- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.521
hayırlısıyla sağlıklı olarak bi alsam bebeğimi kucağıma..çok bunaldım buaralar..stres yapmiim sinir yapmiim diyorum ama öyle şeyler oluyoki engel olamıyorum..
13 haftalıkken gostermedı, şimdi cumartesi gunu randevum var 17. haftamda olcam ozman gosterır ınsallah buyuk bı heyecanla beklıyorum bebişimle buluşmayı. önceden bulantım halsızlıgım vardı anlıyodum hamıle oldugumu sımdı onlarda bıttı eee pıt pıtda yok, sankı hamıle deılmısım gıbı gelıo belırtı ıstıyorum bebegımı hıssetmek ıstıyorummmmm :):)
merhaba bayanlar bebek atkısı kaç ilmekten başlanır dünden beri örüyom örüyom söküyom....
Ne doğru bi mesaj olmuş, valla çok haklısın :)) Bizim isteklerimiz de acelemiz de bitmiycek.. iyisimi şimdi rahat yerdeyken bırakalım mışıl mışıl uyuyup büyüsünler..
belki gösterir kendini canım
benimde düzeldi bulantılarım falan
ama kusmalarım devam ediyo
arkadaşlar az önce AMERDA'dan üzücü bi haber aldım ((( OLİJA nickli bi arkadaş vardı listemizde farketmişsinizdir. Bebeğini kaybetmiş ( hala kendime gelemedim yaaa (( Rabbim ona dayanma gücü versin, başka acı göstermesin.
yaaa bende sizin mesajlarınızın altındaki gibi bebeğim kaç haftalık olduğunu gösteren banttan koymak istiyorummmm...nasıl yapcamm
arkadaşlar az önce AMERDA'dan üzücü bi haber aldım ((( OLİJA nickli bi arkadaş vardı listemizde farketmişsinizdir. Bebeğini kaybetmiş ( hala kendime gelemedim yaaa (( Rabbim ona dayanma gücü versin, başka acı göstermesin.
Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 12 ziyaretçi)
pollyannaa mutlukız ozgeengin iclal_18 MAG34 neclase melyche tedirgin_ pusula11 nguven alvgkhn
bu nasıl bişey yaaaaa
12 ziyaretçi ??????????
bı kac sıte var ama benımkı burdan senı yonlendırıyo zaten cnm nasıl yapıcagını.
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
arkadaşlar az önce AMERDA'dan üzücü bi haber aldım ((( OLİJA nickli bi arkadaş vardı listemizde farketmişsinizdir. Bebeğini kaybetmiş ( hala kendime gelemedim yaaa (( Rabbim ona dayanma gücü versin, başka acı göstermesin.[/QUOTE
allah sabrını versin acayip moralim bozuldu neden kaybetmiş acaba of yaa
ziyaretçiler üye olmadan okuyabılıyolar ya sıteden onun gosterıo.
burda türkçe yazmıyo hiç canım nasıl anlayacağız
burda türkçe yazmıyo hiç canım nasıl anlayacağız
tamamda 12 kişi birdenmi okuyo bizim konuyu.. 2,5 yıldır üyeyim bugüne kadar bu kadar fazla ziyaretçi sayısı görmemiştim. çok şaşırdım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?