- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.041
Kızlar h.sonu başıma geleni anlatıcam kimseyle paylaşmadım dayanamıcam
eşimin ailesi küçük bir tatil beldesine yerleşmeyi düşünüyor ist deki evi de eşimin yazın evlencek kardeşine vericekmiş biz kirada otururken paramız
yok derken kendilerine ev alıcaklar eşime hiçbişey söylemedim ama ikimizde gece uyuyamadık bide demezlermi yazın bebeği alıp gelirsin kışın da
gelince sende kalırım diye çıldırmak içten değil pozitif olmak da hamilelikte çok zor kızlar ya sabır daha benim eşim böyle oldukça neler görücez
Günaydın dünaynın en güzel anneleri ve bebişleri Allah'ın rahmeti sizin ve bebişlerin üzerine olsun inş.
Kızlar biz 16 haftalık olduk geçen perşembe gittim doktora ayrıntılı ultrason için bişi demedi çarşamba 3 lü test sonuçları var o zaman mı söyleyecek acaba :44: Birde aklımı kurcalayan bir soru var ben hamileliğimin ilk zamanları yani hamile olduğumu öğrenmeden önce x ray cihazı cihazından çok geçtim yabancı olduğum için çalışma izni alıyordum emniyete giderken hep cihazdan geçtim şimdi aklıma takılıyor bi zarar vermemişdir dimi bebeğime
günaydın anneciklerbenim durmak bilmeyen bi derdim var. cumartesi gününden beri beynimin içini matkapla deliyolarmış gibi bi baş ağrısı girdi. o kadar şiddetliki artık başımı dik tutamıyorum parol vermişti önceden doktorum baş ağrısı için ama parol sadece 1 saat fayda etti etkisi geçince gene başladı ağrı. artık dayanamıyorum. uyursam geçer diye yatıyorum ama kalkınca daha beter bir ağrıyla uyanıyorum hep. sizlerinde oluyomu böle baş ağrısı yoksa sadece bendemi mevcut? nolur yardım edin ya
mandalınaya bayılırım ama gecen pazarda denedım cok eksıydı olmamıs daha.
Bıkac hafta sonra tatlanır ınsallah.
hanımlar ben 2 hafta önce karnımda kalbi durmasından dolayı bebeğimi kaybettim. kürtaj olmak zorunda kaldım.her şey çok yolundayken kontrolde hiç hareket etmediğini gördük birden sonra araştırma yaptılar kalbi durmuş dediler. her şey çok yolundayken birden böyle olması beni çok etkiledi. kendimi anca toparladım sayılır. şimdi genetik araştırmaya verdik nedenini öğrenmek için.Allah kimseye böyle şeyler göstermesin çok zor psikolojik olarak toparlanmak.rabbim herkesin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.çok duaya ihtiyacım var.testlerin temiz çıkması ve en erken zamanda tekrar bebek sahibi olabilme için bana dua eder misiniz. Allah'a emanet olun hanımlar.rabbim size ve bebeklerinize sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin.
cesaretim oldukça sizin mutlu haberlerinizi görmek için girmeye çalışacağım.
canım aynı sorun bendede var. bende kalçanın üstündeki kemik resmen tutuluyor. uzanırken kalkarken tutuluyorum. yürüyemiyorum bile. .ok acılı oluyor. bu hamile kalmadan öncede vardı. ama şimdi en ufak yorgunluğa gelmiyor. özellikle evi temizleyip topladığımda oluyor. Annem bana bu durumda saf zeytinyağıyla ovuyor ağrıyan bölgeyi biraz damarlar yumuşuyor 2 seferdir iyi geldi. Saf zeytinyağının bir zararı yok sonuçta çatlaklar için bile kullanıyoruz... İstersen dene belki sanada iyi gelir...
Geçmiş olsun...
ben oğluşuma kayınpederimin ismini vereceğim mehmet olacak hem kurandada varr hemde kayınpederimi çok severiim o yüzden mehmet koyacağız allah nasip ederse
safulcum bendede çok gerinme isteği oluyor geriniyorum arada benimde çok moralim bozuluyor ama uykumda falandaa yapıyorum rabbime emanetiz inşallah birşey olmaz bebeklermize rabbim korusun
Nasıl gelmemıs tadı anneme aldırıorum ben valla cok guzeller bıttı ztn cok sukr yrn pazar var yıne alır bana guzel annem:))) ama marketlerde olanlar tam hıkaye portakal olacaklrms erkenden koparıp mandalına yapmıslar:)) ben 2 haftadr cok lezettlı yıorum hemde bana renklerı ılacla acılmamıs dogal yesıl renklılerı alıoo mınık kusum benım:))) benımde canım yıllardr madalına yemem eve gelr cururler daha mandalına yokken canım cekmeye baslamstı gaıpten mandalına kokuları alıyodum:)) bende grıp oldum ve 2 gn hc tat almadm yınede mandalına sıktım ıctım yedım cok sukr sımdı sadece brnm akıo bazn oksuruorum ama ıyıyım:)))
Kızlar h.sonu başıma geleni anlatıcam kimseyle paylaşmadım dayanamıcam
eşimin ailesi küçük bir tatil beldesine yerleşmeyi düşünüyor ist deki evi de eşimin yazın evlencek kardeşine vericekmiş biz kirada otururken paramız
yok derken kendilerine ev alıcaklar eşime hiçbişey söylemedim ama ikimizde gece uyuyamadık bide demezlermi yazın bebeği alıp gelirsin kışın da
gelince sende kalırım diye çıldırmak içten değil pozitif olmak da hamilelikte çok zor kızlar ya sabır daha benim eşim böyle oldukça neler görücez
bende seni gibi daha mandalinalar olmadan mandalina aşermiştim birde çilek aman allahım ama nasıl canım istiyordu hiç unutmuyorum benimde buzdolabımdan hiç eksik olmaz mandalina sürekli alıyorum ekşi tatlı hiç farketmiyor
gerinince ne oluyor ki? ben de geceleri çok yapıyorum. zararlı mı?
ALLAH a cok sukr tam mevsımıne gırerken canım ıstedı bıde nar:) ıkısınınde mevısımı geldı ya ılk hamıle kaldıgm zaman ıstesydım mınk bebegm mandalınasz kalcktı:)) benm canım hıcbısey cekmıo hep ot ıstıorum hep sebze lakn bıraz once burda muhbbt esnasında bı pakt cıps yuttum kı hıc yaptgm bısey degıldr cok pısmanlk duyuorum suan hemen gıdıp 1 saat pılates yapmalıyım beynımı kandırmalıyım yedıklerımı erıttım dıye
ben plates yapmaya korkuyorum gerçi hiç kilo almadım ama bu ay almış olabilirm
aaa narda yedim ekşi ekşi süperdi yaa burda pek yediklerimi paylaşma taraftarı değilim ama yazdım işte ilk defa burdaki hamilelerimizn canı ekmesin sonra üzülürüm
bende hiç et falan yemek istemiyorum biz seninle aynı şeyleri yiyoruz heralde bende çok sebze yerim
birde brokoli zararlı mı acaba çok canım istiyor
ben plates yapmaya korkuyorum gerçi hiç kilo almadım ama bu ay almış olabilirm
aaa narda yedim ekşi ekşi süperdi yaa burda pek yediklerimi paylaşma taraftarı değilim ama yazdım işte ilk defa burdaki hamilelerimizn canı ekmesin sonra üzülürüm
bende hiç et falan yemek istemiyorum biz seninle aynı şeyleri yiyoruz heralde bende çok sebze yerim
birde brokoli zararlı mı acaba çok canım istiyor
kızlar gerinmek ve uzanmak çokta tehlikeli değil elbette mümkün olduğu kadar kaçınmak lazım ama araştırmıştım mesela uzanmak sorun değilmiş sadece esneyerek uzanmak gerekiyormuşş
yani sert hareketlerden kaçınmalıyızz o yüzden esneyen anneler çok kormasın bişeycik olmaz allahın izniylee
merhaba yasminka
bende sağlık ocağına gidiyorum drum haricinde artık mecburiymiş hamileyken muayene olmak aylık kontrole gidiyorum eğer gelmezsende arayıp söylüyorlar birde benim oturduğum yerde 6. yada 7. aydan itibaren bir koli süt veriliyor
hanımlar ben 2 hafta önce karnımda kalbi durmasından dolayı bebeğimi kaybettim. kürtaj olmak zorunda kaldım.her şey çok yolundayken kontrolde hiç hareket etmediğini gördük birden sonra araştırma yaptılar kalbi durmuş dediler. her şey çok yolundayken birden böyle olması beni çok etkiledi. kendimi anca toparladım sayılır. şimdi genetik araştırmaya verdik nedenini öğrenmek için.Allah kimseye böyle şeyler göstermesin çok zor psikolojik olarak toparlanmak.rabbim herkesin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.çok duaya ihtiyacım var.testlerin temiz çıkması ve en erken zamanda tekrar bebek sahibi olabilme için bana dua eder misiniz. Allah'a emanet olun hanımlar.rabbim size ve bebeklerinize sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin.
cesaretim oldukça sizin mutlu haberlerinizi görmek için girmeye çalışacağım.
kızlarr bebek odasına halı düşünüyoruz sizede düşüncemi anlatayımm antibakteriyel halılar varr onları düşünmüştük ancakk annemde ve kayınvalidemde el dokuması halılar var eski zaman halısı yani ama çok güzeller
eskiden hep elde dokunurdu halılarr
diyorumki o halıyı alayım daha sağlıklı olur içinde naylon iplik yok antibakteriyel halıya göre çok daha sağlıklı olur diyoruz ne dersiniz :44:
aslında boyle sosyal bı sorumluluk almaları guzel. evet artık zorunluymus. bildirmek gerekıyormus. burdan tüm annelere duyuralım telefonla bari soyleyın durumunuzu bıldırın . bana ilk gittigimde sorular sordu hamılelegımın nasıl gectıgıyle ılgılı bı de kılo takıbı cızelgesı fln olusturdu. tahlıllerde yapıcaklarmıs bı de bebişlerimiz dogunca sanırım onların asıları yapılcak. tetenoz sart mı dıye sordum evet dedi. sen yaptırdın mı ası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?