- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.901
kızlar cevap verebilecek olan yok sanırım soruma.
bir de kızlar saglık ocagından benı cagırdılra ıdrar tahlılı vs yapılcakmıs. hanı oz.le ben ıstemedım onların yaptıgı bır prosedurmus
yaptıranınız var mı?
kızlar cevap verebilecek olan yok sanırım soruma.
bir de kızlar saglık ocagından benı cagırdılra ıdrar tahlılı vs yapılcakmıs. hanı oz.le ben ıstemedım onların yaptıgı bır prosedurmus
yaptıranınız var mı?
herkese günaydınnnnnnn.....
malesef bende haftaya hasta olarak başlayanlardanım. boğazlarım cok kotu şişti yutkunamıyorum ara ara ateşte cıkıo ınıyo,başım da felaket ağrıyo çok kırgınlık hıssedıyorum. ıhlamur kaynatıcam bırazdan, doktora gıtsem ılac verıcek ve ben dayanmaya calısıorum ilaç kullanmak ıstemıyorum. inşallah bi an once gecer.
Gunaydın herkese,
Bende geçen hafta hastaydım bakamadım topiği. Şükür atlattım gribi. Gribi çabuk ve agrısızz atlatan biri olarak sizede yaptıklarımı anlatıyım belki size de yararı olur. Bu mikrop boğazlara yerleştiği için boğazları temizlemek şart ki hastalık bitsin, evde gargara varsa günde iki kere yapın yoksa tuzlu su veya karbonatlı su ile gargara yapın. Ben tuzlu ve karbonatlı yaptım. her aksam ayaklarıma bengay veya viks surup ustune kalın corap gıydım en az 2 saat oyle kaldım bıde ayvalı ıhlamur ve ekınezya caylarını gunde ıkı bardak ıctım sukur agrısız cok yatmadan atlattım. Hasta olan herkese cok cok gecmıs olsun...
Bu arada bızımde cınsıyetımız bellı oldu oğluşum oluyormuş. haberı ogrendıgımızzden berı yanı bu cumartesınden bberı de sureklı hareketlerını hıssedıyorum, kendini gostermeye basladı sıpam.
Yalnız bu kontrol de doktor cok kısa tuttu bıraz bozulduk bı cınsıyetı soyledı boy kıloyu bıle soylemedı bır dahakı aya cagırdı o zaman detaylıya gırecekmısım o zaman soyleyecekmıs, sizinde oylemı oluyor kızlar, o kadar ozlemıstım goremedık bıle bebişi dogru duzgun. Bu ııncı ddoktorum yıne boyle yaparsa yıne doktor değiştiricem sanırım ufff....
ayrıntılıya girecekmişsin ya zaten herşey normalse tamamdır. kafana takma canım. bundan sonra daha dikkatli olursun. bende çok özledim sabahları gerinmeyi akşam uykum geldiğinde şööyle bi genleşmeyi filan ama Allah'ın izniyle şurda 5 ay sonra (sezeryan olursa bi süre daha eklemek lazım gerinmek için :26: ) bol bol geriniriz:))günaydın güzel hamişlerçarşamba ayrıntılı usg ye gircem heyecanla bekliyorum bebeğimi çok özledim..ya bişe dicem ben bilmeden kaç zamandır gerim gerim gerildim uyanırken off ya içime dert oldu bişe olmamıştır umarım:44:
Günaydın dünaynın en güzel anneleri ve bebişleri Allah'ın rahmeti sizin ve bebişlerin üzerine olsun inş.
Kızlar biz 16 haftalık olduk geçen perşembe gittim doktora ayrıntılı ultrason için bişi demedi çarşamba 3 lü test sonuçları var o zaman mı söyleyecek acaba :44: Birde aklımı kurcalayan bir soru var ben hamileliğimin ilk zamanları yani hamile olduğumu öğrenmeden önce x ray cihazı cihazından çok geçtim yabancı olduğum için çalışma izni alıyordum emniyete giderken hep cihazdan geçtim şimdi aklıma takılıyor bi zarar vermemişdir dimi bebeğime
Aile hekımımı bu dedıgn?? gecenlerde benıde aıle hekımının ordn aradılr dedıler gebeymıssn tebrıkler dedım neee sen nerden bılıosun:)) hastaneden onlrın onune dusuomus sonclr dedı gel senı drumz muayene etcek dedım musaıt oluncası gelırım ama gıtmedım:) belkı senın bahsettıgınde bu olabılr?
günaydın anneciklerbenim durmak bilmeyen bi derdim var. cumartesi gününden beri beynimin içini matkapla deliyolarmış gibi bi baş ağrısı girdi. o kadar şiddetliki artık başımı dik tutamıyorum parol vermişti önceden doktorum baş ağrısı için ama parol sadece 1 saat fayda etti etkisi geçince gene başladı ağrı. artık dayanamıyorum. uyursam geçer diye yatıyorum ama kalkınca daha beter bir ağrıyla uyanıyorum hep. sizlerinde oluyomu böle baş ağrısı yoksa sadece bendemi mevcut? nolur yardım edin ya
canım gözün aydın sende öğrenmişsin cinsiyetini.
Geçmiş olsun ama ŞUNUDA BELİRTMEDEN GEÇMEK İSTEMİYORUM.. HAMİLELİKTE EKİNEZYA ÇAYI ZARARLI.. NORMALDE EKİNEZYA BOĞAZ AĞRISI İÇİN BİREBİR, ama İŞ HAMİLELİĞE GELİNCE DEĞİŞİYOR..
ne olur bu konuları iyice araştırın.
Hamile ve Emziren Annelerin Kullanmamasi Gereken Bitkiler Nelerdir?
Aloe (Sarısabır)
Ananas
Ardıç meyvesi
Arnika
Ayı üzümü
Barut ağacı kabuğu
Devedikeni
Ekinezya
Enginar yaprağı
Hayıt meyvesi
Kava-kava kökü
Kediotu kökü
Kınakına kabuğu
Maydanoz otu ve kökü
Meyan kökü (Günde 1-2 gr, 2-3hafta süreyle kullanılabilir)
Öksürükotu
Ravent kökü
Sinameki
Yılan kökü
Zencefil kökü
canım sanada çok geçmiş olsun.. Boğazın için bal-zencefil yemeni tavsiye ederim. Ama ateşin çıkarsa sakın ihmal etme.
citlenbik canım bunu sende uygula olurmuuu
evet aile hekimi oluyor sağlık ocaklarında. bildirim yapmıştım ben. senin bildiriminde gerek kalmamış bilgin gelmiş. benimle ebe ilgilendi idrar tahlili ve tetenozuna cagircaz dedi idrara bu haftaya cagirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?