2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende yarım kilo aldım kuzum nerdeyse 17 haftalık olcaz ben birden bire bi patlama bekliyorum göbeğimde çıkmadı :)

valla ben coktan patladım bıle 5 kılo falan oldu. :):)
nasıl hıc kılo almıyosunuz cok sasırıyorum ya, ben sporda yapıorum aslında ama yınede alıyorum

Kilo bünyeyle de çok alakalı ben 54 kiloyla hamile kaldım ama hiç bulantım falan olmadı o yüzden güzelce yedim tabi :) vitamin ve demir takviyesi de iştahımı açtı iyice aldım kiloları.. Doğumdan sonra artık forumun diyet konusuna takılırız bi süre, bebiş çizelgeleri diyet çizelgelerine döner kurtuluruz kilolardan inşallah :)

çok üzüldüm ya bunları duyunca çok üzülüyorum ve korkuyorum Allah sabır versin...

diyorum sizee o haplar perişan etti bizii:) yok vitamin yok demir yok folik asit:)

nasıl hıc kılo almıyosunuz cok sasırıyorum ya, ben sporda yapıorum aslında ama yınede alıyorum

İlaçlardandır belki,herkesi farklı etkiliyor.3 ana 3 de ara öğün yemek lazım,günde 2-3lt su içmek çok iyi (hem cilt için hem de sindirim sistemimiz için)....Sen nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama bana bu düzenli beslenme çok iyi geliyo.

valla bende 3,5 kg aldım 18. haftaya giriyorum... vitaminlerse, demir, folik asit, omega3, elevit ve magnezyum+kalsiyum kullanıyorum... belkide hakkaten bundan dolaı şişiyoruz ya. 60ı gördüm ilk defa hayatımda, sevineyimmi üzeleyimmi, bilemedim am olsun bebiş olsunda verrim kiloları, takınca daha cok yemeye baslıyorum:)

Tabi canım, ikimizden başkada kullanan olmadığı için bi ikimiz şişmişiz baksana :))) yarım kilo aldım diyo hamiş, ben yarım kiloyu kahvaltıda alıyorum :)

:)))))))))))))))))))))) ay kopardın beni vallahi..böyle gidersen şekerin çıkar görürsün ozaman gününü...herşeyi yasaklar doktor ağzının suyu aka aka bakarsın:) tut biraz kendini..yanına al havuç salatalık gibi şeyler..gözün döndükçe ye..bari işe yarasın

benım beslenmemde oyle ben hamıleleıgın basında dıyetısyene gıttım cok fazla kılo almamak ıcın ama banamısın demedı, neyse napalım dogumdan sonra vermeye calıscaz artık

Valla kuzum ben ne spor ne başka birşey hamilelikten önce çik.bisküvi tatlı şeylere bayılıyordum hamile kalınca hiç birinden cnm istemedi hatta 3 kilo bile verdim de işte yarım kilo aldım geri :)

diyorum sizee o haplar perişan etti bizii:) yok vitamin yok demir yok folik asit:)
Ben almadım işte o haplardan doktor gerek görmedi bi vitamin hapı yazdı onu da sonuna kadar içmedim memlekete gitmiştim orda unuttum sonra da almadım :)
ara öğünlerde ne yiyorsunuz?

Havuç mandalina elma ne bulursam meyve sebze bakımından :)

ara öğünlerde ne yiyorsunuz?

Her gün değiştiriyorum bazılarını yazıyım;Kahvaltıyla öğle yemeği arası 1bardak azyağlı süt 1/2muz
Öğle yemeği ile akşam yemeği arası yağsız tost yanında ayran ya da bitki çayı(zaten günde 1bardak içiyorum)
Akşam yemeğinden sonra da (2-3 saat geçmesi lazım) bir porsiyon meyve
Tabi bunları sürekli değiştiriyorum seçeneklerimi de yazıyım 3 kuru kayısı 2 ceviz-1kutu yoğurt 10-15 siyah üzüm
2 grisini 1 bardak ayran
1/2 simit 1 bardak bitki çayı
1kutu meyveli yoğurt 10 fındık
5 kuru erik 10 badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…