2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle, bende 60ı görünce bi süre donakaldım tartıda ama bunlara hazır olmamız lazım.. Ama kafaya takmıyorum önemli olan bebeğin sağlıklı olması.. Onun için dikkat ediyorum hamurişi yağlı falan yemiyorum ama kiloya da engel olamıyorum

tamamda 12 kişi birdenmi okuyo bizim konuyu.. 2,5 yıldır üyeyim bugüne kadar bu kadar fazla ziyaretçi sayısı görmemiştim. çok şaşırdım valla.

canıım benim gibi olabilir bende kendi bilgisayarımdan girmeyiince yada arada bakmak için girdiğimde ziyaretçi olarak giriyorum şimdide yazıya cevap veriyorum diye girdim o yüzden çoktur

Ben demir ilacını sabah aldığım için süt peynir yumurta yiyemiyorum Kahvaltı için ne önemliymiş meğer bunlar.. Reçel falan hiç sevmem Kahvaltı yapmayı özledim

Ben demir ilacını sabah aldığım için süt peynir yumurta yiyemiyorum Kahvaltı için ne önemliymiş meğer bunlar.. Reçel falan hiç sevmem Kahvaltı yapmayı özledim

bende sabah içiyodum bu sabahtan itibaren akşama alıyorum..çünkü ben gözümü peynir diye açıyorum sabahları:)) eşim elinde peynir kutusuyla bekliyo beni:) hiç kasamicam..akşam yatarken içerim naapim

bende sabah içiyodum bu sabahtan itibaren akşama alıyorum..çünkü ben gözümü peynir diye açıyorum sabahları:)) eşim elinde peynir kutusuyla bekliyo beni:) hiç kasamicam..akşam yatarken içerim naapim

Benim aklıma dahiyane fikirlerde geldi, saati gece 3'e kuruyum, ilacı içip uyuyum gibi :)) henüz uygulayamadım ama bi çözüm bulalım bu peynir & demir ilişkisine :)

Benim aklıma dahiyane fikirlerde geldi, saati gece 3'e kuruyum, ilacı içip uyuyum gibi :)) henüz uygulayamadım ama bi çözüm bulalım bu peynir & demir ilişkisine :)

ya güzelim sanki herkes demir hapları vitaminler içerek mi doğuruyo..fazlada evhamlı olmamak lazım..Allaha emanet dices elimizden de geleni yapcas olcak bitcek..gece iç yat sende sabahta kalk mis gibi yap kahvaltını..demir hapı iççen die yok peynir yeme yok süt içme yok bilmemne..biyeri tamalarken öbür taraf eksik kalıyo..olduğu kadar naapalım yani

tek kelimeyle süpermiş :)

kızlarr bndee kuzenimin tavsiyesiyle demir hapımı gece tuvalete kalktığımda içiorumm yatıorum sabah sütümü peynirimi yiyorum mis gibi

benim kaynana farketmez sağlıklı olsun ama ben çok memnun oldum babanda öyle dedi açık açık kimbilir ne hesapları varsa artık çaktırmadım ama ben kız istediğim için o gün garip hissettim ama oğlumu çok seviyorum onun cicilerine bakıp bakıp seviyorum babsı da kendi kıyafetlerinin arasına astı tulumlar

kızlarr bndee kuzenimin tavsiyesiyle demir hapımı gece tuvalete kalktığımda içiorumm yatıorum sabah sütümü peynirimi yiyorum mis gibi

Günaydın arkadaşlar...

canım ben de gynoferon kullanıyorum bana ilaçtan sonra 2 saat çay içme süt ve süt ürünü yeme dediler sen kahvaltı yapıyorum demişsin de bunları tüketmiyor musun?

sadece aç karnına iç dedi doktor.zaten kahvaltıda çay süt tüketmiyorum ama peynir yiyorum bana süt ve süt ürünleri yasağı koymadı

Allah saır versin bu kadar büyümüşken çok zor inş. en kısa zmanda tekrar bebek sahibi olur

yasak oalark değil canımmm süt ve süt ürünleri çay demir ilacının etkisini yok eder demir özlellikle c vitaminiyle alnıması önerilir içtiğin hapın etkisi olsun diorsan içtiğin zaman çay süt yoğurt vs almıcaksınn yoksa drum banada sölemedii böle böle al diee

bende nasılsa gece tuvalete kalkıyorum o zaman içiyorum demir ilacını böylelikle ne 1 saatönce yemek yemiş oluyorum ne 1 saat sonra hemde mide bulantısı fala yapacaksa hissetmiyorsun uykudayken:)

bende sağlık ocağına gittim bugün bebişimin kalp atışını dinledim ama bende ritim düzensizliği varmış kardiyolağa git dediler hemşireler baktılar defalarca nabzıma çok moralim bozuldu bebeğin kalp atışını etkilermiş ilerde Allah korusun.iki doktora birden gidiyorum hiç böyle bişey dememişlerdi

geçmiş olsun canım bende dün gitmiştim.benim de nabzımın çok yüksek olduğunu söyledi.gerçi bende farkındayım rahatsız ediyor doktorumda devam ederse kardiyolojiye yönlendireceğini söylemişti.senin nabzın kaçtı baktıklarında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…