2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inanmıyorum ben mandalına delısıyım, nasıl agzımı sulandırdın sımdı hemen bugun pazara gıdıp butun tezgahlardakılerı deneyıp bulcam.. Inşşallah bulurum tabi bana şans dile :)

SemRavim sorma tatlım ya çok tembel :)) Arda paşada çok erken hissetmiştim ve çok oynuyodu durmuyordurdu yerinde bunuda bekliyoruz bakalım

inanmıyorum ben mandalına delısıyım, nasıl agzımı sulandırdın sımdı hemen bugun pazara gıdıp butun tezgahlardakılerı deneyıp bulcam.. Inşşallah bulurum tabi bana şans dile :)

Oyyy kuzum uzuldum sımdı beee ben yrn anneme solım sanada alsn gonderımmm sana kargo yapımm((

evet tatlım geçen arkadaşla konuştuk kordon bağııını 1500tl doğum anında hersene doğum günüdede 100 dolar veriliomuş çok geldii ama tabiiki hastalıktann allah korusun değerli değilll allahım yaşatmasınnn haa bu arada arkadaşımın bebbeği 2 yaşında fiyatlar değişmiştir muhakkkaak

kızlar günaydın hepinize iyi haftalar ne güzel kalabalık olmuşuz böyle yeni gelenlerde hoş gelmişler bende öğleden sonra sağlık ocağına gidicem kaydım teeeeee 4 sene önceki anacığımın eski evindeki yerde inşallah problem olmazda alırlar buraya

Slm.. Tüm anne ve bebişler iyidir inş. Hasta annelere geçmiş olsun, benimde kızımın burnu akıyor grip oldu sanırım(

kızlar çarsambadan beri yoktum ablamın düğünü vardı ona gittim valla çok kötü hasta oldum döndüm geri antibiyotğie başladım istemeye istemeye yalnız içtiğimde bu haldeyim içmesem ne olurdum bilmiyorum şimdi geçmişi okucam herkesi ççok merak ediyorum

sana ve tüm diğer hasta arkadaşlara geçmişler olsun

Etek çok güzelmiş kızların hayır diyemeyeceği bı etek :))

Benimde canım istedi mandalina bende gidip çarşıdan bakayım yoksada yarın pazardan alırım artık :))

cnm bence çok güzel ,benim yeğenim var 3 yaşında kızımız böyle eteklere hasta:)

Etek çok güzelmiş kızların hayır diyemeyeceği bı etek :))

Benimde canım istedi mandalina bende gidip çarşıdan bakayım yoksada yarın pazardan alırım artık :))

ah arkadaşlar etek çok güzelde parası çok uçuk!!!
İndirimdeki haliyle 119.20 tl imiş

Geçmiş olsun cnm yaa herkes şifayı kapıyor dikkat edin bu arada fazla öpüşmeyin kimseyle arkadaşlar ne olur ne olmaz sonuçta mikrop bulaşıyor işte

size mutlu günler diliyorum arkadaşlar.. ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım..

kendinize çoook iyi bakın.. Sabah buz kesen hava şuan güneş açmış durumdayken kaçırmayayım.

öpüldünüüüüüzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…