- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.601
Cinsiyeti belli oldu mu? Kızlar pıtırdamıyo bugün bunu anladık :))
geçmiş olsun canım bende dün gitmiştim.benim de nabzımın çok yüksek olduğunu söyledi.gerçi bende farkındayım rahatsız ediyor doktorumda devam ederse kardiyolojiye yönlendireceğini söylemişti.senin nabzın kaçtı baktıklarında?
100 ün üzerindeymiş ama benim o ankinden çok daha fazla oluyo zaman zaman özellikle akşamları bide nefes nefese kalıyorum.gidicem en kısa zamanda kardiyoloğa sen de ihmal etme canım inş kötü bişey çıkmaz
inşallah canım.benimde 119 du.
Merhabalar , biz geldik doktordan , guzel haberlerle. Hersey yolunda cok şükür , seyahate engel bir durum da yok:) doktorumuz rapor yazdı hamiledir uçak yolculugu yapabilir diye, x-ray lerden gecmicem. Cuma gunü babamıza kavuşuyoruz hayirlisiyla.
Pollyanna teyzesi 1 paşam, 1 de prensesim geliyor, listeni guncellerken bizi de unutma:)
Merhabalar , biz geldik doktordan , guzel haberlerle. Hersey yolunda cok şükür , seyahate engel bir durum da yok:) doktorumuz rapor yazdı hamiledir uçak yolculugu yapabilir diye, x-ray lerden gecmicem. Cuma gunü babamıza kavuşuyoruz hayirlisiyla.
Pollyanna teyzesi 1 paşam, 1 de prensesim geliyor, listeni guncellerken bizi de unutma:)
Bernacim çok sevindim tatlım iyi geçmesine prens ve prenseste geliyo maşallah
Babanız nerdeki tatlım
Benim 31 Mayıs ama evet 1 Haziranla aynı sanırım, ultrasonda doğum 6 Mart görünüyor.. Bizim de kız :) İsim düşündünüz mü?
Ben demir ilacını sabah aldığım için süt peynir yumurta yiyemiyorumKahvaltı için ne önemliymiş meğer bunlar.. Reçel falan hiç sevmem Kahvaltı yapmayı özledim
yalan bunlar inanma:) bi hamile kalsın o kaan kocatepede ozaman yazsın çizsin..dışardan ötmek kolay:)
biz geldik kızlar doktordan Allaha şükür herşey güzel normal..öyle bi çikolata yemişimki kızım öyle hareketlidiyki bi saniye durmadı bide çok hızlı hareket ediyodu coşturdum valla çikolataylaboyunu tam olarak ölçemedi düz durmuyodu habire kıvrılıp büküldüü için 18cm falan dedi tahmini..gramıda 270 di sanırım..cinsiyet kesin kez kız:) çok güzeldi sabaha kadar izleyebilirdim..onun mutluluğunu bişe yaşayamadım kocam sağolsun yine kavga etti doktor çıkışı..bıktım ya bıktım şu evlilikler zaten hep aileler yüzünden bozuluyo..yok git göster anneme usg resimlerini falan felan konuşmuyoruz malum baya zamandır..ya aramıza soğukluk girdi şimdi kalkıp aa bak resimleremi dicem..bana haketmediğim şeyler yaşattılar okadar ağlattılar hamileyken dilin tutsaydı ozaman helede hamileliğin ilk zamanlarıydı ağlamaktan baygınlık geçirmiştim.ya bişe olsaydı bebeğime hesabını nasıl vercekti anası yok ama o hep haklıdır yobazlıklarıyla cehaletleriyle..nefret ediyorum böyle yaptıkça benle huzurlu olamazsın demezmi bide adam.asıl o bunları bana deikça nah iyi olurum konuşurum dahada öfkelendiriyo beni..kimse burnundan kıl aldırmasın ben gidip yalancam oldu kalkıp özür dilesin demedik aslında demesi lazım ama bide beni kabahtli gösterip kendisi melaike göstermezmi anlıcanız bi nane olmaz yarın gene aynı şeleri yapacak.konuşma konuşma nereye kadar diyo e elbet konuşcaz mecbur kalınca konuşuyoruz ama.benden bu saatten sonra samimiyet çıkmaz yok yani napim.1,5 senedir evliyim 1,5 senemi onun yobazlıklarını iğnlei laflarını saçma sapan hareketlerini çekmekle geçti.başlarım böyle evliliğe be..aman ne doldum gene ya ne kadar mutluydum bebeğimi görünce içine etti be lanet olsun..
tam olarak anlamadım sorunu ama sanırım eşinlemi kavga ettin yoksa ailesiylemi.?seni şu halinle eşinin seni üzmemesi lazım.bir lafına katılıyorum.evlilikler çoğunlukla aileler yüzünden bitiyor.bizde de öyle bir sorun var mağlesef.iki taraf içinde söylüyorum evliliğe müdahele etmemeleri gerekir.mağlesef benim başımda da var.eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum.şu hamilelik döneminde de çok fazla üzdüler beni.lavoboya giderken bile bize soracaksınız diyolar.ben bunu kaldıramıyorum işte.
tam olarak anlamadım sorunu ama sanırım eşinlemi kavga ettin yoksa ailesiylemi.?seni şu halinle eşinin seni üzmemesi lazım.bir lafına katılıyorum.evlilikler çoğunlukla aileler yüzünden bitiyor.bizde de öyle bir sorun var mağlesef.iki taraf içinde söylüyorum evliliğe müdahele etmemeleri gerekir.mağlesef benim başımda da var.eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum.şu hamilelik döneminde de çok fazla üzdüler beni.lavoboya giderken bile bize soracaksınız diyolar.ben bunu kaldıramıyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?