2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aile hekimim banada ekimin ilk haftası gel demişti gitmedim:))))
e napayım yaa çok uzak.. eşim hafta içi bi izin kullanabilse gidip dilekçe vericem yakındaki sağlık ocağına nakil için.

çok teşekkür ederim pollyannacım.
Canım zencefili toz almadıysan rendelemen gerekiyor

ya yukardada zararlı demısler zencefıl ıcın. Banada doktorum ıhlamur harıc butun bıtkı zaylarını yasaklamıstı duşuk yapıomus. Ama zencefılı hıc ayrıntılı sormadım kafam karıstı sımdı

Günaydın cnm ayni ince sızlama bende de başladı ben hiç yumurta yemyorum süt içmiyorum hamilelikten önce yiyordum ama onların kokusu fena yapıyo şimdi beni ne yapsam diye düşünüyorum hep suçlu hiss ediyorum kızıma karşı kendimi benim yüzümden beselenemiyo diye

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
hepimize güzel bir hafta diliyorum inşallah iyi bir hafta geçiririz hep birlikte
nasılsınız?

canım benim aile hekimi beni de cağırdı ama öle tahlil falan yapılmadı ben anlattım hastanede hepsi yapıldı sonuçlar temiz cıktı dedim öle kaydettiler yalnız boy kilo ölcümü yapıldı bide bel basen cevresi ölctüler her gittiğimde de kilo artısını kontrol ediyo bide bebiş artık büyüdügü için küçük doppler cihazıyla kalp atısı dinliyoruz sırf onun için bile gecerken ugruyorum valla güzel oluyo:)) bi sıkıntın yoksa tahlil yaptırma istersen cnm ama kayıtlarını takip etsinler ilerde aşılarını falan da onlar yapacagı için aşinalık olsun diye gidiyorum ben :))

korkma tatlım Allahın izniyle bişey olmamıştır bebeğine ama sen bundan sonra gecme artık kapıdaki güvenlik görevlisi niye gecmedin falan derse hamileyim de ben hep öle yapıyorum bide biyerde bişi okumustum anne karnındaki bebek diyomuşki:"annecim ben sana senin içinde oldugumu haber verene kadar senin yaptıgın hiç bişey bana zarar vermez zarar vermediği için ben sana haber verebilmişim :)" bu cok hoşuma gitmişti doktorlar da hep bunu söylüyo rahat ol sen o yuzden:)

Günaydınnn kızlarr,
Nihayet oğlumuzun ismini netleştirdik
RÜZGAR olacak inşallah oğlumuzun adı.
Babamız ilk istememişti ama ikna edebildim sonunda.

canımm cok güzelmiş adıyla cok yasasın uzun ömürlü olsun insallah benim oğlusum da AYAZ ATA olcak insallah:)

olmazmı canım ya bende de var insan kendi basını tasıyamaz mı ben tasıyamıyorum arkaya düşüyo sanki o kadar agır geliyo bana bide feci agrı var ki Allah düşmanıma vermesin parol falan da kesmiyo artık bol su içiyorum muz yiyorum mümkün oldugunca acık havada bulunuyorum bide patates dilimleyip basıma sarıyorum hafifletiyo bunlar aklında olsun cok cok gecmiş olsun

baş ağrısı için soyulmamış patatesi 4 e bölün...buzluğa atın..biraz soğusun..sonrada şakaklara ve alnınıza koyup tülbent gibi bişeyle bağlayın..bende en işe yarayan yöntem bu..

doktorunun telefonu varsa ulaş cnm toz zencefil kullana bilirmiyim diye o sana net cevap verir.
Eğer tel ulaşamazsan söyle ben kendi doktoruma sorayım.

bu 5 ay geçermi kızlar ya... Allahın izniyle inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.. tüm hasta anne adaylarına geçmiş olsun.. kendinize dikkat edin..

Amin cnm inş. evet 5 ay çok uzun geliyor bir an önce kucağıma almak istiyorum kızımı dün ciciler aldım kızıma elbiseler tokalar fln annemden fırça yedim bari işine yaraycak bişiler alsaydın diye doğar doğmaz toka mı takacaksın dedi hep süslü püslü elbiseler aldım artık daha çok hastane çıkışı tulum fln bakıcam dünki anne nasihatlerinden sonra ama ne yapayım görünce dayanamadım çok şirin duruyorlardı

Allah korusun canım. Rabbime emanet yavrularımız. tedbir bizden takdir Allah'tan

çok geçmiş olsun canım.. bıldırcın hakkında bişey duymadım canım. onuda bi araştırmaya sokmak lazım.

zencefili nasıl yicem ???
en kolayı marketten toz zencefil almak. 1 çorba kaşığı bala yarım çay kaşığı kadar (çok dolu olmasın) zencefil karışıtııp yut:)

zencefil kökü yazıyor ama öğütülmüş zencefilde aynı mı ki???? bak benimde kafama takıldı.
ama yok yaa bişey olacağını sanmam, ben ilk gebeliğimde zatürre geçirmiştim o zaman ne bal-zencefil karışı yedim bi bilseniz. şükür Allah'ıma bişey olmadı.

sağolun kızlar cevaplar için. artık dediklerinizi uygulamaktan başka çarem kalmadı. hayatımda hiç görmediğim baş ağrılarını hamileyken gördüm. Rabbim kimseye vermesin. saat 12 gibi doktorumu arıcam bide ona sorcam bakalım ne dicek. değişik bişey önerirse benm gibi başı ağrıyan annelerle paylaşırım sağolun

Çok sağol tatlım içimi rahatlattın çok pimpirikli oldum zaten bu aralar herşeye takıyorum

ben hem haziranda hamile kalanlar gurubunda hem de burda sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum.İnsan burada gerçekten kendisini iyi hissediyor.Benim 18+6 kızımız olacak allahın izniyle doktor detaylı ultrason yaptırın isterseniz dedi bir sıkıntı yok ama bakılsın dedi.Yaptıran arkadaşlarımdan yorumlarını bekliyorum.öptüm herkesi

Bugün canım ANNEMin doğum günü.. canım benim az önce aradı gelecekmisin, geleceksen geç kalma biz yeni kalktık kahvaltı yapıcaz diyo.. bende yooo hava çok soğuk gelememki dedim.. ama ona sürpriz yapıcam inşallah. saat 12 gibi kızlarımla çıkıp bi hediye alıp gidicem..

yaaa bide şu yandaki garanti reklamı varya kızım dün size cevap yazarken onu gördü bayıldı:))) bende videoya çekip eline verdim dünden beri köpek eşek kuş onlara bakıyo şarkısını tekrar tekrar dinliyo:)))
tavuk - ay bravo bana ne kadar güzel söyledim valla solo albüm düşünüyorum :))

Son düzenleme:
günaydın annişler size ve bebişlere hayırlı günler diliyorum biz bugün 4 de dr da olcaz bakalım inşallah iyidir minik kuzum artık kucamıza alalım meleklerimizi yaaww

ben hastanede yapılan tahlillerimi götürdüm. sonuçları not aldılar tekrar yapmaya gerek kalmadı. 27 sinde de tetanoz aşısı için gidicem. gitmekte fayda var bence. orda da iyi ilgileniyorlar. kafana takılanları onlara da sorabilirsin.

canım yumurta konusunda doktorum bana her gün yeme. bir gün ye bir gün yeme dedi. 2 tane yemek gerektiğini duymadım. zaten köy okulunda çalışıyorum. velilerden doğal ortamda yetişen tavukların yumurtalarından satın almaya çalışıyorum. ordan alamazsam. doğal ürünler satılan yerlerden köy yumurtası alıyorum. bıldırcın yumurtasında protein daha fazla olabilir bu konuda bir bilgim yok ama çiğ olarak tüketmen belki doğru olmayabilir. pişince mikropları falan ölüyordur. ben sahanda yumurta falan yapınca iyice ppişirmeye dikkat ediyorum. doktoruna bi sor istersen.

az önce forumlara bakarken haziranda hamile kalanlar diye bi topik vardı ordakiler hep faceye kaymış heralde((

ufak çaplı sinirlenmeler filan olmuş( topiklerde böyle sorunların yaşanmasına üzülüyorum yaa.. iyiki biz face grubu kurmadık.. olan var olmayan var.

İnşallah bu güzel dostluklar, muhabbetler her daim devam eder. sizleri seviyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…