2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısıyla sağlıklı olarak bi alsam bebeğimi kucağıma..çok bunaldım buaralar..stres yapmiim sinir yapmiim diyorum ama öyle şeyler oluyoki engel olamıyorum..

bende senin gibi düşünüyorum bende çok bunaldım sinir stress yapmamak için sıkıyorum kendimi

belki gösterir kendini canım
benimde düzeldi bulantılarım falan
ama kusmalarım devam ediyo

ama kusmalarım devam ediyo[/QUOTE]

Ne doğru bi mesaj olmuş, valla çok haklısın :)) Bizim isteklerimiz de acelemiz de bitmiycek.. iyisimi şimdi rahat yerdeyken bırakalım mışıl mışıl uyuyup büyüsünler..

ilk 3 ay son 3 ay zor diyolar kızlar o yuzden sımdı en keyıflı zamanımızdayız, sonuna kadar keyfını surelım sıkmayın tadlı canınızı hıcbıseye

arkadaşlar az önce AMERDA'dan üzücü bi haber aldım((( OLİJA nickli bi arkadaş vardı listemizde farketmişsinizdir. Bebeğini kaybetmiş( hala kendime gelemedim yaaa(( Rabbim ona dayanma gücü versin, başka acı göstermesin.

ama kusmalarım devam ediyo

ilk 3 ay son 3 ay zor diyolar kızlar o yuzden sımdı en keyıflı zamanımızdayız, sonuna kadar keyfını surelım sıkmayın tadlı canınızı hıcbıseye[/QUOTE]

haklısın aslında bugünlere geri dönmeyeceğimiz için her anın tadını çıkarmak gerekiyo aslında

Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 12 ziyaretçi)
pollyannaa mutlukız ozgeengin iclal_18 MAG34 neclase melyche tedirgin_ pusula11 nguven alvgkhn

bu nasıl bişey yaaaaa

12 ziyaretçi ??????????

yaaa bende sizin mesajlarınızın altındaki gibi bebeğim kaç haftalık olduğunu gösteren banttan koymak istiyorummmm...nasıl yapcamm

allah sabır versin inşallah. çok kötü bi durum. Allah kımsenın hevesını kursagında bırakmasın bebegını kucagına almayı nasıp etsin inşallah.

çok üzüldüm yaaaa allah sabırlar versin içim bi tuhaf oldu
rabbim başka acı göstermesin inşallah(((

Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 12 ziyaretçi)
pollyannaa mutlukız ozgeengin iclal_18 MAG34 neclase melyche tedirgin_ pusula11 nguven alvgkhn

bu nasıl bişey yaaaaa

12 ziyaretçi ??????????

ziyaretçiler üye olmadan okuyabılıyolar ya sıteden onun gosterıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…