak pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…