- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.561
bende çok kilo aldım. Hala hiç kilo almadım dıyenlere zaten hayretle bakıyorum
bende yarım kilo aldım kuzum nerdeyse 17 haftalık olcaz ben birden bire bi patlama bekliyorum göbeğimde çıkmadı :)
arkadaşlar az önce AMERDA'dan üzücü bi haber aldım ((( OLİJA nickli bi arkadaş vardı listemizde farketmişsinizdir. Bebeğini kaybetmiş ( hala kendime gelemedim yaaa (( Rabbim ona dayanma gücü versin, başka acı göstermesin.
Kilo bünyeyle de çok alakalı ben 54 kiloyla hamile kaldım ama hiç bulantım falan olmadı o yüzden güzelce yedim tabi :) vitamin ve demir takviyesi de iştahımı açtı iyice aldım kiloları.. Doğumdan sonra artık forumun diyet konusuna takılırız bi süre, bebiş çizelgeleri diyet çizelgelerine döner kurtuluruz kilolardan inşallah :)
valla ben coktan patladım bıle 5 kılo falan oldu. :):)
nasıl hıc kılo almıyosunuz cok sasırıyorum ya, ben sporda yapıorum aslında ama yınede alıyorum
başardım galiba:)
diyorum sizee o haplar perişan etti bizii:) yok vitamin yok demir yok folik asit:)
ara öğünlerde ne yiyorsunuz?
duruma göre değişiyo..hangi ara öğün olduğuna bağlı:) bide açlık durumuma:) ama vitaminli şeyler yemeye çalışıyorum...benim favorim peynir ekmek:) zaten en çok aşerdiğim şey...peynir
yaaa ama küçükk balık fırında yenmezki
Tabi canım, ikimizden başkada kullanan olmadığı için bi ikimiz şişmişiz baksana :))) yarım kilo aldım diyo hamiş, ben yarım kiloyu kahvaltıda alıyorum :)
İlaçlardandır belki,herkesi farklı etkiliyor.3 ana 3 de ara öğün yemek lazım,günde 2-3lt su içmek çok iyi (hem cilt için hem de sindirim sistemimiz için)....Sen nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama bana bu düzenli beslenme çok iyi geliyo.
Valla kuzum ben ne spor ne başka birşey hamilelikten önce çik.bisküvi tatlı şeylere bayılıyordum hamile kalınca hiç birinden cnm istemedi hatta 3 kilo bile verdim de işte yarım kilo aldım geri :)valla ben coktan patladım bıle 5 kılo falan oldu. :):)
nasıl hıc kılo almıyosunuz cok sasırıyorum ya, ben sporda yapıorum aslında ama yınede alıyorum
Ben almadım işte o haplardan doktor gerek görmedi bi vitamin hapı yazdı onu da sonuna kadar içmedim memlekete gitmiştim orda unuttum sonra da almadım :)diyorum sizee o haplar perişan etti bizii:) yok vitamin yok demir yok folik asit:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?