- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.921
zencefili nasıl yicem ???
çok teşekkür ederim pollyannacım.
Canım zencefili toz almadıysan rendelemen gerekiyor
günaydınnnn anneciklerrr bugün çok yağmur varrrrr kış geldii bebişlerin gelmesine az kaldıı:) of kıslarr benmde3 gündür başım ağrıoo şükür migren diill ama ince incee sızlayıp duruo bugün olmazsa minoset içicemmm((( annelerim bide dün bizzz bıldırcın yumrtası aldıkkk daha çok protesin varmış herkes normal tavuk yumurtasını iki tane yemen lazım diooo ay ben bi taneyi zor yiyom hergün hergün çare olarak aklıma bıldırcın geldii aksi bişey duyan oldumu hakkında onu yutu yutuvericemm:)))balık yemiom hap yutuom ohhh ne alaaaaa yakında süt içinde bişi bulurum bennn not:kolaycı annneeee:))))
zencefili nasıl yicem ???
kızlar cevap verebilecek olan yok sanırım soruma.
bir de kızlar saglık ocagından benı cagırdılra ıdrar tahlılı vs yapılcakmıs. hanı oz.le ben ıstemedım onların yaptıgı bır prosedurmus
yaptıranınız var mı?
Günaydın dünaynın en güzel anneleri ve bebişleri Allah'ın rahmeti sizin ve bebişlerin üzerine olsun inş.
Kızlar biz 16 haftalık olduk geçen perşembe gittim doktora ayrıntılı ultrason için bişi demedi çarşamba 3 lü test sonuçları var o zaman mı söyleyecek acaba :44: Birde aklımı kurcalayan bir soru var ben hamileliğimin ilk zamanları yani hamile olduğumu öğrenmeden önce x ray cihazı cihazından çok geçtim yabancı olduğum için çalışma izni alıyordum emniyete giderken hep cihazdan geçtim şimdi aklıma takılıyor bi zarar vermemişdir dimi bebeğime
Günaydınnn kızlarr,
Nihayet oğlumuzun ismini netleştirdik
RÜZGAR olacak inşallah oğlumuzun adı.
Babamız ilk istememişti ama ikna edebildim sonunda.
günaydın anneciklerbenim durmak bilmeyen bi derdim var. cumartesi gününden beri beynimin içini matkapla deliyolarmış gibi bi baş ağrısı girdi. o kadar şiddetliki artık başımı dik tutamıyorum parol vermişti önceden doktorum baş ağrısı için ama parol sadece 1 saat fayda etti etkisi geçince gene başladı ağrı. artık dayanamıyorum. uyursam geçer diye yatıyorum ama kalkınca daha beter bir ağrıyla uyanıyorum hep. sizlerinde oluyomu böle baş ağrısı yoksa sadece bendemi mevcut? nolur yardım edin ya
ya yukardada zararlı demısler zencefıl ıcın. Banada doktorum ıhlamur harıc butun bıtkı zaylarını yasaklamıstı duşuk yapıomus. Ama zencefılı hıc ayrıntılı sormadım kafam karıstı sımdı
bu 5 ay geçermi kızlar ya... Allahın izniyle inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.. tüm hasta anne adaylarına geçmiş olsun.. kendinize dikkat edin..
Allah korusun canım. Rabbime emanet yavrularımız. tedbir bizden takdir Allah'tanÇok sağol polyanna ben onu atlamısım söde dikkat ediyordum tühh.. aman aman sakın içmeyin ne olur ne olmaz. Bu arada ben bunu doktora soylemedım acaba bişey olmuş mudur bak kafama takıldı şimdi. toplam 2 bardak içtim inşallah oğluma zarar vermemişimdir
çok geçmiş olsun canım.. bıldırcın hakkında bişey duymadım canım. onuda bi araştırmaya sokmak lazım.günaydınnnn anneciklerrr bugün çok yağmur varrrrr kış geldii bebişlerin gelmesine az kaldıı:) of kıslarr benmde3 gündür başım ağrıoo şükür migren diill ama ince incee sızlayıp duruo bugün olmazsa minoset içicemmm((( annelerim bide dün bizzz bıldırcın yumrtası aldıkkk daha çok protesin varmış herkes normal tavuk yumurtasını iki tane yemen lazım diooo ay ben bi taneyi zor yiyom hergün hergün çare olarak aklıma bıldırcın geldii aksi bişey duyan oldumu hakkında onu yutu yutuvericemm:)))balık yemiom hap yutuom ohhh ne alaaaaa yakında süt içinde bişi bulurum bennn not:kolaycı annneeee:))))
en kolayı marketten toz zencefil almak. 1 çorba kaşığı bala yarım çay kaşığı kadar (çok dolu olmasın) zencefil karışıtııp yut:)zencefili nasıl yicem ???
ya yukardada zararlı demısler zencefıl ıcın. Banada doktorum ıhlamur harıc butun bıtkı zaylarını yasaklamıstı duşuk yapıomus. Ama zencefılı hıc ayrıntılı sormadım kafam karıstı sımdı
korkma tatlım Allahın izniyle bişey olmamıştır bebeğine ama sen bundan sonra gecme artık kapıdaki güvenlik görevlisi niye gecmedin falan derse hamileyim de ben hep öle yapıyorum bide biyerde bişi okumustum anne karnındaki bebek diyomuşki:"annecim ben sana senin içinde oldugumu haber verene kadar senin yaptıgın hiç bişey bana zarar vermez zarar vermediği için ben sana haber verebilmişim :)" bu cok hoşuma gitmişti doktorlar da hep bunu söylüyo rahat ol sen o yuzden:)
doktorunun telefonu varsa ulaş cnm toz zencefil kullana bilirmiyim diye o sana net cevap verir.
Eğer tel ulaşamazsan söyle ben kendi doktoruma sorayım.
ben hastanede yapılan tahlillerimi götürdüm. sonuçları not aldılar tekrar yapmaya gerek kalmadı. 27 sinde de tetanoz aşısı için gidicem. gitmekte fayda var bence. orda da iyi ilgileniyorlar. kafana takılanları onlara da sorabilirsin.kızlar cevap verebilecek olan yok sanırım soruma.
bir de kızlar saglık ocagından benı cagırdılra ıdrar tahlılı vs yapılcakmıs. hanı oz.le ben ıstemedım onların yaptıgı bır prosedurmus
yaptıranınız var mı?
canım yumurta konusunda doktorum bana her gün yeme. bir gün ye bir gün yeme dedi. 2 tane yemek gerektiğini duymadım. zaten köy okulunda çalışıyorum. velilerden doğal ortamda yetişen tavukların yumurtalarından satın almaya çalışıyorum. ordan alamazsam. doğal ürünler satılan yerlerden köy yumurtası alıyorum. bıldırcın yumurtasında protein daha fazla olabilir bu konuda bir bilgim yok ama çiğ olarak tüketmen belki doğru olmayabilir. pişince mikropları falan ölüyordur. ben sahanda yumurta falan yapınca iyice ppişirmeye dikkat ediyorum. doktoruna bi sor istersen.günaydınnnn anneciklerrr bugün çok yağmur varrrrr kış geldii bebişlerin gelmesine az kaldıı:) of kıslarr benmde3 gündür başım ağrıoo şükür migren diill ama ince incee sızlayıp duruo bugün olmazsa minoset içicemmm((( annelerim bide dün bizzz bıldırcın yumrtası aldıkkk daha çok protesin varmış herkes normal tavuk yumurtasını iki tane yemen lazım diooo ay ben bi taneyi zor yiyom hergün hergün çare olarak aklıma bıldırcın geldii aksi bişey duyan oldumu hakkında onu yutu yutuvericemm:)))balık yemiom hap yutuom ohhh ne alaaaaa yakında süt içinde bişi bulurum bennn not:kolaycı annneeee:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?