2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar...
Hasta olan annelere geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize... En kısa zamanda iyileşin...

Size birşey soracam hanımlar, bugün kendimi kaptırdım bulaşık bezlerim fln çok kirlenmişti. Malum çamaşır suyu olmadan çıkmaz o lekeler.
Çamaşır suyu kullandım baya şuan ellerim halen kokuyo. Şimdi aklıma geldi. Hamileliğin ilk zamanlarında deterjan tehlikeli diye konuşmuştuk. Birşey olurmu ya. Pipiriklendim yine...

Bebeğin Günlüğü 3

21. gün
ben en çok annemi seveyim en iyisi. babamdan pek bir hayır yok. bugün baktım anneme diyor ki "sustur şu çocuğu", anlamıyorum ya nasılsa, kalbim kırıldı, bir de dün akşam hiç kucağına almadı. en iyisi trip yapayım ben şimdi

22,gün
annemin memelerini bir tek ben emmiyormuşum. bu gece babamın da emdiğini gördüm. demek ki hayat kaynağımız bu süt.

23. gün
dikkat ettim de hortumdan kalan son parçanın yerinde yeller esiyor. yeniden bağlarlar diye hayallerim de suya düşmüş oldu böylece. annem bana sürekli kızım diyor, ne anlama geliyor acaba

24. gün
bugün doktora götürdüler,kilo almışım. doktorum söyledi. tam 2. 56 kg.. vay be.. doğduğum günün tam iki katı.. kadın her yerimi kurcaladı, ölçtü biçti. hastaneye falan da götürdüler, bir sürü bekledim, huzursuz oldum hem de. neyse ki arada süt verdiler de moralim düzeldi. akşam yıkandım, bu sefer suyu iyi ayarlamışlardı çok hoşuma gitti, kurulanırken arıza çıkarmayı ihmal etmedim tabii ki.

25.gün
şu büyükleri anlamak ne zor
her öğünden sonra yalvar yakar geğirmemi veya osurmamı bekliyorlar. dua eder gibi "hadi bebeğim gazını çıkar, gazını çıkar, pırt yap" ...
hayır yani, gazı çıkaran ben, rahatlayan onlar, anlayamıyorum

26.gün
bugün insanlar ne kadar tutarsız ve saçma davranıyo bunu anladım.
karşıma geçiyolar, işaret parmaklarını sallayarak bana "hııımmmmm!!!!" yapıyolar,
dudaklarım büzüşüp tam ağlamaya başlayacakken "ay kıyamam!" diyerek kucaklarına alıp seviyolar
susunca yine aynısını yapıyolar
hatta bunun için seyirci bile topluyolar
delircem ulan

27. gün:
aman allahım..ellerim.. ne harika şeyler ne tarafa dönmelerini istesem o tarafa dönüyorlar.. hey dostum..bu dünyada hakikaten enteresan şeyler var.. bak mesela parmaklarım hepsi birden dans ediyorlar sanki günlerdir ya da ben kafayı sıyırıyorum. gece sırf onlarla oynayabilmek için uyandım biliyor musun..

28.gün
bugün beni yıkarlarken suya kakamı yaptım, halleri çok komikti, ikisinin de üstü başı battı, benim de üstüm başım battı ama olsun beni bir daha yıkadılar, daha çok suda kalmış oldum, kurulanırken arıza çıkarmayı ihmal etmedim, annem de hemen süt verdi, moralim yerine geldi

29. gün
bugün uyurken kabus gördüm: memelerde süt bitmisti.

30.gün
artık hayatın sadece meme emmek ve altımı batırmaktan ibaret olmadığını, bide "e e e e e e e e" diye bişeyin varlığını öğrendim. hayır zoruma giden bunu yaparken beni deli gibi sallıyorlar içim dışıma çıkıyor valla.

hanımlar ben 2 hafta önce karnımda kalbi durmasından dolayı bebeğimi kaybettim. kürtaj olmak zorunda kaldım.her şey çok yolundayken kontrolde hiç hareket etmediğini gördük birden sonra araştırma yaptılar kalbi durmuş dediler. her şey çok yolundayken birden böyle olması beni çok etkiledi. kendimi anca toparladım sayılır. şimdi genetik araştırmaya verdik nedenini öğrenmek için.Allah kimseye böyle şeyler göstermesin çok zor psikolojik olarak toparlanmak.rabbim herkesin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.çok duaya ihtiyacım var.testlerin temiz çıkması ve en erken zamanda tekrar bebek sahibi olabilme için bana dua eder misiniz. Allah'a emanet olun hanımlar.rabbim size ve bebeklerinize sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin.
cesaretim oldukça sizin mutlu haberlerinizi görmek için girmeye çalışacağım.

inşallah en kısa zamanda yeniden hamlie kalırsın, çok geçmiş olsun ve başın sağolsun arkadaşım...kendine iyi bak.

cnm cok uzuldum. allah sabır versın ınsallah. inşşalh hersey temız cıkar ve tkrar hamıle kalırsın. allah yardımcın olsun

cnm cok uzuldum. allah sabır versın ınsallah. inşşalh hersey temız cıkar ve tkrar hamıle kalırsın. allah yardımcın olsun

canım nediyeceğimi bilemedim. Allah sana sabır ve sağlık versin. Allah en kısa zamanda annelik duygusunu yeniden yaşatır inşallah. Araştırmalarını ve incelemelerini mutlaka yap. Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bize haber edersin.

günaydın güzel mart anneleri ve bebekleri...

ne kasvetli bigün ya yağmur yağıyo deli gibi istanbula. içim daraldı. hasta olmaktanda çok korkuyorum dikkat ediyorum inş olmam.
hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun biran önce toparlanırsınz inş.

tez zamanda allah yeniden hamile kalmayı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kardeşiim

canım seni çok iyi anlıyorum bende ilk bebeğimi kaybettim seninki gibi herşey yolunda giderken kaybedebiliyosun oyüzden ben hala ikinci hamilelimde bebeğime fazla bağlanmamaya çalışıyorum ALLAH izin verirse oluyo ama her şer,de bi hayır vardır dayanması çok zor ikici üçüncü olsada kaybettinin acısı burukluğu geçmiyo kendini bırakma fazla düşünmemeye çalış rabbim sabrını veriyo

Canım Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin sana hayırlı uzun ömurlu sağlıklı bır evlat inşallah..

Canım çok üzüldüm.İnş.herşey temiz çıkar,tekrar hamile kalırsın.....

allah sabır versin canım böyle üzüntüler bir daha yaşatmasın
en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve sağsalim bebeğini kucağına alısın...

merak ettim bende az önce bu konuyu araştırıyordum
hiç belirti yokmuydu

allah sabır versin cnm sen herşeyin iyisini düşün tabi zor ama bundada bir hayır vardır inşallah rabbim sağlıklı bebek nasip eder sana

Ben yaşımı yazmayı unutmuşum yaşım 27 bu aradaaaaaa cinsiyet henüz belli diil maalesef

ervaccc canımm geçmiş olsunnn inşallhhh tez zamanda yakalarsın haziran anneleriniii allahım bir daha hiççç yaşatmasın bööle acılarrrr hiç kimseyeee
kızlarr ben yorulunca falan kalçamdan belime ağrı oluoduu kaynanam kengi o dedii ilri zamanlarda yürümek bile çok zor olur dedii napıcam ben yaaa bu kadar zayıfkennn yürüyememmk çok feciiiiii olcakk varmı çaresii yokmuşş gercii ama duyan falan varmı yada yaşayannn

Erbacim canım ne desek boş çok çok zor bı durum ama her iste vardır bir hayır tatlım yüce Rabbim Sabri'ni versin ahirette seni bekleyen sefakatcin var şimdi hayirlisiylada hamile kalır bebeğini kucağına alırsın inşallah

Holacim bacagindaysa magnezyum eksikliğinden olabilir benimde öyleydi magnezyumkullaniyorum iyi geldi doktoruna sorarsan yazar ssnada

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de bu topiğe 2012 yılı mart annesi adayı olarak girmiştim, bugün tam 1 ay oluyor o acı gün geçeli..bizde sizin gibi hiçbirşey yokken, sadece ikili test yaptırmak için kontrole gitmiştik, bebeğin karnımda kalbinin durduğunu öğrendik, o an ki acımın tarifi yok, Allahım kimseye yaşatmasın ama asla unutamayacağım bir gündü..sen genetiğe yolladık demişsin ama, ilk kayıpta genetiğe yollamıyorlar bebeği, o patalojiye gitmiştir, patolojide de bildiğim kadarı ile bebeğin kürtajdan önce yaşayıp yaşamadığına bakıyorlar, yani neden aramıyorlar, bize doktorum öyle söylemişti..bebeğin karında kalbinin durmasının bir nedeni bebeğin sakat olma ihtimali ve vücudun bunu algılaması, gelişmesine izin vermiyor, diğer bir nedeni ise, anne kanında pıhtılaşma olması ve bu pıhtının bebeğinin kandan beslenmesini engellemesi..benim doktorum haftaya beni fakulteye sevk edecek ve kan pıhtılaşması ile ilgili testlerimi yaptıracağız, sende doktorundan bu konuda bilgi al tatlım..ben çok araştırdım..çok geçmiş olsun acımız aynı acı..seni çok iyi anlıyorum..Allahım inşallah en kısa zamanda bizim yüzümüzü yeniden güldürecek..verende o, alanda o, verdiklerine de şükürler olsun vermediklerine de..her zaman ileriye bakmak lazım..geçmişe gömülmeyeceğiz bundan sonra..içimiz huzurlu bir şekilde güzel günleri bekleyip göreceğiz canımm..

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de bu topiğe 2012 yılı mart annesi adayı olarak girmiştim, bugün tam 1 ay oluyor o acı gün geçeli..bizde sizin gibi hiçbirşey yokken, sadece ikili test yaptırmak için kontrole gitmiştik, bebeğin karnımda kalbinin durduğunu öğrendik, o an ki acımın tarifi yok, Allahım kimseye yaşatmasın ama asla unutamayacağım bir gündü..sen genetiğe yolladık demişsin ama, ilk kayıpta genetiğe yollamıyorlar bebeği, o patalojiye gitmiştir, patolojide de bildiğim kadarı ile bebeğin kürtajdan önce yaşayıp yaşamadığına bakıyorlar, yani neden aramıyorlar, bize doktorum öyle söylemişti..bebeğin karında kalbinin durmasının bir nedeni bebeğin sakat olma ihtimali ve vücudun bunu algılaması, gelişmesine izin vermiyor, diğer bir nedeni ise, anne kanında pıhtılaşma olması ve bu pıhtının bebeğinin kandan beslenmesini engellemesi..benim doktorum haftaya beni fakulteye sevk edecek ve kan pıhtılaşması ile ilgili testlerimi yaptıracağız, sende doktorundan bu konuda bilgi al tatlım..ben çok araştırdım..çok geçmiş olsun acımız aynı acı..seni çok iyi anlıyorum..Allahım inşallah en kısa zamanda bizim yüzümüzü yeniden güldürecek..verende o, alanda o, verdiklerine de şükürler olsun vermediklerine de..her zaman ileriye bakmak lazım..geçmişe gömülmeyeceğiz bundan sonra..içimiz huzurlu bir şekilde güzel günleri bekleyip göreceğiz canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…