- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.021
Merhaba kızlar nasılsınız?
Aranıza lierac krem kullanan vardır mutlaka,kaça aldınız merak etdiyorum ben bi kaç yere sordum hepsi farklı fiyat verdi ne alaka?
ben eczaneden aldım 55 lira cnm ama çok memnunum bu kremden..
günaydın hanımlar... iyi haftalar dilerim hepinize.. cumartesi detaylı organ taramasına gittik... bebişim 6 gün geride çıktı yaaa. dr. önemsiz dedi ama umarım önemli bişey olmaz... cinsiyetimiz belli oldu.. Allah nasip kısmet ederse KIZIMIZ olacak...
tebrik ederim cnm kızın olacakmış allah sağ salim kucağına aldığın günü de göstersin 20 haftadan önce yapılmıyor diye biliyordum ben detaylı usg??
Günaydınnn kızlarr,
Nihayet oğlumuzun ismini netleştirdik
RÜZGAR olacak inşallah oğlumuzun adı.
Babamız ilk istememişti ama ikna edebildim sonunda.
çok güzel bir isim biz hala bulamadık islama uygun bir isim arıyoruz hamza,furkan ve kadir arasında düşünüyorum ben aslında en çok mehmet olsun istiyorum ama kayınpederim kendi kayınpederinin adı olduğu için pek memnun kalmaz bu fikirden kısaca biz anca doğana kadar karar veririz inşallah:44:
günaydın güzel hamişlerçarşamba ayrıntılı usg ye gircem heyecanla bekliyorum bebeğimi çok özledim..ya bişe dicem ben bilmeden kaç zamandır gerim gerim gerildim uyanırken off ya içime dert oldu bişe olmamıştır umarım:44:
erken değil mi cnm ya ben kızımda 23haftalıkken girdim bunda da 21 haftalıkken dedi doktorum sizin neden böyle erken???
Eki Görüntüle 270543
kızlar bu etek güzel mi???
güzel diyenler en fazla kaç para verirler???? hadi bakalım
ben elime almadan yorum yapamam ama renkleri güzelmiş 30dan fazla vermem herhalde cnm.
tamam ozaman anlastık ben bursadakı pazarlara bakayım bugun bulamazsam senden bir dilim isterim artık :):)
yeşil tatlı mandalinalar kipada var ben geçen hafta almıştım cnm suyunu sıkıp sıkıp içtim..
Günaydın arkadaşlar...
Hasta olan annelere geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize... En kısa zamanda iyileşin...
Size birşey soracam hanımlar, bugün kendimi kaptırdım bulaşık bezlerim fln çok kirlenmişti. Malum çamaşır suyu olmadan çıkmaz o lekeler.
Çamaşır suyu kullandım baya şuan ellerim halen kokuyo. Şimdi aklıma geldi. Hamileliğin ilk zamanlarında deterjan tehlikeli diye konuşmuştuk. Birşey olurmu ya. Pipiriklendim yine...
ben de bulaşık yıkarken bazen elde o zaman hep temas ettim ama bebeğim iyi görünüyordu geçen gün yalnız çok sık ve uzun süre olmasın bikerelikten bişey olmaz cnm
hanımlar ben 2 hafta önce karnımda kalbi durmasından dolayı bebeğimi kaybettim. kürtaj olmak zorunda kaldım.her şey çok yolundayken kontrolde hiç hareket etmediğini gördük birden sonra araştırma yaptılar kalbi durmuş dediler. her şey çok yolundayken birden böyle olması beni çok etkiledi. kendimi anca toparladım sayılır. şimdi genetik araştırmaya verdik nedenini öğrenmek için.Allah kimseye böyle şeyler göstermesin çok zor psikolojik olarak toparlanmak.rabbim herkesin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.çok duaya ihtiyacım var.testlerin temiz çıkması ve en erken zamanda tekrar bebek sahibi olabilme için bana dua eder misiniz. Allah'a emanet olun hanımlar.rabbim size ve bebeklerinize sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin.
cesaretim oldukça sizin mutlu haberlerinizi görmek için girmeye çalışacağım.
ay ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok geçmiş olsun cnm kaç haftalıkken kalbi durmuş bir belirti vermemişmiydi?büyük ihtimalle sağlıksız olduğu için kaybetmişsindir ben de öyle 1 tane kaybettim gerçekten çok zor bol bol kuran oku insan allah a sığınınca bütün acıları hafifliyor..şimdi önemli olan senin sağlığın kendine iyi bak kontrollerini yaptır merak etme en yakın zamanda karnın dolar cnm..inşallahhh