2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ya söyle kafama yatan beğendiğim bı hastanecikisi kıyafeti bulamadım sizler aldınız mı

Rabbim yanına aldı minik bir melek olarak bekliycek seni cennette. Üzülme demek boş ama kendini çok hırpalama Rabbim ucundan tattırdığı annelik duygusunu doya doya yaşatacaktır sana da. Allah önce sana sonra eşine bol sabır versin

Holacim bacagindaysa magnezyum eksikliğinden olabilir benimde öyleydi magnezyumkullaniyorum iyi geldi doktoruna sorarsan yazar ssnada

kalçamdan bacağıma vuruooo evett olsunn çözümü lütfennnn:))) geçsin gitsinnnn inşallahhh öledirrrr bu hafta randevum var muhakkak sorucamm saolll canımmm

canım aynı sorun bendede var. bende kalçanın üstündeki kemik resmen tutuluyor. uzanırken kalkarken tutuluyorum. yürüyemiyorum bile. .ok acılı oluyor. bu hamile kalmadan öncede vardı. ama şimdi en ufak yorgunluğa gelmiyor. özellikle evi temizleyip topladığımda oluyor. Annem bana bu durumda saf zeytinyağıyla ovuyor ağrıyan bölgeyi biraz damarlar yumuşuyor 2 seferdir iyi geldi. Saf zeytinyağının bir zararı yok sonuçta çatlaklar için bile kullanıyoruz... İstersen dene belki sanada iyi gelir...
Geçmiş olsun...

cnım beni aradılar ama tetenoz aşısı için tahlil yapmadılar

maşallah canım Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.. ben dr. rahim ağzı genişliğini ölçtürmüştüm acaba onun gini birşeymi bilemiyorum ama benim dr. normal karından baktı ve öyle ölçmüştü canım alttan muayene etmedi şayet dediğin oysa.............
başın sağolsun canım inanki böyle durumlarda insan ne diyeceigini bilemiyor inş. en kısa zamanda tekrardan kavuşursun bebişine...

Kızlar ben bir soru sormuştum ama gören olmadı. çamaşır suyu kullandım. elim felaket kokuyor. unuttum normalde çamaşır suyuna elimi sürmüyordum. Bebeğe zararı olurmu?

Sağlık ocağından bahsedilince şimdi içimden dedimki bizim sağlık ocağıda yatıyo. ne arıyor ne soruyor dedim. Şimdi telefon çaldı.
Bu kadar olur. Çağırdılar. Ama ben aşı yaptırmıycam doktorum izin vermedi. tetkik için çağırıyoruz dedi. Gidimmi sizce? Ne yaparlar acaba?

Kizlar ya söyle kafama yatan beğendiğim bı hastanecikisi kıyafeti bulamadım sizler aldınız mı

canım ben beşli aldımm battaniyem filan vardı çünkü ama kışlık değil ince benimkilerr kışlıklar yeni çıkar heralde kışlık alırız bizimkiler martta olacak soğuk olacak ilk haftalarda belki hastaneye gitmek gerekebilir diye bi tanede kalın içi pamuklu kapşonlu tulum aldımm ama büyük sanırım sonradan farkettim yenidoğan için değil ama işte bebeğimiz büyük olur kilolu olur filan diye düşünüp almıştımm bikaç yerde okudum bebek büyükse filan çabuk büyürse aldıklarımız hemen küçük geliyomuş bazen yenidoğan şeyler ilk ay olmayabiliyomuş ondan çok küçük almadım
ama bi tane daha 5li hastane çıkışı alıcam ama kalın almayı planlıyorum bakalım bikaç tanede tulum filan alıcam aama ayaklı tulum bi tane aldımm küçük geliyomuş çok giyemiyomuş öyle okumuştum bikaç yerdee

ben gıttım. saglık bakanlıgı aıle hekımlerı takıp etsın dıyomus onlarda rutin form dolduruyolar.
hac haftalıksın kılon tansıyonun, ilk bebekmı dusuk oldumu gıbı sorular soruyolar ben ozele gıttıgım ıcın hemsıre arada arayıp soruyo kılomu tansıyonumu falan. bebegın asılarını anlatıolar saglık ocagında yapılıo ya onlarda. yanı senı kayıt altına alıolar kısaca.

Kızlar ben bir soru sormuştum ama gören olmadı. çamaşır suyu kullandım. elim felaket kokuyor. unuttum normalde çamaşır suyuna elimi sürmüyordum. Bebeğe zararı olurmu?

tam bı bılgım yok cnm ama dırek solumadıysan zararı olmaz herhalde.

Sımdı bugnmu gıttın?? dertlerı neymıs:)) bızdemı gıdelm aıle hekımı bebegımı nasıl kontrl altına alıoms degsıık bı calsma olms tebrk ederm:))

ahhh işte evett aynenn bnmde hamilelikten önce vardıı ama çok arada çokk yorulunca çok gezip tozuncaaa şimdii çok arttıı zeytinyağını denicemm tatlımmm çünküü hakikkatenn kafama çok takıorummm oturduğum yerden kalkamıorummm 110 kilolar gibiii sızlana sızlana yürüomm

çamaşır suyu direk kimyasal oldugu ıcın eldıvenle fln kullanmaya calıs bence. ılla kullanacaksan da sen temas etme cıkarırken fln eısnden ya da bırınden rica eet. şahsen ben camasır suyuyla yapılcak temızlık olaylarını eşime devrettim. ya da diger kımyasallarla banyo jel mutfak jel yag cozucu vs.vs.

Sımdı bugnmu gıttın?? dertlerı neymıs:)) bızdemı gıdelm aıle hekımı bebegımı nasıl kontrl altına alıoms degsıık bı calsma olms tebrk ederm:))

yok cnm bu yagmurda deıl saglık ocagı saglık bakanı çagarsa gıtmem :):)
ben 13 haftalıkken falan gıttım kendılerı aradı telefonla cagardılar bende merak ettım gıttım. hatta benım gıttıgım saglık ocagı cok kapsamlı buyuk ınsallah ultrasonları vardır dıye gıttım olsaydı zaten baslarına belayı alcaklardı hergun gıderdım ama kalp dınleme cıhazı varmıs sadece. aşılar hakında topuktan kan almayla ılgılı falan detaylarıyla anlatıolar. ii oldu aslında gııttıgım bı suru numune çatlak kremi aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…