2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım bende çok korkuyorum aşıdan
ama ben hala kilo almadım.
hamile kaldığım kiloda duruyorum.

ya kızlar ben bide bişeye uyuz oldum kaç zamandır zati kaç aydır alıngan ve sinirlenmeye müsaitim biz eşimin babası ve kardeşiyle yaşıoruz severiz birbirimizi de doğrusu. biz eşimle istanbulda onlar tatil için köydelerdi bulantım yüzündn bizde kaçtık iki hafta sonra dönüyoruz. inşallah. ya ben cinsiyet ayrımından nefret ederim kesinlikle başından beridir de ilkim kızım ikinci oğlum olsun diyenlerdenim ama allah ne verirse hayırlı sağlıklısını versin tabiki ama geldiğimden beri babası erkek olcak erkek olcak sinirlendim kızdım en sonunda ne u erkek erkek kız olunca noluo yok işte tabi hayırlı olsun bizde ayrım yok falan desede erkek die bastırmasından nefre ettim şu anda anlatamam sinirim bozuluo bazen sinirleniorum düşündükçe dicem nerdeyse kız çıkarsa sevme o zaman die uyuz oldum ya babamızda hiç farketmez ikisinide beklio ve çok ılımlı ama babasının bu bastırması deli etti beni ya sanane sanki senin çocuğunmu erkrk kız seni ne alakadar eder torun işte diorum allahım gücüne gitmesin onun yüüznden bebeğime sağlık sıhhat ver sen koru die dua edip duruyorum : hepimizin cüvcüvlerini korusun bu mucizeyi veren rabbm dimi kızlar

en nefret ettiğim şey yaa...duyanda sanki padişah soyundan geliyolarda soyadları devam etsin diye uğraşıyolar..töbee töbeee...evladın kızı erkeği olur mu..hayırlısı olsun sağlıklısı olsun diceklerine...ne erkek evlatlar biliyorum ben hayırsız,ailesine tüy dikmiş..koy güzelim tepkini ortaya..kocanada söyle..ya babasının çenesini kapasın..asabını bozmasınlar insanın

bende hep ekşi türü şeyler yedim tatlıyı gözüm hiç görmedi resmen
doktor %90 kız dedi
ama ben ekşiyle tatlıyla alakası olduğunu düşünmüyorum pek

hoşgeldin canım buarada..benimde tatlıyı gözüm görmedi baya zaman benimkide kız..tabiki canım onla alakası yok tesadüf bende pek inanmam

Anne Karnındaki Bebek Konuşmaları :]

*Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...

*Star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz...

*Ulean 5 aydır tekmeliyom tepki yok!!! Du ben bunu bi ısırayımm...

*Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa

*Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.

*Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?

*Ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, sahi elektrik süpürgesi ne acaba?

*Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..

*Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!

*Şu göbeğimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım

ya ben söyledim kocamada bişi demio o da savunuo onları ama benimkiler söylese lf olur valla uyuz oldum kızım olur inş. soy devam ettiriyormuş erkek ne aakası var böyle büyük konuşaların başına hep kötü olaylar gelior ne biliosun nasib olacağını o çocuğun sana kendi çocukların için konuşuyormusun böyle şeyler dimi ama çok sinir bi durum ya sinir oldum srma

hayret bişey ya galiba erkeklerde erkek çoçuk ve torun takıntısı var yaaaa
takma kafana canım sinirlenmemeye çalış
allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah canım.

Aynı durum bizde de var.Dr erkek dedi ama o gün kaynanamın söylediklerini hiç unutmıycam.Doğru düzgün konuşmuyorum şimdi.Kimse sağlıklı olsun demiyo,illa erkek olsun diye tutturuyolar.Aklıma geldikçe sinirleniyorum valla.Allah sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar versin hepimize:)

bi ton azar işittim valla söyledim die aslında kötü niyetle diil dedim sizde erkek takıntısımı var hep böyle söylenio sinirlendi bi ton azar işittim gitti şimdi bende başladm yine zırlamaya durdurun beniiiiii

çok güzellermiş yaaaa :)))))))))))

*Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa

bende buna bayıldım:)))))))))))

ağlama güzelim yaaa..herkeste bisürü dert var..boşver bebeklerimizi düşünelim..ama sende de kabahat..zaten bütün sene başındalar..ne gidiyosun peşinden köye möye..otursana kocanla evinde başbaşa da keyfini çıkarın bebeğinizin..

,

eşlerimizmi hamile bizmi hamileyiz anlamıyorum biaz olsun hamile olduğumuz için anlayış göstemiyolar bizi düşünmüyolarsa bile bebeklerini düşünmelei lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…