- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.441
ne güzel doktor yaa çikolata ye demiş işte:) bana da yeme diyo..şekerim çıkıyo sonra..
Heh sımdı gerıye donup baktım bana dems esmer resımlı bayan fotosu dıye:))) neyse o arkadasa sunu soylemek ısterımkı ıyı okusun o konuları bız orda yemektn bahsetmedık hastalıktan mevzu acıldı bol bol c vıtamını mandalına ye dendı arkadasa arkds da dedıkı mandalınalrın tadı yok yıemıorum bnde onun ustune dedımkı burda 2 hftadr mandalınalrın tadı var pazrlrda satılanlrın hatta arzu ederse kendısıne gonderebılcgımı bıle soyledım yanı konu konuyu actı oyle bı konsma cıktı ortaya yanls anlasılma oldu ayrıca yıne ılan edım arkadaslr kımın canı ne cekerse elımden ne gelıosa yaparım ben ezelınden berı hıc kıyamazdm hamılelere oyle dusuncesızlıkle suclamıs arkads benı ama bence yanls anlamıs olayı kendısı neysee yınede hamıledr anlamadn canını bısey cktrdıysek kusra bakmasın.
hayırlı güzel haberlerle gelirsin canım insallah gelir gelmez bize anlat bebişinin neler yaptıgını olurmu :)
kızlar bakın neler buldummmmEki Görüntüle 271768 Eki Görüntüle 271769 Eki Görüntüle 271770 Eki Görüntüle 271771
ben oldum olası öle düşken değilim tatlıya hamilelimdede öyle oldu.bazen aşeriyorum okadar yani:) napalım yicez artık yoksa benimki boyna uyuyo
slmmm kızlar çok heyecanlıyım bugün akşam 18.40 da ayrıntılı usg ye gircem..doktor bol bol çikolata ye demişti aman nası yicem hiçte sevmem20 gün oldu görmeyeli bebeğimi ne kadar büyüdü napıyo kıpırtı falan yok gibi bişe uyuyomu habire napıyo akşam 6 olsada biran önce
seninde 1 hairan galiba son adet tarihi , bizde 6 martta bekliyoruz kızımızı :)
bende hamileliğimde hiç tatlı yemiyorum..hep tuzlu ve ekşi şeyler istedi canım..ama ye ekşiyi doğur ayşeyi yalan oldu:)
aman da aman nasıl heyecan var şimdi sende:))) akşam saat 18:00 eline bi paket çikolata ve bi paket meyve suyu al yavaştan başla.. İnşallah kıpır kıpır olur miniğinde herbişeyini gösterir.
Arkadaşlar, biliyosunuz hamilelikte balık yemek faydalı ama istavrit balıgı gibi küçük balıkları tavada mısır unuyla kızartarak yemek, bi patates kızartması yemekle eşdeğer olabilir mi sizce?
canım aramıza hoşgeldin diyim:) bilgilerini aldım birazdan ekliyorum listeye
benimki doğru çıktı valla:)) aynen bende hep tuzlu ekşi acı şeyler yedim 16. haftaya kadar ağzıma tatlı sürmedim öyle tiksiniyodumki 16. haftadan sonra tatlı şeylerde yemeye başladım.aman onlar yalan hep bak sende ekşi yiyon bi ark. var oda aynı onunda oğlu olcak bende ekşiciyim ama kızım olcak..ay bide doktor ayrıntılı usg de erkek bu diyomuş düşer bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?