- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.961
nasıl gelmemıs tadı anneme aldırıorum ben valla cok guzeller bıttı ztn cok sukr yrn pazar var yıne alır bana guzel annem:))) ama marketlerde olanlar tam hıkaye portakal olacaklrms erkenden koparıp mandalına yapmıslar:)) ben 2 haftadr cok lezettlı yıorum hemde bana renklerı ılacla acılmamıs dogal yesıl renklılerı alıoo mınık kusum benım:))) benımde canım yıllardr madalına yemem eve gelr cururler daha mandalına yokken canım cekmeye baslamstı gaıpten mandalına kokuları alıyodum:)) bende grıp oldum ve 2 gn hc tat almadm yınede mandalına sıktım ıctım yedım cok sukr sımdı sadece brnm akıo bazn oksuruorum ama ıyıyım:)))
inanmıyorum ben mandalına delısıyım, nasıl agzımı sulandırdın sımdı hemen bugun pazara gıdıp butun tezgahlardakılerı deneyıp bulcam.. Inşşallah bulurum tabi bana şans dile :)
Oyyy kuzum uzuldum sımdı beee ben yrn anneme solım sanada alsn gonderımmm sana kargo yapımm((
arkadaşlar, hasta grip olan anne adayları varsa çok geçmiş olsunn..
biliyosunuzdur 18 haftalarda kulakları gelişiyormuşş bolbol müzik dinletmek konuşmak guzel oluyormuşş bide biyerde sunu okudum..bitter çikolota yiyen annelerin bebekleri mutlu oluyormuşş gülen bebekler oluyormuş..
bu arada kordon bagı bankacılıgı hakkında bilginiz var mı? bence çok gerekli bişey ama özellikten çıkıp her doğum yapan annenin bebeginden alınmalı.. biliyosunuz çok fazla yeni yeni hastalıklar turüyor.. gelecek de saglıklı nesil için belli hastalıkların üstesinden gelmek için devlet tarafından organize edilmeli..
canın saolsun cnm , bulurum ben. ben bulamazsam eşim ne güne duruyo, biraz enerji harcasın bebeğimiz için. Sonuçta ben deil bebek istiyo :):):)
Eki Görüntüle 270543
kızlar bu etek güzel mi???
güzel diyenler en fazla kaç para verirler???? hadi bakalım
inşallah cnm benim dua edin bana nolur :)
sana ve tüm diğer hasta arkadaşlara geçmişler olsunkızlar çarsambadan beri yoktum ablamın düğünü vardı ona gittim valla çok kötü hasta oldum döndüm geri antibiyotğie başladım istemeye istemeye yalnız içtiğimde bu haldeyim içmesem ne olurdum bilmiyorum şimdi geçmişi okucam herkesi ççok merak ediyorum
cnm bence çok güzel ,benim yeğenim var 3 yaşında kızımız böyle eteklere hasta:)
Etek çok güzelmiş kızların hayır diyemeyeceği bı etek :))
Benimde canım istedi mandalina bende gidip çarşıdan bakayım yoksada yarın pazardan alırım artık :))
kızlar çarsambadan beri yoktum ablamın düğünü vardı ona gittim valla çok kötü hasta oldum döndüm geri antibiyotğie başladım istemeye istemeye yalnız içtiğimde bu haldeyim içmesem ne olurdum bilmiyorum şimdi geçmişi okucam herkesi ççok merak ediyorum
Valla gonderırım hıc sorun olmaz ıstedıgn gıbı bulamazsn hemen burdan bana baglan ben apsylen gonderırım:))
ah arkadaşlar etek çok güzelde parası çok uçuk!!!
İndirimdeki haliyle 119.20 tl imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?