2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel doktor yaa çikolata ye demiş işte:) bana da yeme diyo..şekerim çıkıyo sonra..

ben oldum olası öle düşken değilim tatlıya hamilelimdede öyle oldu.bazen aşeriyorum okadar yani:) napalım yicez artık yoksa benimki boyna uyuyo

yo suçlama değil aaslında gerçekten ulaşamayan kişiler var gelinim sana söylüorum kızım sen anla muhabbeti yaptım aslına bakarsan sen diil bşka bi arkadaş da yazmış ki senden bikaç sonra ay ekşi eşi mi filan ballandıra ballandıra bnde gerçekten ulaşamayacak biyerdeyim bulantılardan kaçtım geldim köye 2 haftam kaldı gelmeye istanbula o yüzden ona çıktım daha çok açıklama yapmışsın sonuçta mühim diil birden canım aşırı cekince kızdım doğrusunu istersen benimde ilk hamileleiğim çünkü biçğumuz gibi alınma gücenme canım yani ok ? sonuçta işin aslını anlatmışsın kusura bakma kırdıysam ama daha çok o vatandaşa kızdım saçma olmuş hamile sitesinde ne biçim şeyler yazıor olmamış yani miniğine ve kendine ii bak

aman da aman nasıl heyecan var şimdi sende:))) akşam saat 18:00 eline bi paket çikolata ve bi paket meyve suyu al yavaştan başla.. İnşallah kıpır kıpır olur miniğinde herbişeyini gösterir.

Arkadaşlar, biliyosunuz hamilelikte balık yemek faydalı ama istavrit balıgı gibi küçük balıkları tavada mısır unuyla kızartarak yemek, bi patates kızartması yemekle eşdeğer olabilir mi sizce?

selam kızlar biz gelidk ya bende ilk başlarda feci limo tuzlayıp yiyordum sonra tatlıya döndü bullantılarım geçnce nolcak şimdi hiç tahminde edemiorum çatlıyıcam meraktan yahu, cuma günü kontrol günü aslında c.tesiydi de devlete gitcem u defa die cuma yaptık mecburen dua edin miniğimin sağlığı gelişimi için ve cinsiyeti öğrenebilmem için 16+4 yada2 günlük oluor gittiğimde öğrenebilirim inşallah son gittiğimde erkeğe benziyor dedi bacak arasına baktı valla bi çıkıntıda göremedik kız da olabilir ama çok erken daha dedi 12+3 deydik o zaman o zaman erkek belli olan varmıki 12. haftada çıkıntı görünür müki

bende hamileliğimde hiç tatlı yemiyorum..hep tuzlu ve ekşi şeyler istedi canım..ama ye ekşiyi doğur ayşeyi yalan oldu:)

benimki doğru çıktı valla:)) aynen bende hep tuzlu ekşi acı şeyler yedim 16. haftaya kadar ağzıma tatlı sürmedim öyle tiksiniyodumki 16. haftadan sonra tatlı şeylerde yemeye başladım.aman onlar yalan hep bak sende ekşi yiyon bi ark. var oda aynı onunda oğlu olcak bende ekşiciyim ama kızım olcak..ay bide doktor ayrıntılı usg de erkek bu diyomuş düşer bayılırım

aman da aman nasıl heyecan var şimdi sende:))) akşam saat 18:00 eline bi paket çikolata ve bi paket meyve suyu al yavaştan başla.. İnşallah kıpır kıpır olur miniğinde herbişeyini gösterir.

ne heyecanlıyım hemde:)) 2li usgde zorla ölçmüştü doktor dönmüyo hiçbiyerini göstermiyo uyuz bişe babası gibi çikolatayı girmeden biraz öncemi yemeye başlıyım yoksa 1 saat önceden falanmı?

herşey olabilir hazırlıklı ol:) doktorun kullandığı cihaz çok önemli..mesela benim doktorunki çok güçlü..onun için biz pipiyi gayet net gördük:))) hatta resmini çıkarmış albüme koy dedi bana:)))))))))))))))

bende hep ekşi türü şeyler yedim tatlıyı gözüm hiç görmedi resmen
doktor %90 kız dedi
ama ben ekşiyle tatlıyla alakası olduğunu düşünmüyorum pek

kızlar ben sağlık ocağından geldim şimdi aşımı oldum aşıda korkulcak bişi yok şimdilik en azından bi ağrı sızı şişlik olmadı bebişin kalbini dinlediler kan verdim bide uzun zamandır tahlil yaptırmamıştım öle iiyiydi birraz hızlı kilo almışım okadar artık o da hamileliğin tuzu biberi dimi ama ((

SUTLUCOREK canım hayırlı olsun topiğin..

AMERDA aşağıda gördüm seni.. Nerelerdesin kuzu yaaa.. iş hayatı yoruyo mu seni?? uğramıyorsun önceki gibi

şuan sitede değişiklik devam ediyo galiba:)) konuya cevap ver yeri kırmızıydı, az önce maviydi, şimdi pembiş olmuş:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…