- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.581
valla bende 3,5 kg aldım 18. haftaya giriyorum... vitaminlerse, demir, folik asit, omega3, elevit ve magnezyum+kalsiyum kullanıyorum... belkide hakkaten bundan dolaı şişiyoruz ya. 60ı gördüm ilk defa hayatımda, sevineyimmi üzeleyimmi, bilemedim am olsun bebiş olsunda verrim kiloları, takınca daha cok yemeye baslıyorum:)
tamamda 12 kişi birdenmi okuyo bizim konuyu.. 2,5 yıldır üyeyim bugüne kadar bu kadar fazla ziyaretçi sayısı görmemiştim. çok şaşırdım valla.
Ben demir ilacını sabah aldığım için süt peynir yumurta yiyemiyorumKahvaltı için ne önemliymiş meğer bunlar.. Reçel falan hiç sevmem Kahvaltı yapmayı özledim
bende sabah içiyodum bu sabahtan itibaren akşama alıyorum..çünkü ben gözümü peynir diye açıyorum sabahları:)) eşim elinde peynir kutusuyla bekliyo beni:) hiç kasamicam..akşam yatarken içerim naapim
Benim aklıma dahiyane fikirlerde geldi, saati gece 3'e kuruyum, ilacı içip uyuyum gibi :)) henüz uygulayamadım ama bi çözüm bulalım bu peynir & demir ilişkisine :)
hadi ben kaçar...çok çalıştım bugünde:) evime gidiim artık...öptüm hepinizi..görüşürüz yarın
Anne Karnındaki Bebek Konuşmaları :]
*Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...
*Star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz...
*Ulean 5 aydır tekmeliyom tepki yok!!! Du ben bunu bi ısırayımm...
*Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa
*Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.
*Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?
*Ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, sahi elektrik süpürgesi ne acaba?
*Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..
*Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!
*Şu göbeğimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım
Vallahi ben eş kayınvalide kayınpeder hiçbirini anlamıyorum.İnanın hiçbiri umrumda da değil artık.Herkes de aynı dert nedir bu cinsiyet ayrımı anlamadım.
Ben de hala küsüm eşime çok sürünmesi lazım çok...
Bizlerin aileleri niye hiç dert yanmıyor da hep erkek tarafınınkiler problemli.Canım annem pembişleri almaya başlamış.Ne varsa insanın kendi ailesinde var bunu da bu vesileyle öğrenmiş oldum...
Günaydın arkadaşlar...
canım ben de gynoferon kullanıyorum bana ilaçtan sonra 2 saat çay içme süt ve süt ürünü yeme dediler sen kahvaltı yapıyorum demişsin de bunları tüketmiyor musun?
arkadaşlar az önce AMERDA'dan üzücü bi haber aldım ((( OLİJA nickli bi arkadaş vardı listemizde farketmişsinizdir. Bebeğini kaybetmiş ( hala kendime gelemedim yaaa (( Rabbim ona dayanma gücü versin, başka acı göstermesin.
Benim aklıma dahiyane fikirlerde geldi, saati gece 3'e kuruyum, ilacı içip uyuyum gibi :)) henüz uygulayamadım ama bi çözüm bulalım bu peynir & demir ilişkisine :)
sadece aç karnına iç dedi doktor.zaten kahvaltıda çay süt tüketmiyorum ama peynir yiyorum bana süt ve süt ürünleri yasağı koymadı
bende sağlık ocağına gittim bugün bebişimin kalp atışını dinledim ama bende ritim düzensizliği varmış kardiyolağa git dediler hemşireler baktılar defalarca nabzıma çok moralim bozuldu bebeğin kalp atışını etkilermiş ilerde Allah korusun.iki doktora birden gidiyorum hiç böyle bişey dememişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?