2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar nasılsınız?
Aranıza lierac krem kullanan vardır mutlaka,kaça aldınız merak etdiyorum ben bi kaç yere sordum hepsi farklı fiyat verdi ne alaka?

ben eczaneden aldım 55 lira cnm ama çok memnunum bu kremden..

tebrik ederim cnm kızın olacakmış allah sağ salim kucağına aldığın günü de göstersin 20 haftadan önce yapılmıyor diye biliyordum ben detaylı usg??

Günaydınnn kızlarr,
Nihayet oğlumuzun ismini netleştirdik
RÜZGAR olacak inşallah oğlumuzun adı.
Babamız ilk istememişti ama ikna edebildim sonunda.

çok güzel bir isim biz hala bulamadık islama uygun bir isim arıyoruz hamza,furkan ve kadir arasında düşünüyorum ben aslında en çok mehmet olsun istiyorum ama kayınpederim kendi kayınpederinin adı olduğu için pek memnun kalmaz bu fikirden kısaca biz anca doğana kadar karar veririz inşallah:44:

erken değil mi cnm ya ben kızımda 23haftalıkken girdim bunda da 21 haftalıkken dedi doktorum sizin neden böyle erken???

Eki Görüntüle 270543

kızlar bu etek güzel mi???

güzel diyenler en fazla kaç para verirler???? hadi bakalım

ben elime almadan yorum yapamam ama renkleri güzelmiş 30dan fazla vermem herhalde cnm.

tamam ozaman anlastık ben bursadakı pazarlara bakayım bugun bulamazsam senden bir dilim isterim artık :):)

yeşil tatlı mandalinalar kipada var ben geçen hafta almıştım cnm suyunu sıkıp sıkıp içtim..

ben de bulaşık yıkarken bazen elde o zaman hep temas ettim ama bebeğim iyi görünüyordu geçen gün yalnız çok sık ve uzun süre olmasın bikerelikten bişey olmaz cnm

ay ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok geçmiş olsun cnm kaç haftalıkken kalbi durmuş bir belirti vermemişmiydi?büyük ihtimalle sağlıksız olduğu için kaybetmişsindir ben de öyle 1 tane kaybettim gerçekten çok zor bol bol kuran oku insan allah a sığınınca bütün acıları hafifliyor..şimdi önemli olan senin sağlığın kendine iyi bak kontrollerini yaptır merak etme en yakın zamanda karnın dolar cnm..inşallahhh

ben oğluşuma kayınpederimin ismini vereceğim mehmet olacak hem kurandada varr hemde kayınpederimi çok severiim o yüzden mehmet koyacağız allah nasip ederse

Ozaman hepımz tez zamanda saglk ocaklarına akın edıoruz:)))) cok pıs yagdı annemmmm bu havada adam doguma bıle gıtmez:))) dıomsm sımsekler arasında benı doguma alıolrmısss

Ozaman hepımz tez zamanda saglk ocaklarına akın edıoruz:)))) cok pıs yagdı annemmmm bu havada adam doguma bıle gıtmez:))) dıomsm sımsekler arasında benı doguma alıolrmısss

valla bi yağmur yağdı dırek tırstı herkes. dogumda napcez acep. mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır derler. kızaklarda doguma gıderız artık. ben kocama soylıyeyımde hemen arabanın zıncırlerını yenılesın. önce can güvenliği :)

Bide ben çok kötü üşürüm ya hiç ısınamam, ya bebişimide üşütürsem bu sene diye üzülüyorum şimdiden.

merhaba yasminka

bende sağlık ocağına gidiyorum drum haricinde artık mecburiymiş hamileyken muayene olmak aylık kontrole gidiyorum eğer gelmezsende arayıp söylüyorlar birde benim oturduğum yerde 6. yada 7. aydan itibaren bir koli süt veriliyor

Artk öyle olmuo martlr canım hıc sıkma canını en basları bıraz souk olabılr tam guzl zamnda dogck mınklerımz ınsallah hasta olmıcaklr soguktn ınsallah:)) kansızlktanmı usuosun sen benımde kansızlgm var dusa gırınce bıle hemen tırnklrım morarıo hüü( ama artk kan ılacına basladm bıde kırmızı turp sıkıp ıcıorum kan yapsın dıye gecen bıyerde okumstm cok etkılı kansız olan butun arkdslrım denesın:)

ben oğluşuma kayınpederimin ismini vereceğim mehmet olacak hem kurandada varr hemde kayınpederimi çok severiim o yüzden mehmet koyacağız allah nasip ederse
ben de kayınpederimi çok severim o yüzden mehmet ismini koyamıyorum yaaaa....
selam güzel anneler nasılsınız
biz iyiyiz sen nasılsın cnm??

oh oh ben daha kapısından geçmedim bakalım ne zaman gideceğim..

kaç sene yaptırdım ust uste kan testı ama degerlerım cok normal dedı. Ama kışın el ayak parmaklarım morarıyo resmen soguktan. kuru uzum falan pekmez hepsınden denedım banamısın demedı walla. Doktorlarda bısey yok deyıp gonderıyo ama gercı arkadaslarım dıyokı hamılelerı sıcak basarmıs son aylara dogru o yuzden usumezsın dıyolar tek umıdım o ınsallah.

ben 2 kere gittim ikisindede tansiyon ve kilo ölçümü yaptılar onun dşında aşı yapılacağını falan söylüyorlar ama aşı zamanı henüz gelmedi diye biliyorum

Kızlar h.sonu başıma geleni anlatıcam kimseyle paylaşmadım dayanamıcam

eşimin ailesi küçük bir tatil beldesine yerleşmeyi düşünüyor ist deki evi de eşimin yazın evlencek kardeşine vericekmiş biz kirada otururken paramız
yok derken kendilerine ev alıcaklar eşime hiçbişey söylemedim ama ikimizde gece uyuyamadık bide demezlermi yazın bebeği alıp gelirsin kışın da
gelince sende kalırım diye çıldırmak içten değil pozitif olmak da hamilelikte çok zor kızlar ya sabır daha benim eşim böyle oldukça neler görücez

neee ısınmak ıcın hamılelgn son ayınımı beklıcez:))) benm asırı kansızlıgm var demır depolrım bıle bos:) dr acır gozlerle bakıp sen nasıl beslenıosun demstı bana hüüü sonra uzun zaman kan ılacı kullandım sonra brktm normldı hersey depolrm dolmstu sonra hemen yıne gıttılr:)) hamıle oldugumu ogrendıgmde test sonclrına gore dr tekrr verdı lakn mıde bulntılrndn ıcemedm 2 gn once ellerm souktn morarınca dedım artık ıcmenın tam vaktıdır:)) o pekmezı denedım ılk 8 9 ay once 15 gnde 3 kılo aldm byeeeeeee dedım dedım kansızlktan olcegımı bılsem daha pekmez yemem dedım:)) sımdı kırmızı turp ıcıorum teyzesı mınk böcegım ıcın ona daha ıyı kan gıtsn beslensın dıye:)))

Kızlar h.sonu başıma geleni anlatıcam kimseyle paylaşmadım dayanamıcam

eşimin ailesi küçük bir tatil beldesine yerleşmeyi düşünüyor ist deki evi de eşimin yazın evlencek kardeşine vericekmiş biz kirada otururken paramız
yok derken kendilerine ev alıcaklar eşime hiçbişey söylemedim ama ikimizde gece uyuyamadık bide demezlermi yazın bebeği alıp gelirsin kışın da
gelince sende kalırım diye çıldırmak içten değil pozitif olmak da hamilelikte çok zor kızlar ya sabır daha benim eşim böyle oldukça neler görücez

safulcum bendede çok gerinme isteği oluyor geriniyorum arada benimde çok moralim bozuluyor ama uykumda falandaa yapıyorum rabbime emanetiz inşallah birşey olmaz bebeklermize rabbim korusun

Senı mınık tavsan zor bır durumdr evet bende sınrden catlardım hıc pozıtf olck bı durum yok:)) ama belkı onlr yenı evlenıo dıe hanı bırıkmlerı vs yk yardmcı olmk ıcın boyle yapıo olabılrler bıseyde demek ıstemıorum dıyecgm su sıkma kendını bebegnı gergn etme sekerım sonra oda senı germesın:)))

çok saol kuzum sana bişey söyliyeyim de sen nasıl sabırlı birisin inanmıyorum de eşimin kardeşi nasıl olsa ev kirası vermicez diye kendine bu ay jip alıcak biz ay sonunu zor getirelim

dur su kırmızı turpuda denıyeyım bakalım. bak onuda bulamazsam alısverıs lısteme ekle cnm onuda kargolarsınnn

çok saol kuzum sana bişey söyliyeyim de sen nasıl sabırlı birisin inanmıyorum de eşimin kardeşi nasıl olsa ev kirası vermicez diye kendine bu ay jip alıcak biz ay sonunu zor getirelim

Abbovvvvvvvvvvvvv oyy annemm resmen evlat ayrımı yapılıo yada gelın ben bılmem bu ne bee bıkere o nasıl bı kardesmıskı gerıne gerıne jıp alcm dıo ınsn utanr abm kardesm kırada annemlrn evıne ben oturuorum seslerı cıkmıo bıde jıp alcm dıyemezdm ben ıste her aılede ezılen bırılerı vrdır canım sızdede esın sessız sen sızlasn ınlesn nolr esın konusamadktn sonra sen kendını uzer hırpalarsn olsn ama ALLAH ın adaletı var canım uzulme sen herkes onunde sonunda hakkettıgını alack

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…