- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.501
sat : 16 haziran cnm
benimde 17 haziran
benim de 15 haziran:)
benimde 17 haziran
Bende 17 haziran cnm 24 mart dedi doktor doğum için pıt pıt bişiler var bende de ama iki gündür bişi hiss etmiyorum korkuyorum inş.iyidir meleğim
sıraya dizilin kızlarrrrrr... ben ortancayım :):)
aaaaaaa ne güzel 1 gün aramız var, doğumlarımızda aynı gune denk gelır belkı. :):)
sıraya dizilin kızlarrrrrr... ben ortancayım :):)
ben en sonuncuyum
Bende 17 haziran cnm 24 mart dedi doktor doğum için pıt pıt bişiler var bende de ama iki gündür bişi hiss etmiyorum korkuyorum inş.iyidir meleğim
ben ilk başlarda doğurucam herhalde:) en geç 10-12 mart benim:)
galiba canım ama bizim bebişin gelişimi 1 hafta önde gidiyo belki senle beraber doğurum ben:)))
bende hiç pıt mıt yok yaaaaaaaaaaaaaa....
inşallah yaaa..herkes rahat bi hamilelik geçirsin..ben çok rahatım şükür..
Cinsiyeti belli oldu mu? Kızlar pıtırdamıyo bugün bunu anladık :))
13 haftalıkken gostermedı, şimdi cumartesi gunu randevum var 17. haftamda olcam ozman gosterır ınsallah buyuk bı heyecanla beklıyorum bebişimle buluşmayı. önceden bulantım halsızlıgım vardı anlıyodum hamıle oldugumu sımdı onlarda bıttı eee pıt pıtda yok, sankı hamıle deılmısım gıbı gelıo belırtı ıstıyorum bebegımı hıssetmek ıstıyorummmmm :):)
BENDE HALA PITIRTI YOK Bu gün hemşireye sordum o da 1 ay sonra tam anlamıyla hissedersin dio ilk gebeliğinizse normal dedi bakalım beklioruz :)) bide bişi sorcam ben msj yazarken bütün ikonlar felan silinmiş nasıl geri gelir
İnşallah hayırlısıyla öğren bakalım, eğer kızsa mutlaka haber ver tezimiz doğrulanıyo kızlar hep uyuyan güzel hiç hareket eden yok :) Annem yakında tekmeleri uykundan uyandırır dedi ama sanırım bu yakında kısm için 2-3 ay daha beklemek gerekecek :)) Genelde tecrübeliler 5 yada 6. ayda hissedersin diyolar. Biz mi çok acele ediyoruz
kesınlıkle bız acele edıyoruz. isteklerin sonu hiç gelmiyokı sımdı tekmelese hadı dogsada bı yuzunu gorsek dıcez sonra konussunda sesını duyalım dıcez, emeklesede gorsek........ bi bakmışız kocaman olmuslar :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?