2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi ben eş kayınvalide kayınpeder hiçbirini anlamıyorum.İnanın hiçbiri umrumda da değil artık.Herkes de aynı dert nedir bu cinsiyet ayrımı anlamadım.
Ben de hala küsüm eşime çok sürünmesi lazım çok...
Bizlerin aileleri niye hiç dert yanmıyor da hep erkek tarafınınkiler problemli.Canım annem pembişleri almaya başlamış.Ne varsa insanın kendi ailesinde var bunu da bu vesileyle öğrenmiş oldum...

Ben şu tekmeleyimde sevinsin'e bayıldım çünkü bizde kıpırtı yok.. Daha hiç hissedemedim.. Dün doktor biraz dürttü :) hareket etti hanımefendi ama sadece kolunu kaldırdı o kadar, onu da ben hissedemedim tabii 20. haftaya geldik nerdeyse uyuyan güzel doğurcam galiba sürekli uyuyo.. Sakin bi bebek olsun tabi ne güzelde annesi de hissetmek istiyo bebeşi iyi mi diye.. Mart anneleri henüz hissetmeyen var mı benim gibi? :.(

herkesin farklı derdi var işte insan böle dönemlede ailelerinin kıymetini daha iyi anlıyor (

bende pek hissetmiyorum arasıra..aynı benimkide hep uyuyo heralde..sanırım kız bebekler daha hareketsiz erkek bebekler hiç durmuyo yerinde..

haklısın canım sana katılıyorum
ne varsa annelerde var benim annemde neler neler almış
her hoşuna gideni alıyo allah var
bizim kayınvalidemlerde de isim tartışması oluyo
şu ismi koyalım bu ismi koyalım diye
ama bana soran hiç yok yani
senin düşündüğün varmı diye

bende pek hissetmiyorum arasıra..aynı benimkide hep uyuyo heralde..sanırım kız bebekler daha hareketsiz erkek bebekler hiç durmuyo yerinde..

Aman iyi olsunlar da hissetmesek de olur Gerçekten öyle erkek bebek bekleyenler 16. haftadan sonra hissetmeye başlamışlar, yorumlarına bakıyorum.. Bizim kızlar biraz ağırdan alıyo galiba işi :)

benimde karnımda böyle karıncalanmalar oluyo ama
bilmiyorum hissetmek böyle bişeymi
bazen canımı çok acıtıyo sanki

ya benım cok erken aslında ama gecen sırt ustu yatarken karnımda nasıl bı nabız hıssettım ama kendı nabzım olamazdı cunku asırı hızlıydı resmen karnımda bı kalp atısı vardı. ben mı oyle yordum yanılıyomuyum ama cok guclu bı sesti

vala kızlar hem bebişim erkek hemde 20. haftama gircem hala bişey hissetmiyorum tamm farklı bişiler oluoo ama net değill kendimi kandırmayım diorumm

Cinsiyeti erkek belirliyor, kadınların bebek cinsiyetiyle bir alakası yok, "oğlunuza bağlı bir durumm "" böyle söyleyin .. ve canınızı sıkmayın bayanlarr.. en guzel en kıymetli zamanımızdayız kimsenin bizi üzmeye hakkı yok bence...

canım senin son adet tarihin ne zaman

kızlar bebeğinizi hissetmiyosanız doktor kontrolunde normalse sorun yoktur
bebişler uyuyarak büyüyolarr
benimkide dün hiç tık yoktu bugün hafif belli etti kendini
uyuya uyuya büyüyorlarr

vala kızlar hem bebişim erkek hemde 20. haftama gircem hala bişey hissetmiyorum tamm farklı bişiler oluoo ama net değill kendimi kandırmayım diorumm

Bağısak hareketimizle bebeğin hareketi arasında ince bi çizgi var bence de :)) karıştırmaktan korkup her hareketi bağırsaklarıma da yoruyo olabilirim ))

canım senin son adet tarihin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…