- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.001
hanımlar ben 2 hafta önce karnımda kalbi durmasından dolayı bebeğimi kaybettim. kürtaj olmak zorunda kaldım.her şey çok yolundayken kontrolde hiç hareket etmediğini gördük birden sonra araştırma yaptılar kalbi durmuş dediler. her şey çok yolundayken birden böyle olması beni çok etkiledi. kendimi anca toparladım sayılır. şimdi genetik araştırmaya verdik nedenini öğrenmek için.Allah kimseye böyle şeyler göstermesin çok zor psikolojik olarak toparlanmak.rabbim herkesin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.çok duaya ihtiyacım var.testlerin temiz çıkması ve en erken zamanda tekrar bebek sahibi olabilme için bana dua eder misiniz. Allah'a emanet olun hanımlar.rabbim size ve bebeklerinize sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin.
cesaretim oldukça sizin mutlu haberlerinizi görmek için girmeye çalışacağım.
Holacim bacagindaysa magnezyum eksikliğinden olabilir benimde öyleydi magnezyumkullaniyorum iyi geldi doktoruna sorarsan yazar ssnada
ervaccc canımm geçmiş olsunnn inşallhhh tez zamanda yakalarsın haziran anneleriniii allahım bir daha hiççç yaşatmasın bööle acılarrrr hiç kimseyeee
kızlarr ben yorulunca falan kalçamdan belime ağrı oluoduu kaynanam kengi o dedii ilri zamanlarda yürümek bile çok zor olur dedii napıcam ben yaaa bu kadar zayıfkennn yürüyememmk çok feciiiiii olcakk varmı çaresii yokmuşş gercii ama duyan falan varmı yada yaşayannn
kızlar cevap verebilecek olan yok sanırım soruma.
bir de kızlar saglık ocagından benı cagırdılra ıdrar tahlılı vs yapılcakmıs. hanı oz.le ben ıstemedım onların yaptıgı bır prosedurmus
yaptıranınız var mı?
maşallah canım Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.. ben dr. rahim ağzı genişliğini ölçtürmüştüm acaba onun gini birşeymi bilemiyorum ama benim dr. normal karından baktı ve öyle ölçmüştü canım alttan muayene etmedi şayet dediğin oysa.............Kızlar c. Tesi günü detalı ultrasonumuz vardı 18 + 6 oldum bugün hafta sonu bebeğim cok güseldi babasına benziyordu resmen parmağını emiyordu yavrum cok sağlıklı maşallah bebeğime
birde 1 ay sonra doktorumuz rahim ağzı uzunluğu muayenesi yapacağını söyledi ama sormadım nasıl bir muayene diye acaba alttanmı muayene olacak pufff
başın sağolsun canım inanki böyle durumlarda insan ne diyeceigini bilemiyor inş. en kısa zamanda tekrardan kavuşursun bebişine...hanımlar ben 2 hafta önce karnımda kalbi durmasından dolayı bebeğimi kaybettim. kürtaj olmak zorunda kaldım.her şey çok yolundayken kontrolde hiç hareket etmediğini gördük birden sonra araştırma yaptılar kalbi durmuş dediler. her şey çok yolundayken birden böyle olması beni çok etkiledi. kendimi anca toparladım sayılır. şimdi genetik araştırmaya verdik nedenini öğrenmek için.Allah kimseye böyle şeyler göstermesin çok zor psikolojik olarak toparlanmak.rabbim herkesin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.çok duaya ihtiyacım var.testlerin temiz çıkması ve en erken zamanda tekrar bebek sahibi olabilme için bana dua eder misiniz. Allah'a emanet olun hanımlar.rabbim size ve bebeklerinize sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin.
cesaretim oldukça sizin mutlu haberlerinizi görmek için girmeye çalışacağım.
Ben yaşımı yazmayı unutmuşum yaşım 27 bu aradaaaaaa cinsiyet henüz belli diil maalesef
hanımlar ben 2 hafta önce karnımda kalbi durmasından dolayı bebeğimi kaybettim. kürtaj olmak zorunda kaldım.her şey çok yolundayken kontrolde hiç hareket etmediğini gördük birden sonra araştırma yaptılar kalbi durmuş dediler. her şey çok yolundayken birden böyle olması beni çok etkiledi. kendimi anca toparladım sayılır. şimdi genetik araştırmaya verdik nedenini öğrenmek için.Allah kimseye böyle şeyler göstermesin çok zor psikolojik olarak toparlanmak.rabbim herkesin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.çok duaya ihtiyacım var.testlerin temiz çıkması ve en erken zamanda tekrar bebek sahibi olabilme için bana dua eder misiniz. Allah'a emanet olun hanımlar.rabbim size ve bebeklerinize sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin.
cesaretim oldukça sizin mutlu haberlerinizi görmek için girmeye çalışacağım.[/QUOTE
yüce mevlam hem sana hemde eşine sabır versin cnm tez zamanda yeniden hayırlı haberler inşallah
Kizlar ya söyle kafama yatan beğendiğim bı hastanecikisi kıyafeti bulamadım sizler aldınız mı
Sağlık ocağından bahsedilince şimdi içimden dedimki bizim sağlık ocağıda yatıyo. ne arıyor ne soruyor dedim. Şimdi telefon çaldı.
Bu kadar olur. Çağırdılar. Ama ben aşı yaptırmıycam doktorum izin vermedi. tetkik için çağırıyoruz dedi. Gidimmi sizce? Ne yaparlar acaba?
Kızlar ben bir soru sormuştum ama gören olmadı. çamaşır suyu kullandım. elim felaket kokuyor. unuttum normalde çamaşır suyuna elimi sürmüyordum. Bebeğe zararı olurmu?
ben gıttım. saglık bakanlıgı aıle hekımlerı takıp etsın dıyomus onlarda rutin form dolduruyolar.
hac haftalıksın kılon tansıyonun, ilk bebekmı dusuk oldumu gıbı sorular soruyolar ben ozele gıttıgım ıcın hemsıre arada arayıp soruyo kılomu tansıyonumu falan. bebegın asılarını anlatıolar saglık ocagında yapılıo ya onlarda. yanı senı kayıt altına alıolar kısaca.
ahhh işte evett aynenn bnmde hamilelikten önce vardıı ama çok arada çokk yorulunca çok gezip tozuncaaa şimdii çok arttıı zeytinyağını denicemm tatlımmm çünküü hakikkatenn kafama çok takıorummm oturduğum yerden kalkamıorummm 110 kilolar gibiii sızlana sızlana yürüommcanım aynı sorun bendede var. bende kalçanın üstündeki kemik resmen tutuluyor. uzanırken kalkarken tutuluyorum. yürüyemiyorum bile. .ok acılı oluyor. bu hamile kalmadan öncede vardı. ama şimdi en ufak yorgunluğa gelmiyor. özellikle evi temizleyip topladığımda oluyor. Annem bana bu durumda saf zeytinyağıyla ovuyor ağrıyan bölgeyi biraz damarlar yumuşuyor 2 seferdir iyi geldi. Saf zeytinyağının bir zararı yok sonuçta çatlaklar için bile kullanıyoruz... İstersen dene belki sanada iyi gelir...
Geçmiş olsun...
Kızlar ben bir soru sormuştum ama gören olmadı. çamaşır suyu kullandım. elim felaket kokuyor. unuttum normalde çamaşır suyuna elimi sürmüyordum. Bebeğe zararı olurmu?
Sımdı bugnmu gıttın?? dertlerı neymıs:)) bızdemı gıdelm aıle hekımı bebegımı nasıl kontrl altına alıoms degsıık bı calsma olms tebrk ederm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?