- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.941
arkadaşlar merhaba,
pıtpıtları hissedenler var mı?
ben heyecanla bekliyorum 17 hafta 5 günlük oldu.. daha bişey hissedemedimm..
günaydın anneciklerbenim durmak bilmeyen bi derdim var. cumartesi gününden beri beynimin içini matkapla deliyolarmış gibi bi baş ağrısı girdi. o kadar şiddetliki artık başımı dik tutamıyorum parol vermişti önceden doktorum baş ağrısı için ama parol sadece 1 saat fayda etti etkisi geçince gene başladı ağrı. artık dayanamıyorum. uyursam geçer diye yatıyorum ama kalkınca daha beter bir ağrıyla uyanıyorum hep. sizlerinde oluyomu böle baş ağrısı yoksa sadece bendemi mevcut? nolur yardım edin ya
Ben akşamları bazen hissediyorum ama hala bebişim mi değil mi anlayamadımAma geçenlerde steteskopla kalp atışlarını dinledik eşimle,çok güzeldi
Kızlar bıraz once doktorumu aradım. Bogaz agrısı grıp için.
ıhlamurla balı karıştır iç sadece dedi. Zencefil zararlımı dedim. Zararlı deil ama ıhlamur ve bal cok daha etkili dedi. şimdi hemen ıhlamur almaya gıdıorum cok korkuyorum ılerlıcek dıye cunku bende bronşit var. Bronşite cevirirse aylarca kendıme gelemıyorum.
Kızlar bıraz once doktorumu aradım. Bogaz agrısı grıp için.
ıhlamurla balı karıştır iç sadece dedi. Zencefil zararlımı dedim. Zararlı deil ama ıhlamur ve bal cok daha etkili dedi. şimdi hemen ıhlamur almaya gıdıorum cok korkuyorum ılerlıcek dıye cunku bende bronşit var. Bronşite cevirirse aylarca kendıme gelemıyorum.
arkadaşlar merhaba,
pıtpıtları hissedenler var mı?
ben heyecanla bekliyorum 17 hafta 5 günlük oldu.. daha bişey hissedemedimm..
TUGBAEMRAH canım seni görüyorum aşağıda..
nasılsın?? doktora gittinmi kontrole????
oh iyi şükür zaralı olmadığına sevindim.
Inşallah sende çabucak atlatırsın canım.
ıhlamur ve baldan hariç, bol bol mandalina ye
cnm benim hiç gözünden kaçmıyo :)))) yok kontrol çarşamba günü inşallah herşey normaldirde biran önce tekrar gelir bebiş :))
herkes bi yere not alsın o zaman dün eşim beni dışarı çıkarmadı hava soğuk yağmur yağıyor hasta olursan ilaçta alamıyorsun diyee
arkadaşlar, hasta grip olan anne adayları varsa çok geçmiş olsunn..
biliyosunuzdur 18 haftalarda kulakları gelişiyormuşş bolbol müzik dinletmek konuşmak guzel oluyormuşş bide biyerde sunu okudum..bitter çikolota yiyen annelerin bebekleri mutlu oluyormuşş gülen bebekler oluyormuş..
bu arada kordon bagı bankacılıgı hakkında bilginiz var mı? bence çok gerekli bişey ama özellikten çıkıp her doğum yapan annenin bebeginden alınmalı.. biliyosunuz çok fazla yeni yeni hastalıklar turüyor.. gelecek de saglıklı nesil için belli hastalıkların üstesinden gelmek için devlet tarafından organize edilmeli..
mandalınaya bayılırım ama gecen pazarda denedım cok eksıydı olmamıs daha.
Bıkac hafta sonra tatlanır ınsallah.
Kizlar gunaydinn nasilsiniz biz iyiyiz sukur ama bebeğimi hissetmiyoruummm daha(
Hasta olanlara gecmis olsun çok çok
hadi inşallah inşallah.. bana sanki günler geçtide geçen çarşambaydı gibi geldi:)) hayırlı haberlerini bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?