2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cevap verebilecek olan yok sanırım soruma.

bir de kızlar saglık ocagından benı cagırdılra ıdrar tahlılı vs yapılcakmıs. hanı oz.le ben ıstemedım onların yaptıgı bır prosedurmus
yaptıranınız var mı?

Günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inşallah:)) nasılsınz bakalım? cınsıyetler yavas yavas cıkıyo ortaya heralde bnde ınsllah 20snde kesın ogrenırım:) cınsıyetlerı kesın bellı olan arkadaslar hayırlı olsun

valla canım ben henüz böyle bir sebepten ötürü aranmadığım için cevap yazamadım kusura bakma.daha sabah saati mutlaka bilen yazan biri gelir

Aile hekımımı bu dedıgn?? gecenlerde benıde aıle hekımının ordn aradılr dedıler gebeymıssn tebrıkler dedım neee sen nerden bılıosun:)) hastaneden onlrın onune dusuomus sonclr dedı gel senı drumz muayene etcek dedım musaıt oluncası gelırım ama gıtmedım:) belkı senın bahsettıgınde bu olabılr?

Günaydın herkese.. Biz de kısmet olursa 6 Mart'ta minik kızımla dünyaya merhaba diyeceğiz... Herkese sağlıklı ve huzurlu bir doğum dilerim..

geçmiş olmuş cnm zararı var mı bilmiyorum ama ben geçen kış zencefil bal limon karışımıyla iyileştim çok iyi geliyordu istersen doktoruna bir sor zararı yoksa tavsiye ederim bu karışı mı

Günaydın dünaynın en güzel anneleri ve bebişleri Allah'ın rahmeti sizin ve bebişlerin üzerine olsun inş.
Kızlar biz 16 haftalık olduk geçen perşembe gittim doktora ayrıntılı ultrason için bişi demedi çarşamba 3 lü test sonuçları var o zaman mı söyleyecek acaba :44: Birde aklımı kurcalayan bir soru var ben hamileliğimin ilk zamanları yani hamile olduğumu öğrenmeden önce x ray cihazı cihazından çok geçtim yabancı olduğum için çalışma izni alıyordum emniyete giderken hep cihazdan geçtim şimdi aklıma takılıyor bi zarar vermemişdir dimi bebeğime

Günaydınnn kızlarr,
Nihayet oğlumuzun ismini netleştirdik
RÜZGAR olacak inşallah oğlumuzun adı.
Babamız ilk istememişti ama ikna edebildim sonunda.

canım gözün aydın sende öğrenmişsin cinsiyetini.

Geçmiş olsun ama ŞUNUDA BELİRTMEDEN GEÇMEK İSTEMİYORUM.. HAMİLELİKTE EKİNEZYA ÇAYI ZARARLI.. NORMALDE EKİNEZYA BOĞAZ AĞRISI İÇİN BİREBİR, ama İŞ HAMİLELİĞE GELİNCE DEĞİŞİYOR..
ne olur bu konuları iyice araştırın.

Hamile ve Emziren Annelerin Kullanmamasi Gereken Bitkiler Nelerdir?

Aloe (Sarısabır)
Ananas
Ardıç meyvesi
Arnika
Ayı üzümü
Barut ağacı kabuğu
Devedikeni
Ekinezya
Enginar yaprağı
Hayıt meyvesi
Kava-kava kökü
Kediotu kökü
Kınakına kabuğu
Maydanoz otu ve kökü
Meyan kökü (Günde 1-2 gr, 2-3hafta süreyle kullanılabilir)
Öksürükotu
Ravent kökü
Sinameki
Yılan kökü
Zencefil kökü

Son düzenleme:
günaydın güzel hamişler çarşamba ayrıntılı usg ye gircem heyecanla bekliyorum bebeğimi çok özledim..ya bişe dicem ben bilmeden kaç zamandır gerim gerim gerildim uyanırken off ya içime dert oldu bişe olmamıştır umarım:44:

Günaydın güzel anneler...
Herkese güzel bir hafta diliyorum.Güzel haberler alacağınız bir hafta olsun inş.Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun.
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun.

bu 5 ay geçermi kızlar ya... Allahın izniyle inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.. tüm hasta anne adaylarına geçmiş olsun.. kendinize dikkat edin..

günaydın annecikler benim durmak bilmeyen bi derdim var. cumartesi gününden beri beynimin içini matkapla deliyolarmış gibi bi baş ağrısı girdi. o kadar şiddetliki artık başımı dik tutamıyorum parol vermişti önceden doktorum baş ağrısı için ama parol sadece 1 saat fayda etti etkisi geçince gene başladı ağrı. artık dayanamıyorum. uyursam geçer diye yatıyorum ama kalkınca daha beter bir ağrıyla uyanıyorum hep. sizlerinde oluyomu böle baş ağrısı yoksa sadece bendemi mevcut? nolur yardım edin ya

ayrıntılıya girecekmişsin ya zaten herşey normalse tamamdır. kafana takma canım. bundan sonra daha dikkatli olursun. bende çok özledim sabahları gerinmeyi akşam uykum geldiğinde şööyle bi genleşmeyi filan ama Allah'ın izniyle şurda 5 ay sonra (sezeryan olursa bi süre daha eklemek lazım gerinmek için :26: ) bol bol geriniriz:))

ilk zamanlar herhangibişey olacağını sanmam canım. çünkü o zamanlar henüz embriyo bile değildi bebişlerimiz

DERİNcim adıyla yaşasın Rüzgarınız..

evet aile hekimi oluyor sağlık ocaklarında. bildirim yapmıştım ben. senin bildiriminde gerek kalmamış bilgin gelmiş. benimle ebe ilgilendi idrar tahlili ve tetenozuna cagircaz dedi idrara bu haftaya cagirdi.

Bıyerde okumstum canım artık bulundugumz haftalar bebege hızla kan akısının saglandıgı bı zaman oldugu ıcın bas agrıları sıkca ortaya cıkabılrms bu donemlerde benımde gecen agırdı goz cukurlrım bıle agırdı hüü( yapck bısy yok karanlık odada uyumayı dene ben oyle yapıorum faydası oluo baya

Çok sağol polyanna ben onu atlamısım söde dikkat ediyordum tühh.. aman aman sakın içmeyin ne olur ne olmaz. Bu arada ben bunu doktora soylemedım acaba bişey olmuş mudur bak kafama takıldı şimdi. toplam 2 bardak içtim inşallah oğluma zarar vermemişimdir

günaydınnnn anneciklerrr bugün çok yağmur varrrrr kış geldii bebişlerin gelmesine az kaldıı:) of kıslarr benmde3 gündür başım ağrıoo şükür migren diill ama ince incee sızlayıp duruo bugün olmazsa minoset içicemmm((( annelerim bide dün bizzz bıldırcın yumrtası aldıkkk daha çok protesin varmış herkes normal tavuk yumurtasını iki tane yemen lazım diooo ay ben bi taneyi zor yiyom hergün hergün çare olarak aklıma bıldırcın geldii aksi bişey duyan oldumu hakkında onu yutu yutuvericemm:)))balık yemiom hap yutuom ohhh ne alaaaaa yakında süt içinde bişi bulurum bennn not:kolaycı annneeee:))))

evet aile hekimi oluyor sağlık ocaklarında. bildirim yapmıştım ben. senin bildiriminde gerek kalmamış bilgin gelmiş. benimle ebe ilgilendi idrar tahlili ve tetenozuna cagircaz dedi idrara bu haftaya cagirdi.

Evet o tetanoz asılarını onlr ucretsız yapıolr zatn ne guzl ılgılenıp cagırıolar:) gıdıver sende ben usenmegımden gıtmedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…