2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

100 ün üzerindeymiş ama benim o ankinden çok daha fazla oluyo zaman zaman özellikle akşamları bide nefes nefese kalıyorum.gidicem en kısa zamanda kardiyoloğa sen de ihmal etme canım inş kötü bişey çıkmaz

Merhabalar , biz geldik doktordan , guzel haberlerle. Hersey yolunda cok şükür , seyahate engel bir durum da yok:) doktorumuz rapor yazdı hamiledir uçak yolculugu yapabilir diye, x-ray lerden gecmicem. Cuma gunü babamıza kavuşuyoruz hayirlisiyla.
Pollyanna teyzesi 1 paşam, 1 de prensesim geliyor, listeni guncellerken bizi de unutma:)

Bernacim çok sevindim tatlım iyi geçmesine prens ve prenseste geliyo maşallah

Babanız nerdeki tatlım

ay ne güzel ya bir kız bir erkek, süper haber:) Hayırlı olsun hayatım, çok sevindim:)

cnm tebrik ederim ne güzel ya bi kız bi oğlan ben şubat annesiyim..bi bakayım dedim mart annelerine bebekler büyümüşmü diye? allahım sağ sağlim doğurmanı nasib etsin...

maşallah ne güzel ya, en büyük hayalimdi bi kız bi erkek ikiz..

gözün aydın cnm ne güzel bi kız bi erkek maşaallahh

Bernacim çok sevindim tatlım iyi geçmesine prens ve prenseste geliyo maşallah

Babanız nerdeki tatlım

Babamiz is gereği Trabzon'da .4-5 ay orda olucaz. Ben bayramdan beri annemde misafirdim.
Cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve tebrikleriniz için.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
tüm geçmişi okuyamasamda hepiniz iyisiniz anladığım kadarıyla:)))) negüzel
maşallah baya sohbet etmişsiniz okuyamadım tümünü

kızlar bu cinsiyet ayırımı anladığım kadarıyla herkeste var maalesefki bizdede var ama bizim bebiş sanırım onlarla dalga geçiyor kaynananm ne kadar merak ettiysede bizimkini tam orasında kordon var göstermiyorr:))))))) aferin benim kuzucuğuma aslında hiçte umurumda değil ben çoçuğumu ona doğurmuyorum o istediği kadar erkek diye yırtınsın :))))

hayırlı olsun canım cinsiyetlerin farklı olması çok güzel.hayırlı evlatlar olurlar inşallah...

Benim 31 Mayıs ama evet 1 Haziranla aynı sanırım, ultrasonda doğum 6 Mart görünüyor.. Bizim de kız :) İsim düşündünüz mü?

biz daha evlenmeden "BAHAR" ismini koymuştuk aslında bizim hayatımızda sonbahar ve ilkbahar çok anlamlıdır hatta bizim şarkılarımız dediğimiz şarkıların hepsinin içinde bahar kelimesi geçer :) candan erçetin bahar zaten dans müziğimizdi :) ama ona alternatif olarak "ADA" ve "ASYA" isimlerini düşünüyorum, babamız henüz bu konuya konsantre değil, pazartesi kız olduğu kesinleşti öncesinde yüksek ihtimalle diyorlardı ve eşimde ne olur ne olmaz kendimizi alıştırmayalım diyordu çok temkinlidir.

Ben demir ilacını sabah aldığım için süt peynir yumurta yiyemiyorum Kahvaltı için ne önemliymiş meğer bunlar.. Reçel falan hiç sevmem Kahvaltı yapmayı özledim

kızlar ben uyandıktan yaklaşık 1,5 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum, zaten doktorumda sabah kahvaltıdan 45 dk önce demir ilacını iç demişti ve kahvaltıda süt peynir yumurtada tüketiyorum ben bir problem yok, bazende saat 5 gibi tuvalete kalktığımda içip öyle yatıyorum, kahvaltımı zaten en erken 10 gibi yapıyorum :)

yalan bunlar inanma:) bi hamile kalsın o kaan kocatepede ozaman yazsın çizsin..dışardan ötmek kolay:)

ayy ifadeler yok yazmak zorunda kaldımm
yaa çok tatlısın çokk gülldümm ve çokkk haklısın ben bebek için üzün sürede çok kilo verdimm 65 kiloya kadar indim gebe kaldıımmm 70 lere çıktım şimdi ma hiç takmıyorum nasılsa doğumdan sonra verip eski halime gelicemm

selam kızlar ve minnişleri nasılsınız bugün pıtpıtlarını hisseden ve kaç haftalık olduunuzu yazarmısınız bi sevineyim bende:) ay hepinizin ii haberlerii duyuyorum banada moral olu kendi miniğim içinde öyle düşünüorum ya gerçekten

biz geldik kızlar doktordan Allaha şükür herşey güzel normal..öyle bi çikolata yemişimki kızım öyle hareketlidiyki bi saniye durmadı bide çok hızlı hareket ediyodu coşturdum valla çikolatayla boyunu tam olarak ölçemedi düz durmuyodu habire kıvrılıp büküldüü için 18cm falan dedi tahmini..gramıda 270 di sanırım..cinsiyet kesin kez kız:) çok güzeldi sabaha kadar izleyebilirdim..onun mutluluğunu bişe yaşayamadım kocam sağolsun yine kavga etti doktor çıkışı..bıktım ya bıktım şu evlilikler zaten hep aileler yüzünden bozuluyo..yok git göster anneme usg resimlerini falan felan konuşmuyoruz malum baya zamandır..ya aramıza soğukluk girdi şimdi kalkıp aa bak resimleremi dicem..bana haketmediğim şeyler yaşattılar okadar ağlattılar hamileyken dilin tutsaydı ozaman helede hamileliğin ilk zamanlarıydı ağlamaktan baygınlık geçirmiştim.ya bişe olsaydı bebeğime hesabını nasıl vercekti anası yok ama o hep haklıdır yobazlıklarıyla cehaletleriyle..nefret ediyorum böyle yaptıkça benle huzurlu olamazsın demezmi bide adam.asıl o bunları bana deikça nah iyi olurum konuşurum dahada öfkelendiriyo beni..kimse burnundan kıl aldırmasın ben gidip yalancam oldu kalkıp özür dilesin demedik aslında demesi lazım ama bide beni kabahtli gösterip kendisi melaike göstermezmi anlıcanız bi nane olmaz yarın gene aynı şeleri yapacak.konuşma konuşma nereye kadar diyo e elbet konuşcaz mecbur kalınca konuşuyoruz ama.benden bu saatten sonra samimiyet çıkmaz yok yani napim.1,5 senedir evliyim 1,5 senemi onun yobazlıklarını iğnlei laflarını saçma sapan hareketlerini çekmekle geçti.başlarım böyle evliliğe be..aman ne doldum gene ya ne kadar mutluydum bebeğimi görünce içine etti be lanet olsun..

tam olarak anlamadım sorunu ama sanırım eşinlemi kavga ettin yoksa ailesiylemi.?seni şu halinle eşinin seni üzmemesi lazım.bir lafına katılıyorum.evlilikler çoğunlukla aileler yüzünden bitiyor.bizde de öyle bir sorun var mağlesef.iki taraf içinde söylüyorum evliliğe müdahele etmemeleri gerekir.mağlesef benim başımda da var.eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum.şu hamilelik döneminde de çok fazla üzdüler beni.lavoboya giderken bile bize soracaksınız diyolar.ben bunu kaldıramıyorum işte.

bunu gerçekten dedilermii çok şaşırdım ne demek lavaboya bile giderken bize soracaksınız
ya aslında kendi evlatlarınıda mutsuz ediyorlarr böyle davranarak

eşimin annesini yaptığı yanlış davranışlardan sonra enim koyduğum tavır ve konuşmaman annesiyle eşiminse bütün yaşanan olaylar karşında beni bi kenara atması annesinin haksızca ettiği laflar yetmezmiş gibi bide eşimden işittiklerim ve annesiyle konuşmuyorum die sürekli kavga ediyo işte..ne dersen de anlamaz beni haklı bulmuyo annesi melek bu dünyaya gelmiş adeta..ben at sat demiyorum sadece ortada olan yanlışları anlayıp bana hak vermesini istedim okadar ama ikisi birlikte yapmadıklarını bırakmadılar işte..cahil insanlar göründe bişe zanneder ama cehalet ve gerikafalı yobaz soğuk amannn konuştukça daha bi soğuyorum..iki tarafında aileleri evliliğe çok mühim bişey olmadıkça müdahele etmemeli..tabiki aileler çok önemli ama evliliğin sınırlarını eşlerde çizecek ailelerde ayağını elini burnunu burdan içeri atmaya çalışmıcak..yoksa evlilikler teker teker biter yada mutsuzluğa mahkum bi hayat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…